Above Majestic – grandiózus leleplező mozifilm a titkos űrprogramokról

FRISSÍTÉS A CIKK VÉGÉN

A várva várt film: 

Alternatív link itt.

2001. szeptember 10-én Donald Rumsfeld akkori amerikai védelmi miniszter bejelentette, hogy nem kevesebb, mint 2.3 trillió amerikai dollárral nem tudnak elszámolni az amerikai hadügyminisztériumi költségvetésben. Másnap a Pentagon költségvetés-ellenőrző irodája minden bizonyító okirattal megsemmisült a 9/11-es támadásban. De vajon mire költhettek ennyi pénzt?

Steven Greer Sirius (2013) majd Illegálisan Titkosított (2017) című filmjei után ez az exopolitika harmadik legnagyobb szabású teljes estés mozifilmje (és még tegyük hozzá a Citizen Hearing on Disclosure meghallgatások beszámolóit). Az eddigi legteljesebbnek tekinthető mátrixleleplező dokumentumfilm, ugyanis nemcsak a banki-hadipari-politikai világmaffia (a Cabal) megszokott leleplezése, nemcsak a Steven Greer-től megszokott titkos katonai programok és fedett költségvetésű földi projektek létének felfedése szerepel benne, hanem ezeket integrálják a űrbéli titkos katonai programokkal, a végén megemlítve az elménk és kollektív tudatosságunk konstruktív felhasználása révén a lehetőségeinket a pozitív változtatásra.

Leleplező Magazinos barátainknak volt a film megjelenése előtt néhány nappal egy nagyon jó cikke, amely szerint a vélhetően hamarosan elkövetkező orosz-amerikai szuperháborút már a technika legújabb vívmányaival, katonai műholdak tengerével fogják vívni, és sorra veszi azokat a titkosított intézményeket, amik létezése évtizedekig el volt zárva a nyilvánosság elől (jóllehet amerikai közpénzből működnek), melyek listázását ha végigfutja az ember, akkor már valóban egyáltalán nem meglepő, hogy miért is ne lehetnének olyan járművek, melyek tartósan képesek a világűrben tartózkodni, és miért is ne lehetnének felfegyverzett katonai műhold századok. A katonaságnak, a hadi iparnak fundamentuma az igazi részleteket illető titoktartás.

Disclosure Project tanúvallomások (Steven Greer)

Disclosure Project tanúvallomások (63db, Steven Greer rendezvénye)

A korábbi legnagyobb ufós filmekre visszatérve, míg Steven Greer hírforrásai javarészt a US Airforce-ból származnak (és a korábban elhunyt Laurance Rockefeller, a Rockefeller család öreg bölcse kérésére és védelmében kezdte el informatív működését), addig a filmben szereplő kulcsinformátor Corey Goode a US Navy engedélyezett informátoraként juttatott el információkat hozzánk átlag emberekhez, a fősodratút meghaladó igaz valóságról (az alternatív közvélekedés szerint az Airforce inkább a náci frakció, míg a Navy a hazafi frakció, ugyanakkor ez egy szokásos jó-rossz felosztás a kenyeret-és-cirkuszt jegyében, miközben legalábbis a Holdon Corey információi szerint együttműködik a két szervezetrendszer).

Ha kezdők számára kellene kutatni érdemes minél kevesebb nevet mondani, az elmúlt nyolc évnyi kutatásunk során azt figyeltük meg, hogy a legteljesebb, legtöbb mindent lefedő, lehető legteljesebb spektrumú, kezdőknek is jól követhető információt valójában Steven Greer adja, akármennyire is vitatható egy-két dolog körülötte. Ezt fejelte meg Corey Goode az elismeretlen USAP programok kiterjesztésével, azaz az űrprogamokkal (és nagyon fontos a többes szám, ez az ő első legnagyobb újítása), illetve ezeket egészíti ki Mary Rodwell kutatása, valamint Michael Salla jogi erejű bizonyítékai. 

A filmben szintén kulcsszereplő David Wilcock kutató a nyilvánosság elé nem lépett és a nyilvánosság elé a filmen keresztül csak most lépő leleplező informátoraitól is megoszt információkat. Greer-rel ellentétben Wilcock részletesen kifejti a pénzügyi elit, a szabadkőművesség, és az ufós hadiipari komplexum integráns összekapcsolódást (Greer többnyire csak az utóbbiról beszél, viszont többet beszél a tudatosságról és az ember által kezdeményezett békés diplomáciai CE-5 kapcsolatfelvételi meditációról). 

Érdekesnek tekinthető, de nem meglepő, hogy Michael Salla nevét kihagyták a film kulcsszereplőinek felsorolásából, pedig ő a haditengerészettől ügyvédje segítségével kikért dokumentumokon keresztül jogi erejű bizonyítékokkal is alátámasztotta William Tompkins állításait a titkos űrprogramok kialakulásának kezdeti körülményeiről. Ahogy bemutattuk korábban, többnyire ezek az előadók alkotják az exopolitika három fő irányvonalát.

