Bill Hamilton

Bill Hamilton interjú (2006. június)

Híres UFO-kutató érdekes történetekkel, tág érdeklődési körrel, parapszichológiai jellegű tapasztalatokkal. Civilben informatikával foglalkozik.

Bill Hamilton

  • 14 éves korában olvasott egy könyvet, mely arról szólt, hogyan kell UFO-kat hívni. Egy barátjával elvégzett egy ilyen kísérletet, mely sikeres volt. Ez volt az első ilyen tapasztalása, ezek után sokszor látott repülő korongokat. A kísérlet után “irányítani” is megtanulta őket.
  • A légierőben szolgált, majd programozást tanult és ilyen téren helyezkedett el. Ő maga később helyszíni kutatóként (field investigator) dolgozott a MUFON-nak (amerikai nem hivatalos UFO-kutató szervezet).
  • Olyan entitásokkal találkozott, akik feltünés nélkül tudnának keveredni emberek közt. Szinte tökéletes alakjuk és formájuk van. A szemük tér el egy kicsit, több szín van benne és csillogó részek. Két ilyen entitással való találkozását meséli el. A lakására jöttek fel, körülnéztek, azt mondták, egy állami hivataltól jöttek. Szokatlan dolgokat kérdeztek, és elmentek, aztán eltűntek, kocsit nem láttak a környéken. A illető hivatalnál semmit sem tudtak róluk. A két entitás úgy beszélt egymás közt, hogy “az emberek [“humans”, nem “people”!] fel vannak háborodva”, vagyis nem hívták magukat embernek.
  • Több ismeretsége van, többek közt John Lear, Bob Lazar (akinek szerinte a memóriájában módosítottak) és Bill Uhouse. utóbbi tanító szimulátort írt repülő csészealjakra, és egy projektben vett részt, amelyben galaktikusok és emberek dolgoztak együtt. Ő is J-Rodnak mondta ezt az illetőt, mint Burisch. Sokan komolytalannak tartják vallomását (pl Friedman).
  • Arról mesélt még, hogy Dan Burischhel hogyan találkozott, és utal Marcia Majestic-hátterére. Ő maga először Marcia-val találkozott és ő mutatta be Dannek. A sztori folytatása az interjúban olvasható.
Ez egy nemhivatalos összefoglaló egy Project Camelot interjúról. Az írás a szerző megértésén alapszik. Célja, hogy a témákat körülírja, a legalapvetőbb közölt információkat bemutassa, és kedvet csináljon (vagy elvegye) az adott interjúhoz. Az eredeti interjú angol nyelven érhető el.

Linkek az eredeti interjúkhoz (angol)

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s