Intergalaktikus-Interdimenzionális Együttműködés Intézményrendszere

Számos fizikus és kvantumfizikus eljutott a felismerésre, hogy több, párhuzamos univerzum van és ezekben több, egymásra rakódó dimenzió. Egyikük Michio Kaku (Bob Dean is nagyra becsüli).

A Legfőbb Forrás, az Egy a végső irányító az így összeálló multiverzumban. Minél magasabb szinten áll egy lény, a Végtelen Egy Tudat adott lélek elméjén keresztüli kivetülése, annál nagyobb irányítói szerepet kap ebben a hologramban.

A Multiverzum egy hologram, egy fraktál: amint fent, úgy lent és amint lent, úgy fent. Minták ismétlődnek úgy, hogy tetszőlegesen visszafejthető formában ugyanazt a mintát kapjuk. Másrészről pedig a hologram: nem valós. Hindu nyelven: maya. Fátyol. amely eltakarja a valódi lényeget: a végtelen egy tiszta tudatot.

A tudatot eltakaró lepel, a maya, a megnyilvánulás, a teremtettség. Cél az önkifejezés és az önmegismerés és a fejlődés a Végső Egy irányában, valamint a szolgálat.

Kétféle szolgálat létezik: service-to-self és service-to-other: önszolgálat és társszolgálat, fejlettségtől függően a társszolgálat felé haladva, ahol a társ hologramszintenként egy másik élő (növény, háziállat,), egy másik ember, kisebb embercsoport, nagyobb embercsoport, ország, internacionális majd interkontinentális közösség, bolygó, egy adott naprendszer napja és bolygói, galaxis kvadráns (negyed), egy teljes galaxis, és így tovább, egy teljes dimenzió, egy teljes univerzum a több univerzum között.

Az irányítás egyúttal lokális és egyúttal központi, az Egy Forrás felé haladva. Ezt kópiázzák le abúzus módon a földi birodalmi elitek, illetve az univerzum service-to-self, önszolgáló elnyomó civilizációi.

Számunkra az Androméda Tanács a galaxisunk irányító és felügyelő szerver, végrehajtó alszerve a Galaktikus Föderáció (nagyon nem egyenlő a Fény Galaktikus Föderációjával). E szervekről bővebben az AndromedaTanacs.wordpress.com oldal tájékoztat.

A multiverzumban módszertana van az élet lehetőségének felkutatásának, meghonosításának, évmilliókon át való felfejlesztésének (irányított evolúció), rendszeres karbantartásának és felügyeletének.

folyt. (Alfred Webre – Exopolitics könyve és Tolec AndromedaCouncil írásai nyomán)