Clifford Stone anyagai – a világon elsőként tesszük közzé

clifford_stone_

Clifford Stone a youtube-on három részben fent lévő előadásán (konkrétan ezekben a videópercekben, 5 perces rész) adta közzé azt a 3 DVD-t kitevő, 11Gb-os anyagot (töbnnyire írásos anyagok!!!), ami tartalmazza mindazt a kutatást, amit ő TÖBB ÉVTIZED alatt összegyűjtött FöldönTúli Jármű (ExtraTerrestrial Vehicle, ETV) és kvantum-vákuum nullponti (ingyen) energia összefüggésben. 

A világ exopolitikai weboldalai közül elsőként tesszük közzé.

Minél hamarabb töltsétek le, mert nem sokáig lesz elérhető tőlünk független okokból.

Clifford Stone az amerikai hadseregben szolgált, feladata a lelőtt vagy lezuhant földönkívüli járművek élő utasainak és nem élő maradványainak eltávolítása volt. 

Cliff úgy véli, az igazságnak nem szabad, hogy ára legyen, mindenkié, hiszen ingyen kaptuk odafentről (illetve ezen áll az emberiség túlélése technikai szempontból). Felhívása a megosztásra pedig itt hallható.

Clifford az idősödő ufológiakutatók leendő szellemi-szakmai utódait, a konferencián jelenlévő Y-generációsokat megkérte, hogy vigyük tovább a fáklyát, osszuk meg a tudást, ő tulajdonolja a copyright-ot és “that copyright does not apply, I want everything shared, because the whole situation is: there is no price on the truth”. Az anyag egyébként “unclassified, anyone can download” anyagok gyűjteménye (lásd itt).

Az 1991-es internetnek a világon leglátogatottabb eseménye, a 2001-es Disclosure Project rendezvényén a Washington D.C.-beli Sajtóházban Cliff kijelentette, hogy 57 fajt ismert meg ily módon az amerikai hadsereg. Itt van egy hosszabb, másik de hasonló témájú videója is.

Robert Orel Dean (Bob Dean) az USA hadseregének nyugalmazott alhadnagya, aki a NATO ismert legmagasabb, Cosmic Top Secret beavatásával rendelkezik, egyik interjújában elmondta, hogy ezeknek a “lelőtt” űrhajóknak némelyike valójában a földöntúliak által szándékosan a rendelkezésünkre bocsátott tudástranszfer részét képezték balesetnek álcázni hagyva általuk (pl. Roswell, 1954).

Ennek oka az lehetett, hogy mivel az érettebb civilizációk birtokolják az időt, ezért a jövőből vissza tudták fejteni a múltat (ahogy erre Bob és őt barátjának tartó Tolec is utal), hogy mikor kell technológiát átadni, hogy eljussunk adott időperiódusra oda, ahová szükséges: a globális azonnali információmegosztást és -tájékozódást lehetővé tevő hálózathoz és technológiákhoz : így tudtuk ugyanis mérnökileg visszafejteni pl. a tengerek mélyén futó optikai kábel vagy a minden modern elektronikai berendezés alapját képező mikrochip gyártásához szükséges tudást a megszerzett járművekből. Természetesen az oroszok felé is történt ilyen égi tudástranszfer.

Clifford Stone, Bob jó barátja, felhívja a figyelmet arra is, hogy az esetek egy másik részében pedig egyszerűen technikai malőrt követtek el a földöntúliak, ők is inkarnálódott esendők (itt szó szerint), és nem voltak felkészülve a más ET-csoportok által titokban a US hadsereg számára használatra adott hadászati technológiák ellenük való alkalmazására.

Clifford Stone egyébként felhívja rá a figyelmet ennél a résznél, hogy lelki, spirituális növekedésre van szükség a nyílt találkozás előtt a földönkívüliekkel.

Eléggé egyértelmű kellene, hogy legyen, hogy se Kína, se India, se Afrika nem fog tudni felzárkózni a több száz éves korú kőolaj-alapú energiahordozós technikákkal (márpedig a Föld bolygó lakosságának nagy része ezeken a részeken lakik). Steven Greer szokta emlegetni, hogy egyáltalán nem high-tech az iPhone (bár néhány száz évvel visszamenve biztos istentáblának néznének egy 4G-s iPad-et a képességeivel), mert még mindig a háromszáz éves energianyerési technikával adjuk hozzá az áramot.

Még a legmodernebbnek-leghatékonyabbnak beállított nukleáris erőművek is csupán a víz felforralására használják az urániumot, hogy a vízgőz hajtsa meg a turbinákat (-300 éves technológia). Na meg persze néhány ezer évre van egy kis sugárzó hulladék is, aminek kezelésére még mindig nincs megfelelő eljárás.

 –

Ahogy a Johnny Mnemonic, az Elysium és a Lucy c. filmek is sugallják, elérkezett az idő, hogy a világot megmentő titkos tudás elérhető legyen. Kritikus az Emberiség nevű (elme-/szív-) beteg állapota (lásd Eckhart Tolle Új Föld c. hangoskönyvét itt, különösen az Örökölt diszfunkciónk c. fejezetet). Soha nem az információ okozza a katasztrófát, hanem a jellem és a tudatlanság.

