Dr. Steven Greer – Kozmikus Átverés film magyarul

Dr. Steven Greer –
Kozmikus Átverés film magyarul

 

“Talán szükségünk van egy külső, univerzális fenyegetésre,
hogy felismerjük a közös kötelékünket.”
– Ronald Reagen, ENSZ, 1987

 

Vajon min ügyködhet a Pentagon? A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt.

A Kozmikus Átverés Steven Greer új filmje, akitől korábban már láthattuk a Sirius, az Elismeretlen – Illegálisan Titkosított és az Ötödik Típusú Találkozások című best seller dokumentumfilmeket.

A Steven Greer által 2001-ben szervezett Közzétételi Projekt (Disclosure Project) 63 tanújának vallomása itt található. Ezek az emberek az amerikai hadsereg különböző ágaiban (Légierő, Haditengerészet), az FAA, CIA, NSA, NRO, NASA szervezeteiben dolgoztak, többen magas pozíciókban, földönkívüli lényekkel és technológiákkal kerültek kapcsolatba.
Ajánljuk még a Secret Space Program Conference
videó előadásait.

A nemzetközileg nagy sikerű Ötödik Típusú Találkozások című film sok százezer embert elért nemzetközi szinten, hónapokig vezető helyen volt az iTunes listáján. Világszerte arra ösztönözte az embereket, hogy békés kapcsolatfelvételt kezdeményezzenek a földönkívüli civilizációkkal.

De a nemlétező világerő reagált és a CE-5 Film sikere számos aggasztó reakciót váltott ki: a bemutatása óta bekövetkezett legújabb fejlemények azt jelzik, hogy versenyt futunk az idővel, hogy megakadályozzuk a „színlelt idegen inváziót“, egy globális véráldozatot, amelyre Dr. Greer már évtizedek óta figyelmeztet és amire először a rakéták feltalálója, a II. világháború végén Amerikába emigrált Wernher von Braun figyelmeztetett a halálos ágyán.

Ezekre a nyugtalanító fejleményekre válaszul készült ez a sürgősségi dokumentumfilm, ami ezért hivatalosan is ingyenesen elérhető számos platformon.

Ha a youtube-ról letörlik, akkor bittube-on és odysee-n is elérhető magyarul!

 

A film bemutatása 

Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági állam, a háborús haszonlesők és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy afganisztáni háborúnál sokkal rosszabb globális konfliktust (aminek lényege, hogy egyedül a hadi-ipari komplexumnak jó, minden létező más félnek rossz).

A világon első alkalommal e film számára magas rangú orosz katonai, kormányzati és űrkutatási tisztviselők lépnek elő, és csatlakoznak amerikai kollégáikhoz egy történelmi felhívásban a földi és űrbeli békéért.

Exopolitika Magyarország Tartalomjegyzéke

Az Exopolitika Magyarország  összes bejegyzésének tartalomjegyzéke itt

A katonai vezetők közül az egyik szerepel röviden a filmben, az ő előadásának hosszabb változata itt található külön, és 3 katonai-űrkutatási vezető a filmhez tartozó kiegészítő előadásban itt szólal meg. Utóbbiban +1-ként az orosz kozmonauták kiképzője is ismertet megtörtént eseteket. A kozmonauta-tréner és számos társa (jó kutatási területet jelenthetnek ufológusok számára) az en.ecology-unknown.ru oldalon is megtalálhatók és ezek az emberek mind támogatják az űr békéjének megőrzését (űrfelfegyverzés-ellenesek) és a földönkívülieket békésnek tapasztalták. Ezek az emberek támogatják a Carol Rosin által kezdeményezett kozmikus Békeszerződést.

Dr. Carol Rosin űrkutatási vezető 1977 nyarán kapta a Szovjetunió elől, a Gémkapocs Hadművelet (Operation Paperclip) részeként Amerikába csempészett Wernher Von Braun-tól a beavatást az Utolsó Kártyába, ami a katonai és megfigyelési alapokra épülő, teljes spektrumú világdominanciára készülő elitek kulcs lépése lesz.

Von Braun élete utolsó heteiben átadta a legnagyobb titkot, a készülő szörnyű tervet, amit leleplez a film:

Steven Greer - Kozmikus Átverés

az intelligens, szervezett földönkívüli élet nyilvánosságra hozatalát eltérítik majd (mint egy 9/11-es repülőgépet). Az a szándékuk, hogy fenyegetésként állítják majd be a földönkívülieket.

