A Corey Goode jelenség és a spirituális kiábrándulás

FRISSÍTÉS A CIKK VÉGÉN (Corey Goode színeváltozása). A FRISSÍTÉS 2 ÉVVEL A CIKKRE ÍRÓDOTT, AMI IGAZÁN TANULSÁGOSSÁ TESZI!

Amikor Corey (korábbi nevén Luke/GoodETxSG) bejött az exopolitika köreibe David Wilcock-on keresztül, nagyon keveset tudtunk a titkos űrprogramokról. Mert hogy eleve nem volt többes szám. Titkos űrprogramról volt szó. A legnagyobb hozadéka talán éppen ez. Számos információt közölt olyan dolgokról, amikről mások korábban nem (bár egyesek ezt vitathatják Alex Collier-re hivatkozva); számos kép összeállt a puzzle-ből.

Egy Rebecca Hardcastle által szervezett webkonferencián, melyen részt vettünk, fejtette ki személyes véleményét Neil Gould, az Exopolitics Hong Kong írója, miszerint “ami kívülről jön, annak agendája van”.

Legyen az embertől vagy nem embertől származó. Ami pedig hadseregtől származó embertől jön, annak különösen. Még ha ő maga nem is tud róla.

Rögtön hozzá is tette, hogy volt már rá példa, hogy egy földönkívüli-élmény tapasztaló a legnagyobb őszinteséggel, teljes lelkületével adta az információkat a nagyérdeműnek, majd amikor rájött, hogy félrevezették, az egészet visszavonta. Pedig teljes lelkesedésével adta addig az információt.

Az Exopolitika Magyarország blog írója a blog elkészítésével a végtelen tudatosságra (amiben minden megjelenik) akarta felhívni a figyelmet: hogy az Univerzum legvégső üzenete ez.

Azonban a Földön kívüli titkos űrprogramok (SSP-k) információjával gyakorlatilag oda jutottunk, hogy “amint lent, úgy fent”, tehát ugyanaz a sz@r van odakint, mint idelent. Nem sok spiritualitás maradt ezekben az exós körökben, amikor “követjük a napi híreket”.

Jelenleg az exopolitika egy olyasmi irányba halad, ahol sajnos az exopolitika egyenértékűvé válik a geopolitikának a légkörön túli kiterjesztésével. Ez Michael Salla megközelítése, ő a száraz politikai oldalról közelíti, lévén akadémikus ember. Illetve így nagyobb tömegeknek eladható a könyve, a tanfolyamai (felült a Corey vonatra).

corey goode

Corey Goode. Forrás: GoodETHungary

Corey is, bár beszélt a spirituális üzenetről, a műsoridejének rendkívül kis részét teszi ez ki. Meg hogy milyen mélységben beszélt róla: csak az említés szintjén. Wilcock az Ismerd az Önvalód c. filmjében beszél spiritualitásról, de a legmagasabb szintről, az önvalóról (szemben pl. David Icke-kal) ő sem beszél (a videónak csak mi adtuk ezt a címet, pontosan felhívni szándékozva a figyelmet arra, ami valódi).

A Gömblények, bár nagyon magas spiritualitásúnak vallják magukat (néhányaknak tényleges ilyetén meditációs tapasztalatai is vannak velük) valójában elismerték, Corey tolmácsolta a műsorában, hogy a Gömblények/ Kék Madárszerűek (jó SEO-val de Hunglishül Kék Aviánok) azért segítenek most az emberiségnek, mert ez szükséges ahhoz, hogy magasabb szintre emelkedhessenek. Tehát maguktől ők sem tennék. Tehát szubtilis formában, de bizony agendás, kőkemény önzőségről van szó, high spiritualitás ide vagy oda. Igazi önzetlenség az, amikor nem áll érdekemben, sőt akár érdekemmel ellenben van, és akkor is segítek a szükségben levőnek, vagy a jó célnak!

Amikor Corey megemlíti, hogy milyen mocskos dolgok történnek odakint (űrrabszolga kereskedelem, hüllők oldalán való harcolás), akkor “igen, ennek nem lenne szabad megtörténnie” és Corey állítása szerint ezzel ennyiben is maradt az ilyen témájú beszélgetés a magasabb dimenziójú űrbéliekkel. Leühümözték és ennyi. WTF? Ezt érdekes lenne egy hozzájuk intézett Q&A-ben viszontlátni.

Hadd tegyük már hozzá, hogy ha a föld alatti Kaaree és faja olyan nagyon spirituális, ahogy ők magukról állítják, akkor mit kerestek ők a nácik közelében technológiákat adva nekik? Ezt a dichotómiát Corey még egyszer sem hozta fel a műsorában.

