Ajánlott

Ajánlók

  • Könyvek: Könyvajánló (előkészületben)
  • Filmek: Érdekes filmek exopolitikai vonatkozássokal, részben dokumentumfilmek, részben kevésbé ismert mozifilmek. (előkészületben)
  • Linkek: Magyar és Angol oldalak

Filmek

The Day before Disclosure

The Day before Disclosure Egy minőségi dokumentumfilm a földönkívüliek jelenlétéről. Főleg az alapesetekre koncentrál. Bevezető filmnek tudjuk ajánlani. A “klasszikus” exopolitikai kutatók szerepelnek benne: Richard Dolan, Bob Dean, Michael Salla, Linda Moulton Howe, Stephen Bassett, Steven Greer.

Touched – E.T. Encounters

John Mack - Touched - E.T. Encounters Egy dokumentumfilm az eltérítésekről. A főszereplője Dr John Mack pszichológus, eltérítések egyetemi kutatója. Ez a film nagyon életközeli, különösen 2 esetet mutat be személyes módon, betekintést kapunk az életükbe és hogy mit jelent nekik az eltérítés, hogyan élték meg, milyen következményei voltak rájuk és a környezetükre. Közben a kezelő pszichológus, John Mack történetét is megismerjük. Tetszetős, hogy a film nem próbál következtetéseket levonni, hanem teljesen szabadon hagyja a kérdéseket.

Contact (A Kapcsolat)

Contact - A kapcsolat film A főhősnő egy tudós, aki felfedezi intelligens élet jeleit a világűrből, egy civilizáció jeleit, akik egy gépet építtetnek vele. Közben megismerkedünk a világi hatalmak, a pénzuralom, technokrácia és demokrácia elemeivel, amelyek nehézségeket állítanak, vagy épp lehetővé teszik egyáltalán a főhősnő utazását, mely során felfedezi, hogy az életnek van egy általa még ismeretlen dimenziója.A film ábrázolja a mostani társadalomban uralkodó hiteket a földönkívüliekről, a fanatizmust, az egyházat, és a háttérhatalmat jelentő pénzügyi befektetőket egy-egy szereplőben. Elgondolkodtató, hogy mik merülnek fel, ha egyszer megtörténik a Disclosure.

Érdekesség, hogy a filmben szereplő gép erősen hasonlít a Dan Burisch által megismert csillagkapura.

Ősi idegenek – Ancient Aliens sorozat

Ősi idegenek - Ősi idegenek sorozat Egy-egy epizód egy-egy témakört jár körbe: a piramisok kérdését, a vízalatti városokét, a föld alatt élő földönkívülieket, a középkort, a nácik és ufók kapcsolatát… és ami még extra, hogy nem csak az eddigi, közismert anyagot mutatták, hanem néha számomra is izgalmasat és újat. Vették a fáradtságot és felkeresték a tudósokat, akik közvetlenül kutattak, és velük interjúkat csináltak. Erich von Daniken természetesen a legismertebb, a felvezető epizódba az ő érvei és bemutatandói kerültek bele.Már az első évadban a következő kutatók és tudósok szerepelnek benne, ezek talán a legnagyobb nevek: Erich von Daniken, Giorgio A. Tsoukalos, David Childress, Buzz Aldrin (űrhajós), Robert Bauval, Graham Hancock, Bill Birnes, Chris Dunn, Dr. Steven Greer, George Noory, Linda Moulton-Howe, Peter Fiebag, Dr. Algund Eenboom, Philip Coppens, Dr. Uwe Apel, Rodney Dale. A második évadtól David Wilcock is sokat szerepel és Richard Hoagland is egy epizódban.

A Philadelphia kísérlet

A Philadelphia kísérlet A Philadelphia kísérlet mozifilm az azonos nevű kísérletről szól, melynek legendájáról már akkor könyvek jelent meg. Eszerint a hajón 1943-ben láthatatlansági kísérletet hajtottak végre erős elektromágneses mezőkkel. A hajó legénységének nagy része megsemmisül, két testvér azonban átkerül a jövőbe, abba az időbe, amikor az idővonallakkal való kísérletezést abbahagyják (1980 körül), a Montauk bázisba. A bázis az U.S.S. Eldridge hajóval való kísérletezésből fakadó kutatások alapján működött.A film illusztrálja, hogy mennyi testi és pszichikus probléma merül fel egy idővonal váltáskor, például, hogy megtalálják a szüleiket, vagy hogy gyorsan öregedni kezdenek. Azért is jó, mert viszonylag keveset módosítottak a sztorin az állítólagos szemtanúk leírásához képest, tehát a történet egészen valóságszerűnek tekinthető.

