David Wilcock

David Wilcock

Weboldala: https://divinecosmos.com

Videói: https://www.youtube.com/c/davidwilcock333/videos

David Wilcock exopolitika témák kutatója, valamint zenész és filmkészítő. Konferenciákat tart és audioblogokban, rádiós műsorokban ismertet elméleteket és saját meglátásait. Saját spirituális közvetítéseinek forrása Ra, az a tudatosság, aki a Law Of One közvetítéseket is sugallta. A titkos kormányban dolgozó bennfentesekkel, insiderekkel is van kapcsolata. Wilcock több interjút adott a Project Camelotnak és személyes barátjuk is. Egyesek szerint előző életében Edgar Cayce volt, erről könyvet is írtak. Ezt ő maga is inkább érdekességként és hipotetikusan kezeli. Elméletei, amiket bemutat, a piramisok gyógyító hatásai, a DNS természete, a tobozmirígy működése és spirituális képességekben való jelentősége körül csoportosulnak. Ide kapcsolódik a vérvonalak kérdése, az illuminátosok, az ősi földönkívüli tapasztalatok, az Egyesült Államok alapítói és egyéb kérdések.

2011-től Wilcock a világ pénzügyi helyzetére koncentrál és hogy a háttérben álló hatalmak miként próbálják megakadályozni, hogy a világ erőforrásai igazságosabban legyenek elosztva. Ennek központi része az aranyról szóló leleplező cikksorozat, mely azzal foglalkozik, hogy az Ázsiában levő aranykészletek hogyan kerültek a tengerek fenekére, miáltal az Egyesült Államok és azon belül néhány rendkívüli hatalommal rendelkező egyén és csoport meg tudta valósítani gazdasági vezető szerepét. Ezt a szerepet most szinte az összes többi ország egy egyezmény keretében meg kívánja szüntetni. Ebben a földönkívüli erők is részt vesznek.
Divine Cosmos – David Wilcock honlapja (angol)

David Wilcock - The Source Field investigations könyv

Tudomány

Wilcock a fő tudományágakból kieső tudósok munkáit kutatja fel és ismerteti többek között két online angolul ingyen elérhető könyvében: A Science of Oneness és a Divine Cosmos. Legnagyobb összegző munkája, melybe még több kutatás belekerült, a 2011-ben megjelent Source Field Investigations (a forrásmező kutatása).
David Wilcock – Source Field Investigations(könyvelőzetes videó)

Wilcock szintetizáló jelleggel mutat rá különböző puzzle-darabkákra, vagyis tudósok, hírek, kutatások összekapcsolásából mutat be egy alternatív képet a világról: szerinte az egységes tudatosság/forrásmező határozza meg a világot. Ez az a mező, amelyre hatással van a meditáció és bizonyos fizikai berendezések és építmények (piramisok), amely lehetővé teszi a DNS és ezzel az ember és állatvilág információátvitelét, és amely egyben minden élet forrása is.

Az általa bemutatott DNS kutatások kevéssé ismertek: úgy tűnik, a DNS-ben nem csak áramkörök folynak, hanem magát a DNS-t lehet “teleportálni” vagy áthelyezni, illetve megmarad a nyoma köráram/fény formájában, miután már eltávolították. Ezen felül lézerrel lehetséges átültetni egyik helyről a másikra, egyik életformából a másikba.

