Az Exopolitika Három Alappillér Irányvonala

Mi az exopolitika? Az exopolitika az ufológia magasabb minőségű ága

Az exopolitika társadalomtudomány, a multiverzum civilizációi közötti kapcsolatokat vizsgálja. Vizsgálatának célja az emberiség Földön túli és Földön belüli, interdimenzionális és intergalaktikus civilizációkkal való kapcsolatának feltárása, az Omniverzumtársadalom jelenléte és működése befogadásának módja és tágabban véve az ezzel járó új civilizációs énkép, éntörténet, jövőkép valamint új civilizációs létszínvonal megvalósítása.

A Blog Teljes Tartalomjegyzéke ITT

Az exopolitika három alappillére:

Steven Greer által képviselt irányvonal: CE-5 (lásd még Kosta Makreas), újenergia technológiák és ezáltali világszintű gazdasági-politikai váltás,
Corey Goode és Michael Salla képviselte irányvonal: >>>titkos űrprogramok<<< és technológiáik, exojogi (emberi jogi) visszaélések.
Mary Rodwell, Barbara Lamb, Dolores Cannon† regressziós hipnoterapeuták által kutatott újfajta gyerekekről szóló irányvonal (illetve Suzanne Hansen fontos még, ő maga már hibridként fogant).

Az ufológiától függetlenül, de abban megértéssel rendelkező két hölgy, P.M.H. Atwater világhírű NDE-szakértő is írt a leendő újgenerációs emberiséget alkotó, mostanában születő gyerekekről könyvet, illetve Meg Blackburn Losey (magyarul “A ma gyermekeinek evolúciója“) még egy jó forrás róluk.

Az NDE-élmények rendkívüli hasonlóságot mutatnak a megvilágosodás/satori/szamadhi élményekkel (lásd Edgar Mitchell† asztronauta) és a spirituális hatású UFO-élményekkel (Steven Greer gyerekkorában).

Az emberiség fejlődése, alakulása több száz éves folyamat, lassítható, nehezíthető, de az egész emberiség hardware és software frissítésen megy át, így elkerülhetetlen.

előző életből hozott tudás

Globálisan gondolkodó ingyen energia tudós 13 éves testben. Videó a képre kattintva.

Az újfajta gyerekek kutatása:

– magasabb pszi-/elmeképességek (pl.telepátia, távérzékelés),
– magasabb spirituális/lelki képességek (emlékek előző életes tudásból, emlékek vagy élő aktív kapcsolat földönkívüli lélekcsaládjukkal).
 
Ezek azért fontosak, mert bár mindig az a helyzet, hogy “érdekes időkben éltünk” (ahogy egy ősi kínai mondás tartja), az egész bolygó élővilága az ismert történelemben sosem forgott kockán.
 
Plusz ha tudatában vagyunk ezeknek az információknak, mi már másképp neveljük a gyerekeinket és a nevelés és az oktatás a legfontosabb dolgok egy (bolygó)társadalomban, azon múlik minden.
 
Akik ma Y-generációsként (20-asok, kora 30-asok) már másnak érzik magukat, nekik kell felkészülni a hozzájuk születő, már teljesen hibrid lelkű+hibrid genetikájú gyerekek (mai Z- és alfa-generáció) helyes, spirituálisan tudatos és exotudatos felnevelésére.
Mi, akik most élünk, a képen láthatóhoz hasonló, talán nem túlzás állítani, hogy magasabb rendű gyerekeknek készítjük elő az utat. Ez a privilégiumunk, amit égi megbízásként kaptunk. Ez az egyik nálunk nagyobb ügy, nemes cél, amit szolgálhatunk. Akár úgy, hogy szülőkké válunk vagy már szülőkként változunk, akár úgy, hogy másképp segítjük őket. A segítség történhet mind a megfogható fizikai világban, mind a kollektív elmében a saját megértésünk által.
Tehát már a tettek nélküli, tudatosságot és gondolkodásmódot, világképet tágító tájékozódásnak is óriási értelme van. Könyv- vagy könyvkivonatfordítás, hangoskönyv-kivonatfordítás, videófordítás, előadások, hétvégi szemináriumok, és még sok-sok lehetőség. Sok lehetőség van magasabb szintű, lelket átitató értelmet is találni az egyéni életnek (mert hogy az egyéni túlélés és gyarapodás, nem vezet boldogsághoz: lásd hedonikus vs. eudaimónikus boldogság).

Összefoglaló videó és írások:

Mi az exopolitika és mire jó? – VIDEÓ

Mit adhat Neked az exopolitika? – cikk

Az Exopolitika Végső Üzenete – cikk

A Blog Teljes Tartalomjegyzéke

További ajánlott anyagaink: 

Az Exopolitika Magyarország 150 legutóbbi, legfrissebb bejegyzése és a blog teljes tartalomjegyzéke https://wp.me/p2X0wC-15M

Interjúnk Paul Hellyer-rel, Kanada volt védelmi miniszterével: http://wp.me/p2X0wC-HS

Interjúnk Alfred Webre-rel, az exopolitika szellemi atyjával: http://wp.me/p2X0wC-kh

Interjúnk Kosta Makreas-szal a rendszeres, civil, Globális Kapcsolatfelvételi Meditációkról, azaz a CE-5-ról: http://wp.me/p2X0wC-AA

Interjúnk Mary Rodwell-lel, az új tudatossággal és új képességekkel születő csillaggyermekekről: http://wp.me/p2X0wC-CM

Videófordításunk Corey Goode-val, a David Wilcock által nyilvánosság elé hozott, vállalati és nemzetközi kormányzati titkos űrprogramokat leleplező kontaktával: http://tinyurl.com/TitkosUrprogramokCikk

Videófordításunk Steven Greer-rel  az újenergia technológiák, a hadi-ipari komplexum és a földönkívüliek összefüggéseiről: http://tinyurl.com/GreerHUNcikk

Videóink: http://youtube.com/exopolitika/videos

Dokumentumtárunk: http://scribd.com/exopolitika és http://tinyurl.com/exopolitikabox (valamivel több dokumentumot tartalmaz)

Képanyagaink: http://flickr.com/exopolitikamo és http://flickr.com/exopolitika (régebbi fiók)

Általunk készített további weboldalak:
http://HelyiPenzSzoftver.blogspot.hu és http://NyiltForraskoduGazdalkodas.blogspot.hu

Ajánlott magyar exopolitikai oldal: http://GoodETHungary.blog.hu

Partnereink: http://Vilaghelyzete.com és a Stratégiakutató Intézet – http://StrategiaKutato.hu