Dolores Cannon és Barbara Lamb üzenete az Új Földről

Regressziós hipnoterapeuták információi az Új Földről

 

Dolores Cannon Exopolitika MagyarorszagDolores Cannon 45 évig tevékenykedett amerikai hipnoterapeutaként, néhány napja hunyt el. 12 könyvet írt, ebből a The Convoluted Universe négykötetes sorozat és a The Three Waves of the Volunteers talán a legjelentősebbek, melyekben minden metafizikai kérdésre igyekezett választ adni. Dolores már akkor foglalkozott a reinkarnációval, amikor Amerikában az előző életekről még senki sem hallott. Munkáját szerte a világon végezte. E cikk könnyen megjegyezhető rövidlinkje:
tinyurl.com/DoloresCikk

Hipnózisait a szomnambulisztikus tudatállapotban végezte, amikor a személyes én / tudatos én teljesen eltűnik. Ezt a legtöbb hipnoterapeuta nem képes elérni, illetve nem hajlandó/meri vállalni, mert “furcsa dolgok történnek” közben.

Nemcsak földi előző életekbe, hanem más, e bolygón kívüli lények testében élt életekre, ill. más létformákba, más dimenziókba történt inkarnálódásokat is felfedezett klienseivel.

Többféle lénnyel tudott kommunikálni, amikor utaztatott valakit.
– Egyrészt a személy lelkével, aki bőrruháról bőrruhára járja a bolygókat, dimenziókat.
– Másrészt az illető lelki vezetőjével, aki az az entitás (sok esetben, ahogy mondja, egy elhunyt régi rokon vagy földönkívüli lény, ahogy mondja), akinek feladata, hogy az illetőre annak egész életében vigyázzon. Tehát sosem vagyunk egyedül, jó értelemben. Privacy, privátszféra sosem volt, ez egy földi jogi intellektuális alkotás, nincs köze a valósághoz.
– Harmadrészt, megfigyelte, hogy bármilyen klienssel dolgozik, létezett egy olyan hang is, mely a Végtelen Tudásból származó információkat közölt vele, finoman adagolva, hogy a négy és fél évtized alatt értelmileg fel tudja dolgozni és közvetíteni tudja. Ez a hang mindig ugyanolyan szerkezetekben, szavakban beszélt és mindegyik kliensnél ugyanazokat mondta. A sok ezredik kliensnél már rájött, hogy akkor ebben lehet valami. És ez az ismétlődés megfelel a tudományosság kritériumának is. Ebből a végtelen tudásból minden, abszolút minden információ elérhető, a The Convoluted Universe c. könyveiben ezekről írt.

A legfontosabb üzenete Doloresnek az, hogy valóban Új Föld van születőben és ehhez a karmánk és a félelmeink elengedése abszolút kulcsfontosságú, enélkül nem kerülünk át.

Erre az életre Dolores megfigyelései szerint két dolog miatt születünk: a limitációk és az érzelmek megtapasztalása végett. 

 

Kapcsolódó: 

Mit tanítanak a földönkívüli űrhajókon és mik a nemesítés céljai?
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/12/11/mit-tanitanak-a-foldonkivuli-urhajokon-es-mik-a-nemesites-celjai

Spirituálisan Átalakító Élmények Utóhatásai
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/07/16/spiritualisan-atalakito-elmenyek-utohatasai

Mary Rodwell – Földönkívüli hibridek vallomásai, magyar nagyelőadás
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/05/20/mary-rodwell-magyar-nagyeloadas-az-uj-emberiseg-felebresztese

 

A Három Lélekcsoport

Még azok a segítő lelkek is, akiket pl. Mary Rodwell figyel meg (jó barátságban voltak), hogy már új a DNS-ük és ők mint lelkek azért inkarnálódtak, hogy segítsék az átmenetet, ők is belegabalyodhatnak karmikus szálakba. Vannak lelkek, akik még soha nem inkarnálódtak a Földre, csak most jöttek segíteni az elmúlt néhány évtizedben (50-60 év során), hogy segítsék az átmenetet. 

