RÉSZLEGES ELFORDULÁSUNK: Emberevő Hüllők, Húsevő Emberek

FRISSÍTÉS 3: RÉSZLEGES ELFORDULÁSUNK A VEGASÁGTÓL (FRISSÍTÉS 2 ÉS 3 A CIKK VÉGÉN)

FELELŐSSÉGKIZÁRÁS: ez a teljes bejegyzés NEM MINŐSÜL táplálkozási sem semmilyen más tanácsadásnak, arról arra hivatott, munkáját a hatályos jognak megfelelően gyakorló szakképzett szakember(eke)t kell megkérdezni minden esetben. Ez a cikk csak egy szubjektív véleménycikk, szubjektív ötleteket és elgondolásokat mutat be, semmiféle felelősséget nem vállalunk a benne írtakkal kapcsolatban, mindennemű jogi és egyéb felelősséget kizárunk.

Először is: semmit nem vonunk vissza azokból, amiket idáig a vegaságról írtunk, hanem kiegészítjük. Másodszor: e sorok írója továbbra is vega marad és nem fog senkit lebeszélni a vegaságáról, hanem aki még nem vega, azoknak javasolja, hogy ne legyen az, vagy csak kevesebb és másmilyen húst egyen.

És akkor részletesen az elfordulás: rengeteg magyar kényszerült külföldi munkavállalásra az elmúlt években, nem a jólét, hanem szimplán a fapados megélhetés és főleg fiataloknál az egyáltalán bármiféle jövőkép miatt. E sorok írójánál is így volt ez, de aztán különböző saját okok miatt ez nem teljesedett ki.

Aki külföldre akar – kényszerül ha jót akar magának – menni dolgozni, annak vegaként, esetleg vegából kialakuló gluténérzékenyként nem lesz sorsa, vagy kismadármennyiségű étel és kalória is elég neki. Vegaként az élet egyszerűen szarabb, ez rám is igaz, aki az fogok maradni. Ha jól csinálja az ember, az egészsége jobb lehet (ha rosszul, akkor rosszabb), a tudatosságnak mindenképp jó a magasabb rezgésű diéta.

Vegaként a szejtán tud úgy gluténérzékenységet okozni, hogy az ember nem veszi észre, fokozatosan alakul ki. Viszont a felfedezetlen gluténérzékenység inzulinrezisztenciát okoz, amiből jön a pre-diabétesz majd a cukorbetegség, majd abból fakadóan rengeteg probléma, például az alap rossz közérzet – hasi diszkomfort duó (nagyon rossz), az unaloműzés kedvéért vérnyomás-problémák, brutális súlynövekedés, abból fakadóan pedig ízületi problémák és visszérproblémák és látásromlás (szemüvegcsere) és talpcsontozat-megváltozás és abból fakadóan műtétet igénylő benőtt körmök, koleszterin-háztartás felborulás, és úgy egyáltalán egy teljesen tönkrement anyagcsere. Csak ennyire kellene komolyan venni a túlsúlyt. Minden betegséget okoz. Az öregkori betegségek jelentős, jelentős része emiatt van, a túlsúly láncreakció miatt.

Ez a láncreakció sokaknál lefut, csak nem kötik össze a szálakat, lusták változtatni, eláruljak magukat a vágyaik további folytatása érdekében (édességzabálás), hiúak beismerni a brutális tévedéseiket (kognitív disszonancia: “én igenis védem az állatokat”, ill.: “márpedig csokit enni kell”), nem járnak utána a neten angol irodalomban (nem tudnak angolul), és naívan hisznek (kritikus gondolkodás és felelősségvállalás hiánya) a különböző dietetikusoknak, diabetikusoknak, orvosoknak, akik sok esetben nem elég jó információkkal rendelkeznek, csak próbálják azt a látszatot kelteni.

Vannak finom vega ételek, de vegaként (vegetáriánusként, vegánként, tök mindegy) az ember az ízek és az ételek nagy részétől egyszerűen elesik. Kész. Én 10 éve vagyok vega (és a ravatalig ez ki fog tartani), tudom miről beszélek.

A vegánságot már túlzásnak tartom, akkor fehérjehiány is lesz és növényekből brutális mennyiséget kell bevinni, hogy meglegyen a megfelelő fehérjebevitel. Ha az ember cukorbeteggé válik és szénhidrát alapúról fehérje alapúvá kell tegye az étkezését, akkor a vegánság konkrétan ellehetetleníti ezt, a vegaság megnehezíti.

