Titkos Űrprogramok – Corey Goode magyar videója

Corey Goode: Titkos Űrprogramok

 

Titkos Űrprogramok - Corey Goode első magyar videója

Titkos Űrprogramok – Corey Goode első magyar videója, 30p. Megtekintés bittube-on itt vagy odysee-n itt.

 

Kozmikus Leleplezés: Titkos Űrprogramok – Üzenet az Emberiségnek

 

KIEGÉSZÍTÉS: “FRISSÍTÉS 2018. 2. RÉSZ ÉS 3. RÉSZ A CIKK VÉGÉN (hozzáadva: 2018 október)

KIEGÉSZÍTÉS: “FRISSÍTÉS 2018 1. RÉSZ” A CIKK VÉGÉN

Videó megtekintése itt: 
http://indavideo.hu/video/Titkos_Urprogramok vagy
https://bittube.video/w/1e2c018c-a2dc-484d-81fc-d64259ac5268 vagy
https://odysee.com/@foldonkivuliek:e/titkosurprogramok:d

Ha kevés az időd, akkor javasoljuk a “Kiegészítés” kezdetű részeket még elolvasni és a piros képaláírást átfutni (mert a videóhoz képest ezek a plusz).

A cikk könnyen megjegyezhető rövidlinkje: tinyurl.com/TitkosUrprogramokCikk. Folytatások a GoodETHungary.blog.hu oldalon és a KozmikusKozzetetel.blogspot.com oldalon találhatók. 

Kapcsolódó: 
Dr. Steven Greer: Vezetői Összefoglaló a Földönkívüliekről
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/10/13/vezetoi-osszefoglalo-a-foldonkivuliekrol

 

Az Interjú Átirata

 

Top Exopolitikai Filmek

Top Exopolitikai Teljes Estés Filmek Magyarul

DAVID WILCOCKInterjúnk egy igazán rendkívüli emberrel, Corey Goode-val készül, aki az eredeti poszt írásakor 45 éves és aki az amerikai Texasból való és jelenleg is ott él. Amit ő tett, az az, hogy benfenntesként nyilvánosságra lépett és megosztotta velem, hogy mi minden megy valójában a színfalak mögött a titkos kormányzási és titkos hadügyi programokban, ezek fejleményei és a Naprendszerünk ipari kiaknázása terén.

Azért is valóban rendkívüli történet az övé, mert benfenntesek tucatjait interjúoltam az elmúlt években, akik némelyike 35 betekintési fokozattal magasabbal rendelkezik, mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

Azonban ezen információk 90%-át én visszatartottam a nyilvánosságtól, mert először is, emberek életébe került volna, másodszor mert ezek nyilvánosságra tétele után szinte lehetetlen lett volna különbséget tennem, hogy ki a valódi bennfentes és ki az, aki csak másképp megismétel engem.

Corey bejött a képbe és nemhogy magától tudta a 90%-ot, de a kirakójáték olyan darabkáit is össze tudta nekem rakni, amiket régóta kerestem. Tudtam, hogy van valami, amit az embereim nem árultak el nekem, de így összeállt a kép. 

Corey, Isten hozott a műsorban. Köszönöm, hogy itt vagy nekünk.

COREY GOODE: Köszönöm.

Titkos Űrprogramok indavideo

Kattints a képre a videó megtekintéséhez! Alternatív megtekintés bittube-on itt vagy odysee-n itt. 

 

DAVID WILCOCK: Tisztában vagyok vele, hogy a megosztani valód olyan mese habbal dolognak tűnhet az embereknek, hogy sokaknak nehézséget jelenthet ezeknek a befogadása, különösen ha még semminek nem jártak utána ezügyben. Viszont azokra építve, akik ezt megtették, ne lassúzzunk, hanem vágjunk bele a közepébe.

Kérlek adj egy gyors összefoglalót, hogy ez az egész titkos űrprogram történet hogyan keveredett az életedbe.

COREY: Rendben. Az én esetemben ez hat éves koromban kezdődött, amikor a MILAB programba kerültem, legtöbben ezt “májleb”-nek, néhányan “mileb”-nek ejtik. Intuitív empataként azonosítottak.

WILCOCK: Az mit jelent pontosan?

COREY: Intuitív az, hogy egy mély megérzésed van arról, hogy mi fog valószínűleg történni.

WILCOCK: Pszichikus képesség?

COREY: Igen, ez a prekogníció (jövőérzékelés). Aki empatikus, empata, annak nagyon erős érzelmi kötődése van a körülötte levők felé. Érzi, amit mások éreznek. Így érzelmi szinten is tud hozzájuk kapcsolódni. Ez egy kívánatos készség-együttes volt a program számára. Ebben kiképeztek és ezeket erősítették bennem.

Corey

Corey. Weboldala: SphereBeingAlliance.com . Elég gyakran frissíti a FB-oldalát és elég gyakran közli nyilvános levelezésüket Michael Salla is az exopolitics.org -on.

Olyan pontra fejlesztették, hogy 12-13 éves korom körül én és néhány másik ember, akikkel együtt tréningeztek, bekerültünk egy programba ahol intuitív empata támogatói lettünk egy ET Szuperföderációbeli földi delegációnak. Ez a Szuperföderáció nagyon sok földönkívüli föderáció együttese volt, akik a Nagy Kísérlet megvitatására gyűlnek össze rendszeresen.

WILCOCK: Mi ez a kísérlet? Mit csinálnak ezek a földönkívüliek?

COREY: Volt egy 40 emberszerűnek látszó lényből álló csoport, akik szinte mindig jelen voltak és úgy összesen 60, akik a többi alkalmakkor lehettek ott. 22 genetikai programot vittek végbe az emberiségen a földi történelmünk során.

WILCOCK: Mit jelentsen ez? Mi az a genetikai program?

COREY: Olyan programok részükről, melyekkel az ő és a mi genetikáinkat elegyítették.

WILCOCK: Ez folyamatban van?

COREY: Igen, ez a mai napig folyamatosan megy. És gyakorlatilag ennek alakulásáról szóltak a találkozók. A földi delegátus már régóta ki akarta venni a részét ebből. Végül sikerült helyet kapniuk. Mint intuitív empata tolmácsok, ott ültünk, de nem értettük, mi a lényeg. Mert sok minden, ami történt, egy ősi földönkívüli nyelven történt, ami egy nagyon monoton hangzású, amit nem értettünk.

A dolgok másik része telepatikus kommunikációval zajlott. Ott ültünk és az ET-k a kezünkbe adtak egy eszközt, egy üvegből készült okostömböt — mint egy iPad–, aminek hozzáférése volt az ET-k adatbázisához. Azt mondták, hogy foglaljuk el magunkat azzal, hogy végigrágjuk magunkat ezen az anyagon, és ez segített minket az intuitív empata képességeinkben is, hogy lehetséges veszélyeket vagy megtévesztéseket észleljünk.

WILCOCK: Milyenféle anyagokra leltetek rá ezeken a tableteken?

