Elismeretlen / Felfedetlen – Steven Greer magyar könyve és második mozifilmje

Elismeretlen – Illegálisan Titkosított – A Film

Alternatív link itt.

 

A film bővített változata könyv formában:
Felfedetlen

Steven Greer - Felfedetlen, a könyv magyarul

Az ufológia leghíresebb alakja Steven Greer, aki az egész UFO-leleplezési mozgalmat elindította 2001-ben a Washington D.C. Sajtóházban (National Press Club) rendezett Disclosure Project (Felfedés Projekt) nevű rendezvényével.

Ezen a világraszóló rendezvényen számos, magas beosztású hadseregbeli és titkosszolgálati vezető tett a törvény előtt is helytálló módon tanúvallomást a földönkívüli jelenségekről és egy kiterjedt, illegálisan működő titoktartási rendszerről szerzett tapasztalataikról.

Azóta tudjuk, hogy az amerikai katonai-védelmi-hírszerzési komplexum évtizedek óta futó projektjei között léteznek legálisan titkosított és illegálisan titkosított programok, utóbbiaknak egy még inkább szűkített körét alkotják a különleges hozzáférésű el nem ismert (illegálisan titkosított) projektek (USAPs – Unacknowledged Special Access Programs).

Ezek csak azért fontosak, mert olyan, közpénzen kifizetett tudományos-technikai fejlesztéseket tartanak elzárva nemcsak az Amerikai Egyesült Államok lakossága, hanem bolygónk teljes lakossága elől, melyekkel a (profitábilis) háborúk, az éhezés, a túlnépesedés miatti erőforrás-szűkösség problémája, az egyre növekvő energiaigények, a környezetszennyezés okozta éghajlatváltozás problémája mind megoldhatóak lennének.

Egy rendkívül szűk globális magánoligarchia érdekében úgy tartják vissza illegális eszközökkel ezeket a fejlesztési eredményeket, hogy közben azokat a társadalom által finanszírozott költségvetésből elszámoltathatóság nélkül és korlátlanul finanszírozzák.

Ezekről és ennél sokkal többről szól az Unacknowledged, magyarul Illegálisan Titkosított (Elismeretlen, 2017) című film, és a filmnél jóval részletesebb, Felfedetlen című könyv is. A filmet önkéntesek fordították le magyarra, ezúton is hálásan köszönjük Nektek! A könyvet pedig a Magyar Menedék (=Angyali Menedék) kiadó adta ki, itt rendelhető a magyar könyv.

Hogy miről is szól Steven Greer második, teljes estés mozifilmje és az azalapján készült könyv, ahhoz kattints a Világhelyzete alábbi cikkére. Itt a teljes magyar filmet is megnézheted!

Kapcsolódó:
Steven Greer – Nullponti ingyen energia készülék
technológiai kritériumai

A Steven Greer által 2001-ben szervezett Közzétételi Projekt (Disclosure Project) 63 tanújának vallomása itt található. Ezek az emberek az amerikai hadsereg különböző ágaiban (Légierő, Haditengerészet), az FAA, CIA, NSA, NRO, NASA szervezeteiben dolgoztak, többen magas pozíciókban, földönkívüli lényekkel és technológiákkal kerültek kapcsolatba.

 

RENGETEG KIEGÉSZÍTÉS A FILMHEZ AZ ALÁBBI CIKKBEN:

 

EZ A BEJEGYZÉS FOLYTATÓDIK AZ ALÁBBI VILÁGHELYZETE CIKKBEN:
http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2017/10/illegalisan-titkositott-unacknowledged.html

( a teljes bejegyzést tartalmazó világhelyzete cikk archiválva az archive.org-on itt, illetve az archive.is-en itt)

Steven Greer - Bizonyítékok garmada - 3500 eset fizikai nyomokkal és 4000 radarral rögzített eset

KATTINTS A KÉPRE A TELJES BEJEGYZÉSÉRT A VILÁGHELYZETE OLDALÁN! Steven Greer – Bizonyítékok garmada – 3500 eset fizikai nyomokkal és 4000 radarral rögzített eset