Intergalaktikus Etnicitás

Az Univerzum Közösségbe való integrálódásunk, ami a kövektező évtized során végbemegy, felveti az etnikumok kérdését. Etnikum alatt történelmileg kialakult, az összetartozás tudatával, valamint közös nyelvvel, kultúrával és hagyományokkal rendelkező népességet értünk.

A földi emberi faj része az Univerzum/Multiverzum emberi fajainak. Az Univerzumban Alex Collier szerint 15%-a humanoid, emberformájú lény (1 fej, 1 szív, bőr, 2 kéz, két láb, lábak alul, fej felül, tehát a mi felépítésünk). Ez jelentősnek számít!

Vannak azonban szilíciumalapú és ammóniaalapú élővilágok is: a földi élet szén és víz alapú; a szilícium kémiai tulajdonságai hasonlóak a szénéhez, a folyékony ammónia kémiai hasonlóságot mutat a vízzel és számos kémiai reakció lehetséges benne. A földi élet oxigén alapú élet is, vannak világok, lények, akik metán alapúak. Ettől még jószívűek, tudatosak, érzelmileg, spirituálisan és technikailag fejlettebbek, mint mi most. Csak elfogadni és tisztelni kell őket nyitott szívvel.

Lásd még Alex Collier videóit és előadásait (http://www.bibliotecapleyades.net/esp_andromedacom.htm) és a wikipédia Földön Kívüli Élet bejegyzését.

A Tejútrendszerben főként emberi fajok élnek.

Különbségek azonban vannak. Különböző fajok különböző érzelmekkel rendelkeznek. Nem mindegyik faj képes például haragra, depresszióra, kétségbeesésre vagy más érzelmekre.

(Ha kis kitekintőként más fajokra tekintünk, akkor például a hüllők nem képesek szeretetre, együttérzésre, a kis szürkék – a tipikus ufókép jusson eszünkbe, ami egyébként egy kihalóban lévő lélekmentes, de önálló tudatú biodroid, félbio, félrobot faj – nem képesek érzelmekre egyáltalán, se jóra, se rosszra – ettől ők még a hüllőket szolgálják).

Az érzelmek értékesek. A lelkesedés, az öröm, a pozitív tetterős “indul-at”, és azok az érzelmek, amikor megérintődik a lelkünk: értéket képviselnek a Multiverzumban.

A különbségek az érzelmek mellett a külsőségekben vannak:

  • bőrszín: kék, zöld, fehér (a hó színére is gondoljunk, ne csak az európaiak színére), barna, és ezek árnyalatai
  • magasság: 2-3-4-…-15 méter
  • hajszín: fehér, arany, szürke, kék, zöld és más, nem evilági természetes hajszínek
  • koponyafelépítés: minimális különbségek a koponyán bizonyos fajoknál (ugyanúgy két szem, 1 orr, 1 száj, állkapocs, csak a formája teljesen szokatlan egy földinek)
  • beszélt nyelv – ami a Multiverzumban a legfejletlenebb fajoknál fejlettebbek esetén már gondolati (telepátia)
  • és hasonló, valójában – a lélek és a testi strukturális felépítés szempontjából – lényegtelen különbségek

A különbségeket, ha nem nyitott szívvel vagyunk és nem a lényegre koncentrál a tudatunk, hajlamos az elme veszélyesnek ítélni.

Valójában a Földön élő különböző bőrszínek, amik tartalmaznak egészen minimális arc, illetve testfelépítésbeli különbségeket is (indiánok, kínaiak, afrikaiak), is innen származnak:

Földünk különböző bőrszínű csoportjai különböző Univerzumbeli fajoktól származnak.

A fehér a legellenállótlanabb genetikailag, ezért lett kiválasztva a Föld vezetésére (legbefolyásolhatóbb, hüllők fehérbőrű testeket választanak eledelül, illetve megnyilvánulási formaként, illetve megszállásként ritka esetekben). Legellenállóbb a vörös.

Ahogyan hozzáállunk az etnikumokhoz, az mutatja spirituális és szociális egészségünket.

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!