Azt meg nehezen lehet elhinni, hogy Corey ne kapna a Wilcock állítása szerint CNN-nél is nézettebb Cosmic Disclosure műsorból néhány centet. A Gaia TV még a műsor trailerének is leszedeti a fordításait a youtube-ról (a miénkre is gondolok). De GoodETHungary-t is betámadták. Ingyen reklámozod a műsorukat és leszedik… Brandmánia és kapzsiság.

Tehát nagyon is elképzelhető, hogy egy lelki eltérítési hadműveletnek is a részesei vagyunk. A világ közvéleményét Rebecca Hardcastle szerint a több évtizedes kutatásokkal tökélyre fejlesztett játékelmélet szerint irányítják (kulcsa, hogy nem tudod, hogy részese vagy). Beledobálgatnak dolgokat a tóba, megnézik, hogyan változik tőle a gondolkodás- és cselekvésmódod, pszichéd, és aztán újra dobnak.

Ha az Univerzum olyan fene nagy spirituális, akkor hogyan van az, hogy ugyanaz az érdekharc és “spirituális okú” önzőség van még a magukat 6. dimenziójúaknak nevező lényekben is?

A félreinformálás egyik módja, hogy adj 80% igazságot, 20% hazugságot. Az a 20% elviszi a hátán a többi részt. Jelen esetben, hogy a lelki/lélek mögötti önvalóddal, az igazi Selffel való azonosságról abszolút módon elterelődjön a figyelmed.

Valóban lehetnek/vannak kint azok az űrprogramok, titkos technológiák, módszerek, amikről Corey beszél, de lehet, hogy te is megfigyelted magadban, ahogyan e sorok írója is (amennyiben megvolt ez benned korábban), hogy Corey óta a kozmikus tudatosság valahogy nincs benne az exopolitikában, csak a sz@r van. Ezen mindenki egyetértett velem a webkonferencián (ami egyébként rendszeresen megrendezésre kerül).

Ettől nem lesz irreleváns minden, amit Corey mond, hanem magas fokú megkülönböztetést (IQ) igényel, éberséget. Mert az a valóság, hogy az egész mindset-ünket terelik el rossz irányba. Nem a gondolataink ellen harcol a Cabal (globális-bolygóközi maffia), hanem az egész belső rendszerünket, ami a gondolatokat strukturálja, azt irányítja. Ezért kell még mélyebb szintre mennünk, az elme mögé, az abszolút tudatosságba, mert csak ott nem tudnak (teljesen) irányítani.

Jelenleg ugyanis például az Exopolitika Magyarország íróját igenis sikerült eltéríteni a hitében a végső spirituális egység és az exopolitika összekötéséről, és meggyőződésem, hogy sokan vagyunk így. Holott az egésznek a lényege a technológián és a különböző lényeknek, teremtett létezőknek igenis meglevő agendáján túl az, hogy visszataláljunk a Szívbe, Minden Élet Forrásának tudatosságába, Földi megvalósításban.

Olyanra vagyunk képesek mi “kis emberek”, amire még ezek a magas szintű lókötők sem (magasabb dimenzióbeli lények). Királyi nemes vér vagyunk mind, itt olyant el lehet érni, amiről ezek az ikszedik dimenzióbeliek csak álmodhatnak. A társszolgáló/service-to-other orientáltságúak is.

Akármennyire is nem tetszik némelyeknek, még néha e sorok írójának is furcsa, a tudatosságról bizony Steven Greer beszél szinte egyedül. Ő is sajátságos, mert ő meg lehet hogy a Rockefeller Kezdeményezés felkértjeként direkt hagyja ki azt, hogy nemcsak a rózsaszín tudatosság létezik odakint, hanem bizony, titkos űrprogramok, emberkereskedelmi /-felhasználási programok is. Ha valami van, azt nem kell eltagadni (ahogy Bert Hellinger mondaná, “elismerni, ami van”).

Kis kitérőként: e blog írója úgy gondolja, hogy az újgyermekek és (azok egy részhalmaza, a hibrid gyermekek), valamint a CE-5 meditációk lesznek a “felfedés” két fő pillére.

Az abszolút/kozmikus tudatosság minden testeket öltő lélek végső célja, végső boldogság állapota, a “köztetek/benned levő mennyország” amikor érzed és tudod, látod és “hallod”, hogy minden benned jelenik meg, minden veled együtt Egy. Ennek fontosságának tudata, és az erre való törekvés akkor is meg kellene maradjon, amikor Fulfordot vagy Coreyt olvassuk a gexopolitikáról (spiritualitásmentes exopolitika, ami egyszerűen a geopolitika kiterjesztett ága; kevésbé nyelvtörően ez lenne az asztropolitika, űrpolitika is.