COREY: Leginkább azt akarták, hogy azokról az információkról tájékozódjunk, amik erről a 22 genetikai kísérletről szólnak. De mindenféle más típusú információhoz is hozzáfértünk vele. Egyénünktől függően –hiszen mindnyájunknak megvolt az, ami érdekelte– mindenféle információk után is kutakodtunk rajta. Nagyon sok információba ástam bele magam. Mint mikor az ember a főiskolai anyagaiba, könyveibe olvas bele újra és átnézne minden információt és kutakodna, hogy vajon mennyit tud ebből megjegyezni. Ilyesmi. Rengeteg információ volt ezeken keresztül elérhető.

WILCOCK: Volt valamikor is olyan kérdésed, amire ott nem tudtál választ találni, amire hibaüzenet lett volna a válasz?

COREY: Nem volt ilyen. Gyakorlatilag minden létező elérhető információt rendelkezésünkre bocsátottak. Olyan dolgokba is belefutottunk így mi empaták, amikhez az emberi delegációnak, a mi csoportunknak, nem adtak hozzáférést. De szinte minden információ nyitva volt előttünk.

WILCOCK: Hogy nézett ki a képernyője? Hasonló volt egy iPad-hez vagy tablethez?

COREY: Nem, úgy nézett ki az egész, mint egy műanyag üveglap. Teljesen jelentéktelen első ránézésre. Ha kidobnák az ablakon, és megtalálnád egy mezőn és a kezedbe vennéd, semmi említésre méltót nem találnál rajta. A kezünkbe kellett raknunk és egy mentális összetevővel kellett aktiválnunk. És a nyelveden ugrott fel a felület. Az információt, az adatbázist az elménken keresztül értük el és azt mutatta, amit akartunk. Szöveget, képet, videót mutatott és a videó és a képek holografikusak voltak, abban a tekintetben, hogy kicsit kiemelkedett a képernyőből. Nem jött ki teljesen, nem úgy, ahogy most első hallásra eszünkbe jut. De egy 3D-s mélységű holografikus kinézete volt.

WILCOCK: Ekkor tudtad látni a kezed az üveg alatt?

COREY: Nem.

WILCOCK: Tehát előtte elsötétült a kép?

COREY: Igen. Igen, előtte teljesen átlátszatlanná vagy feketévé vált, vagy ilyesmivé, mielőtt képeket vagy szöveget jelenített volna meg.

WILCOCK: Volt bármiféle beépített korlát vagy biztonsági tűzfal, hogy bizonyos kérdésekre az lett volna a válasz, hogy hozzáférés nem engedélyezve vagy ilyesmi?

COREY: Nem, nagyon, nagyon ritkán volt olyan képernyő, hogy teljesen üres lett volna vagy azt mutatta volna, hogy nem hozzáférhető. De szinte minden elérhető volt. Ugyanilyen eszközeink voltak a kutató-űrhajónkon, amikkel a saját adatbázisainkhoz fértünk hozzá.

secret space programs and breakaway civilizations

Titkos Űrprogram és az Elszakadt Civilizáció Konferencia előadásai – ezek az előadók, köztük az Egyesült Királyság volt hadügyminisztere, még egyes számban beszélnek a programokról és a civilizációkról, de Corey óta tudjuk, hogy több is van ezekből (egy is bőven elég felháborító lenne).

WILCOCK: Tehát ez egy elterjedt technológia a titkos űrprogramokon belül?

COREY: Igen és sokkal nagyobb ilyen képernyőik vannak a konferenciákhoz és a bemutatókhoz.

WILCOCK: Tehát akkor rengeteg információra tettél szert ezeken az okostömbökön keresztül. Volt olyan információ, ami nagyon szembetűnő volt, ami olyan jelentőségteljes volt, hogy megrázott annak ellenére is, amiket már addigra tudtál?

COREY: Igen, nagyon érdekes volt. Az információ úgy volt tálalva, visszatérve a főiskolai analógiához, mintha 22 záródolgozat versenyzett volna egymással, és ez a 22 genetikai kísérleti program ilyen módon prezentálta a saját információit. Mintegy versenyeztek egymással. Nem működött mind együtt, nem működtek egymással teljesen harmóniában.

WILCOCK: Ebben benne voltak ezek az emberszerű földönkívüliek is…

COREY: Igen.

WILCOCK: …akik a DNS-üket a miénkkel összesodorták?

COREY: Igen, összesodorták az övéjükkel és változtatták is a DNS-ünket. Van egy lelki összetevője is ennek a kísérletnek. Ők nagyon is részesei a Kísérlet egy részének: nem arról van szó, hogy ők kísérleteznek mirajtunk, hanem ők saját maguk is alanyai a látszólag csak velünk való Nagy Kísérletüknek.

(Kiegészítés: itt megdől sok spirituális ezoterikus elmélet, miszerint az anyag, a test mit se számít, minden a tudatban dől el, és megdől a materialisták elmélete, hogy nincs lélek és csak mozgó atomleves vagyunk, amiben összeállnak a kódok és tudat-jelenséget produkálnak. Valóság: a DNS behatárolja a lélek működését, ráhat a lélekre és lelki/éteri vagy nem is annyira éteri “fegyverekkel” (amikkel ha jóra használják, egy bolygót lehet több százezer éven át evolváltatni) a DNS is fejleszthető.)

WILCOCK: Volt valami céljuk? Miért teszik ezt? Miért törődnek ezzel az egésszel?

COREY: Ezt nem tudom. Nem tudom, hogy csak azért-e, mert megtehetik, vagy mert valami szuperlényt akarnának fejleszteni. Gondolj bele, miért akarnák összemixelni a genetikájuk legjavát, hogy aztán lemanipuláljanak minket és az egész civilizációnkat elnyomják?

WILCOCK: Tudomásod szerint mióta aktív ez a program?

COREY: A 22 különböző program változatos hosszúságú ideje van életben. De a genetikai befolyásolásunk már minimum 250 ezer éve megy.

WILCOCK: Ejha!

NanoVoice - Corey hangelemzés

Corey auditív beszédelemzés alapján hihető és őszinte személyiség. Kattins a képre!

COREY: De ezek a programok, ezek hossza 5000 évtől kezdve… mind különböző időkig terjednek.

(Kiegészítés: mi mindig csodálkoztunk, hogy hogy a csudába sehol nem kérdezik meg a nyilvánvalót, hogy hogyan lehet DNS-t módosítani, mikor ahhoz ivarsejtek kellenek és egy leendő megfogant petesejt, és akkor pláne egy már élő emberiségnél ez hogyan történik. Rezgésalapon, ahogy a zene és a gondolatok hatnak a DNS-re, hasonló finomsági szinten ható “fegyverekkel” nemcsak rombolni, hanem építeni is lehet planetáris szinten. Érdekes, hogy a nagy nevű Tudatosság és Nondualitás Konferencia is pedzegeti a DNS-ünk, mint szoftver írójának kérdését, ők még nem járnak az exopolitika gondolkodásmódjánál.).

WILCOCK: Nekem ez nem tűnik olyannak, hogy erre a titkos földi kormányzás vagy a választott kormányok nyugodt szívvel tekintenének. Meg tudnánk Őket állítani?