Háromfajta ilyen lélekcsoportot különböztetett meg, ezt legegyszerűbben a baby boomer-ek körüli korosztály, a mai X-generációsok és Y- generációsok, ill. a mostani Z-generáció és alfa-generáció lennének.

Az első csoport tehát 50-60 éve született, ők voltak az előörs – így Dolores -, akik előkészítették a dimenzióváltás további, későbbi segítőinek az utat, ill. mindannyiunkank az új tudásokat, módszereket.
Én ide sorolnám Eckhart Tolle-t, David Icke-ot, Alfred Webre-t, Bert Hellinger-t, Marshall Rosenberg-et, Gangaji-t, hogy csak néhány nevet említsek, akik az egész bolygón elterjedő tudást indítottak útjára.

A második csoportot a mostani 20-as éveik végén, 30-as éveikben, kora 40-es éveikben járók alkotják Dolores több ezer utaztatás alapján történt megfigyelései szerint. A mi feladatunk a változás véghezvitele, ill. utolsó fázisig való előkészítése. Ide tartozik a rengeteg videókészítő, videófordító, blog- és cikkíró, a rengeteg spirituális-ezoterikus ill. személyiségfejlesztési tanfolyam, ami egy jobb világot szolgál.

A harmadik csoport, akik már a változás megtestesültségeként születnek, új DNS-sel, akiknek a feladata az újként létezni, ill. a teljes átmenet megvalósítása. Tari Annamária pszichiáterünk kutatásai szerint többségében lesújtó a mentális állapota ezeknek a generációknak (Y, Z, alfa), ennek oka fokozott érzékenységük, mely kiválóan legyógyszerezhető, elképernyőztethető. Ennek ellenére itt is vannak fokozatbeli különbségek és itt is egyre több olyan lélek születik, akikről Mary Rodwell is beszél, ill. ír Awakening c. könyvében, akik már emlékeznek lélektörténetükre, földi missziójúkra, olyan erővel, hogy azt nem lehet kiirtani belőlük, illetve, akik már kifejezetten magasabb mint átlagos-emberi képességekkel rendelkeznek.

Angol nyelvű videó felirat nélkül:

 

Belebonyolódás a Karmába

Főleg az első és a második csoportra jellemző, hogy eléggé bele tudtak bonyolódni a földi karmába, így szükséges volt főleg a harmadik generáció tagjaiként olyan lelkeket leküldeni a spirituális szférából, akik egyenesen a Forrásból jönnek és soha nem volt még inkarnációjuk sehol semmiként semmiben.

A Föld ugyanis olyan hely, hogy ide szinte csak belépő van [Dante-t idézve, “Vándor ki ide betérsz, hagyj fel minden reménnyel”]. A menettérti lélekvasútjegy csak akkor érvényesíthető Haza, ha az ember letette a karmáit. De ezen a bolygón rendkívül könnyű karmikus hálóba gubancolódni, ahogy ezt Barbara Lamb is megerősíti (Rebecca Hardcastle, az Exoconsciousness – Exotudatosság – c. könyv írója ajánlotta őt nekem egy Skype-beszélgetésben). Barbara Lamb előző életes utaztatásai alapján is ide többnyire csak belépni lehet, ez vonatkozik, ahogy ő mondja, azokra a többnyire földönkívüli lényként élő lelkekre, akik csak ideiglenesen igyekeztek a Földre jönni tanulni vagy leginkább segíteni.

Dolores tanításai egyébként sajnos egybeesnek a buddhizmus tanításaival. Vagyis, Michael Newton megfigyelései dacára, aki három évtizedet töltött az életek KÖZÖTTI lét tanulmányozásával (amivel egyik fent említett szerző sem foglalkozott túlságosan), valóban voltunk mindenféle állat, és sokféle anyag: gáz, folyékony, szilárd halmazállapotú anyag, növény, többféle állat, domesztikált állat (ilyenkor tanul személyiséget és szocializálódást szokni a lélek), végül lélek.

