Polgári Meghallgatás az Állami Exopolitika Elhallgatásáról 2./2.

Polgári Meghallgatás az Állami Exopolitika Elhallgatásáról 2./2.

Greer Pista esküje zsebre dugott kézzel (takargatni való jele)Köszönet ittvannak.hu-nak a cikkért.

A cikk első része: https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/03/24/polgari-kozmeghallgatas-az-allami-exopolitika-elhallgatasarol

Kétség sem férhet hozzá, a szervezők, amit lehetett, megtettek azért, hogy meggyőzzék az illetékeseket: értelmes idegen civilizációk képviselői titokban már évtizedek óta kapcsolatban állnak az Egyesült Államokkal. Stephen Bassett és csapata az UFO jelenségek kutatásának szinte összes “nagyágyúját elsütötte” az amerikai Kongresszus egykori tagjai előtt, akik a már ismert és sokszor hallott esetek mellett, vadonatúj információkat is hallhattak.

A május első hetében szervezett ál-meghallgatáson összesen 39 szemtanú vallott a 6 egykori kongresszusi képviselőből álló meghallgató-bizottság előtt, akik az UFO-hetet követően valamennyien elmondták, szó szerint le voltak nyűgözve, hogy a szervezők – eddig példa nélküli módon – ennyi hiteles és szavahihető kormányzati és katonai szemtanút képesek voltak egy helyen és egy időben felvonultatni.

Mások mellett egykori honvédelmi miniszter, az amerikai Légierő tíz magas rangú tisztje, a brit Védelmi Minisztérium UFO jelenségeket vizsgáló hivatalos főosztályának vezetője, perui, uruguay-i katonai pilóták és egy kínai professzor, a kínai UFO kutatás alapító-vezetője (vele hamarosan külön is foglalkozunk) is elmondta, milyen közvetlen, vagy közvetett információk vannak a birtokában az földönkívüliek létezésére vonatkozóan.

Az öt napos rendezvény egyik legnagyobb visszhangot kiváltott vallomása az a videóról bejátszott tizenhét perces interjúrészlet volt, amelyben egy korábbi CIA alkalmazott arról beszél, hogy az ötvenes évek végén Eisenhower elnök megbízásából elutazott az 51-es Körzetbe, ahol a saját szemével látta az ott őrzött idegen űrhajókat és annak egyik utasát. A láthatóan nagyon rossz egészségi állapotban lévő és a neve elhallgatását kérő hetvenhét éves férfivel készült beszélgetés azóta az internet segítségével az egész világot bejárta.

A szemtanúkkal szemben, az asztal másik oldalán fél tucat egykori politikus foglalt helyet, akiknek egykori Kongresszusi képviselőként semmi más dolga nem volt, mint végighallgatni az összes szemtanú vallomását, ha pedig valamit nem értenek, közbekérdezni. Pontosan úgy, ahogy egy valódi Kongresszusi meghallgatáson is történik.

– Nem a nézeteik, vagy a témához való hozzáállásuk alapján válogattuk ki a hat egykori kongresszusi képviselőt. Egyiküktől sem kérdeztük meg, hogy mi a véleményük az UFO jelenségekről, mielőtt mellettük döntöttünk volna. Az egyetlen kritérium az volt, hogy egykori szenátorok legyenek, akik azon a héten ráérnek hétfőtől péntekig Washingtonban tartózkodni – fogalmazott Stephen Bassett.

A rendezvény zárónapján néhány mondatban valamennyien összefoglalták, mennyiben változott meg a véleményük az UFO jelenségekről az öt napos ál-meghallgatást követően. Akadt, aki az UFO jelenség létezését már kész fenntartások nélkül elfogadni, de annak földönkívüli eredetét megkérdőjelezi, ugyanakkor volt köztük olyan is, akit teljes mértékben meggyőztek a szemtanúk és ma már egészen biztos abban, hogy az amerikai kormány titkolja az idegenek létezését.

A rendezvény kritikusai ugyanakkor azzal érvelnek, hogy a képviselőknek a 20.000 dolláros gázsi (kb. 4 millió Ft.) fejében csupán annyi dolguk volt, hogy végigüljék az öt napot, amiért nem nagy dolog ködösen, vagy akár a szervezőknek tetszően is fogalmazni, hiszen visszavonult politikusokként nem igazán van veszítenivalójuk. Basset szerint ugyanakkor, ezzel együtt is egyszerűbb lett volna, ha fogják a pénzt, majd a végén elmondják, hogy ez az egész csak zavart emberek értelmetlen fixaideája, amelynek semmi alapja sincs. Ehelyett – ahogy az alábbi magyar feliratos videón is látszik – valamennyiüket komolyan elgondolkodtatták az elhangzott tanúvallomások és ki többé, ki pedig kevésbé, de mostanra mindannyian máshogy látják a kérdést, mint korábban.

Ennek ellenére a világ vezető médiaügynökségei által – Stephen Bassett szerint a működésükre komoly befolyással bíró gazdaságpolitikai elit nyomására – szándékosan emelt hallgatás falát megint nem sikerült áttörni, így az egész rendezvény olyan lett, mint egy szemkápráztató tűzijáték, amelyet egy zárt helységben mindenkitől elzárva tartottak.

– Úgy tűnik, a befolyásos lobbiknak – egyelőre – nem érdekük a földönkívüliek (itt)létének beismerése, vagy inkább azt majd ők fogják eldönteni, hogy ennek mikor és milyen formában jön el az ideje – fogalmazott a rendezvényt követően Stephen Bassett, aki főszervezőként ettől függetlenül összességében elégedett volt az öt napos rendezvénnyel.

Forrás, teljes cikk:
http://ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=345:latvanyos-qtzijatek-a-pincebenq-avagy-csendben-lezajlott-a-washingtoni-al-koezmeghallgatas-magyar-videoval&catid=2:hirek&Itemid=2

FRISSÍTÉS:

8 év után, 2021-ben a Citizen Hearing rendezője, Stephen Bassett (nem összekeverendő Steven Greer-rel) elérhetővé tette az ÖSSZES, korábban borsos áron elérhető, fizetős előadást a nagy rendezvényről, méghozzá full HD változatban, ingyen!

Az új videók itt: https://www.youtube.com/c/CitizenHearing/videos