Bevezető

Az Oldal Lényege és Fő Mondanivalója, Céljai:

Egy népes Univerzumban élünk. Mivel több egymáson nyugvó dimenzió létezik egy univerzumon belül, és több egymással párhuzamosan létező univerzum él, ezért Multiverzumról beszélünk.

Az  emberek az őskortól kezdve csoportokba tömörülnek a túlélésért és a szeretetért, majd a csoportok közti együttműködését. Család, horda, falu, város, ország, transznacionális társadalom, globális társadalom, univerzum társadalom. Évezredek, illetve évmilliók kérdése az egész.

Bizonyos érdekcsoportok erősebben érvényesítik akaratukat, mint mások. Ebből elnyomás és titkok következnek.

Az igazság azonban kiderül idővel. Az univerzum jó.

Az exopolitika az emberiség Földön kívüli kapcsolataival foglalkozó kutatási terület, illetve megfigyelő társadalmi tudomány, idővel pedig kiegészül fizikai-technikai tudományi ágakkal.

Utóbbi ágak már léteznek, eltitkolva. Ezek feltárása és bevezetése megszabadítaná az emberi fajt érthetetlenül önpusztító életmódjától. A teleportáció, az antigravitáció olyan közlekedési módok, a távolba látás és a telepátia olyan fejleszthető képességek, melyek elhozzák majd ennek a fajnak a teljességet mind technikai, mind elme szintjén.

Az oldal három négy tagolódik: bevezető, leleplezés, megoldások, források. A paletta széles, a leleplezésen túl kell jutni idővel és a megoldásokat propagálnunk barátainknak, szeretteinknek, vízionálva egy jobb világot.

A képzelet, több mint képzelet: teremtés! Érdemes vele ezért vigyázni és óvatosan használni, rajta kapni, ha rosszat vízionál! És megoldásokra törekedni! Felelősök vannak, hibák voltak és vannak, ám a megoldásokat mi teremtjük!

Hála az Univerzumnak/Tudatosságnak, kapunk segítséget az Androméda Tanács tagjaitól, többszáz civilizációval-csillagrendszerrel a háttérben.

Az exopolitika atyja Alfred Webre, másik fő alakja Michael Salla, a leleplezés elindítója és a békés pogári protokolláris kapcsolatfelvétel elindítója és képviselője Steven Greer, a leleplezés legfőbb támogatója a Project Camelot, az Androméda Tanács képviselője Tolec, megerősítői pedig Bob Dean, Alex Collier.

Ezen oldal célja főleg Alfred Webre és Tolec munkáinak lefordítása, Steven Greer leendő Sirius filmjének promóciója, mert ezekről magyar oldalak nem beszélnek, Alfred Webre-ről egyáltalán nem és Tolec-ről sem, Steven Greer meditációs kapcsolatfelvételi programjairól szintén nem. Pedig ők, ezek a legfontosabbak, Alfred és Steven a pillérek, Tolec a legnagyobb remény üzenethozója.

Az oldal sok megoldást javasol, Tolec szerint 2014-ben dimenzióváltás lesz, amikor minden mesterséges anyag megszűnik, ugyanakkor a mi testünk is megszűnik szerves (hőérzékeny és táplálékigényes csont-vér) test lenni. Meglátjuk mi lesz, addig is meditáljunk sokat és amikor nem kell könyökölnünk és megvédenünk magunkat, akkor szeressünk és adjunk önzetlenül. Keressük és kezdeményezzük a csoportos szeretetköröket és meditációs köröket (pl. agykontroll klubok, szakrális tánc, meditációs csoportos alkalmak, Hellinger-féle családállítás). Mindent, ahol szeretet és segítés van: ez az új világ. És Eckhart Tolle óta tudjuk: “A világ csak belülről változhat meg.”

További menüpontok:

  • Alapkérdések: Miért vannak itt? Kik vannak itt? Mit akarnak? Miért nem nyilvánosak? – Ezekre és még több hasonló kérdésre próbáltunk választ adni.
  • Exopolitika: A fogalom meghatározása és egy rövid áttekintés arról, miről szól és mivel foglalkozik.
  • Fogalomtár: Néhány fontos fogalom, melyek ezen és hasonló oldalakon is használatosak.
  • Ki kicsoda: Néhány kutató, aki az exopolitika fogalmának kialakulásában meghatározó szerepet kapott.

2 hozzászólás a következőhöz: “Bevezető

  1. Visszajelzés: Exopolitikai alapkérdések | | Tudatos Társadalom

  2. Link-ajánló hozott erre az oldalra… aztán átnéztem a további témákat, társoldalakat… – fejléc felépítését, elolvastam a mindenre kiterjedő Bevezetőt, benne a vendégváró, baráti üdvözléssel…
    A biztonságos információszerzést nyújtó, “jó helyen járok” megnyugtató békés hála érzése futott át rajtam… Köszönöm az oldal létrehozását, a kutatómunka nyomán összeállítását, a Létrehozó időráfordítását és azt az energiáját, mely a Bevezetői fogadó oldalon árad felém, – mint Vendég Olvasója felé !

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!