Dolores Cannon megfigyelései szerint csak akkor kaphatunk jegyet a Földre, ha már mesterteremtői (master creator) szintet értünk el. Enélkül nem engednek le ide. Enélkül be sem tehetjük ide a lábunkat (orb-unkat : – D ). Következésképp azok az ezoterikus tanok, hogy a gondolat milyen fontos és teremtő erejű, valóban igazak – így Dolores. Tényleg nincs előttünk lehetetlen és tényleg mindent meg tudunk valósítani (legfeljebb nem rögtön ebben az életben, tenné hozzá Daubner Béla pszichiáter, jógaoktató, aki világszinten, de Magyarországon mindenképp páratlanul és egyedülállóan kombinálta a keleti filozófiát és a nyugati pszichológiát). 

Az energia nem vész el, csak átalakul. Van negyedik dimenzió is, tehát például oda alakul át. Másrészről: egy magunkban vagy másikban negatív érzelmet kiváltó gondolat vagy tett energiája is átalakul, sőt, vissza is tér. Vagy egy-két perc múlva, vagy három-négy élet múlva és a kettő között.

Életünk során, ahogy Dolores fogalmaz, a legfontosabb feladatunk az érzelmek és a limitációk megtapasztalása. Ezért tapasztaljuk sokan a bolygót vesztőhelynek, a gyehenna (=karma) tisztítótüzének / purgatóriumának. Kiválóan meg lehet tanulni itt az ok-okozatiságot, amint meg-, fel- és beismerjük ezen hipnoterapeuták több ezer eset alapján történt megfigyeléseit, ill. az alanyok lélekvezetőitől és a Forrásból vagy magasabb entitás(csoport)tól származó tudásokat.

Tényleg spirituális hely ez a bolygó, tényleg csak egy intelligens virtuálisvalóság-interfész a test a testi elméjével és tényleg “minden fejben dől el”. (Szívben, tudatban).

 

A KARMA LETÉTELÉNEK MÓDSZERE

A karma letevési módszere, Dolores szerint, ha mély meditációban (vagy akinek van kézrátételes energetikai módszere, annak is a segítségével) elmondjuk az érintett ember lelkének a következőt magunkban: 

“Megpróbáltuk. Nagyon keményen megpróbáltuk. Nem működött. Megszüntetem a szerződésemet Veled. Megbocsátok Neked. Elengedlek. Hagylak elmenni. Menj az utadon szeretettel és én is megyek az én utamon szeretettel”. “Soha többet nem kell, hogy találkozzanak útjaink.” [videóiban teszik hozzá még ezt, az alábbi blogbejegyzésében ez nem szerepel] . Mindezt tiszta szívből, negatív érzelmek nélkül, nyugodt, mélységes mély tudatállapotból.

Eredetiben:

“We tried. We really tried. It is not working. I am tearing up the contract. I forgive you. I release you. I let you go. Go your way with love and I will go mine.”
Forrás: http://www.blog.dolorescannon.com/transformation-releasing-fear-and-karma/

Ezt a cikket e mondatért írtuk, ugyanis Doloresnek kül-Földi segítői azt mondták, hogy nagy szolgálatot tenne az emberiségnek, ha elárulná, hogy ezzel a módszerrel meg tudnának szabadulni a karmájuktól. Másrészt, ha elárulná, hogy a halál utáni gyógyító terembe (hasonlóról Michael Newton is beszámol) még életünk közben is el tudunk jutni meditációs / mély tudatállapotban és tudunk ott még életünk közben is gyógyulni. (E sorok írója ezt még nem próbálta, ő egyfajta kézrátételes energetikai gyógyító módszert használ erre, ami szintén tartalmaz hasonlót).

Tehát ezt a mondatot (lehet variálni, nem varázsmondat) szívünkből, mély, nyugodt állapotban, képzeletben elmondva a másik képzeletben megjelenített lelkének, meg tudjuk szüntetni azt az inkarnációs szerződést, ami miatt életeken át zúzzuk egymást és förtelmes mennyiségű szenvedést adtunk már egymásnak egy másik emberrel.
Talán érdemes megfontolni, hogy kivel mikor érdemes végleg megszüntetni a kapcsolatunkat, ezt már csak én teszem hozzá (pl. függő helyzetben lehet, hogy érdemes csak módosítani ezt a lelki szerződést ideiglenesen, amíg készen állunk a teljes szakításra, ezzel még e sorok írója is kísérletezik).