COREY: Nem hiszem. Eleve, csak mostanában tudtuk elérni, hogy kikönyörögjünk egy széket az asztaluknál, hogy egyáltalán részese legyünk a diskurzusnak.

WILCOCK: És akkor ezek negatív lények, vagy semleges földönkívüliek, nem annyira pozitív típusúak?

COREY: Ezt a nézőpontod dönti el. Minden ezen múlik – a látószögön. Nehéz megállapítani, hogy ez a csoport pozitív, ez a csoport negatív, a többivel összevetve. Mert amit csinálnak, azt mind pozitív dolognak tartják.

secret moon base

Titkos Űrbázisok léteznek, némelyik már több, mint fél évszázada. Kattints a képre Salla oldalához!

WILCOCK: Témaváltásként, említed a weboldaladon a LOC-ot. Elmondanád nekünk, mi ez?

COREY: Lunáris Műveleti Parancsnokság. (Lunar Operation Command). Ez egy telep a mi Holdunk (Luna) hátsó oldalán, egy olyan diplomáciailag semleges telep, amihez a különböző titkos űrprogramoknak mind hozzáférése van és használnak. Van néhány ember, aki ott állomásozik és ott dolgozik, de sokkal inkább egy raktár állomás. Az emberek itt állandóan csak átjárnak, hogy tovább induljanak a Naprendszerbe és a többi még távolabbi állomás, bázis felé, hogy aztán a kijelölt űrhajóikra érkezzenek.

WILCOCK: Vezess minket végig azon, hogy a házadból hogyan jutottál el végül a kutató-űrhajódra ami a Naprendszer távolabbi részein mozgott, csak röviden, hogy mégis hogyan nézett ez ki.

COREY: A texasi házamtól az éjszaka közepén hagyományos közlekedési eszközökkel a Carswell Légitámaszpontra szállítottak. A Carswell Légitámaszpont alatt a támaszpont egy titkos részében van egy lift, ami nagyon messzire levisz. Sok ember tud arról a vasúti rendszerről, ami az Egyesült Államok alatt fut.

Chinese iron_silk_road

Kína korábban csak titkos föld alatti vasúti rendszerekben használt vákuum-maglev technológiás vasútszabadalommal építheti az új selyemút transzkontinentális vasútjait

WILCOCK: Hallottam, hogy földalatti ingajáratnak hívják. (sub shuttle)

COREY: Egyfajta közlekedési rendszer. Egy egysínű mágneses gyorsvasút egy csatornában, magnetikus levitációval egy vákuumcsőben. (ilyen szabadalmat vásárolt Kína Amerikától a transzkontinentális gyorsvasutaihoz).

Innen egy másik helyre szállítottak, ahonnan a holdi LOC bázisra szállítottak egyfajta csillagkapu típusú vagyis térugró portál technológiával. Így kötöttem ki a LOC-nál, a Lunáris (Holdi) Műveleti Parancsnokságnál. Aztán ráraktak egy manta alakú űrhajóra. 

WILCOCK: Mint egy közönséges mérges rája?

manta ray 1

Manta alakú emberi űrhajú – ha ilyet nem látsz, a mieink is lehetnek azok

COREY: Igen, mint egy rája vagy manta, olyan alakú volt az űrhajó. Egy rakás másik emberrel együtt. És ezzel a Holdtól kivittek bennünket egész messzire a Naprendszerben.

WILCOCK: Tehát lehetett valami hangár a holdi Műveleti Központban?

COREY: Igen, elég sok hangár van ott. Ez egy nagyobb fajta hangár volt.

WILCOCK: Rendben, és milyen méretű volt ez a manta kinézetű űrhajó a hagyományos mértékegységek szerint?

COREY: Körülbelül 600 ember tudhatott vele repülni.

WILCOCK: Ejha, akkor elég hatalmas lehetett.

Manta alakú emberi űrhajú

COREY: Igen, ez vitt minket a célunk felé.

WILCOCK: Mennyi ideig voltatok a LOC-on, mielőtt felszálltatok a manta alakú űrhajóra?

COREY: Egyáltalán nem sokat. Ott írtam alá a papírokat, annak ellenére, hogy ekkor túl fiatal voltam bármilyen hivatalos papírt is legálisan aláírni. Elmagyarázták, hogy egy húsz éves elköteleződést vállalok. “Húsz plusz visszá”-nak hívták.

WILCOCK: A bázis olyasmi futurisztikusnak tűnt, mint a “Star Trek, Az új nemzedék”, amikor bent voltál? Hogyan nézett ki?

COREY: Csak főleg igen keskeny folyosók és hagyományos ajtók, semmi olyan ajtó, mint a Star Trek-ben, hogy automatán nyílna, záródna. Ebben az értelemben egyáltalán nem volt szuperfejlett a LOC.

WILCOCK: Tehát ha lefilmeznéd belülről, akkor könnyűszerrel meg tudnál győzni valakit, hogy ez csak egy normál épület.

COREY: Ó igen, határozottan.

WILCOCK: Milyen volt a hangár? Volt valami különleges kinézete?

COREY: A hangár nagyon hasonlított egy tengerészeti telepre, mint egy tengeralattjáró-hangár és egy repülőgéphangár keveréke.

WILCOCK: Miután beléptél a manta alakú űrhajóba, mennyi ideig repültetek?

COREY: Talán 30-40 perc.

WILCOCK: És mi volt a következő dolog, ami történt?

COREY: A következő dolog, ami történt, hogy mentünk megnézni a kutatóhajót, amin aztán az első küldetésemet töltöttem.

WILCOCK: Mennyi ideig szolgáltál ezen az űrhajón?

COREY: Hat évig szolgáltam a kutatóűrhajón.

WILCOCK: És azt mondtad ugye, hogy a teljes szolgálati időd 20 év volt?

COREY: Igen

kutatourhajo

Mélyűrbeli titkos emberi kutató-űrhajó. A kép illusztráció.

WILCOCK: Van valami oka, hogy csak hat évig tartottak a kutatóűrhajón?

COREY: Az intuitív empata képességekre más programokban is szükség volt, így számos más programba rotáltam a 20 év hátralevő részében.

WILCOCK: Tudnál példát mondani nekünk ezen programok közül?

COREY: Egyik volt a Behatolás Elhárítási és Vallatási program.

WILCOCK: Mit értünk behatoló alatt?

COREY: Valakik, akik a Naprendszerbe vagy a Föld légkörébe jönnek hívatlanul, vagy engedély nélkül.

WILCOCK: A te feladatod volt megérezni a behatolókat és kifaggatni őket?

COREY: A program egy résztvevő csoportja végezte ezt a feladatot. Én a kikérdezési folyamatban voltam jelen mint intuitív empata.

WILCOCK: Ahogy korábban említetted, a te feladat a hazugságvizsgálat volt?

COREY: Igen, részben. Amikor néha kommunikáltunk ilyen másfajta lényekkel, azt kikérdezésnek hívtuk. Valamikor a kikérdezéshez volt rám szükség, és valamikor csak olvastam őket, olvastam az érzelmeiket, hogy igazat beszélnek -e, mint egy humán hazugságvizsgáló.

