GoodETHungary: Új magyar exopolitikai weboldal

GoodET HungaryGoodETHungary.blog.hu címmel örömmel jelentjük, hogy jó barátunk elkezdte GoodETxSG / Luke / Corey anyagainak fordítását, és már egy egyedülálló David Wilcock fordítás is elérhető, ezt mi tettük közzé. Vélhetően a jövőben több Wilcock anyag is lefordításra fog kerülni (őrajta múlik, kérjétek). A fordítást végző kiváló, hivatásos fordító!
A GoodETHungary kiegészítő oldala a KozmikusKozzetetel.blogspot.com.

GoodETxSG / Luke / Corey álnéven előlépő informátor/leleplező ember először David Wilcock ezen cikkében került a nagy nyilvánosság elé. Corey weboldala: http://goodetxsg-secretspaceprogram.blogspot.com és http://spherebeingalliance.com ).

Corey azt állítja, hogy számos titkos űrprogram létezik, melyek egymással versengenek. Ezek részben úgy jöttek létre, hogy ahogy Paul Hellyer-től már tudjuk, Project Paperclip fedőnévvel a második világháború után a náci tudósokat Amerikába csempészték (hogy ne az akkori szovjetek kezére kerüljenek) és ezek a tudósok végül áthatották és rejtetten átvették az irányítást Amerika haderei felett, tovább folytatva Németországban megkezdett, földönkívüli technológiákat is kutató tevékenységüket.

Top Exopolitikai Filmek

Top Exopolitikai Teljes Estés Filmek Magyarul

Egyúttal Corey-tól megtudható sok más mellett az is, hogy korábbi fejlett civilizációkból, amelyek egyikének pusztulásáról a Védák is beszámolnak, szintén megmaradtak titkos űrprogramok űrcivilizációi, akiknek egy része viszont felettébb spirituális. Bár történt korábban civilizáció, illetve bolygópusztítás jelen bolygónkon, titkos űrprogramok akkor is léteztek és azok tagjai élnek. Vannak közöttük pozitívak és kevésbé pozitívak, ahogy a mostani űrprogramok tagjai között is.

Corey a titkos űrprogramokban dolgozott, és újabban egy erőteljes földönkívüli csoport kontakt személyévé vált, akik beléptek a Naprendszerünkbe: Kék Avianok, hasonlók a Wilcock által mindennél többre becsült és számos forrásból tudományosan igazolt Egység Törvénye c. írást közvetítő lény(ek)hez. Az Egység törvénye egyébként már magyarul is olvasható, az első kötet itt érhető el, és nem olyan régóta a második kötet is elérhető ezen a linken is, köszönet érte a fordítónak. Mivel az első kötet már régen megjelent, több átalakításon esett át, így abból jelenleg a harmadik verzió/kiadás a legfrissebb.

Érdekességként: az Egység Törvényét fordító barátunkat az Élet ezzel a lelki misszióval tanította meg angolul, tehát a fordítás elkezdésekor nem tudott angolul. Ezt azért tesszük itt közzé, hogy elismerjük az áldozatvállalását és hogy bátorítsuk az olvasókat: nincs akadályod, ha van választott missziód.

David Wilcock interjúmódszere az, hogy visszatart információkat, hogy akik előlépnek nála mint informátorok, azokat le tudja vizsgáztatni, hogy vajon az ő vagy más korábban az interneten megjelent publikációiból ollózták-e össze, amit mondanak, vagy tényleges tapasztalaton alapuló egyedi információik vannak. Wilcock olyan ilyen információkat hallott Corey-tól, amiket ő maga több informátortól tudott csak összegyűjteni, és itt pedig 1 embertől hallotta. Wilcock olyannyira hitelesnek tartja Corey-t, hogy azt írta, a nevét adja rá, hogy igaz, amit az úr mond. Ez nagy szó Wilcock részéről. (Wilcock egyébként jelenleg két műsort is folytat a GaiamTV-n, Wisdom Teachings és Disclosure) címmel.

A Cobra néven a 2012portal.blogspot.com oldalon bloggoló plejádi úriember szerint 75%-ban igaz, amit mond, pontosításokat egy friss interjújában adott ezzel kapcsolatban
(
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=15619).

Wilcock és Cobra beszámolója a Corey által említettekről itt olvasható:
http://goodethungary.blog.hu/2015/04/20/a_kek_avianok_erkezese_david_wilcock_es_cobra_beszamoloja

Michael Salla, aki Alfred Webre-től átvette az exopolitika szót, és megalkotta az exopolitics.org -ot, politológia professzor, jelenleg Hawaii Egyetemen tanít politológiát, az exopolitics.org írója, Skype interjúkat készített Corey-val, amiket publikált, illetve előtte és kiegészítésként email-levelezésük egy részét is publikálta.

Michael Salla kérdéseit és Corey válaszait GoodET Hungary fordította és publikálta (illetve fog még  bőven hasonlókat publikálni) a http://goodethungary.blog.hu weboldalon, aminek kiegészítő facebook-oldala:
https://facebook.com/pages/GoodET-Hungary/1597749903803084 .

GoodET Hungary egyik kiváló fordítása Wilcock-tól a Titkos Űrprogramról szól 31 oldal terjedelemben, melyet Wilcock a 2015 februári Conscious Life Expo-n adott elő. A hanganyag megvásárolható volt, ezt ÚjVilágTudatnak köszönhetjük, hogy megtette, videóként feltöltötte az egyik magyar videómegosztón levő csatornájára és onnan készült a fordítás, GoodET Hungary saját, Wilcock oldaláról származó jegyzeteivel kiegészítve. Nagyon ajánljuk az alábbi a dokumentumnak a tanulmányozását és továbbküldését!

Mobilon olvasható változat:
https://app.box.com/s/jz8fg9qnx60t9f2b0wfqv5nok7w05y4d