Természetesen maga az előző életes utaztatás, bizonyos gyógyító energetikai irányzatok általi gyógyulás, Hellinger-féle család- és rendszerállítás is a kiváló módszerek közé tartoznak. Minden karma a gondolatokból és azok származékaiból, az érzelmekből, szavakból, tettekből származik. Ha rendberakjuk elménket, a jövőbeli összes többit is jobban rendben tudjuk tartani.

 

A Félelem Feloldása

A félelem a másik, amit el kell engednünk, ugyanis az a bizonyos Új Föld egy magasabb rezgésszint lesz (ahogy Tolec, David Wilcock, Alex Collier is beszélnek róla), így erre az égi mennyegzőre csak “tisztább ruhával” lehet bejutni, része kell legyen az ember a “kevés választottnak” a sok meghívott közül.

A félelem Dolores szerint a legerősebb emberi érzelem.

Egyúttal a legalacsonyabb érzelem is, ill. a legalacsonyabb érzelmek szülője, tesszük hozzá. A félelem és a szenvedés az, amivel a negatív entitások táplálkoznak (ezért voltak a náci haláltáborok és minden háború, minden olyan gazdasági-pénzügyi-társadalmi berendezkedés, ami elősegíteni a negatív érzelmeket), a félelem az az eszköz, mellyel elnyomóinknak, uralkodóinknak önként adjuk át a hatalmat. Azt, hogy ki uralkodik valaki felett, nagyon egyszerűen meg lehet tudni: ki az, akit nem bírálhatok? (pl. azért, mert azt sem tudom, hogy létezik, pl. az interdimenzionális lények, arkhónok, hüllők egyes fajai).

A félelem megoldásáról Dolores már nem beszél annyit videóiban, nem is kérdezték. A félelem egyik ellentéte a bátorság. Erre Joseph Campbell – A Hős Útja (The Hero’s Journey) adja az egyik kiváló támpontot, mely az emberiség összes valamikori mitológiájából szűrte le azt az egy monomítoszt, mely minden-minden-minden mitológiát áthat és a mai kasszasiker mozifilmeknek is kötelező struktúrája (melyeknek Joseph Vogler – The Writer’s Journey c. könyve jelentette előbbi alapján az alaptankönyvét). Morális bátorság, szívbéli bátorság, (pozitív) érzelmi bátorság.
A Marshall Rosenberg-féle Erőszakmentes-Együttérző Kommunikáció (EMK, Nonviolent Communication, NVC) ad ehhez egy másik kiváló támpontot (humanisztikus pszichológiához tartozik; hamarosan kész hozzá egy videófordítás). A Szeretet és a pozitív érzelmek bátor felvállalása a pokolban, az, amit a legnehezebb abban megtenni, ugyanakkor az az egetlen kiút. Ez a lélek vizsgája. Az EMK-t háborús övezetekben sikerrel alkalmazzák. De a Byron Katie-féle Négy Kérdés  / Önmunka (The Work of Byron Katie) is kiválóan működő módszer (közel áll a kognitív pszichológiához).

 

Barbara Lamb tanításából

barbara_lambBarbara Lamb hipnoterapeuta szintén több évtizede munkálkodik, ő gabonakörökben is elég járatos. Az ő egyik legfontosabb üzenete a hibridizációs program.

Sámos ufológiai, exopolitikai tanító az alacsony tudatosságú tömegeknek szól (és nem biztos, hogy ők maguk nem tartoznak időben sokszor közéjük) és még járművekről beszélnek, arról, hogy milyen ilyen-olyan testű fajok léteznek és vajon mik is lehetnek a céljaik és majd ha meglesz a tudatváltás/dimenzióváltás, akkor majd milyen jó lesz az nekik, mert végre felhasználhatják emelkedett DNS-ünket arra, hogy megmentsék fajaikat és újraegyesítsék a galaktikus nagycsaládot a “megtért tékozló fiúval”.

