Project Camelot

Project Camelot

Project CamelotA Project Camelot az exopolitika talán legfontosabb történése az utóbbi időkben. A projekt célja az árnyékkormánynak dolgozott bennfentesekkel való beszélgetés és interjúkészítés. Bill Ryan és Kerry Cassidy alapította 2006 körül. Az újonnan előkerülő fontos információ miatt elég gyorsan megnőtt az érdeklődés és további interjúk váltak lehetségessé. A fordítás is elkezdődött. Most számos nyelven elérhető az interjúk egy része.

Az interjúalanyok

Az interjúalanyok olyan emberek, akiknek valami kapcsolata volt jelenleg titkos vagy a határterületen levő tudományos vagy katonai körökkel. Általában dolgoztak fekete projektekben. A saját élményeiket, tapasztalataikat és információikat osztják meg. Néhányuk titkos betanuláson vett részt, melyekben pszichikai erejüket növelték, mások ufonautákkal léptek kapcsolatba, vagy találkoztak ilyen bizonyítékkal. Megint mások fizikai, antigravitációs kutatásokban vettek részt. Néhány intuitív látnokkal, indigó gyerekkel is készült interjú.

Az interjúk választása

A formátum általában videó, néha hang. Az interjúalanyok egy része vállalja a nevét, más része név nélkül szerepel vagy álnéven. A mélyebb interjúkban nem kifejezeten szakmai, hanem személyes dolgokról, eseményekről és tapasztalatokról számolnak be, amik a hitelességet növelik, és emberileg segítenek viszonyulni hozzájuk. A fő interjúkon kívül a projekt információi számos levélből származik, amelyet nekik küldenek. Az informátorokat többszörösen leellenőrzik, hogy kiszűrjék a megtévesztést. A legjobban lefedett témakörök az időutazás, a föld alatti bázisok, a galaktikus népek, repülő eszközök, a manipuláció a gazdaságban, újabban a régészeti témák és 2012 is.

Hitelesség

Project Avalon

Az interjúalanyokra vonatkoztatva is igaz, hogy senki sem látja az egész spektrumot. Fontos odafigyelni és szelektálni, de elvetni sem muszáj valamit azért, mert nem illik a képbe elsőre. Aki először keveredik ide, annak bizonyára hajmeresztő képtelenség az egész, aztán belegondolva és átrágva nem annyira lehetetlen.

Katonai és titkos projekt körökben senki sem tud sokkal többet, mint tudnia kell – ezt hívják “need to know basis”-nek. Az információ egy részét – többnyire nem szándékosan – tévessel keverték. Gyakori ellenvetés, hogy a tanúk egymásnak mondanak ellent. Érdemes a fekete-fehér sablonos gondolkodást félretenni. A látszólagos vagy valós ellentmondások ellenére el lehet különíteni a számunkra értelmes információt a zajtól.

Történet és konferenciák

A Camelot olyan jelentős lett, hogy a világi eseményeket háttérből irányító csoportok is beleavatkoztak, hogy ellehetetlenítsék. A Project Camelotot alkotó Bill Ryan és Kerry Cassidy ilyen manipuláció során váltak tulajdonképpen ketté, azonban egy honlapon publikálnak. Bill a Project Avalon portálon dolgozik. Az elválás óta megint voltak közös interjúk.

Camelot konferenciákat tartottak, az utolsó 2011 szeptemberében. Egy kis betekintést ad a felhozatalba a következő link: youtube video

Project Camelot Awake&Aware 
Előadók: David Wilcock, Marcia Schafer, Duncan O’Finioan, Bob Dean, Richard Dolan, Nassim Haramein, Graham Hancock, Sean David Morton, Miriam Delicado, Richard Hoagland és a Camelot alapítói. Kiemelt vendég Jordan Maxwell.

Figyelem! A Project Camelot egyes szemtanúi irritáló és rendkívül kegyetlen, sötét eseményekről és körülményekről számolnak be. Ezért az anyagokat óvatosan kezeljük és csak akkor mélyedjünk el benne, ha biztosak vagyunk, hogy ez nem ártalmas számunkra, esetleg gondoskodtunk valamilyen szintű védelemről.

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s