Mit tanítanak a földönkívüli űrhajókon és mik a nemesítés céljai?

Mit tanulnak a földönkívüli űrhajókon és mik a hibridizáció céljai?

 

Mit tanítanak a földönkívüli űrhajókon és mik a hibridizálás céljai

 

Bevezetés

Sokaknak vannak olyan “álmai”, hogy egy űrhajón tartózkodnak, és ott tanulnak valamit, vagy hogy földönkívüli, nem-emberi lényekkel vannak interakcióban. Ezek jó eséllyel nemcsak álmok. 

Sokan úgy érzik, mintha önmaguk vagy gyermekük lelke nem teljesen evilági lenne. Miért visznek el embereket a földönkívüliek? Miért keresztezik magukat velünk?

Nézzük meg, mi történik konkrétan az űrhajókon két regressziós hipnoterapeuta évtizedes tapasztalatai és egy NATO cosmic top secret rangú informátor szerint.

Az alábbi cikkben feltételezzük, hogy a “nem ide tartozom” érzése nemcsak egyszerűen Asperger-szindróma (amit játékosan úgy is neveznek, hogy wrong planet syndrome, vagyis téves bolygó szindróma), hanem ténylegesen földönkívüliekkel kapcsolatos élményről is szó van (pl. Mary Rodwell-nek sok földönkívüli élményes aspi páciense van).
Az Asperger és az E.T.-élmények között az még az egyik nagy hasonlóság, hogy aki nem éli át saját élményként, az nem érti, nem tartja fontosnak, lelegyinti. És ez a meg nem értettség, komolyan nem vevés, el nem fogadás az érintetteknek rendkívül gyötrő. De térjünk vissza.

Szerintünk az egész Exopolitikában a cikk címét adó két téma, a földönkívüli oktatás és a hibridizálás a legnagyobb lényeg. Más is nagyon fontos, de ez a super juice. Mert rólunk hétköznapi emberekről szól, egészen közvetlenül, és nem másokról.

Mary Rodwell - Kapcsolatfelvételi teszt és Csillaggyermek teszt

Mary Rodwell – Kapcsolatfelvételi és Csillaggyermek tesztek itt

Van az a szint az exopolitikában, hogy milyen titkos űrprogramok vannak, milyen fajokkal hogyan van interakcióban melyik szűk hadseregbeli, hadiipari és bankár csoport, milyen technológiák vannak illegálisan eltitkolva, milyen hamis zászlós kozmikus világháborúra készülnek. Ez a klasszikus politikai része, Michael Salla pl. ezt viszi.

Ezek emberiség-szinten égetőek, sürgősen feltárandók és megoldandók. Egyéni szinten nagyon vonzó érdeklődési témák, de ezek az emberiség aktuális állapotáról szólnak. Ha ezek nem oldódnak meg, akkor következő földi inkarnációinkban is hatással lesznek ránk, de mégsem a leghosszabb távra ható témák.

Van egy másik, magasabb szint, ami a lelki és DNS-szintű kapcsolódásról és lelki felfejlesztésről, az emberiség és az egyéni ember potenciális állapotáról szól. Ezen a szinten már jó eséllyel több inkarnációra történik a kapcsolódás, interinkarnációs a fejlesztés, fejlődés. Ennek hatása hosszabb távú, ezért fontosabb.

Az említett két szint bár minőségében megkülönböztethető, azért hatnak is egymásra. Ez hasonlatos ahhoz, mint az anyagi fejlődés és a lelki fejlődés: két különböző út, utóbbi hosszabb távon talán fontosabb, mégis kölcsönös oda-vissza hatás is van közöttük.

Szintén hasonlatos ehhez a Ken Wilber-féle pszichológiai felnövés és spirituális felébredés közti különbség és egyszerre kölcsönös egymásra hatás.

 

Miket tanulnak a földönkívüli űrhajókon azok, akiket felvisznek?

 

Először egy felsorolást közlünk Mary Rodwell előadásából, a magyar feliratos videóban több elemet részletesen is kifejtenek saját szavaikkal a megtapasztalók, hogy hogyan néz ki a földönkívüliek tantárgyainak tanulása, gyakorlása.