Ma a szabadalom-oltalom-védjegy világ olyannyira szabályozatlan, hogy egész technológiákat zárnak el az emberiség elől céges jogi-vagyoni magánérdekekre hivatkozva (vs. lásd a Tesla Motors önkéntes szabadalom-közzétételéről szóló hírét).

Indoklásuk másik oldala: ami kereskedelmileg elérhető, nyilván ellenséges katonai erők által visszafejthető. De az ellenséges katonai erőknek már rég megvan ugyanaz vagy jobb vagy a forrás, hogy hogyan jussanak hozzá. Pszi-kémek sok mindenhez hozzá tudnak férni, még az akashából is.

A sötét szándékú erők, érdekcsoportok mindig hozzájutnak az általuk félrehasználható tudáshoz. Emiatt tudást visszatartani, ahogy már Steven Greer is teszi (adagolni akarja a rendelkezésére álló új tudást, a videó részleges részleteiben itt látható), értelmetlen, céltalan és hasztalan.

Az az úr, akit Michael Salla is meginterjúolt mostanság (lásd itt, Captain K), nyíltan megmondta, hogy a rendelkezésére álló tudást kifejezetten azért nem osztja meg az emberiséggel, mert egyéni jövedelmet szeretne magának belőle. Nem zavarja, hogy a bolygó háromnegyede nyomorban él és habzó szájjal igyekeznek harmadik világháborút igen erős csoportok.

A Steven Greer által sokat említett Tom Bearden (Thomas E. Bearden) szintén az amerikai hadseregben szolgált, ő a kvantum-vákuum nullponti energia felhasználását kutatta. Ez a hivatalos tudomány szerint nem is létezik. De ő azért évtizedekig foglalkozott vele a hadseregben. Bizonyos rakétákban már használják az ilyen irányú felfedezéseket (pusztításra), természetesen ezek az életet szolgáló célokra még nem állnak rendelkezésre.

Tom Bearden-nel és szellemi-szakmai társával, John Bedini-vel készült eddig egy 37 részes, több, mint 37 DVD-s anyag az EnergyFromTheVacuum.com oldalon, ami igen borsos áron hozzáférhető. Az anyag egy-két videójához a youtube-on ingyenesen megtekinthető előzetes is tartozik, hogy fogalma legyen az embernek arról, mit vesz meg.

Lefordítottunk egy ilyen előzetest, ezzel önkéntesen és ingyenesen is informálva a leendő vásárlókat az anyag létezéséről, de természetesen az operatőr Anthony J. Craddock nem válaszolt, hogy az .srt fájlt elküldhetnénk-e neki vagy megosztaná-e a magyar videót, hogy kizárólag nála legyen elérhető, viszont letiltatta ezt a videónkat a youtube-ról és követelésének eleget nem téve a teljes vimeo fiókunk is törlésre került.

El tudom képzelni, hogy a Google Értesítő alapján rátalál erre a cikkre és majd megpróbál intézkedni, hogy milyen alapon tájékoztatok másokat arról a termékről, amit ő árusít. Még véletlenül megveszik. Érdekes módon a torrentről még mindig nem sikerült leszedetnie azokat, akik töltik fel a felét…

Az Energy from the Vacuum filmsorozatban levő tudás terjedése és széleskörű alkalmazása kulcsfontosságú lenne a háborúk több alapppillér-értelmének elvételéhez és a monokulturális patriarchiális pénzrendszeren alapulni igyekvő világdiktatúra megakadályozásának.

Amíg ilyen a gondolkodásmód a tudósvilágban, merthogy ilyen (bár ő csak egy rendező, kameraman), addig hiába hibáztatjuk a Vöröspajzsosokat és a körzővonalzósokat, mert pont olyanok vagyunk.

Erre mondja Eckhart Tolle és mások is, hogy akik elnyomnak minket, saját kollektív árnyékszemélyiségünket testesítik meg. De szerencsére születőben van a sharing economy és az open source economy (utóbbiról ősszel-télen fog születni cikkünk). Érdemes megnézni a Johnny Mnemonic, az Elysium és a Lucy c. filmeket.

Az emberiség már eljutott oda, de egyre inkább el fog oda jutni, hogy az új tudásarzenál kikényszeríti a fegyverarzenálok használatának újragondolását, végül a békét. Az anyagi világ maya mivoltát a média testesíti meg, magába integrálva a tudományt is, mintegy kiterjesztett mega-PR-osztályként a világhatalmi elit részéről (lásd a 9/11-nél is inkább meghamisították a tudományt a WTC 7-es torony összeomlását illetően).

Az információs korban vagyunk, a leleplezések, feltárások elkerülhetetlenül történnek. Ebben a korszakban rengeteg új és hasznos, ill. főleg haszontalan információk áradata kering. Amikor a hasznos információk már nemcsak a még keskeny, azonban egyre szélesedő technológiai kreatív és kulturális kreatív rétegnek lesznek elérhetők, hanem széles körben ALKALMAZÁSRA és mainstream-esedő OKTATÁSRA kerülnek, akkor beszélünk majd tudáskorról. A tudáskor elmélyülése, amikor a rendelkezésünkre álló, internalizált, tudássá vált információ megváltoztatja az észlelést és a gondolkodási működést, az pedig a tudatkort fogja magával hozni (lásd Varga Csaba írásait a weboldalán).

