Pete Peterson

Dr Pete Peterson (2010)

Dr Pete Peterson talán az egyik legellentmondásosabb bennfentes, akivel interjú készült. Sok részlettel szolgál a saját életéből és alternatív tudományokról.
Dr Pete PetersonErre a Project Camelot interjúra David Wilcock is elkísérte Kerry Cassidyt és Bill Ryant. Egy történet szerint egy Steven Greer-hez kapcsolódó csoport az interjú előtt pár nappal meditált, és azt szerették volna elősegíteni, hogy újabb bennfentesek szólaljanak meg és segítsék a Disclosure-t. A listában Pete Peterson neve is szerepelt.A Camelot tagjai 12 óra hosszat beszélgettek a felvétel előtt, az interjú pedig 4 óra hosszú. Az interjú elkészülte után még egy jó darabig nem jelent meg, mert Peterson hozzájárulást várt feletteseitől a nyilvánosságra hozatalhoz. Ezt a hozzájárulást megkapta, nemsokára utána vissza is vonták, de akkor már fel volt töltve az interjú.

1. rész – Bill Ryan kérdései

Peterson azért érzi fontosnak, hogy most beszéljen, mert nagyon kritikus az idő, hogy az alternatív kormány/árnyékkormány működésére fény derüljön és az emberiség haladni tudjon a tudományban.

Peterson 10 évet töltött az amerikai hadseregben. 13 éves kora óta vesz részt projektekben az árnyékkormány szolgálatában [ez nagyon korainak tűnik, de ő saját felfogása szerint zseni, aki különleges családban nőtt fel és egyéb segítsége is volt – az “odafenti barátaitól”, ahogy a Camelot szokta volt mondani.] Ekkor a rakétákkal kapcsolatos tudását hasznosította – kiskorában “minden érdekelte, ami robban és füstöl”.

Nagyon furcsának érezte magát gyerekkorában, mintha valami űrből pottyant tojásból bújt volna ki. Egyáltalán semmiben sincsen hasonló nézete, mint az emberek többségének. Ehhez a genetikai örökség is hozzájárult, szülei nagyon kreatív emberek voltak. Falun éltek, olyan házban, ami szinte önellátó. Saját készítésű autókkal közlekedtek és házuk sajátos energiaforrásokat hasznosított.

Peterson kiskorában az ókori Egyiptom iránt érdeklődött, Thor Heyerdahl előadását hallgatta meg, és régész szeretett volna lenni. Azonban 10 éves korában történt egy esemény a szülei kertjében (ez 1950 körül volt). Épp egy lagzit tartottak, amikor valaki az égre mutatott, és ezután két óra hosszat repülő csészealjak “bemutatását” nézték végig. Ezen esemény után Petersont a tudomány és egy saját repülő csészealj építése kezdte jobban érdekelni. Hamar rájött, hogy ehhez egy időgépre van először szükség, és kiderült, hogy azt egyszerűbb is megépíteni. Ezen aztán a kormánnyal együttműködve fejlesztett. Szerinte ehhez a technológiához több kormánynak van hozzáférése, és általában régi (sumér, egyiptomi) dokumentumok és régészeti leletek tanulmányozásából és modern kutatásokból rakták össze. Peterson most saját szakállára próbál kutatóállomást építeni laboratóriummal egy elektromágnesesen elszigetelt helyszínen.

Egy időre hozzáférése volt a Vatikán könyvtárába, erről annyit mondott, hogy nagyon sok információ van, ami ellentmond a jelenlegi történelmi elméleteinknek. Azt állítja, az Annunakik/ óriások csontvázát látta, legalábbis valamit, ami annak tűnt.

Peterson másik kutatási területe bizonyos orvosi eszközök voltak. Egy gépet készített, mely az emberi test mezőit vizsgálja, a szervek állapotáról számszerű kimutatást készít és javasol egy anyagot, mely helyrehozná az egyensúlyt az adott szervre nézve (ezt olyasminek képzeljük el, mint a homeopátia). Először a gép még nem működött mindenkire megfelelően, mert nem vette figyelembe az egyéni DNS-t. Ezek figyelembevétele után az emberek 15%-a számára még mindig nem működött jól. Akikre nem működött, azoknak a többiektől eltérő volt a DNS-ük. Először azt gondolta, a radioaktív sugárzás okozza ezt az elváltozást. Azonban méréseket végeztek, és rájött, hogy sokkal valószínűbb, hogy ez az elváltozás külső behatásokból következik, vagyis nem az evolúció okozta. Fontos információ, hogy a Mind Control technikák ezen a 15%-on nem működnek. Ezek az emberek nem egy speciális nemzethez tartoznak, hanem bármely nemzet tagjai lehetnek. Ők könnyebben megértik azokat a dolgokat is, amikről a Camelot videókban van szó, az alternatív elméleteket könyebben képesek elfogadni.

Peterson egy hangátviteli eszközt készített, amin nagyon jól hallható az emberi hang, mindegy, mekkora zaj van a környezetben. Rájött, hogy 3 keskeny frekvenciasáv elégséges az emberi beszéd közvetítésére, és akkor semmi zaj átvitele sem történik. Két sáv a beszédhez szükséges, egy pedig személyre szabott volt, ezt egy tekerővel kellett beállítani a beszélőhöz alkalmazva. Erre az eszközre többek között a Holdraszállás alkalmával is szükség volt, mert a világűrön át ill. űrhajóból történő kommunikáció zajos volt.

2. rész – David Wilcock kérdései

(előkészületben)

3. rész – Kerry Cassidy kérdései

(előkészületben)

Ez egy nemhivatalos összefoglaló egy Project Camelot interjúról. Az írás a szerző megértésén alapszik. Célja, hogy a témákat körülírja, a legalapvetőbb közölt információkat bemutassa, és kedvet csináljon (vagy elvegye) az adott interjúhoz. Az eredeti interjú angol nyelven érhető el.

Linkek

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s