Androméda Tanács (Tolec)

Ki és Mi az Androméda Tanács?

Az Androméda Tanács a Tejút és az Androméda Galaxis világainak érző intelligens életformái jószándékú szövetséges naprendszereinek és bolygóinak egy galaxisokon és csillagokon átívelő kormányzati és fejlesztési szerve… Az Androméda Galaxis M31 néven is ismeretes a földi emberek számára. Az Androméda Tanács elnökségi tagjai mindösszesen tizenkettő (12) különböző, egymástól eltérő tagvilágból és tagfajból áll.

Mint magas szintű kormányzati szerv, a Tanács felelős precedensekért, protokollokért, viselkedési feltételekért, ami a bolygófelfedezést és elsődleges kapcsolatfelvételt, új tagságot és kereskedelmi kapcsolatokat illeti a tagvilágok között.

Saját szabályzatát a legmagasabb fokozatú intergalaktikus követelményekhez, etikához és protokollokhoz képest vezetik, mérik és szabályozzák. Minden döntés, amit hoz, nagyon elővigyázatos és megfontolt. Maga a Tanács nagyon szigorú kormányzati törvényeknek és mandátumoknak tartozik elszámolással, amelyeknek köteles alávetni magát és azoknak engedelmeskedni.

A Tanácsnak van egy nemszavazó elnöke…

Bővebb infó: andromedatanacs.wordpress.com

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!