David Wilcock MINDHÁROM KÖNYVE végre magyarul

David Wilcock, a New York Times bestseller “The Source Field Investigations” írójának mindhárom könyve immáron elérhető magyarul, köszönhetően az Angyali Menedék (=Magyar Menedék) kiadónak, az egyetlen magyarországi könyvkiadónak, akik komolyan vették az exopolitika üzenetét; az egyetlen kiadó, akik felfogták a jelentőségét az ufológia magasabb szintű ágának, az exopolitika társadalom-tudományának.

David Wilcock Mindhárom Könyve Magyarul

David Wilcock Mindhárom Könyve Magyarul

Mindig is kevés de minőségi embernek szántuk a blogot és hála Istennek és a Kiadó vezetőjének, ez jó elképzelésnek bizonyult, hiszen például Alfred Webre – Omniverzum című könyvét is ők fordították le magyarra.
Bárcsak Michael Salla-tól is megjelenne egy könyv, akkor már közel teljessé válna a kör. Na jó, igazából Mary Rodwell – The New Human című könyvével is együtt válna teljessé a kör, hiszen az újfajta gyerekek a kulcs, ugyanakkor Salla írta meg Corey Goode beszámolói alapján a titkos űrprogramok tényeit könyv formában. Wilcock a bölcsesség mezején arat (illetve egzotikus tudomány terén), míg Webre (ejtsd: véber) pedig a jog előtt jelenleg is mainstream-en helytálló tudományos tényekre felépített kozmológiai modeljével viszi a babérokat.
A kiadónak üzenjük, hogy Mary minden valószínűség szerint nem fogja digitálisan kiadni a könyvet, hiábavalóan próbáltuk rá ösztökélni, támogatni abban.

A könyvek az együttműködésünk nélkül, tehát ebben az értelemben tőlünk teljesen függetlenül készültek el magyarul, ilyen módon minden köszönet a Kiadót és a Fordítókat illeti! Mi ezúton HÁLÁS SZÍVVEL köszönjük Nektek!  A könyvek mögött sok-sok száz óra kemény tudományos fordítói munka van, és több millió forintos fordítási költség könyvenként (a Wilcock-könyvek fele vastagságú könyvek fordítása is 1-1.5 M Ft).

Fogadjátok szeretettel a három magyar Wilcock-könyvet:

David Wilcock: A Felemelkedés Rejtélyei (2017; ez a legfrissebb magyar könyv)
http://www.magyarmenedek.com/products/12668/A_felemelkedes_rejtelyei_-_David_Wilcock.htm

David Wilcock: Az Univerzum Bibliája – A Szinkronicitás Kulcsa (2017)
https://www.magyarmenedek.com/products/11018/Az_Univerzum_Bibliaja_-_A_Szinkronicitas_kulcsa_-_David_Wilcock.htm

David Wilcock: A Forrásmező Felfedezése (2016)
https://www.magyarmenedek.com/products/12366/A_Forrasmezo_felfedezese_-_David_Wilcock.htm

Alfred Lambremont Webre: Omniverzum (2016)
https://www.magyarmenedek.com/products/12031/Omniverzum_-_Alfred_Lambremont_Webre.htm

A Kiadó önálló művei közé tartoznak az “Összeesküvés-elméletek” című kiskönyv-sorozat kötetei, melyeket kifejezetten a Relay-Inmedio újságárus hálózatban (illetve hipermarketekben) történő terjesztésre alakítottak ki.

Ezek felfedik például a Chemtrailek és a HAARP, a földönkívüli járműveket fejlesztő nácik, a hamis zászlós hadműveletek, a migráns-válság, az egészségmaffia, a hüllőlelkű embernek látszók, a Vatikán titkolt, illegális témaköreit.

Ezt mi nagy dolognak tartjuk, mert amilyen cenzúra ma már a Nyugaton van, az, hogy ezekhez szinte bármelyik újságárusnál is hozzá lehet jutni, egészen figyelemre méltó, Nyugaton (főleg Németországban) már számukra irigylésre méltó tudásluxus. Míg régen tűzzel-vassal irtották a tudást, ma már elérhető. Ma már egy fecske is tud nyarat csinálni.

Egyébként a kiadó vezetőjével nagyon egyezik a gondolkodásmódunk abban is, hogy mi is támogatjuk a Magyarság ügyét. Ráadásul az a földönkívüliek témakörétől nem is messze álló téma.