WILCOCK: Tehát a tudatosság eléggé hasonlóan működik ahhoz, hogy tudunk földönkívülieket is olvasni, és úgy olvashatók az érzelmeik, mintha emberek lennének?

COREY: Határozottan.

WILCOCK: Húsz év után szereltél le a programból.

COREY: Néhány utólagos munkán kívül, amire még köteleztek, igen, ennyivel szereltem le.

WILCOCK: A weboldaladon (SphereBeingAlliance.com) megemlíted a titkos űrprogramok öt csoportját. Felvázolnád nekünk ezt az öt frakciót, hogy mi különbözteti meg őket egymástól?

 

TITKOS ŰRPROGRAMOK TÍPUSAI

space fleet

Vannak ősi és modernkori űrprogramok, utóbbiakon belül titkos nemzetek közötti és még titkosabb vállalati-magánmilitáris, illetve eredetileg-állami militáris űrprogramok

COREY: Persze. A legrégebbi a Naprendszer Őrzői Űrprogram (Solar Warden). Ezt a kései ’70-es, ’80-as években indították, a Csillagháborús Terv részeként – emlékeim szerint – közvetlenül Ronald Reagan elnök előtt és után.

Aztán van az ICC, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum Űrprogram, ami nagyvállalalatok összefogása szerte a világról, amelyeknek képviselői vannak egy legfelsőbb vállalati bizottságban, ami a titkos űrprogram hatalmas infrastruktúráját irányítja kint az űrben.

Van a Sötét Flotta Űrprogram, ami egy nagyon titkolózó flotta és főleg a Naprendszeren kívül működik.
Számos Sötét Hadműveleti (black ops) titkos katonai űrprogram van, amiket egy nagy csoportként tartunk nyilván.

BRICS Star Trek clothes

Putyin-nak és a Kínaiaknak is földönkívüli tanácsadóik vannak, a BRICS elgondolásaiból és lépéseiből látszik, hogy másmilyenek, mint akik az Amerikaiak-Kazárok mögött állnak.

Van a Nemzetek Globális Galaktikus Szövetsége Űrprogram, (“Galaktikus ENSZ/NATO”) ami egy csali fedőprogram, amit az összes többi nemzetnek ajánlottak fel, hogy így vegyék rá őket a titoktartásra az űrben folyó dolgokról. Adtak nekik egy titkos űrprogramot, és egy olyan narratívát hozzá, hogy bizonyos fenyegetések vagy lehetséges inváziók lehetségesek. Hogy össze kell jönnünk és együtt kell dolgoznunk. Annál a telephelynél, ahol voltam néhányszor, nagyon olyan volt a látvány, mint a “Stargate Atlantis” TV-sorozatban: igazi nyugodt környezet volt, az emberek overallban jártak, a világ minden országát reprezentáló jelvényekkel. Ők szintén szinte teljesen kívül tartózkodnak a Naprendszeren.

(Kiegészítés: miközben a bolygó nagy része és még a fejlett világ legfejlettebb részeinek is nagy részén az emberek a gyökércsakra, a Muladhara tudatossági szintjén, a túlélés és a fizikai alapvető jólét megteremtésén és létveszélyesztetettségi rettegésén vannak tartva, addig a Pentagonon is keresztül billió dollárok tűnnek el folyamatosan a világrendszerből ÉVENTE, melyekkel nem tudnak elszámolni.)

FONTOS KIEGÉSZÍTÉS:

Ősi földi civilizációkból származó és modernkori titkos űrprogramok és elszakadt civilizációk

Ősi földi civilizációkból származó és modernkori titkos űrprogramok és elszakadt civilizációk egyszerre vannak jelen az űrben. Az idő tényleg relatív.

(Corey itt nem tesz említést arról, hogy ezek mind modernkori titkos űrprogramok és elszakadt civilizációk, és hogy vannak ősi titkos űrprogramok és elszakadt civilizációk, amelyek az emberiség korábbi verzióiból származnak. Mai világunk idején már ezek az ősiek is szövetséget alkotnak egymással. A Védákból tudható, hogy volt egy korábbi emberiség, aminek nukleáris fegyver(ek) vetett(ek) véget. Atlantis is létezett, vagy azzal egy időben, vagy ez a kettő máris két korábbi földi emberiségi civilizáció. Corey elmondta interjúiban, hogy ezek az ősi szakadár civilizációk (vagy nem is annyira szakadárok, hanem akkor tényleg ezzel mentették, ami menthető volt) nagyon spirituális hozzáállásúak.)

WILCOCK: Sokat emlegetted a Szövetség szót és itt lehet, hogy félreértékesek lehetnek.

brics

A BRICS a sátánista kazár, élet-, ember- és bolygóellenes nyugati világgal szemben áll. Belinkeltük a kép mögé a 2015-ös UFA találkozó elemzését, érdemes megnézni Varga István Világpanorámás videóját is a témában. A Stratégiakutató Intézet vezető is optimista a BRICS ügyében.

COREY: Van most a Föld Szövetség (~BRICS). Őnekik teljesen más terveik vannak. Az a tervük, hogy egy teljesen új pénzügyi rendszert hozzanak létre, és hogy ledöntsék a világmaffiát (a Cabalt), illetve még néhány dolog szerepel a napirendjükön.

 

Van a Titkos Űrprogram Szövetség, ami többnyire főleg a Naprendszer Őrzői frakcióból indult, és még néhány elpártolóval a többi titkos űrprogramból. Ezek az elpártolók a többi titkos űrprogramból az űrhajóikkal, a hírszerző kapacitásaikkal és információikkal távoztak el, és csatlakoztak ehhez a Titkos Űrprogram Szövetséghez.

szakadár űrflotta

A modernkori titkos űrprogramokban és elszakadt civilizációkban is voltak épszívű emberek, akik elpártoltak az emberiség elárulásától és szakadárok lettek az elszakadók között, azonban így a Földi emberiség pártjára álltak. Ők szövetkeztek a Földi emberiség javát (merthogy az az ő javukkal egybeesik) akaró Földönkívüliekkel, akik már régóta civilizációs föderációk Föderációjában működnek.

WILCOCK: Mi az az eseménysorozat, ami oda vezetett, hogy leleplező informátorrá váltál, és ami ahhoz vezetett, amit ma látunk, a földönkívüli igazságok leleplezésének siettetéséhez?

COREY: Kapcsolatba lépett velem egy magasabb sűrűségbeli / dimezióbéli földönkívüli csoport, akiket ma a Kék Madárszerűekként ismerünk. (Kék Aviánok)

WILCOCK: Az avián madárfélét jelent?

COREY: Igen, madárfélét.

WILCOCK: Hogy néznek ki?

COREY: 2.4 méter magasak. Nagyon madárszerűnek néznek ki. Testük kéktől indigóig terjedő színű tollakkal van fedve.

WILCOCK: Azt mondod, nagyon madárszerűek, ténylegesen szárnyakkal rendelkező madarak?

COREY: Nincsenek szárnyak. Nagyon emberszerű törzsük, karjaik, kezük, lábuk van.