Vegaként külföldre menve, akár dolgozni, akár nyaralni, sokkal nehezebb az élet. Drágább is, de ha az esetleg nem is, akkor is főleg sokkal nehezebb. Egyáltalán a “bármit enni” lesz nehezebb.

A Haszon magazin 2018. januári száma vett rá, hogy végül ezt megírjam, a 2017-es számban nyomtak egy értelmetlen fikázást a gluténmentes táplálkozásra, a 2018-as számban viszont az ausztriai munkavállalásról volt szó. Kevesebb mint 10, ha jó munkában jól spórolva dolgozik az ember és ha van neki, párjával összeadja a pénzt, akkor kevesebb mint 5 év alatt összegyűlhet egy lakás (nem álomtuti, de egy élhető lakás). Ez Magyarországon 20-30 év hitel, minimum 1.5 szeres, inkább 2-szeres árral a végén.

Ez van. Ehhez külföldre kell menni dolgozni. És a különleges étrend nagyon de nagyon megnehezíti az ember életét. Kivéve, ha tényleg kis madárka mennyiségek elegendők kalóriából és térfogatból is. Egyszerűen kisebb étkezési portfólióval kevésbé életképes a lény. Nem véletlenül lett a homo sapiens mindenevő, a túlélés érdekében. A húsevőknek szintén, egyszerűen nagyobb az állóképessége, terhelhetősége, munkavégző képessége. És tudatában vagyunk a díjnyertes vegán bodybuilder-eknek és sportolóknak.

Vegaságra nevelt gyereknek az iskolában, főiskolán/egyetemen, kirándulásoknál KRVA NEHÉZ DOLGA LESZ!!!! És magát túl tájékozottnak és képben levőnek gondoló, valójában nem elég tudatos és objektív szülőknél (hiúságfaktor, mindenkáros-mánia, ortorexia -gyógyszerirtózás- és nyelvtudás-hiány sajnos bejátszik az ismeretbővítés szükségessége beismerésénél) nem is lesz feltétlenül egészségesebb, mint a húsevő társai.

Persze, ha jómódú vagy, nagyobb városban élsz, és bátran fütyörészve megteheted a vegaságot, akkor érdemes lehet. Számos egészségügyi statisztika hosszú távon a vegákat dicséri.

Aki teheti, ne legyen vegává, DE ésszel legyen húsevő. Aki már vega, ésszel csinálja!!

Vashiány tipikus a vegáknál. A szója feminin energiákat visz be, férfiaknak nagyon kedvezőtlen az elméjére, munkabírására. A szejtán az 100% glutén, kiválóan kialakítja vegáknál a gluténérzékenységet, ami húsevőknél is extranehezebbé teszi az életet, nemhogy még vegaként. Súlyos korlátozást jelent az életvitelre, tudom, mert benne vagyok. Nagyobb városiként ezt ugyanakkor kisebb hozzászokás után meg sem érzi az ember, de nemvárosiként kb. “halál(rossz”.

Ha házhoz akarsz rendelni vega esetleg gluténmentes, ne adj is Isten vega ÉS gluténmentes ételt, akkor még a fővárosunkban is az abszolút legbelső kerületek(részek)től kijjebb nincsen élet: kisebb étterem azért még 1-1 akad, de házhozszállítás már nincs, és azoknál az éttermeknél is a gluténmentesség az nem mindegyiknél van felfogva, hogy fontos lehet.

A glutén egy fehérjemolekula, főleg pékáruk összetartására, összetapasztására használják. Nagyon hasonló a molekulaszerkezete a laktózhoz, mindkettőt a vékonybél laktáz enzime bontja. Ezért aki gluténérzékeny lesz, laktózérzékeny is lesz, aminél mondjuk sok esetben elég a tejből laktózmenteset venni, már ha nem egy vidéki kisvárosban vagy faluban lakik az ember hogy ne lehessen kapni. Egyébként ilyenkor a bélflóra is felborul, amit probiotikummal is lehet érdemes pótolni, helyrerakni. Ha kialakul a felfedezetlen gluténérzékenységből inzulinrezisztencia és abból cukorbetegség, akkor pankreász por (hasnyálmirigy enzimek) használata is néha szükségessé válhat, ami nem feltétlenül nagy baj, csak tudni kell róla.

