Vezetői Összefoglaló a Földönkívüliekről – Dr. Steven Greer Magyarul

Dr. Steven Greer: Vezetői Összefoglaló
a Földönkívüliekről

 

Vezetői Összefoglaló a Földönkívüliekről

Fordította: Exopolitika Magyarország

 

Videó itt. Alternatív lejátszási linkek bittube-on itt vagy odysee-n itt.

Szöveges átirat lejjebb, illetve még pdf-ben (11 oldal), epub-ban, mobi-ban.

 

Kapcsolódó cikkek:

Exopolitika Magyarország Tartalomjegyzéke

Az Exopolitika Magyarország összes bejegyzésének tartalomjegyzéke itt

Dr. Steven Greer: Ingyen energia készülék technológiai és értékelési kritériumai https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/08/01/nullponti-ingyen-energia-keszulek-technologiai-kriteriumai

Videó: Nullponti Ingyen Energia a Kvantum-Vákuumból https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/02/21/ingyen-nullponti-energia-a-kvantum-vakuumbol

Dr. Steven Greer – Kozmikus Átverés film magyarul
https://exopolitikamo.wordpress.com/2021/08/22/steven-greer-kozmikus-atveres-film-magyarul

Titkos Űrprogramok – Corey Goode magyar videója
https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/08/04/titkos-urprogramok-corey

 

Az Interjú Átirata 

Bevezető:

Üdvözlöm önöket a Sophie and Co-n, itt Sophie Shevardnadze. Az UFO-król beszélgetünk, amik az égbolton lebegnek. Évtizedek óta érdekli ez a kutatókat és a nagyközönséget. Vajon figyelnek minket? Készen állunk, hogy találkozzunk az ismeretlennel?

Erről kérdezem Dr. Steven Greer-t, a Földönkívüli Intelligencia Kutatások Központja (CSETI) és a Közzétételi Projekt igazgatóját.

Elég valószínű, hogy az emberiség nincs egyedül a végtelen univerzumban és hogy valahol a számtalan bolygó között van egy másik is tele élettel és egy nap találkozhatunk az ott élőkkel. Talán már túl is vagyunk azon a napon? Mik az esélyei, hogy már most köztünk vannak? Miért nem jött még rá erre a világ?

Sopie Shevardnadze (SO):
A CSETI igazgatójaDr. Steven Greer a Földönkívüli Intelligencia Kutatások Központjának igazgatója. Üdvözlöm a műsorban! Nagyszerű, hogy itt van velünk!

Dr. Greer, Ön azt mondja, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, és már sok kapcsolatfelvétel történt köztünk és az idegenek közt. De el kell ismernie, hogy a legtöbbeknek ez eléggé elrugaszkodott állítás. Mit lehet tenni, hogy egyszer s mindenkorra bebizonyítsuk, hogy az idegenek valódiak és már találkoztak velük?

Dr. Steven Greer (DG):
Nagyon jó a kérdés. Valójában ez már megtörtént. Nézze meg azt a dokumentumfilmet, amit nemrég mutattunk be, a címe Elismeretlen – Illegálisan Titkosított (tinyurl.com/elismeretlen). A cím az első szó az “Elismeretlen különleges hozzáférésű projektek”-ből, a kifejezést az amerikai hadsereg használja a nagyon szigorúan titkos projektekre, amik az UFO-k és a földönkívüliek ügyéről szólnak.

Látható benne, hogy van több, mint 950 szigorúan titkos hadseregbeli emberünk, akik előálltak tanúvallomásaikkal, dokumentumokkal, fényképekkel. Mi is készítettünk elemzést egy földönkívüli biológiai mintáról (Sirius film, 2012).

Megcáfolhatatlan bizonyítékok vannak arra, hogy látogatnak minket és őszintén: a nagyon magas rangú titkosított projektekben mindenki tudja ezt. A nyilvánossággal nem közölték, mert meg akarják tartani a titkot, technológiai okok és a makrogazdasági petrodollár rendszer miatt. A titkolózásnak igazából alig van köze az idegenekhez, de minden köze van a geopolitikai hatalomhoz és a pénzhez.

SO:
Rátérünk a geopolitikai hatalomra és hogy miért tussolják el a földönkívüliek ügyét amiatt. De mégis, nem feltételezhetnénk, hogy egy ilyen kozmikus mértékű eseményt nagyjából lehetetlen elfedni?