Corey műsorai alapján kiderült, hogy a channeling is lehet, hogy egy agendával rendelkező entitás üzenete vagy egy “targeted individual” távolba hatással való befolyásolása, technológia alapú vagy technológia nélküli módszerekkel. Ezzel jó alaposan kérdésessé vált a channeling mint információforrás.

Ezoterikus chanellingeknél érdekes módon nem szokták elmondani, hogy a világot milyen lények irányítják és hogy pontosan mi az ember-, élet- és bolygóellenes agendájuk. Valahogy ott csak rózsaszínezés van. Pedig összefogva erősek lennénk. A változtatáshoz először tudnod kell, hogy min kell változtatni (van egy olyan mondás, hogy “Truth will set you free… but first it will piss you off” = Az igazság felszabadít – de előtte felnyomja az ideged).

Úgy tűnik, a végső spirituális üzenetek mögött is lehet titkolózási szándék (az entitás részéről). Vagy ennyire tudatlanok lennének a channelingek mögött levő entitások (pl. Kryon) és ennyire nem lenne fontos, hogy katonai rabszolgabolygót, rendőrállam-bolygót akarnak csinálni a világ háttérvezetői, készpénzmentes bechippelt társadalmat központi banki sátánista irányítással?

Kozmikus tudatossághoz visszatérve: nekünk embereknek kettős a helyzetünk. Tapasztalni, kitűzni és elérni célokat, álmokat és vágyakat megvalósítani (legalábbis nálunk embereknél így a társadalmilag, pszichésen és lelkileg egészséges), majd illetve közben, visszatalálni belül ahhoz a legbelső énrétegünkhöz, amit a pszichológia atyja Carl G. Jung és a híres indiai Tamil Nadubeli Ramana Maharsi is az önvalónak, Selfnek nevezett. A kettőt egyszerre. Ez a Krisztus-tudatosság (ebben nagyon autentikusnak találtunk a The Jeshua Channelings könyvet és igen, tessék, channeling és a megkülönböztetés szükségessége). Involválni az anyagot és meghaladni azt. Elsőre kicsit skizonak tűnik és őrjítő tud lenni a folyamat. A kollektív egó nem szereti elengedni rabjait. Nem véletlenül nehéz a bolygón lenni. Erről számos megvilágosodás útját kereső és fénymunkás, fényharcos be tudna számolni.

Hogy értékelni tudjuk az életek közötti spirituális dimenzió áldott egyszerűségét, még olyan “nehezítés” is van, hogy bennünk vannak az emberi tudatalattinak olyan archetípusai (lásd a görög mitológiát a jungi pszichológiával  integráló Bennünk Élő Istenek ill. Bennünk Élő Istennők c. könyveket), amik elől nem menekül egyetlen hétköznapi ember sem, amik igenis kijátszák magukat nemcsak az egyéni ember működésében az egyéni élete során, hanem a kollektív tudatalatti archetípusai egész nemzetek, vallási és más embercsoportok működésében (harcos migránsinvázióra gondolunk)És ezek hátráltató hatással vannak utunkra a hétköznapi személyiségi működés szintjén és a kollektív felemelkedés szintjén is, és így a belső lelki mennyország felfedezésében egyaránt.

Sőt, mivel ilyen jól megosztó és hátráltató hatású, gyanítható, hogy ez, a kollektív tudatalatti archetípusok is égi tervezés, egy mesterséges szerkesztmény. Ez ugyanakkor nem feltétlen a hüllőktől való, hiszen végeredményben az ide inkarnálódó lelkeknek ez szükséges is a különbőző fejlődési céljaikhoz: és ez egy érdekes pont, mert sejteti, hogy amit elsőre rossznak gondolunk, az a lelkeknek jó: hát így engedték a hüllőket belekontárkodni a fajunkba. Csak ilyen mélyre, a mélypszichológiába nyúlik valójában az exopolitika.

Tehát ezen cikk üzenete, hogy egyedülálló és nagyon sok tekintetében jó amit Corey és Salla mond, de tartsuk a fél szemünket az önvalón és a végső tudatosság keresésén, mielőtt lelkileg megtörnénk és a gexopolitika miatt kiábrándulunk már a mennyekből is, ami viszont a háttérerőknek és azok interdimenzionális mozgató lényeiknek nagyon is érdeke.