WILCOCK: Tehát emberszabásúak. Olyan, mint egy madárfej egy embertesten?

COREY: Igen, de nincs hosszú csőrük, szemben azzal, ahogy sokan megpróbálták őket ábrázolni az interneten. Nagyon puha, rugalmas csőr, és amikor beszélnek, akkor egy jelnyelvet vagy mozgást végeznek a kezükkel. Mozgatják a szájukat, de telepatikusan, elméből elmébe kommunikálnak.

WILCOCK: Kik is ezek a Kék Madárszerűek és honnan jönnek? Mik a terveik?

COREY: A Kék Madárszerűek és akikkel együtt dolgoznak, a hatodiktól a kilencedik sűrűségből jönnek.

WILCOCK: Mi az a sűrűség?

COREY: Körülöttünk minden “anyag”, és minden energiából áll. A gondolat is anyag, csak magasabb energiarezgésekből áll. Ahogy a gondolat az anyaghoz képest, úgy ők hozzánk képest magasabb rezgésekből állnak.

WILCOCK: Egy magasabb létsík?

COREY: Igen.

WILCOCK: Ez valahol van a galaxisban vagy Univerzumban,vagy mindenütt körülvesz minket?

COREY: Nem egy messzi bolygó a Központi Nap közelében vagy semmi ilyesmi sem. Valójában mindenhol körülöttünk van. Igazán közel van és mégis megfoghatatlan egyszerre.

Raw-Tear-Eir

A Kék Madárszerűek (Kék Aviánok). Nincs szükségük testre vagy formára, de a mi kényelmünkért így is meg tudnak jelenni. Meditációs módon felvehető velük jó szándékkal a kapcsolat (a földönkívüliek mindig a szándékot nézik, ők átlátnak a játszmáinkon, kis egónkon). A tiszta szívet keresik, az a barátjuk (és sokszor a földi nagykövetük, a hídépítő).

(Azóta az ötödik epizódban kiderült, hogy ők teljesen tudati civilizáció, nincs testük, alakjuk, bármilyen testet, bármilyen formát fel tudnak venni. Meditáció útján bárki kapcsolata tud lépni velük.)

WILCOCK: Mi a napirendjük? Miért vannak itt?

COREY: Már jó ideje itt vannak. Megfigyelőként voltak jelen, de azért vannak itt, mert beléptünk a galaxis egy olyan részébe, ami nagyon magas energetikájú rész a Tejútban, ami megemeli a Naprendszerünk rezgését és a közeli csillaghalmazunk rezgését / sűrűségét.

WILCOCK: Ezt csak ők mondják, vagy a titkos űrprogramoknak kézzel fogható bizonyítékaik is vannak erről?

COREY: Szilárd bizonyítékaink voltak erről a titkos űrprogramokban. Ezt már jó ideje tanulmányozták, de ezek a lények is mondták ezt nekem.

WILCOCK: Rendben és ha ebbe a magasabb létrezgészintbe lépünk, mit mondanak ezek a Kék Madárszerűek, hogy mi fog történni a ma ismert emberi élettel?

COREY: Egy átalakító folyamaton megyünk keresztül, ami a tudatossági szintünkben fog változást hozni leginkább.

WILCOCK: Hogyan képzeljük ezt el? Több pszichikus képességgel fogunk rendelkezni, telepatikusak leszünk?

COREY: Igen, de rengeteg teória van. Nem mondtak nekem olyat, hogy konkrétan ezt vagy azt tudnánk majd tenni. Számos különböző elképzelést hallottam. Nem tudom, hogy mindenkivel egyszerre fog megtörténni a nagy váltás vagy akik lelkileg fejlettebbek, azoknál hamarabb mutatkoznak-e majd a jelek. [ford: fokozatos változás, lelkileg fejlettebbeknél jobban-hamarabb]. Nem tudom mindenre a választ még én sem. Nem vagyok guru. Tényleg nem tudok mindenre válaszolni.

WILCOCK: Ezek a Kék Madárszerűek a számunkra legjobbat akarják, vagy van valami rejtett napirendjük? Honnan tudhatnánk, hogy megbízhatunk bennük?

COREY: Határozottan a pozitív polaritáshoz tartoznak. Amiket én tudok a hatodik és magasabb sűrűségi szintű létezőkről, ők már nem napirend-orientáltak, ahogy mi ezt rájuk próbáljuk projektálni. A mi harmadik, negyedik sűrűségi szintű gondolkodásunkban minden amit teszünk, okkal vagy céllal, napirenddel történik: Pénzhez vagy előnyökhöz jutni, befolyásolunk másokat, hogy azt tegyék vagy gondolják, amit és ahogy az nekünk jó. Nem projektálhatjuk rá a mi gondolkodási szintünket magasabb rezgésű lényekre, hogy ők majd úgy fognak viselkedni és gondolkodni, ahogy mi tennénk a helyükben.

gömblények, bioszférák

Gömblények, bioszférák

Azért vannak itt a gigantikus bolygóméretű Gömbjeikként, hogy eloszlassák a hatalmas energiahullámokat amik behatolnak a Naprendszerünkbe, hogy csökkentsék azokat annyira, hogy ne kapjunk túl sokat egyszerre, és hogy több időnk legyen felkészülni.

WILCOCK: Ha nem használnák a Gömbjeiket, mit mondanak, mi történne?

COREY: Rengeteg ember megőrülne, és nagyon nagy káosz lenne.

WILCOCK: Amikor említed ezeket a Gömböket, mit kellene látnunk? Az emberek nem látnak ilyesféléke a teleszkópjaikban.

COREY: Nem látnak, így van. Ezek is más sűrűségi szintűek, és sok ember úgy gondolja, hogy ezek hatalmas űrhajók. Én szinte biztos vagyok az ezekben a gömbökben eltöltött sok utazásom után, hogy ezek a gömbök hatalmas makro méretű változatai (a fotókon látható) kis orboknak. Ezek a kozmikus méretű gömbök is ilyen gömbalakú lények, mint a kis orbok.

kék gömb-rombuszlények és CE-5 orbok

Kék gömb-rombuszlények és CE-5 orbok (Kosta Makreas körül)


WILCOCK: Mik az orb lények, az orbok?

COREY: A Gömbszövetség öt lényének egyikei, akik az öt lény közül is a magasabb rezgésszintet képviselik.

WILCOCK: Akkor neked személyes találkozóid voltak ezekkel a Kék Madárszerűekkel?

COREY: Igen. Az én nevemre mint követként esett a választás, hogy kommunikációs közvetítő legyek ezen Gömblény csoport és a szakadár Titkos Űrprogram Szövetség Tanácsa között, és hogy nevükben beszéljek a Földönkívüliek Szuperföderációjabeli Földi Tanáccsal, aminek korábban intuitív empataként dolgoztam, már fiatal tizenéves koromtól fogva.