Csakhogy az élet fájának (DNS) gyümölcséből e földönkívüliek már minimum évtizedek óta fogyasztanak. Barbara Lamb kutatásaiból kiderült, hogy az, amit sokan exopolitikai-ufológiai keresők hittünk, hogy majd lesz, már réges-régóta van. A legtermészetesebb módon élnek közöttünk már sokadik generációs hibridek (ahogy Bob Dean is mondja, nem vennéd észre mellett az étteremben ülve az egyikről, hogy ő ilyen), egyik előadásában konkrét fotókat is mutat.

Sok földönkívüli faj a reprodukciós szokásaik, ill. civilizációjuk kora miatt DNS-frissítésre szorult. Ezért is hozták létre eleve a Földön ezt az eleve hibrid Homo Sapiens Sapiens-t, hogy a jövőben (ami már most van) legyen mit aratni.

Egyik legjobb előadása (angol nyelvű, fordítás nélkül, de a kivetített diák miatt érdemes végigmenni rajta):

 

Meggyőződésünk, ezt már csak mi tesszük hozzá, hogy ennek módszertana van, tehát nemcsak kis bolygónkra igaz ez. Szerte a végtelen multiverzumban, tehát a több dimenzióból felépülő univerzumok sokaságában, hoznak létre bolygó-bioszférákat ezzel a céllal, általános DNS-frissítési céllal az Univerzum Társadalom biológiai-szellemi frissen tartása céljából (egyfajta continuous hardware upgrade).

Barbara Lamb konkrétan a saját szemével látott olyan hüllőt, aki képes volt alakot váltani és olyan hibridet, aki már földi emberként él itt és amúgy ha akar, át tud változni.

Tehát ez a xenofób hüllőmizéria, amit David Icke terjeszt, egyfelől igaz, másfelől nem. Fajonként is van többféle egyed (lásd csak a magyarok között milyen változatos szándékú egyedek vannak), és vannak alapvetően többnyire önszolgáló (service-to-self) és társszolgáló (service-to-other) fajok (ez alapvetően tudatossági szinttől függ, utóbbi a magasabb, fejlettebb, érettebb, bölcsebb).

Az Univerzumban a cél, ahogy Dolores mondja, hogy a Forrás megismerje önmagát. Az aktuális ősrobbanásnál szétszóródik: “menjetek gyermekeim, tanuljatok és hozzátok vissza a tapasztalt tudást” – és melyik fénydarabból egy univerzum, melyikből egy galaxis, melyikből egy (inkarnálódó) lélek lesz. Ezért nincs jó és rossz, csak kellemes vagy kellemetlen tapasztalás (a negatív érzelmű címkézés karmát szül).

Visszatérve Barbara üzenetére, a hüllők között is van faji evolúció. Ők is fejlődnek az univerzum szerint. Nyilván ami az emberiségnek néhány évezred és néhány civilizációs időnyi re-start ugyanazon a bolygón, az nekik néhány univerzumnyi idő, de nekik is ciklikusság van, ők is fejlődnek. Fejlődésükhöz pedig felhasználják az emberi DNS-nyújtotta lehetőségeket, magasra értékelik érzelmi képességeinket (egyébként ezt minden földönkívüli magasra értékeli, nagyon nem jellemző ilyen érzelmi gazdagság az univerzumban, ezt nagyra becsülik bennünk még a minket általában vágóállatnak lenéző húsevő hüllők is). Kifejezetten szeretnek emberekkel reprodukálni, és büszkék a hibrid példányokra.

Amikor egy hüllő reprodukál egy emberrel, utána a hibridet is ilyen-olyan módon újra párosítják egy emberrel, egészen addig, míg “eléggé emberi” lesz, hogy itt megéljen (oxigéntartalom, napsugárzás-tűrés stb.) vagy hogy céljaiknak űrhajóikon megfeleljen. 

Ezek a folyamatok már évtizedek óta zajlanak.

Így az a fajta “veil”, fátyol, aminek várjuk az eltűnését, az ő szemszögükből már rég nincs. Az a fajta be nem avatkozás, amiről pl. Tolec, Cobra is és sokan mások is írnak, valójában már jó ideje nem létezik.