Húsevőként lehet arra figyelni, hogy ne disznóhús legyen (az nem véletlenül nem kóser; köszvényokozó), és a bolti húsnak a hústartalmát mindig meg kell nézni. Nagyon kevés az olyan feldolgozott hús, aminek több mint 50% vagy több mint 65%-a legyen hústartalom. Pedig ilyeneket kellene enni, van ahol kapható 95%-os hústartalmú hús is. Húsevőként (is) sok rostot érdemes fogyasztani és sok zöldet (enzimet) a húsnál és nem biztos hogy érdemes egyszerre tejterméket és húst egyszerre a gyomorba bevinni (nem véletlenül nem kóser az sem), ez alól gyomra válogatja, bizonyos sajtok talán kivétel lehetnek.

És akkor továbbra is kihangsúlyozzuk, hogy amiket korábban írtunk, azokat fenntartjuk. Hasonlóan vagyunk mostmár a húsevéssel, mint az abortuszkérdéssel. Ha megkérdeznek, hogy elítélem-e az abortuszt, azt válaszolom, hogy egyrészt igen elítélem (nézz meg egyszer egy videót-képes tájékoztatót, ahogy a magzat menekülni próbál, illetve hogy utána az orvos a testcafatokat, testdarabokat összerakja egy kis asztalon hogy minden megvan-e), másrészt elítélem a hiánya negatív következményeit is (vannak azok a családok és ebből fakadóan sorsok, ahova büntetés lenne beleszületni mind a léleknek; vannak olyan emberek, akik tudják, hogy ha gyerekük születne, akkor egyrészt jönne a nyomor vagy a mélynyomor, mint a hármuknak de a gyereknek mindenképp; másrészt vannak akik tudják, hogy nagyon rossz genetikájuk van a családban és biztosként tudják, hogy a gyerek sem lenne egészséges és jobbnak látják, ha nem hozzájuk születik lélek). Tehát egyrészt elítélem, másrészt a hiányát is elítélem az abortusznak. Hasonlóan vagyok a húsevéssel: elítélem és a hiánya negatív következményeit is elítélem, ezeket fentebb részleteztem.

Minden, amit ebben a bejegyzésben írtunk, NEM MINŐSÜL táplálkozási tanácsadásnak, csupán szubjektív véleménynek. Táplálkozásról arra jogerősen képesített szakembert kell megkérdezni, mindennemű jogi felelősséget elhárítunk.


FRISSÍTÉS 2 ALUL

FRISSÍTÉS ALUL

Az exopolitika talán egyik legnagyobb ellenállást szülő mozzanata lesz a húsevés abbahagyása.

Túl azon, hogy számos földi hagyomány propagálja a húsevés elhagyását, van egy világűrbeli eredete is ennek.

Az Orion-Draco-Hidra csillagképből származó dimenzióváltásra és alakváltásra képes hüllők, illetve feletteseik, a sárkányok, negatív energiákból élnek. Ahogy mi akkor érezzük jól magukat, ha szeretnek minket, ha megcirógatnak, ha kapunk egy szeretetteljes csókot, egy meleg ölelést attól, aki kedves a szívünknek, ők attól érzik magukat jól, ha szenvedés van, gyűlölet, harag, kínzás, gyötrelem, háború, félelem, fájdalom.

Ezért ők esznek embert is, illetve főleg a kínszenvedés és haláltusai gyötrelem közben felszabaduló energiát veszik fel, ill. az eközben a homo sapiens fajban termelődő egyedi anyag számukra esszencia.

Azért, hogy ne érezzük ezeknek a szemmel nem látható, vagy ha úgy döntenek, emberként látható lényeket, illetve az ő vérvonalukhoz tartozó embernek látszó embereket (empátiára, összefogásra képtelen embertársaink, rosszindulatú, furkálódó, könyöklő emberek), ezért bevezették a Föld történelme során a húsevést, ugyanis ennek rezonanciája, a haldokló állat félelme és gyötrelme, csökkenti saját rezgésünket és ezáltal érzékenységünket. Ha kételkedünk az anyag és a tudat rezgéstermészetében, érdemes kvantumfizikusokkal konzultálni (lásd Mi a csudát tudunk a világról? c. film az EzVanKiadó-tól). Az érzelmek is rezgéstermészetűek, csakúgy, mint a gondolatok. Anyag, energia, érzelem, gondolat, tudat, így van a sorrend sűrűtől finom felé.