DG:
Nem is sikerült elfedni ezt nekik! Az egyik érdekes dolog, legalábbis az USA-ban és ez alapján több más országban, hogy az emberek több mint fele úgy gondolja, hogy az idegenek már meglátogattak minket. A lakosság 65%-a úgy véli, hogy létezik intelligens élet odakint. Az amerikaiak 43%-a hisz abban, hogy jelenleg is aktívan látogatnak minket nem-emberi, fejlett civilizációk (lásd: “Eredmények: Nemzetközi Akadémiai Kutatás Földönkívüli Élményesekkel” c. nagy cikkünk: tinyurl.com/ETkutatas). Az emberek az “elfedés” szót használják, de a valóságban a szemünk elé van rejtve.

Különbséget kell tennünk aközött, amit hivatalosan elismernek és amit a nyilvánosság már tud. Az én feladatom… baleseti sebész voltam, de otthagytam a karrieremet, hogy felfedjem ezt a nagy elfedést, ahogy Ön is nevezi. Néhány éve összegyűjtöttünk hézagpótló érveket és bizonyítékokat.

Az UFO-ügy nem hit, hanem tények kérdése

A SiriusDisclosure.com weboldalunkat felkeresve rálelhet több ezer oldalnyi kormányzati dokumentumra és sok tucat szigorúan titkos katonai tanúvallomásra a tényekről (Bizonyítékok itt  és Steven Greer tanulmányai itt). Ezért is mondom, hogy az UFO-ügy nem hit kérdése, hanem a tényekről szól.

Kapcsolódó: 
-Brit védelmi minisztérium 52.000 oldalnyi nyilvánosságra hozott UFO anyagai:
https://nationalarchives.gov.uk/ufos

FBI UFO-anyagok: https://vault.fbi.gov/UFO

Ön azt a kérdést teszi fel, hogy miért nem ismerik el hivatalban levő kormányzatok. Ez egy teljesen más kérdés, mint hogy a téma nyilvánosságra került-e.

Több, mint 25 éve dolgozunk ezen információk nyilvánosságra hozatalán. A nyilvánosság jelentős része elfogadta a tényt, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, a nagy többség. Ha csak megnézzük akár az Elismeretlen c. dokumentumfilmet, ami elérhető magyar felirattal (könyv változata magyarul: Felfedetlen; további dokumentumfilmek: tinyurl.com/exovids), világszerte tízmilliók látták. Arra utalok, hogy ez az információ kint van, de a kormányzatok nem látták jónak, hogy hivatalosan elismerjék, mert az felborítaná a status quo-t.

SO:
Rendben, nézzük ezt a világképet, amit felvázolt és arról kérdeznék. Először: az idegenek csak látogatják a Földet vagy tartósan le is telepedtek itt?

DG:
Nem, inkább csak felderítéseket végeznek. A bolygónkat látogató civilizációk száma határozottan nőtt, miután elkezdtünk atomfegyvereket felrobbantani. Egyértelmű bizonyítékok vannak, hogy aggodalmukat fejezik ki a pusztító képességeink és tömegpusztító fegyvereink miatt.

Ha megnézzük, a modern korszakbeli UFO-észlelések száma azután nőtt jelentősen, hogy kifejlesztettük az atom- és nukleáris fegyvereket, a hidrogénbombát. Ez a tény. Sok szigorúan titkos betekintésű tanúnk van, akik ott voltak a nukleáris létesítményeknél, ahol a földönkívüli járművek megjelentek, hogy megfigyeljék és lássák, mit csinálunk.

A nyilvánosságra hozatal megzavarná a makroökonómiai rendszert

Tudom, hogy sokan hiszik, főleg a sci-fi-k miatt, hogy van valami kockázata az idegen inváziónak vagy fenyegetésnek. Pont fordítva van, minket tekintenek fenyegetésnek.

Az emberi civilizációt jelenleg egy nagyon instabil civilizációnak tekintik, ami még nem ért el egy békés világhelyzetet, aminek meg kellett volna történnie a második világháború végén, de még nem történt meg. Ezért gondolom, hogy ezek a civilizációk arra várnak, hogy felnőjünk, mint civilizáció, és addig nem lesz semmilyen nyílt tevékenység a részükről, hacsak nem történne valami katasztrofális esemény.

SO:
Hány különböző idegen faj látogatja a Földet? Hogy néznek ki? Milyen a kultúrájuk? Milyen kommunikációs módszereket preferálnak vagy használnak?