Mik a tantárgyak a földönkívülieknél:

Égi tanulás az E.T. és égi hibrid barátokkal

Tanulás a mennyekben az E.T. és égi-földi hibrid barátokkal

-kvantumfizika

-az univerzum holografikus természete

-az idő és tér nem-lineáris természete

-tudatosság

-kapcsolat minden értelmes élethez

-levitáció

-földöntúli készségek

-a gondolat térgeometriai megértése

-testen kívüli élmények tréningje

-telekinézis

-hogyan kell működni multidimenzionálisan a tudatosság különböző állapotaiban

-hogyan kell kommunikálni, értelmezni és kapcsolatba lépni interdimenzionálisan nem-emberi intelligenciákkal

-multidimenzionális ökológia

-manifesztálni irányított gondolatot és érzelmet

-telepátia

Eredmények - Nemzetközi Kutatás Földönkívüli Élményesekkel

Eredmények – Nemzetközi Akadémiai Kutatás Földönkívüli Élményesekkel

-elme-összeolvadások

-távbefolyásolás

-energiával való dolgozás

-az emberiség igaz eredettörténete

-önmaguk csillagközi eredete

-időutazás

-idő módosítása

-teleportáció

-az univerzális spiritualitás igazi természete és forrása

-gyógyító képességek

 

Ezek csak néhány a tantárgyak közül, amiket többnyire gyerekek tanulnak az űrhajókon 2-3 évesen (óvodai kiscsoportos és korábban – talán pontosabb úgy fogalmazni, hogy az inkarnációkon átívelő lényük tanulja ezeket, a biológiai órához kötött fejlődésű emberi agytól független, mentális-érzelmi-spirituális aurájuk összekapcsolódott egysége, magyarul lelke).

Mi lehet a nagyobb célja ezeknek az oktatásoknak, milyen szerepe lesz ezeknek a gyerekeknek? 

 

Mik a céljai a hibridizációnak?

 

-Barbara Lamb összeállításában, az ETs Among Us 4 c. filmben, az alábbi célokat emeli ki, ő egy földönkívüli élményesekre specializálódott regressziós hipnoterapeuta:

-> nagyköveteket akarnak készíteni, akik meg tudják érteni az embereket az ő részükre úgy, hogy köztünk élnek emberként;

Spirituálisan Átalakító Élmények Utóhatásai

Spirituálisan Átalakító UFO-Élmények Utóhatásai

-> újrakódolni szeretnék az emberiséget, hogy kiegyensúlyozottabban éljünk, kedvesebben, kevésbé ellenségesen és önzően, kevésbé háborúzóan legyünk egymással;

-> túlélést biztosítani az emberi fajnak az űrben velük élő, hozzájuk kimentett hibridek által, ha a bolygó élhetetlenné válik, egy Naprobbanás okozta elektromagnetikus katasztrófa vagy bármilyen más, az egész emberiségre vagy nagy részére pusztítólag ható ok miatt;

-> több érzelmi kapacitást szeretnének saját fajukban, könyörületre, érzelmi szeretetre való képességet, a meglevő kognitív (gondolati) empátiájuk mellé affektív (érzelmi) empátiát is szeretnének;

-> túl alacsonyakká, vékonyakká, gyengékké váltak, és fizikailag életképesebbek, ellenállóbbak, erősebbek, teljesítőképesebbek akarnak lenni;

-> meg akarják menteni a kihalás szélén levő saját fajukat, aminek okai lehetnek:

–> túl sok belterjes szaporulat a fajon belül az évmilliók alatt, emiatt genetikai sérülések és akár terméketlenség jelentkezett náluk;
–> űrutazás során őket érő kozmikus sugárzások miatt terméketlenné váltak;
–> túl sokat változtatták a genetikájukat vagy túl sokat klónozták magukat, emiatt alkalmatlanná váltak arra, hogy természetes módon reprodukálják magukat.

Földönkívüli hibridek vallomásai

Mary Rodwell – Földönkívüli hibridek vallomásai, kétrészes nagyelőadás. Videó itt, bő kiegészítésekkel nagycikkünk itt.

-Mary Rodwell szintén földönkívüli élményesekre specializálódott regressziós hipnoterapeuta, az általunk lefordított előadásában több célt is részletez.

Egy kiemelt célra helyezi a hangsúlyt, mert talán ez a leglényegesebb, a most élő emberek számára a leginkább üzenetértékű:
emelni akarják a tudatosságunkat, hogy egy dimenzióváltásnál magasabb síkon folytathassuk a lelkünk fejlődését ((kényszerű) inkarnációs rendszeren kívül), amit addig a földi emberi testekbe való inkarnációk szolgálnak.

-Bob Dean előadásaiban hallani, hogy azt akarják, hogy hozzájuk képest egyenrangú kozmikus fajjá váljunk és részt vehessünk a rólunk szóló intergalaktikus döntésekben. Néhány továbbbi lefordított videó Bob Dean-től itt.

-Exopolitika Magyarország: egyetlen előadótól sem hallottuk még sehol, ezért ezt már mi tesszük hozzá, hogy ahogyan az emberi fajban létezik fegyverkezési verseny, úgy kozmikusan az emberiség dominálását vs. szabadságát akaró civilizációk között létezhet egy hibridizációs verseny.
Mert egy hibrid az az adott csoport embere (úgy, hogy sokszor nem is tud róla) és célokra lehet őt használni, a közreműködését kérni, és így az ellenfél többet el tud érni, mintha nem használna hibrideket.