Hogyan várjuk el, hogy felhagyjanak ezen nemkívánatos szokásukkal a Földön kívüliek 1%-át kitevő negatív erők (ami rögtön el kezdene zavarni minket, ha szeretett családtagunk, gyerekünk járna így, pl. egy szabadkőműves-sátániszta szekta pincéjében, lásd David Icke A Végtelen Szeretet az Egyetlen Igazság, Minden Más Illúzió c. pdf könyvének végét)

Ezért aki elítéli, hogy embereket egyenek hüllők, az nem eszik húst. Aki tudja már ezt az információt ami itt olvasható és továbbra is eszik húst, az támogatja a hüllők emberevését, ill. embergyötrését, ahol ember alatt az egész emberiség szenvedését értjük.

Mivel a Multiverzumban a spirituális fejlődés a legfontosabb (lásd Alfred Webre Exopolitics c. pdf könyvének spiritualitásról szóló című fejezetét és Eckhart Tolle tanító vallásokon átívelő  szavait Új Föld c. hangoskönyvében), ezért szintén nem előnyös a lélek megnyilvánulását és a testi elme spirituális-energetikai érzékenységét tompító anyagokat fogyasztani.

Ellentétben ezekkel, például a tibetieknek van mantrájuk a húsevésre, a hegyekben jakon kívül nem sok minden terem. Mi nyugatiak azonban már génkezelt táplálékot fogyasztó, napot nem látott állatoktól, akik állatholokausztban pusztulnak el (lásd Earthlings c. dokumentumfilm, 18+), a mérgeket a mantra nem szedi ki. Antarktiszi fókák, évszázadokkal ezelőtti erdei állatok kíméletesebben és egészségesebben élik a húsevés előtti életüket. Ha megáldjuk a saját házi állatot előtte, szeretettel vesszük körbe levágás előtt, már sokat tettünk, de vajon mi mennyire örülnénk, ha egy hüllő megölelgetné, megszeretgetné, majd levágná a gyermekünket (most mondjuk ki magunkban a megszületett vagy leendő gyermekünk nevét a “levágná” szó után) és utána még meg is áldaná? Vérlázítónak tartanánk vagy szent egykedvűséggel mondanánk le egy lélek- és tudati társunk társaságáról és jövőjéről, miközben az a hüllő mást is ehetett volna, amitől ugyanúgy jól lakna, egészséges lenne és tele lenne energiával? Lehet, hogy megkérnék, hogy azt az utat válassza? Ha a kacsáknak és társaiknak lenne rá lehetősége, lehet, hogy megkérnének minket erre.

A húsevés hajlamosít az erőszakra, a negatív elmeállapotokra és viselkedésre. Ez nem azt jelenti, hogy ezekre nem vagyunk képesek vegetáriánusan (amit szintén nem szükségszerűen kell túlzásba vinni), de jelenti azt, hogy mit támogatunk és mivel értünk egyet.

Nagyon ajánljuk az Earthlings (Földlakók) c. magyar feliratos filmet minden húsevő társunknak, érdemes minden húsevésnél eszünkbe jutnia a delfines, bikás jelenetnek.

Ma már minden lehetőség megvan a hús pótlására. Búzasikérből tökéletes húsutánzatok készíthetők házilag, minden bolti búzahúsban szereplő segédanyagtól mentesen. Minimálisan több idő, ám egy új társadalmat támogatunk vele.

A vegetarianizmus azért lett elnyomva a történelemben, mert ki menne háborúzni, ha még állatot sem ölnek? Márpedig minden birodalom a növekedésre épül.

A húsevés elősegíti a félelmek, a harag kialakulását és eluralkodását és a megbocsátás hiányának kialakulását az elmében, lévén ilyen energiából született az a hús.

Hogy lehetne olyan embereken uralkodni, akik nem félnek?

Mit támogatunk?

Frissítés, kiegészítés:

Érdemes rákeresni “vegan bodybuilder” keresőszóval vegán (állati eredetű táplálékot nem fogyasztó, a hal és a tojás, tejtermékek ide tartoznak) testépítőkre.

