Mary Rodwell: Csillaggyermek-teszt és Kapcsolatfelvételi teszt

Mary Rodwell:
Csillaggyermek-teszt és Kapcsolatfelvételi teszt

 

Tudd meg, hogy csillaggyermek vagy-e, hogy jártál-e már földönkívüliek társaságában odafönt!

Mary Rodwell regressziós hipnoterapeuta több éves tapasztalata alapján, az exopolitikával foglalkozók közül is a világon elsőként, összeírt több kérdőívet, hogy segítse az élményeikben bizonytalanokat egy nyugodtabb belső állapot eléréséhez vezető úton.

Olvasd végig a kérdőíveket, és figyeld meg, milyen kérdésre rezonálsz, melyik sor mozgat meg benned valamit. A kérdőívek segítségével rájöhetsz arra, hogy például nem álmodtad az földönkívüli-élményedet, nem bepszichologizáltad, hanem tényleg különleges vagy egy ilyen szempontból is és önbizalomra, megnyugodásra tehetsz szert; megnyugodhatsz a felismerésben, hogy vannak, akik vigyáznak rád odaföntről (nemcsak a spirituális dimenzióból), akikkel kapcsolatban vagy. Nem vagy egyedül. Vannak, akik megértenek és akiktől kérhetsz lelki segítséget is.

Hálás köszönetünk a fordításért az önkéntes segítőknek! Magyarországon egyedülálló dokumentumok jöttek így létre! Ha van ufóélményes ismerősöd, aki nem tudja hova tenni az élményét, javasoljuk, oszd meg vele ezeknek a dokumentumoknak a hírét.

 

Mary Rodwell – Csillaggyermek-teszt:

(mobiloptimalizált) | Alternatív link itt.

Mary Rodwell - Csillaggyermek teszt

 

Mary Rodwell – Kapcsolatfelvételi teszt:

(mobiloptimalizált) | Alternatív link itt. A CE-5 kapcsolatfelvételi módszer az emberek nyilvánosságra hozatali mozgalma.

Mary Rodwell - Kapcsolatfelvételi teszt

Kapcsolódó: 

CE-5 Magyarország: A CE-5 Kapcsolatfelvételi Meditáció leírása (a CE-5 kapcsolatfelvételi módszer az emberek nyilvánosságra hozatali mozgalma).
https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/05/16/ce-5-magyarok

CE-5 terepfelvételek 25 percen át, a CE-5 nagyfilm hivatalos kiegészítő kisfilmje:
https://odysee.com/@foldonkivuliek:e/CE5meditacio:4

-Interjúnk Mary Rodwell-lel: Exotudatos Csillaggyermekeink és az Új Emberiség https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/09/18/mary-rodwell-exotudatos-csillaggyermekeink-es-az-uj-emberiseg

Spirituálisan Átalakító UFO-Élmények Utóhatásai
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/07/16/spiritualisan-atalakito-elmenyek-utohatasai

P.M.H. Atwater – Mit tegyünk egy Megvilágosodás- vagy UFO-Élmény Után?
https://exopolitikamo.wordpress.com/2016/06/01/p-m-h-atwater-mit-tegyunk-egy-halalkozeli-vagy-ufo-elmeny-utan

-Mit tanítanak a földönkívüli űrhajókon és mik a nemesítés céljai? https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/12/11/mit-tanitanak-a-foldonkivuli-urhajokon-es-mik-a-nemesites-celjai/

-Földönkívüli élménnyel élők és csillaggyermekek beszámolói: Mary Rodwell magyar nagyelőadása: Az Új Emberiség Felébresztése https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/05/20/mary-rodwell-magyar-nagyeloadas-az-uj-emberiseg-felebresztese (a cikkben extra infókkal, amik a videókban nincsenek benne)

-A Blog Teljes Tartalomjegyzéke – az Exopolitika Magyarország cikkei https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/01/23/a-blog-teljes-tartalomjegyzeke-az-exopolitika-magyarorszag-cikkei

 

Dokumentum-gyűjteményünk:

Exopolitika Magyarország Box Dokumentumtár

Válogatott exopolitikai dokumentumok gyűjteménye itt, mobiloptimalizált