Megpróbáltam kibeszélni magam ezelől a delegátusi pozíció elől. Nem vagyok előadő alkat. Gyenge hangom van. Minden kifogással előrukkoltam, hogy miért nem nekem kellene e megbízottá válnom. Ezekkel a kifogásokkal azután hozakodtam elő, hogy addigra egyszer már felvittek egy ilyen Gömbbe az űrben, ahol találkoztam ezzel a Raw-Tear-Eir nevű Kék Madárszerűvel. (ejti: rá tiör er). Ahogy megpróbáltam kidumálni magam a küldetésem elől (“Hős Útja” állomás), odasétált hozzám nagyon közelre, megfogta az alkaromat, és azt kommunikálta felém telepatikusan, hogy: El kell engednünk mindent, ami negatív és abba kell hagynunk a negatívról való gondolkodást. A keze nagyon puha tapintású volt a bőrömön. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy megérintettek. Aztán elmondta, hogy az üzenet a fontos.

WILCOCK: Mi az üzenetük?

COREY: Az az üzenetük az emberiségnek, ami sok vallás alapja is, hogy 1.) szeretetteljesebbekké kell válnunk. Megbocsátóvá kell válnunk önmagunk és mások felé, mert csak így szabadulhatunk fel a karma kényszereiből. Arra kell összpontosítanunk, hogy jobban 2.) társ-szolgálókká (service-to-other) váljunk a szürke hétköznapi szinten. Figyelnünk kell a 3.) rezgésünk és a tudatossági szintünk emelésére.

Minden fő vallás üzenete az Égiektől jött és ugyanaz

Minden fő vallás üzenete ugyanaz és az Égiektől jött. Így köti össze az exopolitika az eget a földdel, az elvont űrbéli dolgokat a hétköznapi vérre menő vallási valósággal.

WILCOCK: Az én cikkeimen (DivineCosmos.com) számos agresszív kommentelő üzengeti, hogy a világelit egy világvallásba akar minket tömöríteni. Honnan tudhatnánk, hogy ez nemcsak megint egy újabb pszichológiai hadművelet, hogy együttesen meneteljünk egy új nagyfőnök előtt?

COREY: Erre ők azt mondták, és én ezt fel is raktam a weboldalamra (SphereBeingAlliance.com), hogy nem kell megváltoztatnod a hitedet vagy a vallásodat. Megtarthatod, mert ezek minden fő vallás alapját képező elgondolások. Tehát ez igazából semmi új. De kevés az idő és meg kell lépni ezeket a kollektív belső változásokat, összpontosítanunk kell erre. Ha Keresztyén, ha Muszlim, ha Buddhista vagy, maradhatsz ez. Maradhat ez a vallásod.

WILCOCK: Szóval akkor nem akarják magukat az Új Istenként beállítani?

COREY: Abszolút nem. Amit jól belevéstek a fejembe, hogy győződjek meg róla, hogy ez nem válik valami újabb szektává vagy vallássá. Nem tudom a történelmét ezeknek, de úgy tűnik, hogy már háromszor próbálkoztak velünk a múltban. Minden egyes alkalommal eltorzításra került az üzenetük, és az emberek azt hatalmi irányításra használták és szektákká és vallásokká alakították.

goodethungaryblogponthu

Corey anyagait a GoodETHungary.blog.hu oldalon kövessétek!

WILCOCK: Épp csak elkezdtük a beszélgető-sorozatunkat és máris rendkívül izgalmas az információ. Saját magam számára is ez annyi mindent validál, érvényesít, amiket éveken át kutattam és amiket illetően mindent megtettem, hogy tudományos bizonyítékokkal támasszam alá azokat. Még rengeteg dolog van, amiről beszélni fogunk. Még csak belemelegedtünk, de én máris nagyon örülök, hogy elvállaltad a küldetésed és felvállaltad magad. És tisztelem benned ezt a belső és külső bátorságot! Két gyermeked van. Egy nyolc számjegyű éves fizetésű munkát adtál fel ezért. Mérföldkő az életedben, hogy nyilvánosság elé léptél és ezt én nagyon becsülöm benned! Köszönjük Corey!

COREY: Köszönöm.

WILCOCK: Köszönöm.

Fordította: Exopolitika Magyarország (exopolitikamo.wordpress.com)

További infók Corey-tól magyarul: GoodETHungary.blog.hu

GoodETHungary által összeállított egy 31 oldalas könyvet is a témában

https://www.scribd.com/doc/260586819/David-Wilcok-Titkos-%C5%B0rprogram

Jó néhány cikket ÚjVilágTudat is leközölt (a cikk megjelenése óta frissítve 2015 okt. 13-án), amiért hála és köszönet őneki is.

FRISSÍTÉS 2018 1. RÉSZ

KÖTELEZŐ OLVASMÁNY – Corey megabeszámolója magyarul 1+2. rész

 
GoodETHungary rendkívül rövid idő alatt lefordította David Wilcock és Corey Goode közös megahelyzetjelentésének első és második részét! Csak hogy tudjátok mit kaptok tőle, egy ilyen fordítás sok tízezer forintot ér. Egy nagyon fontos gondolatot a bejegyzés-idézet legvégére írtunk.
 
Corey Goode – Megahelyzetjelentés / 1. rész:
 
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik.
 
Folytatódik itt:
Corey Goode – Megahelyzetjelentés 2. rész
 
 
Szerintünk a legeslegfontosabb rész az első részből (meg a három részből):
 
Folytattam a beszédet Tear-Eir nevében, de nem igazán értettem, hogy mit mondtam. Volt közte néhány kozmikus jogi nyilatkozat, majd a beszéd arra a 22 genetikai programra terelődött, amelyeket a Szuperföderáció folytat. Tear-Eir köszöntötte általam a csoportokat, mind a nevük, mind pedig a származási helyük megemlítésével. Tear-Eir e programok feletti kozmikus megállapodásokról kezdett el beszélni, amelyeket az idő óceánjai során kötöttek és szegtek meg. Úgy tűnt, hogy a csillagklaszterünk mind az 52 csillaga hasonló genetikai programokon ment keresztül.
 
Tear-Eir ezt követően bejelentette, hogy a Szuperföderáció, abban a formában, ahogy ismerjük hamarosan fel lesz oszlatva, ahogy azt számtalan más csillagrendszerben is tették. Mindez a kozmikus törvényekkel teljes összhangban történik. Tear-Eir továbbá azt állította, hogy hamarosan két újabb Őrző faj fog érkezni, hogy helyettesítse a Kék Avian-okat és az arany háromszög fejű lényeket. Attól kezdve a két új Őrző fogja vezetni a Szuperföderációt a programok konszolidálásával és bezárásával.
 
Az összegyűltek harmada azonnal felállt és egyszerre mentegetőzni kezdtek. Néhányan beszéltek, míg legtöbbjük telepatikusan kommunikált.
 
(David Wilcock megjegyzése: „A Szuperföderációs lények abban hittek, hogy a napvillanást követően még évezredeken keresztül folytathatják az emberi faj „menedzselését”. Úgy érezték, hogy mi az ő kreálmányaik vagyunk, nem pedig autonóm lények. Így mindenki nagyon ideges volt, amikor elmondták nekik, hogy el fogják veszíteni a kontrollt felettünk.)
 
