Jézus tekintete: nyolc évesen festette Akiane, égi vezettetés alapján

Jézus, a Krisztus tekintete

 

A képnek festője a következő címet adta: A Béke Hercege.

Festése során azt az üzenetet kapta, hogy ennek a képnek körbe kell járnia a világot, kerüljön el minél több emberhez, nyissa meg a szívüket. Évekig kapta felülről a sugallatot, hogy fog majd Jézusról, Isten megtestesítőjéről festeni egy képet, és vizuális gondolatokat, belső képeket is kapott, hogy hogyan nézzen ki. De nem volt modellje a festéshez. Ezért elkezdett imádkozni. És egyszer csak betoppant a lakásukba munkát keresve: egy ács. A festmény ugyanakkor teljesen más, mint az eredeti modell, teljesen különálló, saját, egyedi arc a képen látható lényé.

Az, hogy egy általános iskola második-harmadik osztályos kisgyerek ilyen festményt tud alkotni, számunkra a reinkarnáció bizonyítéka is: nem lehetséges más magyarázat. A festőnő egyik fiatalkori képén pedig egyértelműen látszik, hogy csillaggyermek. Áldott legyen.

“Akiane Kramarik Jézus” keresőkifejezéssel találni magyar háttértörténeti leírást (pl. itt), de valójában a kép a lényeg. Meditálni érdemes rajta. A képre rákattintva új böngészőfülön nyílik meg, nagy felbontású, letölthető, fotó minőségű (glossy) papírra érdemes kinyomtatni.

Saját elmondása szerint legtöbbet egyébként a szemén dolgozott. Itt látható egy archív felvétel a festmény készültéről.

Jahshua, Jézus - A Béke Hercege

Jahshua, Jézus – A Béke Hercege