Az Exopolitika Ígérete

Amint felfedezzük, hogy a Kollektív Egy Egó által uralt elme mögötti Megfigyelőként, a lelkek tudatának alapját képező Végtelen Tiszta Tudatosságként ugyanaz az Egy vagyunk, ráadásul más, nem e világon élő Lények ilyen Tudatával is ez a helyzet, felismerjük a látszólagos különbségek és a valós érdekkülönbségek mögötti közös alapot és legmélyebb közös érdeket: az Életet.

Az Exopolitika Magyarország 2013. évi karácsonyi és új évre szóló ajándéka a Világok Egysége videó feliratai után az alábbi dal sajátságos magyar fordítása, melyet Jackie Evancho énekel. Címe: Hinni.

Szeretettel.

(folytatás a videóbeágyazás alatt)

Hinni

Hinni from ExopoliticsHungary.

Videó könnyen megjegyezhető rövidlinkje: https://vimeo.com/exopoliticshungary/hinni – Ez a dal kifejezi az exopolitikában rejlő lehetőségeket is. Eredeti címe átírva: Az Exopolitika Ígérete

A dalban a nagy kezdőbetűs szavak többnyire rejtett üzenetet közvetítenek a látó szívűeknek és elméjűeknek.

A dalban a “hajunk minden szála meg van számlálva” bibliai utalás a “ma” karmaként, ok-okozatként, a ((nem)cselekvés következményeiként) ismert univerzumtörvényre utal, miszerint: minden tettnek következménye van: a planetáris kizsákmányolásnak és elnyomó uralolmnak is: ezek gyakorlói irányában.

Ehhez lásd még David Wilcock – The Syncronicity Key c. könyvét, melyben bemutatja a idő ciklikusságát, mely párhuzamos a karma kerekének ciklikusságával és a Naprendszer Tejútgalaxisban történő ciklikus elhelyezkedésével (a yugák egymás utániságával) is.

Másrészt, ha terjed például annak a megértése is, hogy az amerikai és más országok szabadalmi hivatalaiban micsoda, évszázadokkal és évezredekkel előrehaladott technológiák vannak adófizetői pénzekből (csak hogy tudjuk, az IMF valójában az USA kincstára, lásd erről a “40 outragous facts that most people don’t know” c. dokumentumot az interneten, ám ezt a kijelentést Karen Hudes világbanki ex-ügyvéd is megerősítette már), és követelésre kerül ezen közpénzből finanszírozott, köztől eltiltott technológiák szabadon bocsátása, akkor egyrészt vége a jelenlegi katonai-olaj-/gáz-/vegyipari-pénzügyi-multinaci-titkosszolgálati-földönkívüli globalómának (globális gazdatestet pusztító parazita létesítményrendszer-hálózatnak), másrészt a Glóbusz népének minden (mesterségesen származtatott) oka és értelme megszűnne a háborúskodásra, a nyomorgásra, a nélkülözésre (kiegészítve planetáris spirituális, tudati emeléssel, a technológiák mellett).

Olyan technológiák vannak több, mint fél évszázada a Komplexum kezében, melyekkel a holografikus, információ alapú univerzumból/multiverzumból (lásd erről a kvantum-fizikát és például a Science and Nonduality konferencia videóit) tetszőleges fizaikai(nak látszó) tárgyat, tápláló és tiszta (szattvikus is) élelmet, tiszta ivóvizet, kémiai anyagokat lehet létrehozni (tetszőleges halmazállapotban, lásd pl. Keshe szobahőmérsékletű porított szén-dioxidját Alfred Webre-rel készült interjújában), melyekkel a tengervizeket meg lehet tisztítani (dematerializálni képes eszközök a vizek, szárazföldek, levegő tisztítására), antigravitációs eszközökkel kisebb és teleportációs eszközökkel nagyobb távokra lehet utazni (lásd antigravity és magnetogravity technológiák, valamint utóbbiakhoz értsd bele az utazást más bolygókra és lásd Andrew D. Basiago (ejtsd: bö’ságó) és társai beszámolóit a Project Pegazus-ról). Az időjárást teljesen optimalizálni lehet: Szahara újra zöld, természetes hurrikánok-tornádók-tájfunok megidomítva, hómennyiség normalizálva, száraz szikes területek öntözése elintézve. Lehetne. Már fél évszázad óta.
Évtizedek óta jár a báb-NASA és báb-USA-kormány mögötti Elszakadt “Civilizáció” (nem olyan sok ember) más bolygókra, de más csillagrendszerben is jártak már, sőt az időben vissza is. (lásd szintén Basiago-t, Laura Eisenhower-t, William Brett Stillings-et is).

Persze, ingyen energiával megspékelve egy hidrogénbomba nem biztos, hogy előnyös lenne, de egy “parányi” plasztikbomba sem.

Ezért kell a tudatosságunkat emelni, személyiségünket tisztítani, lelkünket tisztítani, még az utóbbi kettő tisztítása sem megy egymás nélkül. Plusz folytatni a mindennapi 3D fizikai valóságot is egyre jobban…

Áldás legyen mindnyájunkon.