Alfred Webre – Omniverzum – Kapható a könyv magyarul

Kapható Alfred Lambremont Webre, az exopolitika alapítójának magyar könyve “Omniverzum” címmel a kiadónál! Ez az exopolitika mint társadalomtudomány első magyar könyve.

A könyv alcíme: Transzdimenzionális intelligencia, időutazás, a túlvilági élet és a Mars titkos kolóniái.

A könyv az exopolitika nemzetközi bestsellere, angol eredetije igen jelentős ideig vitte a kategóriájabeli élvonallistát az Amazonon!

A Szerző rövid önéletrajza:
Alfred Webre a Georgetown Előkészítő Iskolában szerzett diplomát klasszika-filológia szakon, majd kitüntetéssel végzett a Yale egyetem ipargazdaságtan szakán, ezt követően nemzetközi jogból szerzett képesítést a Yale Jogi Iskolában és Fulbright ösztöndíjasként nemzetközi gazdasági integrációt tanult Uruguayban.
Közgazdaságtant tanított a Yale egyetemen és oktatta az angol alkotmányos monarchia alapvető jogszabályát, a Bill of Rights-ot a Texas egyetemen. Dolgozott a New York-i Környezetvédelmi Hivatal jogtanácsosaként, majd futuristaként a Stanfordi Kutatóintézetnél (ahol ő irányította az 1977-re tervezett, Carter elnök által felállított Fehér házi földönkívüli kommunikációs tanulmányokat), továbbá NGO delegált volt az ENSZ-ben és az UNISPACE konferencián. A Brownsville Közösségi Egészségügyi Központ igazgatójaként dolgozott az alsó Rio Grande Völgyben, Texasban, továbbá a Kuala Lumpur-i Háborús Bűnöket vizsgáló törvényszék bírájaként is tevékenykedett.
(Ezért a bejegyzésrészért Önkéntes Segítőinknek tartozunk köszönettel!)
Alfred Webre weboldalai: exopolitics.com, newsinsideout.com, ecologynews.com

Alfred első könyve Exopolitics néven jelent meg, melynek megírására a híres brit Oxford University Press kérte fel. Megkérték, hogy foglalja össze, hogyan nézne ki a jog más civilizációkkal való együttműködés során.

Mint a könyv megjelenése után jóval később kiderült, azt a könyvet a múltból időutazó technológiával érkező amerikai titkosszolgálati ügynökök beszerezték a jövőből, így Alfred már akkor különleges bánásmódban részesült (nem éppen a legpozitívabb értelemben), mikor még azt sem tudta, miért: mikor még a könyvet meg sem írtam, még meg sem kereste a kiadó. Az ügynökök beszerezték a könyvet a jövőből, mikor az még el sem készült. Ez az első könyve előtörténete.

A második könyve első kiadásának “Az Omniverzum Dimenzionális Ökológiája” volt a címe. Alfred úgy találta, ahogyan mi is, hogy abban az első nemzetközi kiadásban számos olyan típusú hiba volt, amik a kiadónak való leadásakor még nem voltak benne. Kicsit elbántak vele ismét. Nem baj, innen tudjuk, hogy jó, amit írt (általában ilyen kényes leleplező erejű, pontösszekötő témákban ez egy pozitív jel, harc-edzetteknek pszichológiailag már pozitív stroke). A pragmatikus valóságnál maradva, keresett egy másik kiadót, egy másik szerkesztőt, és kiadta újra, immár a frappánsabb “Omniverzum” címmel: ennek a kiadásnak nem más volt a szerkesztője, mint aki László Ervin professzor könyveit is szokta szerkeszteni.

Kommentünk, mely annak a korábbi kiadásnak a kindle verziójára készült, az első és sokáig az egyetlen volt a kommentek közül, és rendkívül nagy arányban kapott pozitív visszajelzéseket.

A könyv lényegében összeköti a tudományt és a spiritualitást az exopolitikán keresztül. Olyan módon, hogy ez a könyv megállja a helyét a jog előtt!! (tengerentúli és kontinentális jog előtt egyaránt)

Eredeti olvasói visszajelzésünk:

alfred lambremont webre

Alfred Lambremont Webre, MEd, JD. Bővebben Alfredről a képre kattintva.