DG:
Ezek mind nagyon összetett kérdések.

Az elsőhöz: amit utoljára hallottam, hogy volt egy dokumentáció több, mint öt tucat (kb. 60) különböző civilizációról, különböző fajokról, mindenféle formában és méretben. Sok űrhajó, amit látunk, nem a tipikus kerek UFO-jármű, néhány háromszög alakú vagy gömb alakú.

A civilizációik több százezer és több millió évvel fejlettebbek, mint a miénk és láthatóan valahogy együttműködnek a bolygó megfigyelésében.

Azok a tipikus karikatúrák, amik az idegenekről elterjedtek, azok nagyrészt kémelhárítási megtévesztések, a CIA művei, hogy őszinte legyek. Úgy mondanám, a legtöbb információ, ami látható a témában, az dezinformáció, amit a hírszerző közösség gyártatott a pszichológiai hadviselési értéke miatt.

E civilizációk, maguk az E.T.-k, némelyikükről dokumentálták, hogy 30-45 cm magas, néhányuk több, mint 3,5 méter magas. Sok különböző faj van különböző csillagrendszerekből. A kommunikáció már nagyon érdekes, mert Ön és én legfeljebb a fény sebességével kommunikálunk, az elektromágneses hálózatok révén. Ha más csillagrendszerekből jövő civilizációkat veszünk, az ő technológiáik átjárják a dimenziókat, átívelnek a dimenziókon, gyorsabban, mint a fény.

De ezt már nem akarják nyilvánosságra hozni, mert óriási következményei vannak technológiailag. Pl. a jelenlegi legfejlettebb technikánk a kommunikációra az iPhone, vagy a telekommunikációs rendszerek, vagy műholdas rendszerek. Ezek valójában nagyon elavult rendszerek az 1800-as évek közepéről-végéről: távközlési rádióhullámok.

Olyan civilizációkkal van dolgunk, akik olyan technológiákkal kommunikálnak, amik túlhaladják a fénysebesség határát, és érdekes módon, a technológiáik kapcsolódnak az irányított és koherens gondolathoz.

Ekkor meg kell kérdeznünk, mi a tudat és a gondolat sebessége? Ez felvet néhány nagyon fejlett elvet a kvantum- és poszt-kvantummechanikáról és az összefonódásról, amikkel túl lehet lépni a fénysebességen, amit a nyugati világ tudósai elméletileg lehetetlennek ítélnek, de ez csak egy rövidlátó érv, ami a jelenlegi tudományos paradigma szülötte.

Ezek olyan civilizációk, amik annyira fejlettebbek, hogy szinte minden megnyilvánulásuk csodának tűnne, pedig csak tudomány.

SO:
Ha ilyen sok faj van és azt mondta, hogy az idegenek látogatják a Földet felderítő küldetéseikben, akkor ez csak ennyi vagy akarnak valamit a bolygótól? Ha van olyan civilizáció, ami képes a csillagközi utazásra, akkor ehhez képest mi eléggé az űr hátsó fertályában vagyunk.

DG:
Igen. Igen, kivéve, hogy az a probléma, hogy az űrbe tartunk, igaz? Itt van az Űrállomás, megyünk a Marsra személyzet nélkül és végül embert szállító járművekkel, leszálltunk a Holdra, a nagybátyám segített megtervezni azt, ami leszállt a Holdon Neil Armstrong-gal, a holdkompot.

Problémás civilizáció vagyunk

Azt mondom az embereknek, hogy amikor elkezdtünk az űrbe menni, kombinálva a tömegpusztító fegyverekkel, egy nagy piros zászló jelzett a Föld felett, ami jelezte, hogy eljutottunk oda, hogy a civilizáció potenciálisan probléma lehet.

Úgy gondolom, az ő szemükben mi egy problémás civilizáció vagyunk, ami evolúcióban van.

Az emberiség nagy feladata, hogy egy széttöredezett, majom-viselkedésű civilizációból, ahol ostobaságból egymás ellen harcolunk, egy békés civilizációvá fejlődjünk, ami békésen megy az űrbe. Amikor elérjük ezt a fordulópontot, ez a mérföldkövet, akkor láthatunk majd sokkal nyitottabb kapcsolatlétesítést ezektől a más civilizációktól az emberi faj felé.