Ezzel az a céljuk, hogy végtelen hatalmúvá és gazdagságúvá erősítsék a Hadi-Ipari Komplexumot, és legitimálják, igazolják egy globális fasiszta rendszer hatalomátvételét, ahol az államok kizárólag a monopóliumban és kartellben működő nagyvállalatok igényeit és embertelen működését szolgálják ki a társadalom helyett.

Egy nagyvállalat sosem demokrácia, hanem de facto diktatúra. Csak legfeljebb nem annak látszik elsőre. Ha ilyen szervezetek irányítanak egy társadalmat, jövőbeli nagy céljuk szerint a világtársadalmat, akkor kiterjesztik a belső működési modelljüket (a diktatúrát) a leigázott teljes társadalomra, céljuk szerint a világra.

A 2021 januárjában leköszönt amerikai elnök által megalapított hatodik haderőnem, az Űrhaderő megalapításától kezdve felerősödött a médiában az a narratíva az azonosítatlan repülő tárgyakról (UFO-król), hogy potenciális nemzetbiztonsági fenyegetést jelenthetnek.

Földönkívüli hibridek vallomásai

Mary Rodwell – Földönkívüli hibridek vallomásai, kétrészes nagyelőadás. Videó itt, bő kiegészítésekkel nagycikkünk itt.

Ezzel a fősodratú médiapropagandával melegítenek elő annak a játékkönyvnek, dramaturgiának, tömeges feketemágiának, aminek a végső fázisára Wernher Von Braun fél évszázaddal ezelőtt figyelmeztetett.

Ezzel a végső fázissal létrejönne egy politikailag, gazdaságilag, katonailag integrálódott, teljesen egységes világkormányzat, az uniók uniójának uniója, a “minden bajnak véget vető, az emberiség fénykorát elhozó” végső planetáris egység, csak éppen ez egy katonai és nagyvállalati diktatúrán alapuló kényszerű egység lesz.

Ezt a tervet úgy hajtanák végre, hogy mint egy színházban, eljátszanak egy valósággal tökéletesen összecserélhető, hamis idegen inváziót. Még az is reális, hogy néhány valódi, de negatív földönkívülivel együtt megy végbe a műsor, hogy még hatásosabb legyen.

Top Exopolitikai Filmek

Top Exopolitikai Filmek magyarul Odysee-n itt

Egy nemzetközi kutatásról itt írtunk, ami tudományosan érvényesen bizonyítja, hogy a földönkívüliek elenyésző része negatív (csakúgy, mint az emberi társadalomban is a bűnelkövetők száma elenyésző), tehát bár nagyon kevesen vannak, de léteznek és együttműködhetnek egy sötét tervben. Ők nem a többség, hanem a hangos és látványos kisebbség.

Ez lenne az eszköz, a bolygó minden katonai és politikai vezetőjét átverő eszköz, egy KOZMIKUS 9/11, amivel legitimálnák az új rendszert, egy egyenirányított glóbuszt, mondván: hiszen egy váratlan, kozmikus ellenséggel szemben csak egységes fellépéssel lehet győzni, ezért össze kell dobnunk, amink van, segítenünk kell egymáson, a hadi-ipari erőfeszítések most „ideiglenesen” mindent felülíró elsőbbséget élveznek.

Az UFO-titkokkal szembeni harc nem olyan egyszerű, hogy egyszerűen csak megpróbáljuk rávenni a kormányokat, hogy ismerjék el, hogy az ufók valódiak.

Ennél többre van szükség: biztosítanunk kell, hogy a földönkívülieket alapvetően ne mumusnak állítsák be, ne lehessen egy hamis zászlós hadművelet eszközeként felhasználni őket, ami egy fél évszázada folyó nagy pszichológiai hadművelet kicsúcsosodása lenne.

Ha ezt nem sikerül megakadályozni, és ha az lesz a végső következtetés a mélyállam és a fősodratú média együttműködésével, a politika és tömegek szemében, hogy a földönkívüliek alapvetően fenyegetést jelentenek, akkor ezzel a mélyállam, a hadi-ipari komplexum igazolást fog gyártani a teljes spektrumú dominanciája megteremtésére és megszilárdítására, a világűr felfegyverzésén keresztül.

Témák, amiket a film feltár 

-A Katonai-Ipari Komplexum, amelyre Eisenhower figyelmeztetett, valójában az illegális UFO-titoktartáson alapul. Ez tartja össze és ezért nem engedték, hogy állami kézbe vagy csak felügyelet alá kerüljön a hadi-ipari komplexum.

