Hüllő Alapú Pénzrendszer

A pénzrendszerünk azokat a negatív energiákat hivatott létrehozatni bolygószerte, amelyek irigységet, kapzsiságot, érzelmi közömbösséget felhasználva szenvedést, feszültséget, irigységet, fájdalmat, gyötrelmet, kínt okoznak.

English: David Icke

David Icke óta tudjuk, ill. más forrásokból is, hogy vannak számunkra láthatatlan lények (ők DNS-módosítottak minket úgy, hogy az Univerzumban kivételesen csökkentérzékelésűek legyünk), akik ezekből táplálkoznak. Nekik ezek az érzelmek a mindennapi betevő. Oszd meg és uralkodj – ez tőlük származik, mert amíg azt hisszük, hogy földi eredetű a pénzrendszer, addig nem jövünk rá, hogy mint a Mátrixban az emberek, mi is a negatív érzelmeinkkel ezeknek a fajoknak szolgálunk energia-eledelül. Ezért a pénzrendszer és annak megoldásai is az exopolitikához tartoznak, ahogyan azokról az exopolitika atyja, Aflred Webre is ír.

David Wilcock – Trillió Dolláros Transznacionális Jogi Per:
Világper, 9/11 WTC7 igazi titka (peranyagok), több mint 100 ország összefogása a nyugati globális átverés ellen: David Wilcock – The End of Financial Tyranny vagy másnéven The Trillion-Dollar Lawsuit (emlékeztetünk, hogy a billion milliárdot jelent, a trillion trilliót jelent) http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny

Jelenlegi pénzrendszerünk az emberiség történelme előttig nyúlik vissza – állítja Keynes (forrás: Bernard Lietaer, New money for a new world c. könyvében). A megoldást a kiegészítő pénznemek jelentik, lásd a Megoldások menüben.

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!