SO:
Az Ön szavai szerint létezik egy különleges szervezet, ami fedésben tartja az UFO-k ügyét, de az idegenek biztosan nemcsak Amerikához ragaszkodnak, és ha léteznek, a világ más fő kormányzatainak szintén tudniuk kell az idegenekről. Van egy nemzetközi titoktartási egyezmény vagy minden kormánynak megvan a saját, idegenekre vonatkozó irányelvei?

DG:
A nemzetközi titoktartás mögött egy transznacionális szervezet áll.

Hadd tegyek különbséget. Van nemzetközi, pl. ENSZ, (nemzetek KÖZÖTTI) és transznacionális. (nemzetek FELETTI). A transznacionális felülmúlja a geopolitikai határokat. Vannak dokumentumaink, amik igazolják, hogy a régi KGB és a Szovjetunió együttműködött az amerikai hírszerzéssel ebben a kérdésben, a hidegháború legsötétebb napjaiban is.

A közzététel megzavarná a makrogazdasági status quo-t

A titoktartást ebben az ügyben egy olyan együttműködő szerveződés tartja fenn, ami multinacionális és transznacionális, már sok évtizede. A témával kapcsolatos tevékenységek ékkövei az Egyesült Államokban vannak. Ennek oka a technológia és őszintén szólva az a makrogazdasági dominancia, amit az USA birtokol.

De más országokban is történtek esetek. Például Chile és Brazília hadseregének aktái nemrég nyíltak meg, ahol elismerték, hogy ezeket az objektumokat üldözték a vadászgépeikkel. Vannak felvételeink, amiket a chile-i tábornokok adtak E.T. objektumokról, amiket üldöznek a vadászgépeikkel. Mexikóból hasonló felvételeink vannak.

Számos ország együttműködött azzal, hogy megnyitották az aktáikat, de az igazi kutatási és fejlesztési projektek az USA csúcstechnológiás folyosóira összpontosultak, nagyon titkosított projektekbe, amiknek megfelelő neve: el nem elismert különleges hozzáférésű projektek, vagy USAP-ek. Ezeknek vannak folyományai Kanadában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, és feltételezném, hogy bizonyos mértékig Oroszországban és Kínában, bár kisebb mértékben.

A világ nemzeteinek elsődleges érdeke ezen információk kikerülése, mert nagy ügy lett a klímaváltozás, az ún. globális felmelegedés, és az erőforrások kimerítése. A tényállás az, hogy az egyik csillagrendszerből a másikba utazás technológiái nagyon fejlett tudományon és fizikán alapulnak, amikkel leválhatnánk az olajról, gázról és szénről, nagyon gyorsan. Épp ebben van a probléma.

Sokezer milliárd dolláros gazdasági kérdés, hogy kikerülhet-e ez az információ. Ha elismerjük, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, és itt vannak, az első kérdés, amit egy tudós feltenne bármely kormánytisztviselőnek, hogy milyen technológiát használnak, hogy idejöjjenek? Amikor felteszik ezt a kérdést, azt meg kell válaszolni. Amikor megválaszolják, az az olaj halála.

Exopolitika Magyarország interjúk

Exopolitika Magyarország interjúk itt

SO:
A könyvein alapuló első dokumentumfilmje, a Sirius abból indul ki (többi dokumentumfilmje: tinyurl.com/exovids), hogy az olajvállalatok hatalma áll a tisztességtelen pénzügyi rendszer mögött, ami a keveseknek kedvez és otthagyja az amerikai (+világ-) középosztályt a porban.

Ez az egész ufós dolog nemcsak az Ön módja, hogy kifejezze extrém frusztrációját arról, ami a normális világban folyik?

DG:
Nem, inkább egy elismerése annak, hogy a világunk csak halvány árnyéka annak, ami lehetne, ha a technológiákat, amiket kifejlesztettek az elmúlt 50 év eltitkolt projektjeiben, mind használhatnánk.

Mind olyan repülőket és autókat használunk, amik olajat és gázt égetnek, amire nincs szükség. Már évtizedek óta nincs rá szükség. Azért döntöttek mégis emellett, mert az új technológiák nyilvánosságra hozatala túlzottan megzavarná a makroökonómiai rendszert. Szerintem ez olyan vita, amihez csatlakozni kell, mert az emberek egyre inkább aggódnak a klímaváltozás, a környezetszennyezés és a légszennyezéssel összefüggő halálesetek miatt.