Kapcsolódó a GoodETHungary blogtól: Suzanne Hansen – Földönkívüli kontaktus és a Duális Lélekkapcsolat: mit oktatnak odafönt

 

Többféle hibridizálás, nemesítés létezik 

 

Van lelki és testi hibridizálás, a testinél van születés előtti és születés utáni.

Lelki nemesítésnél valaki alapvetően földönkívüli lélek, de esetileg vagy néhány tucat-száz inkarnáció idejére emberként a Földre születik a ránk jellemző bőrruhába, vagy biotartályba (ahogy mi szeretjük hívni, intelligens organikus virtuális valóság/reality interfészbe, iOVRI). Ő egy hibrid, mert mélyebb szinten nem ember valójában.

Testi nemesítésnél kétféle létezik, van születés előtti, amikor a petesejtet vagy zigótát génmódosítják, nemesítik egy vagy sok esetben több földönkívüli faj DNS-ével és van születés utáni, mert az ő technológiáikkal képesek rá, hogy születés után módosítsák a DNS-t.

Hibridizálás - nemesítés

Hibridizálás – nemesítés

Vannak olyan testi nemesítésű hibridek, akik még első (első néhány) generációs nemesítésből valók, ők annyira különböznek tőlünk, hogy alkalmatlanok lennének a földi életre. Ha valaki megfogan, majd a 3-5. hónapig valamikor egyszercsak elmúlnak a várandósságot igazoló jelek, akkor nagyon ritkán, de ilyen is lehet az oka, tehát hogy felvitték családtagként és első iterációként a későbbi, akár családon belül és akár generációkon átívelő emberi nemesítésekhez, vagy földönkívüli családon belüli E.T.-nemesítésekhez.

Elmondható, hogy általában azzal foglalkoznak születés után, aki lelkileg rokonuk, mert univerzális törvények alapján úgy van (leginkább) jogosultságuk vele foglalkozni és ez egy pozitív kapcsolat.

A negatív értelmezés legtöbbször információhiány, a média behatásai és az emberi agy idegenekkel szembeni alap félelem-programozottsága miatt van. Legtöbbször. De ahogy az emberi társadalom egy szűk százaléka bűnelkövető, úgy néhány esetben a kozmikus társadalom egy kicsi százaléka is rosszfiú: negatív földönkívüli élményeseknek segítségként az e cikk alján is megtalálható, csillaggal jelölt két* bejegyzést és a GoodETHungary blog révén egy magyar terapeuta segítségét is figyelembe ajánljuk.

Az “Extraordinary – The Seeding” című dokumentumfilmből az derül ki egy hibridizálást anyukaként átélő, maga is hibrid nőtől, Geraldine Orozco-tól tudjuk (ejtsd zseráldin orozkó), hogy óriási jelentőséggel bír, hogy egy magzat fogantatásánál milyen mentális, érzelmi, lelki állapotban vannak a fogantatók. Az utódra potenciálisan élete végéig ható imprintet, lenyomatot adnak ezzel, ami a tudatalatti elméjére (a sors egyik legfőbb alakítójára) és általános rezgésére (gondolatai, érzelmei, reakciói, sémái alapjára) lesz hatással: alapvetően meg fogja őt határozni.

Family constellation therapy for alien-human hybrids

E.T. family constellation therapy for alien-human hybrids

Az ebben érintett szülőknek a HybridChildrenCommunity.com oldalt ajánljuk, ezt Bridget Nielsen híres hibrid anyuka szerkeszti, tartalomban nagyon gazdag oldal (ő maga hüllő származású és ilyenekkel is volt nagyon eksztatikus hibridizációs élménye, nagyon okos) és ehhez újra ajánljuk Geraldine Orozco hibrid anyuka, gyógyító és meditációs tanár hibrid anyukáknak szóló külön oldalát is, neki nagyon szép energiái vannak, szintén letisztult az üzenete, maga is hibrid: HybridMother.com

Angolul a hibrideknek szóló Hellinger-féle családállításról itt írtunk, sajnos ez szintén nemzetközileg is tabu téma, pedig mennyit lehetne tanulni ilyen földönkívülilélek-ember családállításokból. Jó lenne, ha Magyarországon is lenne legalább 1 ember, aki szolgáltat ilyen E.T.-specifikus családállításokat is: ExopoliticsHellinger.wordpress.com

 

Forrás

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul: Alfred Webre, Steven Greer, Mary Rodwell, David Wilcock

Ez a cikk egy rendkívül rövid, de bővített kivonat Mary Rodwell – Földönkívüli hibridek vallomásai című videóelőadásából és annak kiegészítő nagycikkéből (Mary könyve magyarul Az Új Ember címmel kapható).