Interplanetary climate change- Richard Hoagland, David Wilcock

Bolygóközi klímaváltozás

Wilcock egyik elmélete, melyet Richard Hoagland-el együtt dolgozott ki, hogy a klímaváltozás nem a Földre korlátozódik, hanem az egész mi naprendszerünkben végbemegy. Ennek oka, hogy a galaxisban egy magasabb energiaszintű térségbe érkeztünk, mely a spirituális fejlődést gyorsítja fel. 2012 körül megkezdődhet a folyamat, mely során eredeti képességeink, mint a távolbalátás, az előző életek ismerete, és hasonlók, újra elérhetővé válnak. Ez a Law Of One-ban leírt szüret után következik be, ahol leírják, hogy több száz éves folyamat lehet, és azok számára elérhető, akik megfelelő mértékben mások segítését tartják szem előtt. Akkor sem egyértelmű, hogy fokozatosan vagy hirtelen jönnek és pontosan milyen változások. A változásokat földönkívüli és az emberiséggel rokoni kapcsolatban levő népek támogatják, köztük Ra csoportja az egyik. Ők a Vénuszon fejlődtek és most már a Teremtővel való még közelebbi kapcsolatra készülnek. Ők egész bolygók népességek fejlődéséért felelnek.
Richard Hoagland és David Wilcock – Interplanetary climate change cikk

David Wilcock Science of Peace

Zenei kiadványok

A Larry Seyer-el együtt kiadott egy Science of Peace kiadványt, mely zenével az ő elbeszélésén keresztül mutatja be a fenti kutatásokat, és hogy mi a kapcsolatuk az emberi tudatossággal. Az ismertetésbe bekerült többek közt Dr Nikolai A. Kozyrev, Cleve Backster, és John Hagelin kutatók munkájának ismertetése. A Science of Peace 3 CD-nyi anyag, melyben áttekintést kapunk a kutatásokról. A CD végén egy szép meditációban vehetünk részt. Az anyag vásárlás után letölthető a honlapról.

Ugyancsak Larry Seyer-el együttműködve létrehozta a Wanderer Awakening zenei albumot. Ez egy korszakalkotó mű a kozmikus vándorok sorsáról, születéséről, szerelemről, a Nagy Ő-ről, individualizációról, spirituális fejlődésről. David Wilcock Wanderers AwakeningA műfaja elég széles, többsége a ’70-es évekbeli rockot idézi, azonban nem kell rockrajongónak lenni ahhoz, hogy szeressük. A műben Wilcock maga az énekes. A zeneszámok közt rövid elbeszélések mesélik el a történetet. Az két zenei CD hossznyi albumon mindegyik szám ének nélkül, csak hangszereléssel is hallgatható. Kedvelői számos zenei videót készítettek egyes számokról.
David Wilcock – Moonlight shines
David Wilcock – Do you really really love me
David Wilcock – I’m On My Way

Film és videó

David Wilcock 2012 EnigmaWilcock szerepelt az Ancient Aliens sorozat több epizódjában, és dolgozik egy filmen, mely a What the bleep (Mi a csudát tudunk…) és a Secret (Titok) méltó folytatásává válhat. A film “Convergence” munkacímen fut és James V. Hart a szövegíró, aki többek között a “Contact” (Kapcsolat) című filmet írta. Ezen túlmenően elég sok konferenciás előadása látható videómegosztókon.
David Wilcock – 2012 Enigma (rövidebb film, részletek konferenciákból)
David Wilcock – 2012 Horizon (hosszabb, több részes bemutató, mely elég sok témát ölel fel)

Önéletrajz és irodalom

David Wilcock 2012 EnigmaA Wanderer Awakening (a csillagközi vándor ébredése) könyvet Wilcock online tette letölthetővé. Ebben a könyvben a gyerekkorától kezdve beszéli el életének történetét. A könyv többek között tartalmaz egy rövid történetet, melyet kísérleti jelleggel írt. Ez magyarul is olvasható.
Wilcockot egyesek Edgar Cayce reinkarnációjának tartják. Ez megjelenik az arcuk hasonlóságában, a barátjaik és hozzátartozóik arcainak hasonlóságában, valamint azon, hogy az asztrológiai képletük nagyon hasonló. Ezen kívül mindkettejüknek kapcsolata van a Ra entitáshoz, mely a Law Of One üzenetek átadója. Wynn Free könyvet írt Edgar Cayce reinkarnációja címen, melyben részletesen olvashatunk ezekről a kérdésekről.

 David Wilcock – John Harry (rövid történet)
David Wilcock – Wanderer Awakening (online könyv)
Wynn Free – The reincarnation of Edgar Cayce? (ez egy vázlat – a később átdolgozott verzió jelent meg a boltokban, online most is rendelhető)

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!