Ezek mind megoldható problémák. Nem fogjuk tudni megoldani a problémáinkat olyan barkácsmegoldásokkal, mint a napenergia vagy szélenergia. Nagyon merész új tudományos felfedezésekre van szükség, amiket már évtizedek óta tanulmányoznak a titkos projektekben, ezeket kell előhozni az emberi faj javának szolgálatára.

SO:
Az egyik korábban említett fő elmélete az, hogy a hatalmon levők nem akarják, hogy a nyilvánosság megtudja, az olajbevételek miatt. Az idegen technológiák megölnék az olajüzletet. De sok kormány szereti az olajipart, míg mások nem! Pl. Kína nagyon boldog lenne, ha nem kellene olajat vásárolnia. Úgyhogy csak nem szólhat az egész olajról?

DG:
Ez a titoktartás a makrogazdasági rendszerről szól, ami a petroDOLLÁR rendszer FÜGGVÉNYE, ami Bretton Woods óta áll fenn, a II. világháború végétől, történelmileg nézve. Még azon országok is érintettek, amik nem nettó olajexportőrök, pl. Kína és Japán, mert olyan makrogazdasági rendszerbe vannak bekötve, ami nagyon függ az uralkodó energetikai és ipari paradigmáktól és főleg az olajfedezetű dollártól.

Olajfedezetű dollár a titkolózás okai mögöttEzek a dolgok nagyon hamar megváltoznának annak a ténynek az elismerésével, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban és tanulmányoztuk és visszafejtettük, hogyan működnek ezek a járművek. Legyünk őszinték, nem használnak Exxon Jet A kerozint vagy orosz olajat, vagy szaúdi olajat, hogy egyik csillagrendszerből a másikba jussanak, ez józan paraszti ész.

Akikkel beszéltem a kutatás-fejlesztés világában a titkos projekteken belül, és mint mondtam, több mint 900 ilyen szigorúan titkos informátor van a csapatunkban, az alapján elég nyilvánvaló a következő.

E technológiákat már teljesen kidolgozták, de a közzétételük felborítaná a status quo-t.

A nagy gazdasági érdekeknek az egész világon nagyon hirtelen kellene alkalmazkodni egy teljesen más makrogazdasági rendszerhez.

SO:
Ön azt is mondja, hogy az amerikai elnököket nem tájékoztatják minden ilyen felfedezésről. Ön készített egy különleges tájékoztatót Clinton óta minden elnöknek, beszélt már a Kongresszus előtt is. Mi lett ezekből?

-Dr. Greer Összefoglalója, kormányzati javaslatok RÖVID (99 oldal, itt)
-Dr. Greer elnöki összefoglalója HOSSZÚ (494 oldal box-on itt) vagy ugyanaz a hivatalos oldalról percekig betöltő változatban.

DG:
Arra jöttem rá, hogy mindenki tudni akarja. Most épp Washingtonban vagyok, ezügyben. Ez a legnagyobb nem-titok, ami valaha is volt. Mindenki tudja, hogy ez létezik.

Köztudott a mély titkolózásEgészen mióta először adtam eligazítást Clinton elnöknek és az ő CIA igazgatójának, azóta köztudott, hogy vannak mély titkok ebben az ügyben. De a legtöbb esetben a választott tisztségviselők, legalábbis ebben az országban, nem kapnak ellenőrzést e projektek felett.

Ha kételkednek ebben, emlékezzenek, mit mondott Jimmy Carter, miután elnök lett és megpróbált belenézni ebbe. Azt mondta Jimmy Carter elnök, mikor megkérdezték: “Milyen érzés a világ legnagyobb hatalmú emberének lenni?” Azt mondta: “Nem én vagyok az az ember, mert vannak dolgok, amiket nem mondanak el nekem és amik felett nincs irányításom.”

Ez egy nagyon nagy probléma a demokrácia és a kormányzás számára az egész világon, a titkolózásnak ez a szintje, ami elérte azt a pontot, legalábbis az USA-ban, az Egyesült Királyságban és számos más országban, ahol ez a titkolózás önmagában már bűncselekmény. Ezt nagyon konkrétan állítom, mert szabotálták az alkotmányt, a jog uralmát és a megfelelő ellenőrzést. Ezt figyeltük meg Obama, Clinton (és Trump) elnök esetében is.

Sőt ha visszanézünk egészen Eisenhower idejéig, nagyon feszélyezett lett e kérdés ügyében. Ezért mondta leköszönő beszédében: “Óvakodjanak a katonai-ipari komplexumtól!” Ő egy tábornok volt, nem volt hadseregellenes. Én sem vagyok az, katonacsaládból származom.