Ugyanakkor ezzel, ez már e sorok írójának véleménye, ezzel pozitív karmánk van a földönkívüliek felé. Ők ettek “az örök élet fájának gyümölcséből” (megmentették fajaikat a DNS-ünkkel), így most már (többek között ezért is) karmikusan tartoznak azzal, hogy megmentsék magát a fát – minket.

 

ÚJ FÖLD

Mi pedig, akik ideinkarnálódtunk, hogy segítsünk, boldogságunk egyik forrása, ha nem csak biológiai, hanem lelki és univerzális küldetésünknek is eleget teszünk és társ-szolgáló módon segítjük Földanyánkat és félig barátainkat (vagyis félig-ellenségeinket/ellenfeleinket) a tudati emelkedésben [ahogy A Palást c. színházi műsorban mondja az egyik szereplő, egy rosszfiú, valahogy így: segítsetek, hogy háromszáz év múlva én is fényangyal lehessek. Tehát a rosszfiúkra így érdemes reagálni: ő még nem tud jó lenni, csak (mint egy baba beszéd és járás helyett) gügyögni / kúszni-mászni].

Hogy vajon a magasabb dimenziójú Új Földön folytatjuk tovább univerzumkarrierünket, vagy maradunk a trágyában, az személyes gondolkodásmódunkon, érzelemvilágunkon és ezekből fakadó szavainkon és tetteinken múlik. Dolores megfigyelései, de ugyanakkor a Biblia szerint is, egymással háló társak közül az egyik marad, a másik halad, egy szobában dolgozó munkatársak közül az egyik marad, a másik továbbjut. Egyenként válogatják ki a búzát és a kalászt.

Tehát nem hivatkozhatunk senkire és semmire. Csak magunkra. Totális önfelelősség van abban, hogy ki fog egy szebb, jobb világban élni. Fontos megtalálni és járni az egyéni lélek-el-hív-atottságunkat, ami lelkünk legmagasabb rendű elszólítása. Fontos a kollektív lelki és társadalmi feladatoknak is elegett tenni és az egyéni testi és egyéni társas feladatoknak is. Nem egyszerű ezen a bolygón lenni. De Dolores szerint végtelen, az aktuális univerzum keletkezésétől folyó, tapasztalni célzó utazásunkban ez is csak egy állomás, ahonnan tanulunk és fejlődünk majd tovább, mi, mind a Forrás önmaga.

Doloroes Cannon-ról lásd még: http://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/02/az-univerzum-titkai-dolores-cannon.html

További ajánlott anyagaink: 

Interjúnk Paul Hellyer-rel, Kanada volt védelmi miniszterével: http://wp.me/p2X0wC-HS

Interjúnk Alfred Webre-rel, az exopolitika szellemi atyjával: http://wp.me/p2X0wC-kh

Interjúnk Kosta Makreas-szal a rendszeres, civil, Globális Kapcsolatfelvételi Meditációkról, azaz a CE-5-ról: http://wp.me/p2X0wC-AA

Interjúnk Mary Rodwell-lel, az új tudatossággal és új képességekkel születő csillaggyermekekről: http://wp.me/p2X0wC-CM

Videófordításunk Corey Goode-val, a David Wilcock által nyilvánosság elé hozott, vállalati és nemzetközi kormányzati titkos űrprogramokat leleplező kontaktával: http://tinyurl.com/TitkosUrprogramokCikk

Videófordításunk Steven Greer-rel  az újenergia technológiák, a hadi-ipari komplexum és a földönkívüliek összefüggéseiről: http://tinyurl.com/GreerHUNcikk

Videóink: http://youtube.com/exopolitika/videos

Dokumentumtárunk: http://scribd.com/exopolitika és http://tinyurl.com/exopolitikabox (valamivel több dokumentumot tartalmaz)

Képanyagaink: http://flickr.com/exopolitikamo és http://flickr.com/exopolitika (régebbi fiók)

Általunk készített további weboldalak:
http://HelyiPenzSzoftver.blogspot.hu és http://NyiltForraskoduGazdalkodas.blogspot.hu

Ajánlott magyar exopolitikai oldal: http://GoodETHungary.blog.hu

Partnereink: http://Vilaghelyzete.com és a Stratégiakutató Intézet – http://StrategiaKutato.hu