Végidők: emelnünk kell Tudatosságunkat

Emelnünk kell Tudatosságunkat from Exopolitics Hungary

Az egyéni ember elképesztően hatalmas befolyásúvá vált. A technológia által felvértezve.
Ha napjainkban az emberi tudatosság nem emelkedik, akkor a világ a pusztulás felé halad.
Amit tízezer ember tudott, vagy éppen nem tudott megtenni ezer éve, azt ma egyetlen ember meg tudja tenni. Amikor egy ekkora hatalommal való felruházódás megy végbe, az emberi tudatosság emelkedése abszolút létszükségletté válik.

Ha ez nem történik meg, akkor határozottan a pusztulás felé haladunk.

Az ENSZ szerint 2050-re 9.6 milliárdan leszünk. Ha 9.6 milliárdan leszünk, ez azt jelenti: mindannyiunknak 40%-kal kevesebb erőforráson kell majd osztozni, mint most. Erőforrások alatt nem az olajra gondolok. Nem az aranyról beszélek. Valami teljesen másról. Hanem vízről; levegőről, amelyet belélegzünk; ételről, amit eszünk. Mindenek fölött levegőről és vízről.
Minden percben 12-15 lélegzetet veszel. Próbáld ki 4 vagy 5 lélegzettel kevesebbel, mint amennyit most veszel. Milyen érzés? Így fognak érezni a gyermekeink 40 év múlva ezen a bolygón. 

Ez az örökségünk a jövő generációinak. Mindaddig, amíg fel nem ébredünk és valami értelmeset nem teszünk, mihamarabb. Nem a természettel van a baj. Az emberi lény a probléma, érted? Ne a világot próbáld megjavítani. Ha te és én rendbe hozzuk magunkat, akkor az egész világ rendben lesz, ugye jól érted?

Tehát az emberi tudatosság emelése a legfontosabb teendő a bolygónkon jelenleg.

tudatosság-emelés

Először az emberi történelemben, rendelkezésünkre áll minden szükséges erőforrás, adottság és technológia a bolygón fellelhető minden egyes emberi probléma megoldására. Az egyetlen, ami hiányzik: a Teljesség Tudatossága az emberi lényekben. Tehát a legfontosabb dolog, aminek azonnal szükséges végbemennie, sürgősen: az emberi tudatosság megemelése.

Ha ez nem történik meg, minden kárba vész. Ez olyasmi, amire mindenkinek rá kell eszmélnie: megemelni az emberi tudatosságunkat. A Teljesség Tudatosságának kialakítása az emberekben elképesztően fontos, máskülönben a puszta erőforrás-felhasználásunk önmagában katasztrófát fog eredményezni.

Többé ez már nem a ráfordítható erőforrások kérdése. Csakis hajlandóság kérdése. Ha te és én hajlandóak vagyunk, végbevihetjük ezt a változást. Vigyük végbe a tudatosságbeli változást.
Fordította és feliratozta: Exopolitika Magyarország

Sadhguru weboldala: InnerEngineering.com

Az idők végezete = az egós elme vége. Az elmén túli lét kezdete.

 

1 hozzászólás a következőhöz: “Végidők: emelnünk kell Tudatosságunkat

  1. Visszajelzés: Az Exopolitika Magyarország 150 legutóbbi bejegyzése, tartalomjegyzék | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

Hozzászólások lezárva.