Steven Greer: Kettő aranyszínű földönkívüli jármű CE-5 meditáció közben

CE-5 meditációs élmény Steven Greer 2015. január 27.

Kettő aranyszínű ET Steven Greer CE-5 meditációja közben

Két aranyszínű ET/ETI (FöldönKívüli (Intelligencia)) járművet filmezett Steven Greer csapata a floridai CE-5 kapcsolatfelvételi meditációs találkozásukkor 2015. január 27-én! Az eddigi készült valaha leglátványosabb CE-5 beszámoló Steven Greer hangjával. Érdemes hallgatni, miről beszél közben.

CE-5 kapcsolatfelvételi meditációs dokumentum-gyűjteményünk megtalálható a tinyurl.com/CE5docs scribd oldalon.

További CE-5 kapcsolatfelvételi meditációs videók láthatók a Kosta Makreas-szal a CE-5-ról készült videójában, a módszer leírása az interjú magyar átiratában.

Folytatás a videó alatt.

Ezért olyan fontos tisztába kerülni a tiszta tudatossággal, keresni a megvilágosodásról szóló tanítások új megértését (a vallások pontatlanok és eltorzítottak, legtisztább vonal az önkutató advaita vedanta, Ramana Maharsi, Papaji, Gangaji, Adyashanti, Mooji, ill. más vonalon Byron Katie, Eckhart Tolle), mert ezeket az ősi tanításokat is pontosak ŐK, az Égiek adták és ebben képesek és hajlandóak velünk kapcsolódni, szeretetben, nem az egós létállapotban. Most is az a feladat, mint amikor leadták az emberiségnek az ősi bölcseleteket, például a legősibbeket, a védákat (ahol említik a vimana nevű ETI járműveket is).

CE-5 - Large blue object in Crop Circle, UK, July 2010, Steven Greer

Large blue object in Crop Circle, UK, July 2010, Steven Greer, shown in London 2015 Sept. lecture, from the Contact DVD – https://youtu.be/_xKwdnxGJuY

Minél tisztább a szándékunk az életben és minél önzetlenebbül tudjuk a Fényt (=Tudatosságot) megélni és áramolni hagyni rajtunk keresztül (Csíkszentmihályi Mihály, Flow), annál boldogabb életünk lehet és annál hamarabb és gördülékenyebben valósul meg az átmenet a régi világ újvilágrendje felől a valódi Új Föld felé. Annál jobban kiteljesíthetjük saját lelkünket is (Joseph Campbell, The Hero’s Journey) és annál inkább meg tudjuk találni az önszolgálat és a társszolgálat (service-to-self & service-to-other) helyes egyensúlyát, ami feladatunk ezen a bolygón (exopolitika). Annál inkább tudjuk segíteni azt az egyre több exotudatos csillaggyermeket, akik fiainkként és lányainkként le fognak születni / leszülettek, hogy teljesíthessék lelki feladatukat és ne vésszenek el a régi világ életellenes és emberellenes, lélekellenes paradigmáiban, amit legtöbbször elsőszámúként a szülők adnak át, kényszerítenek rá a gyermekre, nem a Rendszer, nem a Rotschildok, nem a démonok. A tiszta tudatosság megtapasztalása és gyakorlati megvalósítása az út, az igazság és az élet. 

1 hozzászólás a következőhöz: “Steven Greer: Kettő aranyszínű földönkívüli jármű CE-5 meditáció közben

  1. Visszajelzés: Az Exopolitika Magyarország 150 legutóbbi bejegyzése, tartalomjegyzék | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

Hozzászólások lezárva.