De vannak óriási érdekek, amik nagyon antidemokratikusak és veszélyt jelentenek a világ szabadságára és mára a geofizikai létezésünkre, a bioszférára. Ezt túl sok ideig hagyták erősödni. Egészen Eisenhower elnöktől ebben az országban és hasonlóan a világ más országaiban is, ez az igazi probléma: az illegális titkosítás e szintje.

SO:
Rendben. Mondja meg, ha ez az ügy olyan titkos, hogy még az elnököket sem tájékoztatják a kérdésről, miért van még Ön életben? Miért engedik, hogy dokumentumfilmeket csináljon, amik még a Netflixen is mennek? A CIA messze kevesebbért is gyilkolt már, mint egy hatalmas kormányzati eltussolás leleplezése.

DG:
Igen és volt három ember a csapatomban, akik segítettek nekem és akiket meggyilkoltak. Az ügyben érintett volt egy CIA igazgató is, de ebbe nem megyek bele.

Orosz katonai vezetők

De vannak beélesített rendszereink, hogy megvédjük azt, amin dolgozunk. Van sok információm, amik ha valami történne velem (Dead Man’s Trigger), kikerülnének az internetre, ami katasztrofális lenne ezeknek az embereknek. Ezt a rendszert úgy 20 éve alkalmazzuk.

A másik ok, hogy vannak emberek a Pentagonban és a CIA-nál, akikkel beszéltem, akik nagyon is támogatják a nyilvánosságra hozatalt. Ez nem egy egységes “mi versus ők” felállás.

Nagyon sok ember áll a nyilvánosságra hozatal oldalán, az egész világon. Van egy barátom, Carol Rosin (Űrbékeegyezmény: PeaceInSpace.com/treaty), aki szorosan együttműködött magas rangú orosz kapcsolatokkal (en.ecology-unknown.ru), ők is fel akarják ezt tárni, ugyanazon okokból, mint mi. Hasonló ismerőseink vannak Kínában és az Egyesült Királyságban és Kanadában. Nem hinném, hogy ez egy egységes eltitkolás, hanem nagyon is keveredik.

Azt látom, hogy a közzététel nem fog megtörténni, amíg az emberek tudatába nem kerülnek, hogy ez egy komoly probléma, de egyúttal komoly megoldásai is vannak a világ környezeti, kormányzási kérdéseire és a gazdasági problémákra szerte a világon.

SO:
Voltak magas rangú katonai és kormányzati tisztségviselők, akik előjöttek és beszéltek az idegenekről, az elmúlt 60 évben. Személyesen beszéltem egy volt kanadai védelmi miniszterrel (hon. Paul Hellyer), aki azt mondta nekem, hogy több tucatnyi…

DG:
Ó, igen, ő a barátom.

SO:
Igen, szóval azt mondta, hogy van sok idegen faj, akik látogatják a Földet. Egyikük sem volt képes biztosítani kemény, vitathatatlan bizonyítékokat. De! Azon csodálkozom, hány tanú kell még és szükséges-e, hogy egy idegen csészealj leszálljon a Vörös Téren vagy a Pentagonnál, hogy mindenki elismerje a külső civilizációk létezését?

CE5 Contact app

CE5 Contact App (iOS, Android). A CE-5 kapcsolatfelvételi módszer az emberek nyilvánosságra hozatali mozgalma.

DG:
Nem, nincs rá szükség. De arra van, hogy az emberek értelmes módon tájékozódjanak. Ezért is adjuk közzé a dokumentumfilmjeinket (pl. Ötödik Típusú Találkozások), a Felfedetlen c. magyarul is megjelent könyvet, CE5 Contact app-et (iOS, Android).

Paul Hellyer honvédelmi miniszter volt Kanadában, nagyon jó barátom. Volt egy sajtótájékoztatónk Torontóban. Én voltam az egyik első ember, aki bemutattam neki ezt a témát. Biztosra tudta, hogy sötétben tartották, még Kanada honvédelmi minisztereként is. Beszéltem Nagy-Britannia honvédelmi miniszterével, lord Hill Norton-nal, aki egy ötcsillagos admirális volt, neki is hazudtak ezekről a projektekről.