Corey és Wilcock a műsorukkal rengeteg olyan emberhez eljuttatta a háttérerők kozmikus összeesküvésének információit és egy lehetséges jobb jövő reménysugarait (pl. amikor a már meglevő gyógyításra is használható, ill. környezettiszta energia-technológiákról beszélnek), amely tömegek egyébként nem jutottak volna hozzá ezekhez az információkhoz.

Még egyszer: nagyon is elképzelhető, hogy akik széles tömegeknek nyújtanak információt, azok mentális hadviselés elszenvedő alanyai, befolyásolt elmék. Tehát nem Corey-t vádoljuk, se nem Sallát, sem Cobrát és nagyon értékes minden fordítás is tőlük (egyébként Cobra új és hivatalos magyar oldala http://2012portal-hungary.blogspot.hu). Hanem az éberségre és az önvaló kutatására akarjuk felhívni a figyelmet és hogy ne hagyjuk magunkat kiábrándítani a lelki tisztaságból, annak kereséséből, ami a minden mentális/érzelmi értelmet felülmúló, túlhaladó béke. 

PONTOSÍTÁS A FENTI CIKKÜNK KAPCSÁN
 
Fenti, Corey Goode-dal kapcsán többen is írtak csalódottságukban, hogy mintha lejárattuk volna Corey-t és így még GoodETHungary munkáját is. Félreértést sejtünk.
 
Valójában azonban a cikkünk arról szólt, hogy a Michael Salla-féle, és mostanában David Wilcock (és ebből kifolyólag Corey) által felvett vonal, ami azzal foglalkozik, hogy az űrpolitikában mi történik (ki kivel hadakozik, ki milyen erőforrásokat igyekszik kontrollálni), ez ne terelje el a figyelmünket arról, ami egyébként a kozmosz fő üzenete lenne (és amit az Exopolitika Magyarország blogoldal is üzenni kíván), ami nem más, mint az abszolút/kozmikus tudatosság, tiszta tudatosság.
 
Nem mellesleg Edgar Mitchell asztronauta is egy szamadhi/sathori élményét az űrben, a Föld felé hazafelé élte át és utána életét a tudat kutatására szentelte.
 
Fontos, amit Salla-Wilcock+Corey csinálnak, főleg ha igaz Wilcock állítása, miszerint a CNN-nél is nézettebb a Cosmic Disclosure műsoruk.
 
Mi fordítottuk az első magyar videót Corey-tól, amiben pontosan a Kék Madárszerűek spirituális üzenetéről beszél (ezért fordítottuk le egyébként). Tehát tisztában vagyunk munkájuk fontosságával és üzenetükkel.
Még egy dolog: az Exopolitics Hong Kong írója gondolatai alapján is ihletődtünk a cikk megírására, de ezek a gondolatok már régóta értek. Corey említést tesz arról, hogy úgy rabolta el őt néhány hárombetűs ügynökség, hogy nem emlékszik, mi történt. Egy ilyen kulcsfontosságú embert mind az ilyen alkalmakkor, mind távolbahatással, technológiai vagy nem-technológiai távolbahatással, tudnak olyan tudatalatti elme-programokkal ellátni, hogy pl. kevesebbet beszéljen spiritualitásról (és ugyanígy Wilcock-kal is meg tudják ezt tenni), vagy bármi más módon tudják őt befolyásolni (MK-Ultra és társai). Tehát ő és Wilcock a legeslegjobb szándékuk ellenére is, és amellett, hogy le a kalappal azelőtt, amit csinálnak, tudhatnak úgy működni, hogy csak a lényeg vész el az egészből, a spirituális értelemben vett abszolút tudatosság.
 
A cikk célja a figyelem kitágítása, visszairányítása volt, vissza az exopolitika gyökerekhez, hogy vegytisztán spiritualitásmentes asztropolitika helyett a lelket-tudatot is magában foglaló exopolitikával foglalkozzunk, annak legyünk tudatában.

FRISSÍTÉS – COREY GOODE SZÍNE VÁLTOZÁSA

— Leleplező informátorból SSP szóvivő?

Corey Goode - Őszinte informátorból SSP-szóvivővé vált volna

Corey legutóbbi beszámolójában már az a benyomása alakul ki (nem először) az embernek, hogy a titkos űrprogramok (SSP) egy bizonyos közzétételi jogosultsággal bíró tagját hallgatja, amint a kisnyilvánosság előtt szóvivőként elmond bizonyos dolgokat, mint katonaságbeli beosztott hivatalnok.