Azért emeltük külön ki az előadás e kis részletét, mert a címben szereplő két téma, földönkívüli űrhajókon való oktatás és a nemesítés nagyon fontos témák, és mert annyira nincs így összegyűjtve sehol, még nemzetközi szinten sem.

Többek között azért sincs, mert még az ufológián belül, még nemzetközi szinten is tabuk Mary Rodwell és Barbara Lamb tanításai, mint ahogy az eredeti nagycikk elején pirossal szedve kiderül, hogy miért.

 

Kapcsolódó

könyv magyarul: Mary Rodwell – Az Új Ember – Ráeszmélés Kozmikus Örökségünkre
https://www.magyarmenedek.com/products/13692/Az_uj_ember_-_Mary_Rodwell.htm

cikk: Mary Rodwell: Mary Rodwell – Homo Noeticus, az Új Ember
https://goodethungary.blog.hu/2016/10/11/mary_rodwell_homo_noeticus_az_uj_ember_1_resz

Mary Rodwell - Kapcsolatfelvételi teszt

Mary Rodwell – Kapcsolatfelvételi teszt

Dr. Steven Greer: Vezetői Összefoglaló a Földönkívüliekről (videó, 27p) 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/10/13/vezetoi-osszefoglalo-a-foldonkivuliekrol

Eredmények: Nemzetközi Kutatás Földönkívüli Élményesekkel 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/08/14/eredmenyek-nemzetkozi-kutatas-foldonkivuli-elmenyesekkel

Spirituálisan Átalakító Élmények Utóhatásai (ufo, megvilágosodás, OBE, NDE, PTSD etc.)
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/07/16/spiritualisan-atalakito-elmenyek-utohatasai

Dolores Cannon és Barbara Lamb üzenete az Új Földről
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/10/26/dolores-cannon-uzenete-a-karma-letevesenek-modszere

GoodETHungary blog: Suzanne Hansen – Földönkívüli kontaktus és a Duális Lélekkapcsolat: mit oktatnak odafönt

P.M.H. Atwater – Gyerekek Halálközeli és Halálközeli-szerű Élményei 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2016/08/01/p-m-h-atwater-gyerekek-halalkozeli-es-halalkozeli-szeru-elmenyei

P.M.H. Atwater – Mit tegyünk egy Megvilágosodás- vagy UFO-Élmény Után? (visszaintegrálódás)
https://exopolitikamo.wordpress.com/2016/06/01/p-m-h-atwater-mit-tegyunk-egy-halalkozeli-vagy-ufo-elmeny-utan

Top Exopolitikai Filmek

Top Exopolitikai Filmek magyarul itt

P.M.H. Atwater – Élet a Halálközeli és UFO-Élmények Után (utóhatások mintái)
https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/04/06/elet-a-halalkozeli-az-ufo-es-a-megvilagosodas-elmenyek-utan

Mary Rodwell – Földönkívüli hibridek vallomásai, magyar nagyelőadás (videó) 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/05/20/mary-rodwell-magyar-nagyeloadas-az-uj-emberiseg-felebresztese

CE-5:
A CE-5 kapcsolatfelvételi módszer az emberek nyilvánosságra hozatali mozgalma. A békés kapcsolatfelvételt támogató CE-5 meditációról magyar útmutatónk és
cikkeink itt. A Box mappánkban találhatók angol CE-5 Tudásanyagok. Globális CE-5 meditációk: ETLetsTalk.com

Kosta Makreas – CE-5 magyarul – Globális Kapcsolatfelvételi Meditációk
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/07/04/kosta-makreas-globalis-kapcsolatfelveteli-meditaciok-magyarul

Negatív* ufók vs. NDE + LBL + előző életek + kozmikus családi rendszer
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/01/22/negativ-ufok-vs-nde-lbl-elozo-eletek-kozmikus-csaladi-rendszer

Negatív* UFO-élményekre megoldások
https://exopolitikamo.wordpress.com/2020/12/17/negativ-ufo-elmenyekre-megoldasok

Mit adhat Neked az exopolitika? 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/10/27/mit-ad-nekem-az-exopolitika-a-vegen-minden-ok-spiritualis

exopolitika scribd dokumentumok

Exopolitika Magyarország PDF-dokumentumok

Az Exopolitika Végső Üzenete 
https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/09/10/az-exopolitika-vegso-uzenete

Az Exopolitika Integrálása a Spiritualitással és az Új Tudománnyal
https://exopolitikamo.wordpress.com/2016/04/07/az-exopolitika-integralasa-a-spiritualitassal-es-az-uj-tudomannyal

Az Exopolitika Három Alappillér Irányvonala
https://exopolitikamo.wordpress.com/2016/05/01/az-exopolitika-harom-alappiller-iranyvonala