Lelki útravaló

Az életet nem azért kaptuk, hogy megtartsuk magunknak, hanem hogy továbbadjuk. Mind családi szinten, mind planetáris szinten. Interdimenzionális-intergalaktikus őseinktől sem a pusztulásért kaptuk a létünket. Egy gyönyörű flóra-fauna gyűjtemény vagyunk, genetikai könyvtár és egyúttal intergalaktikus-interdimenzionális civilizációkat hamarosan megfiatalító kincsesbánya, és ugyanakkor szabad és önálló akarattal rendelkező gigantikus lélekcsoport, mely e Galaxis által nyújtott tanulási útját, útciklusait járja az Élet dicsőségére és az Élet és önmaga örömére (a “pillanatnyi” szenvedések dacára). Sokan jöttünk ide máshonnan, tanulási, fejlődési és szolgálati céllal.

Az élet és az ember minden nehézsége, mocskossága, aljassága, egoizmusa és némelyeknél körzővonalzós sátánizmus elmemosott-lélekölt áldozatisága ellenére jó. Célja van a gonoszságnak és pusztításnak is a nagyobb rendben és megvan az a mérték, ameddig a magasabb erők, a valóság kézbentartói eljutni engedik, az alkalmi kihágásokat is beleértve. A sok rossz, ami történik és történt, mind az ugródeszka lefelé hajlása, mely szükséges az ugrás pillanata előtti felfelé hajláshoz, a szükséges energetikai ellentételezés.

Az átalakulás bolygó szinten több generációt fog igénybe venni, de elképzelhető egy rövid, gyors átalakulási szakasz is, ennek részeként, ezt végérvényesen elindítóan.

A legfontosabb, hogy utódainknak már tovább adjuk-e az exopolitika, az omniverzum, a lélek létezése és működése, a személyiség, a nemfizikai világ területeiről, és a többi, jobb világot elősegíteni képes területről megszerzett és még elsajátítandó alternatív tudásunkat és tapasztalatainkat és merünk-e álmodni egy új világot és meghatott könnyek között, egónk és környezetünk minden cinizmusa és hitetlensége, a sötét erők gyakorlati és energetikai fekete mágiája ellenében is tenni az álmainkért és a jövőért, melybe újra inkarnálódni fogunk.

Ahogy Joseph Campbell(+), a világ mitológiáinak integrálója írja az Ezerarcú hős c. könyvében (melynek tanítása alapján az összes kasszasiker modern mozifilm készül – lásd a The Writer’s Journey c. könyvet -, modern módon továbbvíve az ősi monomítoszt, mely mindig is irányítani hivatott volt mindannyiónkat), a The Hero’s Journey c. kutatási témájában, mely talán fontosabb, mint az egész exopolitika (bár inkább a valóságok egymásba szövődése a tényleges valóság), mindenki a Hős útját járja (és az egész emberiség is, lásd David Wilcock – The Syncronicity Key 2. részét, 6-10. fejezetét), és aki nem vállalja fel a Meghívást és a Kalandot, és nem váltja magát hőssé félelmei, kényelmessége és a környezet visszahúzó ereje ellenében is, az maga is megmentésre szoruló, szánalomra méltó lénnyé válik, akik számára a megújító tudást a Hős Útjából visszatérve átadni hivatott lenne. Legtöbben ismerjük az utóbbi verziót. Merjünk a Lélek Hősei lenni, ki miben tud termő szellőt hozni a világ virágzó sivatagába!

A hős útja a lélek nagyságát és a személyiség érését hivatott szolgálni, hogy általa a világnak is szolgálatot teljesítsen. E mellett a spirituális megvilágosodás a másik fontos téma, melyet minden lélek előbb-utóbb elfogad: a Forráshoz hasonlatossá válás a végső cél, hogy elménk a valóságot tükrözze, a Létezés tükörképe legyen. A felszínen háborúk és megosztás szítására használt (ufók által teremtett, ill, elősegített) vallások misztikus ágai, a keresztény miszticizmus, a kabbalah, az iszlám szufizmus, a hindu advaita védanta, a buddhista zen (és a buddhizmus eleve a hinduizmus megújítása volt), mind ugyanazt az egyet hirdetik mélyjelentésükben (lásd Eckhart Tolle). Az exopolitika is pont ugyanide vezet. Az új tudatosság nélkül minden kütyü, ismeret hiába való lesz, az ingyen energia készülékek is a kapzsiság, hatalomvágy, halálfélelem miatt buknak el, nem pénzhiány, nem a feketeöltönyösök miatt (lásd Sterling Allan interjúit a GaiamTV-n, aki a világ legnagyobb “egzotikus szabad energia technológiák” oldalának szerkesztője).

A személyiség fejlődése és fejlesztése, és/majd a tudatosság megtapasztalása és élése, illetve a végtelen variációra lehetőséget adó, holografikus elvű Hős Útja járása járható egymással párhuzamosan is vagy ahogy azt az egyéni fejlődés, sors és azt okozó karma megköveteli, igényli. Ez a három így együtt van harmóniában a Galaxis és az Univerzum, ill. az Omniverzum működésével és a Földi élet szigorú követelményeivel. A karmát pedig tisztítani lehet. Ki mi kicsit tud tenni önmaga és mások életében egy jobb világért, ez számít igazán. A csepp maga a Tenger, a végtelen tudat.