Valamiféle automata rendszer leblokkolta a kommunikációt az űrállomáson. Néhányan beszéd közben gesztikuláltak a kezükkel, de semmiféle hang nem hallatszott. Tear-Eir ekkor azt mondta nekem: “emlékezz a Ponce-rendszerre.” Ekkor egy olyan katonai konfliktus képei villantak a fejembe, ami néhány Szuperföderációs csoport és az Őrzők között zajlott és ami hosszú idővel ezelőtt egy távoli csillagrendszerben hasonló helyzetet léptetett életbe. Az incidens láthatólag minden jelenlévő számára nagy jelentőséggel bírt, kivéve a földi delegációt és engem. A delegáltak visszaültek a helyükre és vártak, hogy újra megszólítsam őket.
 
Tear-Eir ekkor azt mondta: „Az emberiségnek sok mindenen kellett átküzdenie magát. Ebben az új szakaszban ez a tanács hamarosan feloszlik. Az emberiség Kozmikus Családja segédkezni fog neki a gyógyulásban és útmutatással fog szolgálni számukra, hogy kezelni tudják saját genetikai és spirituális fejlődésüket. Ez a tanács figyelemmel fogja követni tagjainak Földre inkarnálódott képviselőit, addig a pontig, míg az emberiség azt nem kéri, hogy távolítsák elő őket. Az emberiségnek fel lesz ajánlva egy hely az új Szuperföderációs Tanácsban. A Kozmikus Család tagjai ezen programok részeként fel fogják használni tapasztalataikat, hogy segítsék e tanács irányítását más, folyamatban lévő programokban galaxisszerte.” Majd ezt követően Tear-Eir azt mondta rajtam keresztül: „A mindenség szolgálatában, az Egy szolgálatában.”
 
LEGFONTOSABB GONDOLAT AZ EGÉSZBŐL:
 
Általában csak a legfejlettebb fajok kapják meg azt a jogot, hogy már saját maguk alakíthassák a saját DNS-üket és spirituális fejlődésüket. Mi az emberiség most ezt kaptuk meg.

FRISSÍTÉS 2018 2. RÉSZ

JELENTŐS FRISSÍTÉS COREY-TÓL, 2018 OKTÓBER

Corey Goode egy nagyobb frissítést tett közzé. A lényege, hogy kizárták őt a legfelsőbb emberi körökből, ahonnan információkat kapott, pszichológiai hadműveletekkel sikerült jelentősen megbomlasztani a Szövetséget a sötét szándékú erőknek. A részleges felfedés mellett tette le a voksát az általa preferált “Szövetség” is, jóllehet emlékezhetünk arra, hogy Wilcock is mondta, hogy a 10-ből 9 különböző SSP szövetség korábban is, jó régóta is a részleges felfedés mellett volna, tehát kb. egyértelmű volt, hogy nem az a maradék 1 fogja megharátozni az irányvonalat.

A másik legjelentősebb rész, hogy elsusogja, hogy ki az a faj, akiről nem beszélhetett, mikor a legközelebbi csillagfürt 52 emberi civilizációjával találkozott a H alakú épületben a Vénuszon. Ez a faj egyike azoknak az emberi kozmikus fajoknak, akik szupermagas psziképességekkel rendelkeznek. Ez a faj az EGYETLEN, akiket a hüllőszerűek nem tudtak uralmuk alá hajtani. Annyira magas a tudatossági szintjük és olyan erősek a pszichés, extrapszichés képességeik. Ez a faj egyáltalán nem használ technológiát, mégis kereskedik más kozmikus fajokkal. Ennek a fajnak az egyik sámánja segített neki nemrég egy gyógyulási folyamatban, a Mica-féle emberekhez hasonlóan néz ki.

Egy harmadik legjelentősebb rész, hogy amiről Wilcock és Fulford is írt, hogy jó alaposan meghekkelődtek a CIA-NSA kémműholdjai ill. azokat irányító szerverek, olyannyira, hogy az utóbbiak nem engedelmeskednek az ismert fizika törvényeinek, hogy ezt bizony egy olyan, számítógépes/szerveres alaplapokba ültetett “hátsóajtó”, mikrochip okozta, amit egy kínai vállalat régóta minden termékbe beleépít. Ezzel bizony a kínaiak a legnagyobb kazár fasiszta világcégek központjaiba férnek hozzá, és e sorok írója biztos benne, hogy ezt a technológiát Kínában leledző pozitív földönkívüliek is támogatták, támogatják. Még a leggagyibb orrszőrvágó elektronikáját is annak köszönhetjük, hogy anno a Roswell-i esettel megkezdődött a backengineering, mérnöki visszafejtés, tehát minden haladó technika mögött valaki van odafentről, kül-Földről. Corey nem mondja ki expliciten a fehér sárkány társasági vonatkozást, de a sorok közül a híreket követőknek kivehető.

 

FRISSÍTÉS 2018 3. RÉSZ

Above Majestic mozifilm

Grandiózus leleplező mozifilm a titkos űrprogramokról. Steven Greer Sirius (2013) majd Illegálisan Titkosított (2017) című filmjei után ez az exopolitika harmadik legnagyobb szabású teljes estés mozifilmje (és még tegyük hozzá a Citizen Hearing on Disclosure meghallgatások beszámolóit). Az eddigi legteljesebbnek tekinthető mátrixleleplező dokumentumfilm, ugyanis nemcsak a banki-hadipari-politikai világmaffia (a Cabal) megszokott leleplezése, nemcsak a Steven Greer-től megszokott titkos katonai programok és fedett költségvetésű földi projektek létének felfedése szerepel benne, hanem ezeket integrálják a űrbéli titkos katonai programokkal, a végén megemlítve az elménk és kollektív tudatosságunk konstruktív felhasználása révén a lehetőségeinket a pozitív változtatásra. A filmet felvezető cikkünk ebben a bejegyzésünkben folytatódik.

AZ INTERJÚHOZ FONTOS KIEGÉSZÍTÉS

Az Above Majestic film rendkívül jól összeköti az általában külön tárgyalt területeket, úgymint szabadkőművesség, titkos űrprogramok, MK Ultra, bankrendszer. Amiben hiányosságot szenvedett a film, az maguknak a titkos űrprogramoknak a részletes bemutatása (magyar videó). Továbbá hozzátennénk, hogy Corey Goode teljes munkásságának, amivel ő hozzájárult a teljes ufológiához, sőt exopolitikához, a legteljesebb, legjobb összefoglalója az első powerpoint előadása, amit valaha publikált. Ez messze übereli a filmet titkos űrprogramok tekintetében. A film már a címében is hibázott, hiszen csak egyes számban beszélt a titkos űrprogramról, ami Corey előtt is már jóval tudott volt; a nagy újítás részéről a különféle programok, konkrétan az általában ismert történelem előtti időkből is származó szakadár civilizációk voltak!
Ezen, a filmet überelő előadás azt alábbi képre kattintva megtekinthető, illetve a videó alatti linkeken az előadásdiák képekként is letölthetők. Alattuk még egy kiemelkedő videót ajánlunk!
Global Galactic League of Nations, 22 Alien Genetic Experiments, and Secret Space Programs
Corey Goode valaha készült legjobb előadása

