CE-5 Magyarország – CE-5 Hungary

CE-5 csapatok globális térképeMáj. 25. magyar idő szerint 21:00-tól kezdeményezzük az első globális magyar CE-5 meditációt. Ez az alkalom többmilliószoros napon történik.

A több ezer csoporttal bíró ETletsTalk.org kezdeményezés alapján.

Csatlakozhatsz, ha őszinte és békés szándék él benned a kölcsönös Szeretet és Jó szándék alapján történő kapcsolatfelvételre a Földön kívül élő civilizációkkal, testvéreinkkel.

A Földtől távolabb élők megosztották az eddig a CE-5 meditációkban résztvevőkkel, hogy nagy örömükre szolgál, amikor interakcióba kívánunk lépni velük, ők pedig olyan módját igyekeznek találni a kapcsolódásnak, ami minden fél számára biztonságos.

Ha nagyon szkeptikus, negatív vagy félelemmel teli vagy a Földön kívül élőkkel szemben, akkor ez valószínűleg a sikeres kapcsolódás hiányához fog vezetni. Szerető törődéssel azonban sikerülhet.

Földönkívüliekkel történő CE-5 alapú kapcsolatfelvétel globális leírása:
1. Használd ezt a módszert bármikor, bárhol, amikor és ahol biztonságban és kényelemben érzed hozzá magad.
2. Olyan társakat érdemes választanod ehhez, akik ezzel a témával kapcsolatban kompatíbilisek, tiszteletteljesek és lelkesek.

3. Amikor Te/és csapatod meditációba mentek, kapcsoljátok szíveteket a többi CE-5 résztvevőhöz/csoporthoz szerte a bolygón. Ezután szeretettel vonjátok be a Csillag Testvéreinket, amint meghívjátok és “bevektoráljátok” őket elhelyezkedésetekbe. Vizualizálhatjátok elhelyezkedéseteket a Földön oly módon, ahogyan az a messzi űrből egyre közelítve látható.

Zoomolj le az űrből oda, ahol élsz, mintegy mutatva az utat hozzád.

Zoomolj le az űrből oda, ahol élsz, mintegy mutatva az utat hozzád.

4. Ahogy használod ezt, kérdezd meg a Földön kívül élő barátainkat, hogy mit tehetünk velük együttműködésben, hogy gyógyulást és az Univerzum Békéjét hozzuk a Földre.
5. Légy tudatában annak, hogy a kapcsolatfelvétel számos módon és időben történhet – egy CsillagJárműt láthatsz, érintést vagy közelséget érezhetsz, álmot láthatsz, telepatikus üzenetet “hallhatsz”, mágneses mezőbeli változásokat észlelhetsz (ebben egy magnetométer, vagy okostelefon esetén az ETcontactTool applikáció segíthet) – hogy csak néhány példát említsünk.

6. Kérünk, oszd meg tapasztalataidat az Exopolitika Magyarország facebook oldalon. Ha több összejön, elküldjük a nemzetközi CE-5 csoportnak (etletstalk.org).

1 hozzászólás a következőhöz: “CE-5 Magyarország – CE-5 Hungary

  1. Visszajelzés: Kosta Makreas – CE-5 magyarul – Globális Kapcsolatfelvételi Meditációk | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

Hozzászólások lezárva.