Mary Rodwell – Az Új Ember könyve megjelent magyarul

FRISSÍTÉS: Ufóélményesek alapfilmje: Mary Rodwell magyar nagyelőadás: Az Új Emberiség Felébresztése: https://wp.me/p2X0wC-1hJ

Mary Rodwell:
Az Új Ember könyve megjelent magyarul

Mary Rodwell első magyar könyve: Az Új Ember – Ráeszmélés kozmikus örökségünkre az Angyali Menedék kiadónál

Megjelent Mary Rodwell első magyar könyve “Az Új Ember – Ráeszmélés kozmikus örökségünkre” címmel!

Mary Rodwell regressziós hipnoterapeuta, az exopolitika egyik kulcsfontosságú, alappillérnek számító személyisége. Főleg exotudatos gyerekekkel foglalkozik, társalapítója a tudatkutatással foglalkozó, 11 Ph.D. tudós munkáját koordináló Edgar Mitchel F.R.E.E. Alapítványnak.

A magyarországi ufológiában neve szokás szerint tabunak számított, csakúgy mint az exopolitika más nagy alakjai, köztük a szintén először általunk behozott Alfred Webre, Steven Greer és 1-1 cikket leszámítva Paul Hellyer és Michael Salla neve is.

Elsőként mi, az Exopolitika Magyarország hoztuk be Mary Rodwell nevét az ufológiai köztudatba hangos interjúnkkal. Ezt követően Mary egyik legjobb és leghosszabb előadásából a GoodETHungary is készített egy kiváló két részes fordítást.

Mary Rodwell az exopolitikával foglalkozók közül a világon elsőként összeírt több publikus kérdőívet, hogy segítse az élményeikben bizonytalanokat önmaguk kozmikus énjének felismerésében, annak eldöntésében, hogy a tesztet kitöltő valóban csillaggyermek-e (magyarul nem teljesen idevalósi), és hogy valóban járt-e már földönkívüliek társaságában odafönt. Ezek a Csillaggyermek-teszt és a Kapcsolatfelvételi teszt, melyek lefordítását önkéntes segítőink vállalták: hála Nekik ezek szintén elérhetők lettek magyar nyelven.

Időben ezt követte Mary első magyar könyve, Az Új Ember. Csak hogy tudjátok, a Világon elsőként Hazánkban jelenik meg helyi nyelvre lefordítva a könyve. Minket követtek a Japánok a fordításban.

Lássuk részletesebben, ki is ez a Mary Rodwell és miről ír a könyveiben:

Mary a földönkívüliek és kapcsolatfelvételek jelenségével akkor kezdett el foglalkozni, amikor tanácsadói diplomája megszerzésén dolgozott. Azt látta, hogy a Tapasztalók sosem kapnak megfelelő szakmai segítséget, ezért létrehozta Ausztrália első hivatásos segítői hálózatát földönkívüli élményekkel rendelkezők számára, az Australian Close Encounter Resource Network-öt (ACERN), ami napjainkig több, mint 3000 embernek nyújtott segítséget.

Korábbi, 2002-ben angol nyelven megjelent,Awakening: How Extraterrestrial Contact Can Transform Your Life” című könyvével azt tűzte ki célul, hogy önálló segítséget nyújtson a földönkívüli élményeken átesőknek, hogy könnyebben dolgozzák fel saját tapasztalataikat, bárhol is éljenek a világban. E korábbi könyvében is – a regressziós terapeutai tapasztalatai hatására – pozitív megvilágításba helyezte a földönkívüli létformákkal történő kapcsolatfelvételeket (ugye az általános megnevezés erre a CIA-félelempornós “elrablás” vagy “eltérítés”, de valójában az esetek többségében ez meghívás és a résztvevők többsége nem csinálná másként, ha visszatekerhetné az időt, továbbra is szívesen “eltérülne”).

Első könyve után tíz évvel írta rengeteg új regressziós tapasztalattal bővített most megjelent új könyvét, amiben egy még magasabb szinten foglalkozik a csillagnövendékek mostani generációjának különleges igényeivel, sokkal tudatosabb szemléletmódjukkal és azzal, hogy kik is ők és milyen küldetésük van a kollektív emberi ismeret tágításában, a kollektív tudat felemelésében, valamint a bolygó tudata továbbfejlődésének támogatásában.

Mary Rodwell munkásságából bizony kiderül, hogy a Waldorf-iskolák és más alternatív iskolák is elavultak, igen, már elavultak ehhez a már születőben lévő, újfajta emberiséghez.

Ebben a könyvben a szerző tovább tágítja a többdimenziós perspektívát, miszerint nemcsak földi énünk és egy testbe szorult lelkünk van, hanem lelki énünk, lelkünk több párhuzamos spektrumban is részt vesz, illetve testi énünk, agyunk tudata szintén több dimenzióból is képes információra szert tenni. 

Mary Rodwell regressziós hipnoterapeuta, az exopolitika egyik alappillérnek számító kutatója. Weboldala: acern.com.au

Gyermekek és szüleik írott és elbeszélt, valamint főként regresszióban kiderült vallomásaiból rendkívül sok adatot és irányvonalat vázol fel. A regresszióban az a a kulcs, hogy abban nem lehet hazudni és fantáziálni. Új értelmezést kínál az újfajta gyerekekre használt nevekre, mint a „kristály”, az „indigó”, az „ezredfordulós”, a „csillaggyermek”, valamint főként az abnormálisnak és diszfunkcionálisnak tekintett állapotokra, mint az autizmus, a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD), a poszt-traumás stressz szindróma (PTSD), az Asperger-szindróma (AS). Olyan gyerekeket is megszólaltat, akiknek nem csak előző életeikről vannak emlékeik, de azt is tudják, mi a küldetésük ebben az életben…

Az újfajta gyerekek némelyikének beszámolóiban megjelennek földönkívüli és földöntúli emberi űrhajók, műtétek, implantátumok, földönkívüliekkel és katonákkal folytatott beszélgetések, magasabb szintű érzékelés (ESP), valamint spirituális vonások is: médiumi képességek és küldetéstudat, a Földért való felelősségvállalás. „Ők nem csupán új emberek, de együttműködnek más emberekkel és a földönkívüliekkel egy Új Föld és egy Új Emberiség felépítésében”. Sokszor a korukat messze meghazudtoló információkkal rendelkeznek, pl. az egyik exotudatos gyermek általános iskola első osztálya előtt részletesen beszél a kvantumfizika és az univerzum működéséről.

A könyvben közel ezernyi esettanulmány eredményeit dokumentálta számos tudományos munka összefoglalásával egybekötve: „az új tudomány azon alapul, hogy az anyag és a tudat nem csupán összekapcsolódik, hanem valójában egységes energia”

Ahogyan a régi korok misztikusai is azt állították évezredeken át, hogy minden összekapcsolódik mindennel, és minden esemény energia. Bármilyen címkét is aggassunk rá, mint Isten, lélek, tudat, energia, kvantummező, forrásmező, a kvantumfizikán alapuló új tudomány megismertet bennünket azzal, hogy az érzékeken túli észlelés, az extra-szenzoros érzékelés (ExtraSensoryPerception) többé nem para-normális, nem extra, hanem: normális. A lélek reinkarnációja, új testben, új életben való újjászületése egy állandó folyamat. A Nap is csak a földlakók szemében kel fel és nyugszik le, a világűrből nézve mindig ragyog.