Gangaji – Megvilágosodás

Gangaji megvilágosodott mester invitációja az Önvaló felkutatására, mely üzenet lényege megegyezik a jószándékú földönkívüliek legfőbb üzenetével: lásd még The Law of One (Ré – Az Egység Törvénye) c. anyagot, ill. hamarosan Alfred Webre The Omniverse – A Dimensional Ecology c. könyvét (bemutató videó magyar fordítással itt)

Alternatív videólink itt.

Amikor valaki megkérdi, miről tanítok, aki nem ismer engem vagy nem hallotta a tanításaimat, vagy nem ismeri azokat a szavakat, melyek ebben a sajátságos szubkultúrában használhatosak, akkor a legközvetlenebb válasz, amit adni tudok, az az, hogy egyszerűen annyit tanítok, hogy a boldogság most is benned található, a belső béke folyamatosan élő benned. 

Bármennyire keresed ezeket külső történésekben, ha hajlandó vagy megállni ebben a keresésben és ha figyelmeddel magadba nézel, legbelülre, a lehető legmélyebbre, mélyebbre, mint az érzelmeid vagy a gondolataid, vagy mint az érzéseid vagy bármilyen önmagadról keletkező belső benyomásnál is mélyebbre, akkor felfedezed, hogy önmagad leglényegibb összetevője a boldogság, a béke, a beteljesültség.
Valójában ugyanezt mondom akkor is, amikor olyan szavakat használok, mint szatszang, Isten, önvaló és tudatosság.
Egyszerűen annyi, hogy a belső béke jelen van.

Te vagy a béke forrása.

Önmagadról alkotott meghatározásaid maguk lehetnek az akadályai annak, hogy megtapasztald önmagadról az igazságot.
Ám ha hajlandó vagy figyelmeddel mélyebbre menni minden képnél, melyet magadról alkottál vagy mások alkottak rólad, akkor felismered a határtalan békét, a felülmúlhatatlan békét, mely túláramlik minden hiányérzeten, minden szeretethiányon.
Mesterem úgy tanította, hogy a másodperc egytizenkettedére, vonulj vissza mindenből, legyél nyugodt, hagyd abba önmagad és a világ fogalmakba öntését, hagyd abba a belső képalkotást a világról és magadról, tartózkodj a nyugalomban, a békességben, ebben a pillanatban.

Ebben a pillanatban nincsen világ, nincsen “én”, mely szemben állna a világgal vagy a világ része lenne, hanem csak béke van, beteljesültség.
Ekkor a tapasztalataid a világról, önmagadról vagy másokról, ebben a csendességben jelennek meg és tűnnek el; a harag, félelem, szomorúság megtapasztalása ebben a tudatosságban tűnik fel és tűnik le; ez az alapja létezésednek, ez a béke maga.

Videó rövidlinkje: tinyurl.com/GangajiMagyar

Gangaji videói: youtube.com/stillinawareness

Gangaj hivatalos weboldala: gangaji.org

Gangaji könyve magyarul: filosz.hu/konyvek/a-szabadsag-folyoja