A Barátság-ügy (Il caso amicizia)

Amicizia - Stefano Breccia Dokumentumfilm egy olasz földönkívüli kapcsolatsorozatról. Egy baráti kör találkozgatott a földönkívüliek egy csoportjával, miután egyszer rájuk találtak. A földönkívüliek ember alakúak voltak, csupán dupla-háromszor olyan magasak. Bruno Sammaciccia, az egyik központi szemtanú, W56-nak nevezte őket. Két évtized folyamán, 1956-tól kezdve, jelentős tudást gyűjtött tőlük ez a csoport és néhány meghívott vendég.Egy olasz riporter 2010 körül felkutatta a csoport néhány tagját, akikkel interjúkat készítettek, felelvenítették, hogy hogyan zajlottak a találkozások, miről beszélgettek, hogy néztek ki, és néhány eredeti fényképet és hanganyagot is bemutatnak. A szemtanúk által elmeséltekből érdekes történet bontakozik ki, mely hasonlít néhány hasonló korszakban zajlott kapcsolatra (pl Billy Meier).

(A kép forrása: cyber-space-war.blogspot.com)

Thrive – Növekedj

Thrive - Növekedj film Ez a film az egész világról, a természetről, lehetőségekről és az emberiség nagy kérdéseiről szól, de a földönkívüliek tematikáját is érinti részlegesen. Néhány “összeesküvés” tematikát is érint. A produkció elég jó minőségű és ingyenesen hozzáférhető HD minőségben, már magyarul is:
Thrive – Növekedj

Linkek

magyar linkek

További anyagok magyarul a következő helyeken érhetők el. (bővül..)

Michael Salla PhD.: Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól – Az emberiséggel kapcsolatba került legjellemzőbb földönkívüli fajok leírása

A plejádok üzenetei – Barbara Marciniak közvetítései

A Lélek ébredése az új kor hajnalán – “Van magyarázat” blog

Exopolitics Hungary facebook oldal hírekkel, cikkekkel

Starlive – néhány cikk és link

Spirituális UFO kutatás – különböző cikkek, fordítások


angol linkek

A következő oldalak angol nyelvűek.

webre exopolitika

Ez Alfred Webre hírportálja.


Ez az oldal a Plejádok által behozott gondolatot szeretné megvalósítani – hogy a Föld az univerzum könyvtár jellegű bolygója. Annyi féle élet keveredik itt a Földön, hogy ezt egy élő DNS-könyvtárnak lehet tekinteni. Ennek a társadalomtudományi szempontja a lehetőleg minél több információ archiválása. Sokszor egymásnak ellentmondó információkat közölnek, amit jónak tartok.


David Wilcock oldala: milyen lesz az élet a magasabb tudatszinten? Fontos és verifikált hírekkel szolgál arról, hogyan dől össze a régi világrend. Ezen kívül zenész, filmkészítő is.


David Icke az egyik legnagyobb valóságkutató. Nem szükséges bemutatni.


Project Camelot, minek neve egybeforrott a legkülönösebb insiderek történeteivel, a legmerészebb elméletek ismertetőivel… Hatalmas videó archívumukban rengeteg insider vallomásához férhetünk hozzá.

Project Camelot ismertető


A Disclosure Project alapítvány 2001 nyarán egy sajtótájékoztató keretén belül több magas rangú katona, tudós vagy légiközlekedési dolgozó vallomást tett le a sajtó előtt, hogy tudomásuk van földönkívüli életről. Steven Greer azóta is folytatja a munkát, amit akkor elkezdett.


Richard Hoagland oldala a Hold és Mars anomáliáiról, a NASA “titkairól”.


Bejelentés Után – egy új időszámítás kezdete. Az After Disclosure könyv szerzőinek kezdeményezésére létrejött oldal, melyen színvonalas cikkeket olvashatunk a témáról.


Bernhard Senf

Bernhard Senf német egyetemi kutató a pénzrendszert, az orgon életenergiát kutatja. Németül tudóknak nagyon érdemes előadásait hallgatni, kíváló előadó, és részletesen, tudományosan, mások által nem ismert mélységekig ismeri az elnyomó pénzrendszert. Néhány videóját magyar felirattal is megtaláljuk a videómegosztókon.

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s