Having read this book, I invite you to broaden your world view with this book and understand how important it is to develop our own souls, which I believe is one of the utmost important message of this book that reaches far into the heavens.

This book is exopolitics upgraded, and exopolitics is the higher spheres and qualities of UFO-research, in my views. Therefore I recommend it to UFO-researchers, to broaden their understanding of the larger scheme.

I recommend this book for science-oriented academic people who are anti-spiritual and avoid esoteric nonsense, since the ideas in it are backed by hard-core evidence, so even diehard skeptics have to accept it. Science shouldn’t be a matter of belief, personal interests or secretive oaths, in my opinion.

I would recommend this book to all spiritual people, enlightenment-researchers – I came from this subculture – who avoid the topic of UFOs as nonsense and find it hard to open to the reality that we live in an organized universe, because this book will help them see the bigger picture, backed by science and by science of spirituality – e.g. Michael Newton’s research -, in an understandable way.

Amíg nem robbant be a Corey-láz a földönkívüliekkel foglalkozó, ufóezós infotainment/edutainment iparágban (csakhogy ti cinikus olvasók kegyeit is kielégítsük), addig ez a könyv volt a spíler. A legnagyobb vonalakat azonban máig Alfred könyve taglalja.

Míg Michael Salla felült a Corey-vonatra, aki tulajdonképpen David Wilcock marketing eszköze a GaiaTV-s műsorainak eladásához, addig Alfred továbbra is önálló úton járva folytat leleplező témájú videóinterjúkat (newsinsideout.com), illetve többet foglalkozik spiritualitással publikáció szintjén, mint Salla (Salla is, csak ő nem publikál róla számottevően, hogy megőrizze az akadémiai olvasóközönségét, hiszen valakinek őfeléjük is hitelesen képviselni kell az új szebb világhoz szükséges ilyetén tudások összekötését és megosztását).

Michael Salla a pragmatikus politikai szinten publikál átütő erejű, bőven saját kutatásain is alapuló, időtálló  és elvitathatatlan érdemeket jelentő felfedéseket.

Alfred Webre jelen könyve a lélek, a tudat és a tágabb Kozmikus Egység közötti összefüggéseket hozta össze a tudománnyal, beleágyazva az ufológia magasabb szintű ágába, az exopolitikába.

the omniverse

Tartalomjegyzék angolul a képre kattintva

A magyarra most leforduló könyv várható megjelenése 2016 nyara (kiadója az Angyali Menedék (/Magyar Menedék)), a tartalomjegyzék angolul megtekinthető:
https://www.amazon.com/Omniverse-Transdimensional-Intelligence-Travel-Afterlife-ebook/dp/B0184HMQ66

(Szerencséje van az Amazonnak, mert a link végén szereplő q66 -ban a q 100-at jelent a héber ábécében (quoph), de a 66 így is egy pozitív stroke-nak tekinthető)

Adjátok tovább a magyar Omniverzum könyv hírét földönkívüli, spirituális, tudományos világ metszéshalmazain érintett vagy kutakodó, érdeklődő ismerőseiteknek!
http://www.magyarmenedek.com/products/12031/Omniverzum_-_Alfred_Lambremont_Webre.htm

Hogyan fogják lejáratni a könyvet?

Véleményünk szerint onnan lehet majd tudni, ki a hazug ufológus, hogy habzó szájjal támadja; gunyoros mosollyal kineveti mondván hogy szánalmas, elavult vagy nincs jelentősége; eltagadja hogy valaha is hallott-e az írójáról vagy unott arccal lelegyinti majd ezt a könyvet!

Egy széles implikációjú üzenet teljes egésze, egy EGÉSZ TÉMA lejáratásának ősi módszertana, kiforrott metodológiája az, hogy a személyt alázzák és teszik nevetségessé! Nem amit alkotott, értéket közvetített, hanem őt magát! Az üzenet alkotójának, vagy csak közvetítőjének támadása már elég ahhoz, hogy magáról az üzenetről egy árva szót se kelljen szólni, mégis az emberek szemében a teljes üzenet egésze (mely és melynek értékessége már független a személytől) váljon porrá. Ősi módszer, jól működik. Éberek legyünk erre és szembesítsétek a leendő támadókat ezzel, ha elkezdik!