Az a gyanú is felmerül, hogy az az egész, hogy ő ((kvázi-)független) kiszivárogtatóként előlépett anno, az csak a titkos űrprogramokkal foglalkozó hadseregrészlegek döntése volt. Vagy az is lehet, hogy őszintén történt az, de miután nagy népszerűségre tett szert, egyszerűen ellenségből tőkeeszközt kovácsoltak belőle.

Az exopolitikában minden lehetséges és annak az ellenkezője is, az elme maga a kísérlet tárgya, mindenki minden lehet. Tehát aki őszinte, jóindulatú, az is lehet military asset, hadsereg tőkeeszköze. Steven Greer is ilyen, ő egyértelműen a US Air Force-nak, Goode és Wilcock a US Navy-nek (az alapján, hogy honnan vannak az ő informátoraik, ill, melyik részlegnek a narratíváját mondják – igaz, hogy melyiknek melyik, ezt is magától Goode-tól tudjuk). De ahogy olvasható Corey beszámolóiban, ezek pl. a Hold (LOC) esetén összeérnek, együtt dolgoznak.

Az is lehet, hogy amikor kihallgatták és befecskendezték, akkor nanitokat (nanorobotokat) vagy más nyalánkságot fecskendeztek bele, vagy más módon befolyásolják.

Igazából egyáltalán nem lenne meglepő, ha így lenne, hiszen a világot irányító szabadkőművesek, reptiliánoknak engedelmeskedő fekete mágusok is sok jó irányt lovagolnak meg (mert világ irányítóiként ez lenne a dolguk) azzal a csavarral, úgy, hogy hijack-elik, eltérítik maguk javára a folyamatot.
Hasonlóan szokott ez lenni a kiszivárogtató emberekkel vagy szervezetekkel (előbb-utóbb valaki tőkeeszköze lesznek vagy véletlenül meghalnak, eltűnnek). Egyébként kisebb politikai pártocskák is így szoktak őszinte önálló pártokból valamilyen erő alá tartozó beosztott-pártok lenni.
Secharia Sitchin is páratlan hozzáadott értéket adott a világnak, és őt is fogta a CIA, amikor már nagy neve volt és saját hasznára (félelempornó) használta.
Hasonló a Tesla cég alapítója Elon Musk is, aki ha próbál is jót tenni (sokak, pl. Cobra szerint), muszáj kezdettől fogva együtt működnie a hadsereggel, NASA-val, különben lelövik oszt kész (gyors lefolyású váratlan rák, váratlan öngyilkosság, véletlen baleset van még a repertoárban általában).

Szóval Corey Goode esetén is e sorok írója azt gondolja, hogy akár elevétől fogva egy jól felépített forgatókönyv szerint a nép fia, aki megtért a hadseregtől és most elmondja a tutit, akár őszintén nem volt ilyen hátsó napirend, de lényeg az, hogy most fogták és tőkeeszköz lett. Egyszerűen nem kormányszóvivő, hanem SSP-szóvivő. Zsebbe meg kapja a zsetont, hasonlóan Wilcock is, aki gyakorlatilag már évek óta belőle él, meg Salla is, neki is alig van önálló, Goode-tól független munkássága azóta. Vagy nem kapja a zsetont, de cserébe nem kínozzák halálra, úgy még olcsóbb is. Lehet hasonlóan a másik két sráccal is.

Ez van. Ezért érdemes önfejlesztéssel, spirituális megvilágosodással foglalkozni, mert az tartós, évszázadokra, évezredekre tovább viszi az ember lelke. Az, hogy most 100-500 év alatt mi változik a Földön technológiailag, politikailag, társadalmilag, ufóilag, nyugodtan leejthető. Nem számít hosszútávon. Egyéni boldogulás (akinek családja van, annak családi ÉS egyéni boldogulás) anyagi ÉS(!!!) lelki szinten.

FONTOS: A fentiek mellett mi még nagyon tiszteljük és nagyra becsüljük azt a páratlan, soha korábban nem látott összefüggés-rendszert, betekintést, és igenis tisztaságot (lelkit is), amit Corey Goode adott. Csak amikor arról dönt, hogy mit mondhat el és mit nem, akkor tudni kell, hogy ő nem tud függetlenné válni az amerikai Hadseregtől és titkos űrprogramoktól (SSP-k), bármennyire akarná is: nem engedik neki; és megmondják azt is, hogy mit mondjon el a nyilvánosságnak, mi legyen a fősodor, mi legyen az egész keretrendszer. Ennek megfelelően kell ébernek lenni.

A cikk, ami alapján született a frissítés: https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-new-discoveries-of-the-ancient-builder-race.html (facebook-on 2018. ápr. 27-ikén itt tettük közzé).