A Halál – ruhaváltás

Az Exopolitika talán egyik legnagyobb üzenete a lélek alapú élet, és ebből fakadóan a tudat halhatatlansága.

A Multiverzumban a Lelkek születnek (lásd Michael Newton – Lelkünk Útja könyvsorozat, Agykontroll kiadó), és addig élnek, míg egy adott Univerzum visszatér a Forrásba: akkor pedig legkésőbb rájönnek, pontosabban elmélyül az éntudatuk, hogy ők maga a Forrás, ilyen értelemben a Forrás örökké él és az egyéni lelkek is örökké élnek őként, őáltala.

A Multiverzum célja, hogy a Forrás kifejezze és megismerje magát, az élet célja az élet: az élés és a fejlődés. A lelkek előre beprogramozottan jönnek létre (lásd Lelkünk útja I.), különböző személyiségjegyekkel rendelkeznek (mindenesetre a három dimenzióba inkarnálódó lelkek – ugyanakkor bizonyos, hogy minimum még jó néhány szintig fölfelé, de nem biztos, hogy a galaxisteremtők, univerzumteremtők szintjéig is, így működik ez). Ezekkel a személyiségjegyekkel kezdjük meg fejlődésünket, amihez a Föld egy gyorstalpaló bolygó: kemény és eredményes.

A lelkek belebújnak a testbe és egyesülnek a test elméjével (Michael Newton 1. kötet).  A test egy szerves virtuálisvalóság-interfész: minden körülöttünk levő “anyag” információ, azaz tudati energia, hétköznapi nyelven csak energia. Érdemes tudni, hogy a kvantumfizikusok nem találták az “anyagot”. Ez a tudati energia a Forrás, az Egy gondolati energiája, megnyilvánulása. Arra való, hogy kiteljesedjünk, tanuljunk, de nem úgy, ahogy azt a mi emberi testi elménk elképzeli, hanem ahogyan azt odafent egy magasabb dimenzióban születésünk előtt elterveztük. Illetve ahogyan itt módosítgatjuk, illetve a lehetséges már meglévő idővonalak, életút-lehetőségek közül választunk.

A Föld lakosságának nagyobbik része hisz a reinkarnációban. Pszichológiai ismételhető vizsgálatokkal, előző életes utaztatással (lásd még sejtmemória), pszichiáterek által végzett, igazolható regressziós hipnózisokkal már bizonyítást nyert az, hogy több életünk van. Ezt azért nem verik nagy dobra, mert sok mindent át kellene alakítani hozzá, ami bizonyos rétegeknek és köröknek nemkívánatos lenne pénzügyileg, irányításilag és hitrendszerileg. Márpedig “Az igazság akkor is létezik, ha eltapossák” – George Orwell.

A reinkarnáció szabad döntés, ebben a földi vallások tudományosan pontatlanok, és nemcsak a Földre tudunk jönni. Vannak pihenőbolygók, más létformák, ahol mást tapasztalhatunk meg. A lélekszemélyiség örök, szabadabb, mint a testi személyiség, nem rendelkezik negatív energiákkal, de rendelkezhet sérülésekkel a fizikai életből.

A lélek választhat különböző testeket, azaz különböző testi személyiségeket, melyeket használni kíván tanulási céljaihoz. Amit mi itt karmaként könyvelünk el, létezik, de nem feltétlenül ok-okozatként. Van, amikor valaminek, amit nem akarunk, meg kell történnie és annak a léleknek, aki elkövette, ez a dolga volt, ami egyeztetve volt áldozat és elkövető között. Nem biztos, hogy visszajár, hogy visszakapja, főleg, hogyha eleve ebben állapodtak meg előtte (aminek sok oka lehet, tanulás, korábbi életből visszatörlesztés, az életben maradóknak egy érzelem vagy kettő megtanulása). Lásd Michael Newton könyveit.

A cél minden élettel a személyiségfejlődés, a lelki fejlődés és a helytállás az adott világban lehetőleg úgy, hogy ezeknek kárára ne menjen abszolút mértékben. Sokszor az élet végére jut el az illető az igazi cél járásához, és ez is rendben van. A lényeg a lecke, nem sietünk.

Van olyan reiki irányzat, ami foglalkozik előző életes és jelen életes utaztatással, ez nem hipnózis, mert közben az utazó végig saját tudatában van és bármikor bármire ellent mondhat, illetve mindenre emlékszik utána, ezekkel sokat, nagyon sokat lehet gyógyulni, rendbe rakni az életünkben.

Tehát a halál egy átalakulás csupán, egy ruhalevétel (erre is értették, hogy ne ragaszkodjunk), illetve Tolec szerint az Androméda Tanácstól, a 2014-es dimenzióváltás után már nem lesz testi halál sem – merthogy nem szerves anyagi testünk lesz. Alex Collier is 2014-et említi már az 1990-es évek óta a negyedikbe való dimenzióváltás idejeként.

1 hozzászólás a következőhöz: “A Halál – ruhaváltás

  1. Tisztelt uram! De akkor nekem ki segít szinte mindennap? Magam tapasztalom az ISTENI csodákat.Jézus szeretettét.

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!