Citizen Hearing on Disclosure

2021-ben a Polgári Közzétételi Meghallgatások összes fizetős full HD videója hivatalosan és ingyen elérhetővé vált – Citizen Hearing on Disclosure

-Az Establishment, azaz a hatalmat ténylegesn gyakorló gazdasági és mélyállami elitek, hogyan csalják ki a közpénzt, beleértve a nyugati világ (titkosított) katonai hozzájárulásainak egy részét, a vég nélküli háborúkhoz, hogy az államosított költségek mellett a profitot teljesen privatizálják.

-Már réges régen megvannak azok a titkosított technológiák, amiknek a segítségével egy hamis, színlelt idegen inváziót meg lehet rendezni (emlékezetes, hogy a vietnámi háborúról és az iraki háborúról is hivatalosan is kiderült, hogy hazugságon alapult).

Mik az érvek amellett, hogy a földönkívüli civilizációk nem ellenségesek, hanem békések.

-Hogyan használják a háborús kommunikációs eszköztáron belül a rasszista propaganda módszereit a földönkívüliek démonizálására, hasonlóan ahhoz, ahogyan más kultúrákat és etnikumokat dehumanizáltak a történelem során (pl. a II. világháború idején), csak hogy pszichológiailag igazolják az ellenük irányítani szándékozott erőszakot.

-A gazember katonai ügynökök milyen módon rendeznek meg már évtizedek óta mesterséges “idegenek általi elrablásokat” és állatcsonkítási műveleteket, egy CIA által előirányzott, hosszútávú pszichológiai hadviselési (psyop) kampány részeként.

Hogyan teremthetünk mi a hétköznapi emberek új alapokat és békés kapcsolatokat a földönkívüli civilizációkkal, hogy ezzel megakadályozzunk egy globális fasiszta hatalomátvételt.

A Pentagon-jelentés

Disclosure Project tanúvallomások (Steven Greer)

Disclosure Project tanúvallomások (63db, Steven Greer rendezvénye)

2021 júniusában nagy hírt volt, hogy a Pentagon közzétett egy jelentést (alternatív letöltő link itt) az amerikai hadsereg által megfigyelt földönkívüli járművekről, új nevükön azonosítatlan légköri jelenségekről (UAP).

A DNI által készített 9 oldalas összefoglaló jelentéssel elismerik, hogy léteznek nem-emberi járművek, amik intelligens irányítás alatt állnak.

Magyarul valójában elismerik, hogy van intelligens, fejlett, szervezett élet a Földön kívül. Tehát ezzel a Pentagon-jelentéssel megválaszolásra került a végső kérdés, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban. Pont.

Persze ezt már nem mondják ki, meg ennek a ténynek a számos következményéről szintén mély hallgatás van mindenhol. Helyettük azonban van egy “nem tudjuk, hogy rossz szándékúak, de azt se tudjuk, hogy jó szándékúak” narratíva és ennek mentén tartják homályban a publikus kommunikációban a megfigyelések következtetéseit. Mert céljuk van a bizonytalanság keltésével.

A Teljes Spektrumú Dominancia terve

2000 szeptemberében a The Project for the New American Century (Az Új Amerikai Évszázad Tervezete) nevű, washingtoni neokonzervatív agytröszt kiadott egy 90 oldalas tanulmányt (alternatív letöltési link itt).

Secret Space Program Conference and Breakaway Civilizations

Secret Space Program(s) Conference and Breakaway Civilizations

Ebben lényegében parancsba adják a globálisnak szánt amerikai birodalmat kiszolgáló amerikai nemzetállam vezetőinek, hogy “szükség van egy új Pearl Harbor-re” (lásd Pearl Harbor pp.63.+79.), ami elfogadhatóvá tenne egy nagy változást, és hogy szükség van egy űrhaderő létrehozására (lásd space forces pp.12.+68.+69., ill. space dominance pp.51.). A Tervezetről és földi vonatkozású következményeiről részletes magyar leírás is készült.

Érdekesség: a filmben 56m20s-nél mutatják, ahogyan a CIA egykori, belföldi fedett műveletekért felelős igazgatóját is megszólaltatta a fősodratú média az üggyel kapcsolatban. Egy gond van ezzel: a CIA-nek az alapításától fogva tiltott belföldi műveleteket végrehajtania.

Persze űrhaderő és új Pearl Harbor csak akkor lehetséges, ha van hozzá ellenség. Ami azt jelenti, hogy az ufók nem lehetnek békések és jó fejek, akkor sem, ha azok, mert akkor ki lenne az ellenség.

Mivel felülről korrupt a globális rendszer, ezért csak alulról jövően van lehetőségünk békés kapcsolatfelvételt kezdeményezni az idegen (égi rokon) civilizációkkal.