A kemény bizonyítékokat illetően: vannak ilyenjeink. Vannak radar felvételek, maradványok tényleges fizikai anyagból is. Hiába mondják, hogy nincs fizikai anyagunk és bizonyítékunk, mert van. De kit érdekel? Ki tájékoztat róla? Kellene, hogy legyen egy tévésorozat, ami csak ezeket mutatja be (Gaia.com -> Steven Greer: Disclosure with Dr. Steven Greer és Events+ CE5 Contact).

Ezt kezdtük el, mert vannak bizonyítékok. Nemcsak kormányzati dokumentumok és tanúvallomások, de tárgyi bizonyítékok is vannak, mint radaros nyomkövetések. Nemrég a Pentagon nyilvánosságra hozott egy radarfelvételt Kalifornia partjainál, ahol az egyik vadászgépünk követte az egyik ilyen objektumot, ami úgy mozgott, ahogy a hagyományos repülőgépek nem képesek mozogni. Ez benne volt a New York Times-ban és a CNN-en, és máshol is.

A lényeg, hogy óriási mennyiségű ilyen bizonyíték van, még kemény fizikai bizonyítékok is. Rendelkezünk ezekkel, évtizedek óta gyűjtöm ezeket. A kérdés az, ki csinál műsort erről?

Meg akarják tartani a titkotMert végső soron az történik, legalábbis az Egyesült Államokban, hogyha elkezdenek egy mélyreható elemzést e bizonyítékokba, azt a műsort töröltetni fogják. Mindenki azt hiszi, hogy Amerikában sajtószabadság van. Nem, nincs. Sajtó-irányítottság van. Ha a CNN elkezdene mélyére menni ennek a témának, arra utasítanák őket, hogy álljanak le.

Láttam, hogyan megy ez. Az ABC News elkezdett velünk együttdolgozni a témán. 35 órányi digitális felvételt adtam át a top secret tanúvallomásokról és kemény bizonyítékokról. Az ABC News vezető producerével közölték, ez a történet nem engedélyezett.

Az egy mítosz a világban, hogy a média teljesen önálló volna, hogy a nagy, fősodratú média szabadon foglalkozhatna ezzel. Nem ez a helyzet.

Ha megnézik az Elismeretlent, van benne egy hírszerző a Légierőből, aki azt mondta, rendszeresen vittek közpénzből sok zsák készpénzt a médiának, hogy biztosítsák az együttműködésüket és titokban tartsák ezt a témát. Ezek tények. A fickó tanúvallomása mindenki számára látható. Sok éven át volt egy titkosított projektben a Kirkland Légierőbázison, ahol kémelhárításban dolgozott, hogy meggátolják a kiszivárogtatásokat a témában.

Ezek a tények szabadon elérhetők a nyilvánosságnak. Remélem, sokan megnézik. Az embereknek meg kell érteni, hogy létre kell hoznunk egy új típusú médiát, ami valóban őszinte és az igazat mondja ezekről a nyilvánosságnak.

SO:
Rendben, Dr. Greer, nagyon köszönöm ezt a betekintést és interjút.

 

VÉGE.

 

Filmek:
-Sirius:
https://vilaghelyzete.com/2013/08/itt-van-az-film-steven-greer-sirius.html
-Elismeretlen – Illegálisan Titkosított:
https://vilaghelyzete.com/2017/10/illegalisan-titkositott-unacknowledged.html
-CE-5 Film – Ötödik Típusú Találkozások:
https://vilaghelyzete.com/2020/10/otodik-tipusu-talalkozasok-ce-5-film-ha.html
-Kozmikus Hazugság:
https://alternativhirek.com/2021/09/steven-greer-cosmic-hoax-kozmikus.html

További Dokumentumfilmek: https://tinyurl.com/exovids

David Wilcock filmjei:
“Above Majestic magyarul”; “A Kozmikus Titok”.

További filmek:
“Thrive – Növekedj!”;
“Mary Rodwell – Az Új Emberiség Felébresztése”;
“Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak”;
“Emberfeletti – Láthatóvá tett Láthatatlan”
“A Multidimenzionálisok”;

Kisfilmek:
“Gabonakörökről Végső Igazság”;
“Corey Goode – Titkos Űrprogramok”.

CE-5:
A
CE-5 kapcsolatfelvételi módszer az emberek nyilvánosságra hozatali mozgalma.

Dokumentum-gyűjteményünk: https://tinyurl.com/exopolitikabox

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul: Alfred Webre, Steven Greer, Mary Rodwell, David Wilcock