A növényeknek van érzelmi, de nincsen mentális aurájuk. Így bár kimutathatóan szenvednek (EEG-hez hasonló műszerrel lehet mérni még azt is, hogy figyelmeztetik egymást a növényben kárt okozóra), de nem tudja, hogy ő szenved. Nincs tudatában annak, hogy szenved. Ennél fogva nem szenved. Ebbe bele lehet kötni, ami a legtermészetesebb reakció egy húsevő részéről (sosem a vegák kötekednek a húsevőkkel, mindig fordítva, vajon miért), de ettől ez még így van, és nem azért, mert mi mondjuk.

FRISSÍTÉS

Az Élet érdekes leckéje – A vegetarianizmus cáfolata

Az Élet néha érdekesen tanít. Vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

Néha egy dolog, amit az agyi elme szeretne és megggyőződésszerűen hisz, és egy másik dolog, amit a test jelez. Vegaság vs. húsevés kérdésében a test az erősebb.

Ezt a bejegyzést azért írom, hogy ne legyen képmutatás a húsevést illetően a részemről, és hogy megmutassam az érem másik oldalát.

Az Exopolitika Magyarország blog egyik legnézettebb, és a legkommenteltebb állandó oldala a “Emberevő hüllők, húsevő emberek”.

A cikk (a blog) írója azonban azok közé a vegák közé tartozik, akik anyagcsere okokból már nem tehetik meg a húsevés elhagyását. Egyébként is egészségességi megfontolásból lettem vega, nem megrögzültségből.

Az oly egészséges teljes kiőrlésű kenyér (ami többnyire rozskenyér), de számos más ok is, anyagi és lelki, kialakíthatja a gluténérzékenységet, hétköznapi nevén lisztérzékenységet. A glutén egy fehérje a gabonákban. Hatására az immunrendszer autoimmun betegségben lebontja a bélbolyhokat, így az étel felszívódása drasztikusan csökken. Inzulinrezisztenciát is okoz, amikor a sejtfalak inzulinreceptorai nem kötik meg az inzulint, és ezzel a glükózt, a vércukrot. Mintha nem lenne elég, hogy eleve kevés szívódik fel. Egyúttal ennek hatására többlet marad a vérben, ami elraktározódik háj formájában. Ez nem a teljes kép, de legyen elég.

És vegaként hacsak nem az ember nem tudja megtenni gyomorméretileg és teltségérzetileg, hogy nyersevő, akkor bizony a vegaságnak vége: valahonnan be kell vinni az energiát: vagy szénhidrát, vagy fehérje, vagy zsír.

Órák százait lehet tölteni ezen való vitatkozással, hogy mit hogy, merre, meddig, hanyadikán van elseje.

A lelki lecke Rüdiger Dahlke – A Betegség mint Szimbólum c. könyvéből kiolvasható (MESSZE sokkal jobb, mint az NGM, a német újorvoslás, vagy jól hangzó meghonosított nevén, az Új Germán Medicina), vagy a Lelki eredetű betegségek lexikona.

Vannak gluténmentes tészták és kenyerek, plusz több sajtot, és húst, rizst, zöldséget kell enni. Sok szakemberrel kell konzultálni, mert az internet nem mindenható.
Plusz nem árt, ha az ember valami hagyományos nyugati orvoslás szempontjából természetfeletti “gyógymódot” is használ, plusz méregtelenít, plusz sokat mozog, hogy a többletet levigye. És meg lehet azt a szegény dögöt áldani is, és megköszönni a nemes áldozatát.

És egyébként is, nullás vércsoportúak nem tudnak nem enni húst. Akinek szüksége van nagy izomerőre, annak (bár léteznek vegán testépítők akik versenyeket nyernek) pedig bizony a hús a forrás. A feldolgozott fehérjék máj- és vesekíméletlenek és ami Magyarországon kapható szója, az elég nagy valószínűséggel GMO, akár feliratfüggetlenül is. Csomagolt húsokhoz egyébként hozzáadott anyagként adnak glutént, így abból is a külön gluténmentes vagy a darabban vásárolható a megbízhatóbb.

A vegák nem feltétlenül spirituálisan érettebbek, mentálisan rendben levőbbek, jófejebbek vagy egészségesebbek, mint a mindenevő dögevők (azért szebb húsevőnek hívni, de nyers hús tépésére alkalmas tarajos zápfogunk és ragadozókra jellemző rövid bélrendszerünk még mindig nincs).