>>245 oldalas PDF:
https://whatever1234site.files.wordpress.com/2017/10/corey-goodes-first-powerpoint-presentation-22-alien-genetic-experiments-secret-space-programs-break-away-civilizations.pdf
vagy
https://app.box.com/s/0vjffqq4r3phqaomr6s7i5oavapq7str

>>A képek egyenként:
https://whatever1234site.wordpress.com

>>Az összes előadásdia képfájlokként egy mappában:
https://app.box.com/s/gg6dst8c8mu75y7xlvtv4hrx45w14w4y

>>Az összes előadásdia képfájlokként egy zip mappában:
https://app.box.com/s/cvfp48ugmif5rjkq34khnvcn7jij4760

EGY MÁSIK KIVÁLÓ ELŐADÁS

Ez egy másik, alábbi előadása Corey-nak az Átalakulás Túlélése. Ha ezt és az előbbi előadást megnézi az ember, plusz az első összefoglalóját a titkos űrprogramokról (ezen cikk legeleje), akkor gyakorlatilag megvan a teljes kép, amit ő adni tud. Ez a három előadás szerintünk minőségileg jóval übereli az Above Majestic filmet. Legalábbis ami a titkos űrprogramok részletes kibontását és a jövőben várható dolgokat illeti, hiszen a film ezekkel szemben viszont nagyon jól összeköti a világmaffia, a Cabal látszólag különálló részlegeit.

Surviving the Transition – Dark Fleet, Full Disclosure, Solar Flash, our Future and Ascension 

Surviving the Transition - Dark Fleet, Full Disclosure, Solar Flash, our Future and Ascension 

Az előadás megtalálható itt pdf-ben: 
https://www.slideshare.net/exopolitika/corey-goode-surviving-transition-full-disclosure-solar-flash-our-future-and-ascension-may-2018
vagy itt:
https://app.box.com/s/uaypd0v8ennod5f0cjpv/file/293781144250

Korábbi cikkek titkos űrprogramokról

Korábbi cikkek titkos űrprogramok témában:
(a lista nem teljes, mert azóta újak jelentek meg, a “titkos űrprogram” szóra, címkére kell rákeresni az ÚjVilágTudat blogon)

Corey:

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/10/cenzurazatlan-tortenelem-titkos.html

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/09/a-titkos-urprogram-szovetseg-az-osi.html

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/09/csillagkapu-sg-1-puha-felfedes-titkos.html

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/09/jediszeru-pszichikai-kikepzes-titkos.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/a-nap-szent-geometrian-alapulo-portal.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/a-titkos-marsi-koloniak-akar-900.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/sztazis-kamraban-alvo-oriasok-keszen.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/titkos-csillagkozi-urhajok.html

http://ujvilagtudat.blogspot.com/2015/06/egy-mars-kolonia-diktator-megdontese.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/a-titkos-urhaboruk-leallnak-ahogy_13.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/a-titkos-urhaboruk-leallnak-ahogy.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/egy-informator-tobbfele-titkos.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/david-wilcock-titkos-urprogram-es-kek.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/02/david-wilcock-titkos-urprogram-es.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/egy-harmadik-tanu-is-megerositette.html

Michael Salla, Exopolitics.org:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/video-mutatja-hogy-egy-ufo-figyeli-az.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/10/cenzurazatlan-tortenelem-titkos.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/09/a-titkos-urprogram-szovetseg-az-osi.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/09/a-vatikannak-is-koze-van-az-ensz.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/egy-informator-tobbfele-titkos.html

Angolul: DivineCosmos.com, SphereBeingAlliance.com, Exopolitics.org és sitsshow.blogspot.com

További cikkek a témában az ÚjVilágTudattól:

Alfred Webre, Mars:

http://boldognapot.hu/blog/alfred-lambremont-webre-a-mars-tanacsado-testuletenek-elnoke-azt-mondta-a-vezeto-spanyol-lapnak-hogy-a-marson-emberek-laknak/

Laura Magdalene Eisenhower, Mars:

1. rész
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/a-titkos-mars-kolonia-projekt-laura.html

2. rész
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/a-titkos-mars-kolonia-projekt-laura_18.html

3. rész
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-3.html

4. rész
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-4.html#.U4xfbd60PXQ

5. rész
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-5.html#.U4xfvN60PXQ

6. rész
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-6.html

7. rész
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/07/laura-magdalene-eisenhower-kozzetetel-7.html

 

Paul Hellyer

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/paul-hellyer-volt-kanadai-vedelmi.html

Corey további videói havi: $10-ért, melyért korlátlan további hasonló műsor és teljes estés tudatosságnövelő film is megtekinthető: GaiamTV.com/show/cosmic-disclosure

Ha továbbközlöd a cikket, köszönjük, ha korrekten és rendesen hivatkozol ránk (nem exopolitika , meg exopolitikamo meg exopolitikamo.wordpress meg ezek nagykezdőbetűs változatai, hanem Exopolitika Magyarország vagy exopolitikamo.wordpress.com). A cikk könnyen megjegyezhető rövidlinkje: http://tinyurl.com/TitkosUrprogramokCikkKorrektnek lenni: páratlan érzés!

További ajánlott anyagaink: 

Interjúnk Paul Hellyer-rel, Kanada volt védelmi miniszterével: http://wp.me/p2X0wC-HS

Interjúnk Alfred Webre-rel, az exopolitika szellemi atyjával: http://wp.me/p2X0wC-kh

Interjúnk Kosta Makreas-szal a rendszeres, civil, Globális Kapcsolatfelvételi Meditációkról, azaz a CE-5-ról: http://wp.me/p2X0wC-AA

Interjúnk Mary Rodwell-lel, az új tudatossággal és új képességekkel születő csillaggyermekekről: http://wp.me/p2X0wC-CM

Videófordításunk Corey Goode-val, a David Wilcock által nyilvánosság elé hozott, vállalati és nemzetközi kormányzati titkos űrprogramokat leleplező kontaktával: http://tinyurl.com/TitkosUrprogramokCikk

Videófordításunk Steven Greer-rel  az újenergia technológiák, a hadi-ipari komplexum és a földönkívüliek összefüggéseiről: http://tinyurl.com/GreerHUNcikk

Videóink: http://youtube.com/exopolitika/videos

Dokumentumtárunk: http://scribd.com/exopolitika és http://tinyurl.com/exopolitikabox (valamivel több dokumentumot tartalmaz)

Képanyagaink: http://flickr.com/exopolitikamo és http://flickr.com/exopolitika (régebbi fiók)

Általunk készített további weboldalak:
http://HelyiPenzSzoftver.blogspot.hu és http://NyiltForraskoduGazdalkodas.blogspot.hu

Ajánlott magyar exopolitikai oldal: http://GoodETHungary.blog.hu

Partnereink: http://Vilaghelyzete.com és a Stratégiakutató Intézet – http://StrategiaKutato.hu

Angol nyelven beszélő külföldi ismerőseiteknek a https://exopolitikamo.wordpress.com/english gyűjtőoldalunkat ajánljuk!

Titkos Űrprogramok