Pozitív fordulat, ami negatív is lehet

Az exopolitics.org szerzője, Dr. Michael Salla szerint a hamis zászlós E.T. esemény nemcsak egy globális véráldozat lehet, hanem megmentőként tetszelgő lények megjelenése is! Tehát a háttérhatalomnak szokás szerint bármerre alakulnak az események, akkor is jó. Sőt, a kettő nem zárja ki egymást, lehet egyszerre a két globális hadművelet!

E lények elmondanák, hogy minden problémánkat meg tudják oldani, cserébe csak egyetlen apróságot kérnének: teljes globális integrációt egy világkormány alatt, persze csak a segítség hatékonyabb elosztásáért.

Exopolitika Magyarország Box Dokumentumtár

Válogatott exopolitikai dokumentumok mobiloptimalizált gyűjteménye

Aztán véletlenül kiderülne, hogy pont most megtámadta őket egy ellenségük, ami egy újabb hamis zászló, de ha már ők úgyis minden egyéb problémánkat megoldották, akkor most apró ideiglenes viszonzásként tudnánk-e segíteni globális űrhadijármű-gyártásban? És máris kész lenne az E.T. űrhajókat és űrfegyvereket gyártó 5G+A.I. börtönbolygó.

Ha nem jönnek ilyen másodkéréssel, akkor ők nem álpozitívak, hanem valós pozitívak.

Dr. Salla hozzáteszi, ha a Vatikán mutatja be az emberiségnek az első E.T. partnert, akkor is gyanakodjunk.

Ezek nem a fantázia termékei. Ezekre a tervekre ment már rengeteg milliárd dollár, az el nem ismert projektekre. Lásd a 2001-es 9/11 esemény előtti napon Donald Rumsfeld védelmi miniszter által bevallott, könyvelésből hiányzó 2300 milliárd dollárt ($2.3 trillion, 1012). A filmben bemutatott 22 millió dollár hasonló célokra ment.

Kötekedőknek

Az UFO-téma kötekedőinek és alulinformált támadóinak, akik egyébként értékes munkát nem raknak be a közösbe, kötelező lejáratni és hiteltelenné tenni a következő három rendezvény tanúit. Egyenként! Mindet! Különben még a címzettek válnának hiteltelenné. Jó munkát!

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul: Alfred Webre, Steven Greer, Mary Rodwell, David Wilcock

1.) Citizen’s Hearing on Disclosure, magyar fordításban a Polgári Közzétételi Meghallgatások: ezt a nagyszabású rendezvényt 2013-ban Stephen Bassett szervezte (nem összekeverendő Steven Greer-rel, aki a Disclosure Project-et szervezte), összes tanúvallomásának videói, melyek korábban borsos áron voltak hozzáférhetők, mostmár full HD-ben hivatalosan is ingyen elérhetők!
A tanúvallomást tevő emberek földönkívüli lényekkel és technológiákkal kerültek kapcsolatba, az amerikai hadsereg különböző ágaiban (Légierő, Haditengerészet), az FAA, CIA, NSA, NRO, NASA szervezeteiben dolgoztak, többen magas pozíciókban, pl. Paul Hellyer Kanada miniszterelnök-helyettese, illetve hadügyminisztere is volt.
https://www.youtube.com/c/CitizenHearing/videos

2.) A Secret Space Program Conference, melyet 2011-ben, 2014-ben és 2015-ben szerveztek és ahol a szakadár civilizáció(k)ról (Breakaway Civilization) is volt szó, videó elődásai itt érhetők el, sok elismert kutatóval:
https://www.youtube.com/channel/UCA9iiA4pxNRYxZDW_6oWbKw/videos

3.) Disclosure Project, magyarul Közzétételi Projekt vagy Felfedés Projekt: ez egy olyan rendezvény volt, amit Steven Greer 2001-ben szervezett, 63 tanúvallomása megtekinthető ingyen. Ezek a tanúk szintén az amerikai hadsereg különböző ágaiban (Légierő, Haditengerészet), az FAA, CIA, NSA, NRO, NASA szervezeteiben dolgoztak, többen magas pozíciókban (pl. Paul Hellyer Kanada miniszterelnök-helyettese, illetve hadügyminisztere is volt), és munkásságuk során földönkívüli lényekkel és technológiákkal kerültek kapcsolatba.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLnrEt2fIdZ0aBgPuVF0C_T559YR20eDTc

 

Források

Einstein és Oppenheimer filmben említett levele az UFO-król a ExopolitikaBox-on itt.

Ryan Wood filmben említett weboldala a titkos Majestic-12 elitről itt.