Úgyhogy az egészség tudja tanítani az embert, hogy vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

Plusz még egy elmét szétrobbantó érdekesség: bizony mi emberek hüllőgenetikát is tartalmazunk. És azok a hüllők húsevők voltak…

 FRISSÍTÉS 2

Cowspiracy – A Film Magyarul: A Fenntarthatóság Titka. https://www.youtube.com/watch?v=NgYGsyh23RU
A Cowspiracy: The Sustainability Secret úttörő környezetvédelmi teljes estés dokumentumfilm. A mindenre elszánt filmes, Kip Andersen útját mutatja be, aki felfedezi a bolygó egyik legpusztítóbb iparágát, és azt kutatja, hogy a világ legnagyobb környezetvédő szervezetei miért félnek beszélni róla.
A film rajongói közül sokak szerint “Az állattartás a legfőbb oka az erdőirtásnak, a vízfogyasztásnak és a környezetszennyezésnek.” Valójában azonban a pénzrendszer mindezek oka, egy még magasabb szinten pedig az azt működtető globális fekete mágia, illetve egy szűk kül-Földi (eredetű) csoport negatív befolyása.
De a materialistáknak még elég felfogható az, hogy “Az állattartás az oka.” Innen is látszik, hogy az első ránézésre jótékony elgondolásokat, hittételeket milyen gyönyörűen lehet dezinformációkká konvertálni, dezinformációként működő életstílusokká eltéríteni.
Ettől még van előnye, csakúgy mint hátránya, a vegaságnak, és tudomásul kell venni, hogy semmit sem lehet jól csinálni, sem a predánságot (húsevés), se a vegaságot, vegánságot. Nem érdemes és sajnos nem lehet túlzásokba esni. Illetve, ami az egyik ember szervezetének jó, az egy másiknak rossz (pl. egy nullás vércsoportúnak muszáj húst enni).
A filmhez (vagy helyett) ajánljuk a vegaság kontra húsevés témában az alábbi, elképesztően ritka hogy mennyira korrekt és sokoldalú, (szinte) pártatlan, orvosi állásfoglalást: http://www.tamasidr.hu/a-veganvegetarius-es-a-predan-etkezes-orvosi-szemmel/
Ajánljuk tovább az ingyenes Vegán Világ újság lapszámait (nagy valószínűséggel hamar meg fog szűnni, mert egy kis állatvédő egyesület adja ki; http://veganallatvedelem.hu/megjelent-a-vegan-ujsag), melyekből legalább az első kettőt PDF-ben is ingyenesen közzétették, ezeket a Box fiókunkba feltöltöttük: https://app.box.com/s/uaypd0v8ennod5f0cjpv

11 hozzászólás a következőhöz: “RÉSZLEGES ELFORDULÁSUNK: Emberevő Hüllők, Húsevő Emberek

  1. Gondoltam… Van valami egyáltalán még, amit nem hazudtak el, vagy másítottak meg? Van valami, amit emberi értéknek ismertem régen? Mert én már semmit nem találok ebben a nagy mocsokban, amivé tették az egész földet!

    • Nem tették!!!!!!Hanem tettük!!!!!!!!Mindannyian egytől egyig hozzájárultunk ennek a “mocsoknak” a kiakakításához!!!!!!!-Én 0-ás vércsoportú vagyok és már több éve kitünően megvagyok húsevés hal még ezek termékei nélkül, az egészségem megóvása érdekében váltóztattam étrendet. A betegséget vagy gyógyszereket én nem ismerem!!!!!Nyugodt félelem nélküli, kiegyensúlyozott embernek tartom magam-(na meg mások is).-Ha jobb világot akarok ,itt el lehet indulni!!!!!Lemondani a húsevésről, még a 0-ás vércsoportúak is mint Én!!!!!!!👍🏻❤

  2. Én is néha sötéten látom, de a sötétség azért van megengedve, hogy kikényszerítse a Fényt/Tudatosságot. David Wilcock The Syncronicity Key c. könyve, a magyar Ré anyag (lásd a scribd.com/exopolitika oldalon) adhat reményt. Az Univerzum fényerői is le voltak tiltva, hogy ne lássanak mindent a Föld körül, de ennek már vége.
    Amúgy mielőtt lepke lesz a hernyóból, előtte feszül a bábban a hernyó életében a legjobban. Belső fejlődés visz ki ebből, a világnak megvan a reményteli oldala. Lásd a youtube és vimeo csatornáink videóit, meríts belőlük reményt! 🙂