Ez a Clifford-anyag még szinte sehol máshol sem elérhető (kicsit rákeresve fb-on és itt). A letöltési linkek tőlünk függetlenül idővel le lesznek tiltva letöltési korlát túllépése és bizonyos erők közben járása miatt, ezért legjobb lenne, ha önkéntesen valaki (mondjuk pont Te, igen) torrentre fel tudná tölteni 24/7.

Letöltéshez emiatt is javasoljuk NEM, azaz NEM a direkt letöltési link alapú mentés másként módszert, HANEM HELYETTE az asztali applikációkat, amik egyrészt SOKKAL gyorsabb letöltést tesznek lehetővé, másrészt azután is folytatják a letöltést, ha közben “alszik” egy ideig a géped, harmadrészt mivel gigantikus méretű zip fájlok (3-4-5 gigabájt), ezért Murphy szerint pont a háromnegyedénél fog megszakadni és kezdheted elölről.

Tehát asztali applikációval és miután regisztráltál a fenti tárhelyek valamelyikére, a saját felhőmeghajtódba való ÁTMÁSOLÁSSAL. Ily módon a te meghajtódban mint önálló állomány szerepel, akkor is, ha a túl sok letöltés miatt az eredeti már nem elérhető.

Tehát a helyes mód: átmásolni a saját felhőmeghajtódba és onnan leszinkronizálni az asztali gépedre. Különben a sok letöltés miatt a link nem fog élni.

Olvasd el a fenti vörösbetűs bekezdést a rutinból kattintás helyett!!

És akkor:

Foreign UFOs-Advanced Concepts.zip 2.85 GB
 – https://mega.co.nz/#!2tFD0IKA!ecJDyo2uvtW1huNSlIz8OlS51UVEBrMCJFVSht-uLRE
(mega-nál a Copy-val tudod a Cloud-ba átmásolni, ami a saját felhőmeghajtód)
 – https://yadi.sk/d/A1QEB8INaDDfV
(yandexnél a zöld gombbal tudod a saját meghajtódba átmásolni)
 – https://cloud.mail.ru/public/ea04f713cd67/Foreign%20UFOs-Advanced%20Concepts.zip
(mail.ru-nál a kis felhő ikonnal a kék gomb MELLETT tudod átmásolni a saját felhőmeghajtódba)

The Published Works Clifford Stone.zip 3.03 GB
 – https://mega.co.nz/#!i48hSL5Z!UbXPszW8JZhHZFeZ4YZnSjQi5uNf3hEHrKPqQLZ04w0
 – https://yadi.sk/d/tJeuqOkpaDDiY
 – https://cloud.mail.ru/public/9b50759e69ad/The%20Published%20Works%20Clifford%20Stone.zip

Unidentified Space Object.zip 4.23 GB
 – https://mega.co.nz/#!Wps0WaQD!nkL7fD05Nzn7cGoXXpwrzEsLrAmqUjS_9EW3882cIA4
 – https://yadi.sk/d/sa3TP9aDaDDXb
https://cloud.mail.ru/public/ef73048ad495/Unidentified%20Space%20Object.zip

HA KÖZÜLETEK VALAKI TUDNÁ, MONDJUK PONT TE, 24/7/365 torrentre feltölteni ezt az anyagot, akkor klassz lenne az egész emberiségnek (lehetőleg nem magyar nyelvű torrentmegosztón); ekkor kérlek írj a Kapcsolat menüponton keresztül egy használható elérhetőséggel, tracker list már van.

Ahogy a Világhelyzete legtetején olvasható:

„Soha ne kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!”
(Margaret Mead)
 
“Sok ember csak arra vár, hogy Martin Luther King vagy Mahatma Gandhi visszajöjjön.
– De ők már eltávoztak. Csak mi vagyunk. Rajtunk múlik. Rajtad Múlik.”
(Marian Wright Edelman)
És olyan integráló filmek, mint a Thrive (Növekedj! / Kiteljesedés!) és a világtörténelem legnagyobb tömegfinanszírozású filmje, a Sirius után, elég nehéz nem átlátni, hogy mire megy ki a játék és mi forog kockán.
 –
Továbbviszed a fáklyát? Megosztod a tudást? Visszatartod? Törődsz a jövővel? A Föld/utódaid/öregkorod jövőjével? Melyik urat szolgálod? Service-to-self vagy service-to-other? Mit cselekszel?

2 hozzászólás a következőhöz: “Clifford Stone anyagai – a világon elsőként tesszük közzé

  1. Visszajelzés: Az Exopolitika Magyarország 150 legutóbbi bejegyzése, tartalomjegyzék | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

  2. Visszajelzés: A Blog Teljes Tartalomjegyzéke – az Exopolitika Magyarország cikkei | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

Hozzászólások lezárva.