A filmben Jacques Vallee által említett, Kuba elleni, hologram-alapú hamis zászlós támadás terve, 127. PDF-oldal: An Operation Analysis for Air Force 2025 (alternatív ExopolitikaBox-link itt)

Jacques Vallee filmben említett “Forbidden Science 4” könyve perdöntő bizonyítékot mutat be a CIA által Dél-Amerikában megrendezett álföldönkívüli emberrablásokról.

A Steven Greer által 2001-ben (a 9/11-es esemény évében) alapított Disclosure Projectnek (ami a legfőbb erő volt amögött, hogy a világban elindult a földönkívüli titkok leleplezése), a régi weboldala ezen az archivált oldalon található. Minden dokumentumot átmentettek onnan az új gyűjtőoldalba, a siriusdisclosure.com -ra (lásd Evidence, Energy és Papers menüpontok). A filmben említett, angol nyelvű CE5 Contact App, iOS-re és androidra is megtalálható itt.

Kapcsolódó

– Steven Greer – Nullponti ingyen energia készülék technológiai kritériumai

– Eredmények: Nemzetközi Kutatás Földönkívüli Élményesekkel: Ez a tanulmányunk bemutatja, hogy sok ezer, idegen élményeket átélt ember beszámolói alapján, a földönkívüliek túlnyomó része, néhány százalék híján a teljes egésze, pozitív (az emberi társadalmunk is így működik).

– CE-5: a békés kapcsolatfelvételt támogató CE-5 meditációról magyar útmutatónk és cikkeink itt. Az alábbi Box mappában találhatók angol CE-5 Tudásanyagok. Globális CE-5 meditációk: ETLetsTalk.com. A CE-5 kapcsolatfelvételi módszer az emberek nyilvánosságra hozatali mozgalma.

-A gabonakörök témáját is évtizedek óta, tudatosan használják lejáratásra. Gabonakörökről itt a leleplező és feltáró cikkünk, amiben nem mástól fordítottunk egy kiváló videót, mint A Cabal Bukása filmsorozat rendezőjétől!

Michael Salla 4-órás webinárjai angolul a titkos űrprogramokról, többek között Kína programjáról

– Steven Greer – Unacknowledged Appendix, PDF from Audible (archiválva az oldal itt, a pdf itt, letöltést rögtön elkezdi, 5.32MB és 52 oldal)

Steven Greer harmadik filmje magyarul, az Ötödik Típusú Találkozások

– Steven Greer magyar könyve és második mozifilmje, az Elismeretlen – Illegálisan Titkosított magyarul

Steven Greer első filmje magyarul: Sirius

Above Majestic magyarul – grandiózus leleplező mozifilm David Wilcock-tól a titkos űrprogramokról

Kozmikus Titok – David Wilcock második mozifilmje magyarul, az Above Majestic folytatása

Mary Rodwell: Az Új Emberiség Felébresztése c. kétórás magyar nagyelőadás, a legjobb, amit hallhatsz a földönkívüli-hibrid csillaggyermekekről.

Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak (az Emberfeletti rendezőjétől). Többszörös díjnyertes, az évek során összesen 12 díjat elnyert film. A tudatosság és a földönkívüliek tudományos összekötéséről szól, olyan egyedülálló módon, amiért Steven Greer és David Wilcock exopolitikai filmjeivel egyszinten említendő. Hibridek is megszólalnak benne, csakúgy, mint a kétórás magyar Mary Rodwell előadásban.

– Interjúnk Paul Hellyer-rel, Kanada volt védelmi miniszterével
https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/01/01/paul-hellyer-interju-exopolitika-magyarorszag

– Interjúnk Alfred Webre-rel, az exopolitika szellemi atyjával
https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/11/04/interju-az-exopolitika-atyjaval-alfred-webre-rel-magyarorszagon-eloszor

– Interjúnk Kosta Makreas-szal a rendszeres, civil, Globális Kapcsolatfelvételi Meditációkról, azaz a CE-5-ról
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/07/04/kosta-makreas-globalis-kapcsolatfelveteli-meditaciok-magyarul

– Interjúnk Mary Rodwell-lel, az új tudatossággal és új képességekkel születő csillaggyermekekről
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/09/18/mary-rodwell-exotudatos-csillaggyermekeink-es-az-uj-emberiseg

A filmek mind megtalálhatók bittube-on itt, mentsd le őket!

E cikk rövidlinkje: https://tinyurl.com/koavhu

Cikk címkék: #pszichológiai_hadviselés #hamis_zászlós_hadművelet #színlelt_idegen_invázió #psyop #kozmikus_átverés #teljes_spektrumú_dominancia #háttérhatalom #magánhatalom #világkormány