  3. Talán annyit én is mondanék, hogy ez a modern világ,a tudatot is fertőzi lehet hogy akaratlanul de itt nincs semmi véletlen..mégpedig az akasha krónika manipulatív szennyezése..ez az emberi gondolkodásban az emberi agy holografikus kivetülései, a gondolatok formájában.pl: a tv és más 2 dimenziós rém filmek stb. mindaddig csak elektromos rezgések, amíg ember nem látja, és agyilag feldolgozva ki nem küldi ezt a holografikus energia löketet, ami már rombolóan hat a közösségre, az emberiségre.gondoljátok el , a szerbiai háború alatt tm -t csinált 50 ember Pécsen,és megköttetett rá pár napra a tűzszünet. most ,ha pár millió ember néz olyan filmet ami úgymond káros,akkor vajon mekkora rombolás történik az ember leki békéjében,?-azoknál is akik ezt nem nézik.

    • Igen-igen. Steven Greer is egyébként a Sirius film és a Disclosure Project mögött TM-es (Transzcendentális Meditáció), nekem az a más tanfolyamokhoz képest aránytalanul magas ára miatt volt lehúzósdi-gyanús anno. Igen, jó lenne ilyen ország-világ gyógyító meditációkat csinálni, a magvagy.hu szervezett ilyeneket, azóta abbahagyta, más nem folytatta. Igen, a tudat a végső erő, minden technikát felül tud írni végső szintjein.

  4. Ez mind oké, csakhogy az annunakik nem a sirius csillag melletti Inuáról jöttek hanem a Nibiruról mely párezer évente áthalad a naprendszeren és üstökösnek hissük. Az inuán olyanok laknak mint mi ott is voltak az annunakik de a bolygó rezgésileg megemelkedett ugymond a szeretet dimenziójába es oda mar nem tudtak menni az annunakik. És ez is hülyeség mert pont ezért nem tudnak dimenziót váltani habár az egyik legrégebbi faj. A lényeg hogy mi is ott vagyunk hogy rezgésileg felemeljük a bojgót az annunakik pedig mindent bevetnek hogy ez ne sikerülhessen.
    De sikerülni fog hisz a szeretet épít fel mindent még őket is. Én csak azt sajnálom hogy ők nem jöhetnek tovább a gyönyörű világba amit majd Mi létrehozunk.

  5. Visszajelzés: Ökofalvak és új életközösségek | Leleplező Magazin Kiegészítő

  6. Visszajelzés: Ökofalvak Európában és a Permafaktúra | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

  7. A Biblia szerint először az Édenben nem volt halál, Ádám és Éva gyümölcsöket ettek. A bűnbeesés után jött be a halál, így az állatok is akkor váltak élelemmé és ruházattá… ergo, a teremtéskor még valóban nem húsevőket alkotott Isten. Én is jól megvagyok hús nélkül már évtizedek óta és még náthás sem szoktam lenni. Szerintem szaporodás sem volt, hiszen ha nincs halál, akkor előbb utóbb nem fértek volna el az emberek, szerintem a szaporodás is a bűnbeesés után jött, de ezeket csak így arc és név nélkül merem leírni, mert ilyesmiért lincselnek is egyesek.

  8. FRISSÍTÉS A HÚSEVŐ EMBEREK – EMBEREVŐ HÜLLŐK OLDALHOZ

    Az Élet érdekes leckéje – A vegetarianizmus cáfolata

    Az Élet néha érdekesen tanít. Vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

    Néha egy dolog, amit az agyi elme szeretne és megggyőződésszerűen hisz, és egy másik dolog, amit a test jelez. Vegaság vs. húsevés kérdésében a test az erősebb.

    Ezt a bejegyzést azért írom, hogy ne legyen képmutatás a húsevést illetően a részemről, és hogy megmutassam az érem másik oldalát.

    Az Exopolitika Magyarország blog egyik legnézettebb, és a legkommenteltebb állandó oldala a “Emberevő hüllők, húsevő emberek”.

    A cikk (a blog) írója azonban azok közé a vegák közé tartozik, akik anyagcsere okokból már nem tehetik meg a húsevés elhagyását. Egyébként is egészségességi megfontolásból lettem vega, nem megrögzültségből.