Above Majestic cinematic coverAz Above Majestic című film, amit magyarul talán “A Majestic-en túl” vagy “A Fenségeseken/Legfontosabbakon Túl”-ként is lehetne fordítani, címében a Majestic 12 nevű titkos társaságra utal, mely felügyelt számos magas szintű gyilkosságot, valamint az ufó-technológia mérnöki visszafejtését (“backengineering”) lezuhant idegen járművekből, illetve amely össze van fonódva a bankrendszer elitjével és az amerikai-globális hadi-ipari komplexummal.

A filmben egy olyan történelmi áttekintést is kapunk, mely írásos bizonyítékokat is felfed a több ezer évvel papírra rögzített űrjármúveknek és mennyből jött embereknek.

Kulcsfigurák, akik szerepelnek a filmben:

David Wilcock, Corey Goode, John Desouza, William Tompkins, David Adair, Laura Eisenhower, Niara Isley és Jordan Sather.

Vimeo link:
https://vimeo.com/ondemand/abovemajestic/296734267

iTunes link:
https://itunes.apple.com/hu/movie/above-majestic/id1440082278

FRISSÍTÉS

Az Above Majestic film rendkívül jól összeköti az általában külön tárgyalt területeket, úgymint szabadkőművesség, titkos űrprogramok, MK Ultra, bankrendszer. Amiben hiányosságot szenvedett a film, az maguknak a titkos űrprogramoknak a részletes bemutatása (cikkünk magyar videóval). 
Továbbá hozzátennénk, hogy Corey Goode teljes munkásságának, amivel ő hozzájárult a teljes ufológiához, sőt exopolitikához, a legteljesebb, legjobb összefoglalója az első powerpoint előadása, amit valaha publikált. Ez messze übereli a filmet titkos űrprogramok tekintetében. A film már a címében is hibázott, hiszen csak egyes számban beszélt a titkos űrprogramról, ami Corey előtt is már jóval tudott volt; a nagy újítás részéről a különféle programok, konkrétan az általában ismert történelem előtti időkből is származó szakadár civilizációk voltak!
Ezen, a filmet überelő előadás azt alábbi képre kattintva megtekinthető, illetve a videó alatti linkeken az előadásdiák képekként is letölthetők:
Global Galactic League of Nations, 22 Alien Genetic Experiments, and Secret Space Programs
Corey Goode valaha készült legjobb előadása

>>245 oldalas PDF:
https://whatever1234site.files.wordpress.com/2017/10/corey-goodes-first-powerpoint-presentation-22-alien-genetic-experiments-secret-space-programs-break-away-civilizations.pdf
vagy
https://app.box.com/s/0vjffqq4r3phqaomr6s7i5oavapq7str

>>A képek egyenként:
https://whatever1234site.wordpress.com

>>Az összes előadásdia képfájlokként egy mappában:
https://app.box.com/s/gg6dst8c8mu75y7xlvtv4hrx45w14w4y

>>Az összes előadásdia képfájlokként egy zip mappában:
https://app.box.com/s/cvfp48ugmif5rjkq34khnvcn7jij4760

LEGTELJESEBB CIKKÜNK A TITKOS ŰRPROGRAMOKRÓL ITT OLVASHATÓ.

EGY MÁSIK KIVÁLÓ ELŐADÁS

Ez egy másik, alábbi előadása Corey-nak az Átalakulás Túlélése. Ha ezt és az előbbi előadást megnézi az ember, plusz az első összefoglalóját a titkos űrprogramokról, akkor gyakorlatilag megvan a teljes kép, amit ő adni tud. Ez a három előadás szerintünk minőségileg jóval übereli az Above Majestic filmet. Legalábbis ami a titkos űrprogramok részletes kibontását és a jövőben várható dolgokat illeti, hiszen a film ezekkel szemben viszont nagyon jól összeköti a világmaffia, a Cabal látszólag különálló részlegeit.

Surviving the Transition – Dark Fleet, Full Disclosure, Solar Flash, our Future and Ascension 

Surviving the Transition - Dark Fleet, Full Disclosure, Solar Flash, our Future and Ascension 

Az előadás megtalálható itt pdf-ben: 
https://www.slideshare.net/exopolitika/corey-goode-surviving-transition-full-disclosure-solar-flash-our-future-and-ascension-may-2018
vagy itt:
https://app.box.com/s/uaypd0v8ennod5f0cjpv/file/293781144250

Kapcsolódó:

A Steven Greer által 2001-ben szervezett Közzétételi Projekt (Disclosure Project) 63 tanújának vallomása itt található. Ezek az emberek az amerikai hadsereg különböző ágaiban (Légierő, Haditengerészet), az FAA, CIA, NSA, NRO, NASA szervezeteiben dolgoztak, többen magas pozíciókban, földönkívüli lényekkel és technológiákkal kerültek kapcsolatba.