David Wilcock – Pénzügyi Önkényuralom Film Angol Felirattal megjelent!

A kiegészítő-pénznem relevanciájú cikkek nagy része
átkerült a http://helyipenzszoftver.blogspot.com oldalra.

David Wilcock – Pénzügyi Önkényuralom
Film Angol Felirattal megjelent!

Magyarországon elsőként tesszük közzé! David Wilcock 660 oldalas angol nyelvű Pénzügyi Önkényuralom című cikksorozata alapján elkészült orosz kétszer három órás dokumentumfilm első része megjelent angol feliratozással, mellyel egy nagyobb titok lepleződik le, mint az UFO téma, a kiegészítő pénznemek (helyi pénzek), a tiszta tudatosság vagy az ingyen energia technológiák.

Ha van közöttetek vállalkozó szívű, nyílt elméjű lélek, aki le tudja fordítani, hajrá, sokan várunk rátok, KELL A SEGÍTSÉGETEK!

A Federal Reserve bankárok finanszírozták titokban az I. és II. Világháború mindkét oldalát – hogy világszinten kirabolják a központi bankokat és ellopják az aranyukat?

Néhány ilyen áldozatul esett ország vezetői tudtak erről – és azt mondták nekik, hogy ez az emberiség javát szolgálja, mert az arany birtoklása tönkretenné a világ békéjét?

Titkon elraktározták mindezt az aranyat a Federal Reserve-nél – és felváltották értéktelen kötvényekre, a dollármilliárdos nagyságrendű névértékekig?

Lehetővé tette ez a globális szajré a Federal Reserve-nek, hogy mágikus pénznyomdájuk minden versenytársát kiiktassák – hogy így nyomhassanak 26 trillió dollár értékben bankmentőcsomagokra pénzt, ahogy azt egy FED audit kiderítette?

Van egy olyan, országokat átfogó, egyre növekvő nemzetközi összefogás, amely le akarja győzni a Federal Reserve-öt – és vissza akar állítani egy eddig példátlan bőséget és békét a bolygón?

Az orosz REN-TV televíziós hálózat volt a legelső, mely átalakította David Wilcock eposz méretű Pénzügyi Önkényuralom (Financial Tyranny) című kutatási anyagát egy teljes estés dokumentumfilmmé.

Ez pedig az első a “Sosem Álmodtuk” (We Never Dreamed) két epizódja közül, amely a REN-TV egy kiemelkedő nézettségű, főműsoridőben sugárzott programja. Ezt az epizódot “Millió Dolláros Adakozás – Visszaköveteljük a Miliárdjainkat” címet viselte (Million Dollar Give Away – We Want our Billion Back) és 2013. január 16-án sugározták.

Meglepően, ugyanezen a napon, a német jegybank a Federal Reserve-öt felszólította a tárolt 300 metrikus tonna arany visszaszolgáltatására – és Franciaországot szintén felszólította 376 metrikus tonna aranyuk visszaszolgáltatására.

Erre a válasz “7 évet kérünk”, pont annyi, amennyi az azidőtájt amerikai-francia csapatok által leigazni kezdett Afrikai ország, országok éves aranykitermelésének hétszerese.

Oroszország bátran síkraszállt, hogy leleplezze az illuminátus, luciferiánus (sátánista) világvezető titkos elitek titkait, a Bilderberg találkozók és az Új Világ Rend tervének titkait, és az emberi faj történelmében elkövetett leggrandiózusabb bűncselekményének titkát.

És itt van először az orosz film, youtube-on elérhető angol felirattal.

[Jogi nyilatkozat: az Exopolitika Magyarország és David Wilcock sem ért mindennel egyet vagy helyeselne mindent ebben a filmben.]

Forrás a divinecosmos-on.

A 660 oldalas cikk David Wilcock – The End of Financial Tyranny – The Trillion Dollar Lawsuit címmel és 34 oldalas magyar vilaghelyzete.com által írt cikk megtalálhatók az interneten.

2 hozzászólás a következőhöz: “David Wilcock – Pénzügyi Önkényuralom Film Angol Felirattal megjelent!

  1. Visszajelzés: Az Exopolitika Magyarország 150 legutóbbi, legfrissebb bejegyzése, tartalomjegyzék | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

  2. Visszajelzés: A Blog Teljes Tartalomjegyzéke – az Exopolitika Magyarország cikkei | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

Hozzászólások lezárva.