    Az oly egészséges teljes kiőrlésű kenyér (ami többnyire rozskenyér), de számos más ok is, anyagi és lelki, kialakíthatja a gluténérzékenységet, hétköznapi nevén lisztérzékenységet. A glutén egy fehérje a gabonákban. Hatására az immunrendszer autoimmun betegségben lebontja a bélbolyhokat, így az étel felszívódása drasztikusan csökken. Inzulinrezisztenciát is okoz, amikor a sejtfalak inzulinreceptorai nem kötik meg az inzulint, és ezzel a glükózt, a vércukrot. Mintha nem lenne elég, hogy eleve kevés szívódik fel. Egyúttal ennek hatására többlet marad a vérben, ami elraktározódik háj formájában. Ez nem a teljes kép, de legyen elég.

    És vegaként hacsak nem az ember nem tudja megtenni gyomorméretileg és teltségérzetileg, hogy nyersevő, akkor bizony a vegaságnak vége: valahonnan be kell vinni az energiát: vagy szénhidrát, vagy fehérje, vagy zsír.

    Órák százait lehet tölteni ezen való vitatkozással, hogy mit hogy, merre, meddig, hanyadikán van elseje.

    A lelki lecke Rüdiger Dahlke – A Betegség mint Szimbólum c. könyvéből kiolvasható (MESSZE sokkal jobb, mint az NGM, a német újorvoslás, vagy jól hangzó meghonosított nevén, az Új Germán Medicina), vagy a Lelki eredetű betegségek lexikona.

    Vannak gluténmentes tészták és kenyerek, plusz több sajtot, és húst, rizst, zöldséget kell enni. Sok szakemberrel kell konzultálni, mert az internet nem mindenható.
    Plusz nem árt, ha az ember valami hagyományos nyugati orvoslás szempontjából természetfeletti “gyógymódot” is használ, plusz méregtelenít, plusz sokat mozog, hogy a többletet levigye. És meg lehet azt a szegény dögöt áldani is, és megköszönni a nemes áldozatát.

    És egyébként is, nullás vércsoportúak nem tudnak nem enni húst. Akinek szüksége van nagy izomerőre, annak (bár léteznek vegán testépítők akik versenyeket nyernek) pedig bizony a hús a forrás. A feldolgozott fehérjék máj- és vesekíméletlenek és ami Magyarországon kapható szója, az elég nagy valószínűséggel GMO, akár feliratfüggetlenül is. Csomagolt húsokhoz egyébként hozzáadott anyagként adnak glutént, így abból is a külön gluténmentes vagy a darabban vásárolható a megbízhatóbb.

    A vegák nem feltétlenül spirituálisan érettebbek, mentálisan rendben levőbbek, jófejebbek vagy egészségesebbek, mint a mindenevő dögevők (azért szebb húsevőnek hívni, de nyers hús tépésére alkalmas tarajos zápfogunk és ragadozókra jellemző rövid bélrendszerünk még mindig nincs).

    Úgyhogy az egészség tudja tanítani az embert, hogy vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

    Plusz még egy elmét szétrobbantó érdekesség: bizony mi emberek hüllőgenetikát is tartalmazunk. És azok a hüllők húsevők voltak…

  9. Az ember az elmúlt 2 millió évben rendszeresen fogyasztott húst. A XX. században vizsgált 229 halászó-vadászó-gyűjtögető populációk 73%-a kalória bevitelének több mint felét húsból, halból és tengeri élőlényekből fedezte. Az ember nagyon jól adaptálódott a húsevéshez, de még a legelszántabb őskori húsevők is több egészséges növényi táplálékot fogyasztottak, mint a modern emberek többsége. A mai vegetáriánusok egy része nem igazán eszik sok zöldséget, inkább rengeteg gabonát, tejterméket, finomított zsiradékot és cukrot.
    Világos, hogy a tejtermékek, finomított zsiradékok és cukrok nem szerepeltek őseink étkezésében. Fogyasztották a különféle vadon termő növények magjait, de a fűféléket (búza, rizs, és kukorica) nem, és szinte soha nem ugyanazt a fajta növényt minden nap. A hüvelyesek magjai (bab, borsó, lencse) a földművelés megjelenésével váltak fontos élelmiszerekké.

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!