Ki Kicsoda

Ki kicsoda az exopolitikában?

Dr. Michael Salla

Michael Salla Michael Salla (szül. 1958) nemzetközi politikai tanulmányokat folytatott, majd konfliktusok feloldásában működött aktívan közre. Egyetemi projektekben vett részt, majd a földönkívüliekkel kapcsolatos nézetei oda vezették, hogy elbocsájtották állásából. 2005 Áprilisban megalapította az Exopolitikai Intézetet. Konferenciákon vett részt és azt hirdette, hogy a nemzetközi konfliktusok fő forrásai a földönkívüliek jelenlétével áll kapcsolatban.
Forrás: Wikipedia

Alfred Lambremont Webre

Alfred Webre jogot tanult, majd a nemzetközi gazdaság jogi területén dolgozott. 2011-ben a világűrbeli fegyverek tiltása melletti intézetet alapította (ICIS). 2007 óta az Exopolitics Radiot is készíti, mely műsorban vendégekkel készít interjúkat. Kapcsolatban áll a Mars anomáliákat kutató társasággal (MARS) és a Disclosure Project-el.
Forrás: Wikipedia
Alfred Webre

Dr. Steven Greer

Steven Greer Steven Greer a Disclosure Project alapítója. Eredeti szakmája orvos, kórház osztályvezetőként dolgozott. Személyes tapasztalatairól könyvet írt Hidden Truth – Forbidden Knowledge címmel. A legfontosabb esemény a National Press Club sajtótájékoztató volt 2001-ben. Több, mint 20 résztvevő tanúskodott a hadseregből, kormányzattól, és egyéb területekről arról, hogy földön kívüli élet létezik és ezek az civilizációk látogatást is tettek a földön az elmúlt évtizedekben. A Disclosure Project elnöksége mellett több alapítványt alapított a szabad energia előmozdításnak érdekében.
Forrás: Disclosure Project honlap

Stephen Bassett

Stephen Bassett fizikus végzettsége van és menedzsment és tanácsadással foglalkozott, mielőtt megalapította a Paradigm Research Group intézetet. Ez az intézet 1996 óta a Disclosure-ért harcol, évente konferenciákat tart, és akciókat szervez, hogy felhívja a figyelmet eme lépés fontosságáért.
Forrás: Paradigm Research Group
Stephen Bassett

Paola Harris

Paola Harris Paola Harris az exopolitikai területet kutató olasz származású amerikai ujságíró és szabadúszó író. 1979 óta tanulmányozza a földönkívüliekkel kapcsolatos témákat és Dr Allen Hynekkel is együtt dolgozott. Több insiderrel készített interjút, többek közt Phil Corsoval is. Segített Olaszországba hozni az exopolitikai témák előadóit. Tanárnak tanult, most történelmet és ujságírást oktat online az Exopolitikai Intézetben, ahol az elnökség tagja.
Forrás: Paola Harris weboldala

Richard Dolan

Richard Dolan (szül. 1962) az Alfred és Oxford egyetemeken tanult történelmet. A hidegháború és nemzetközi diplomácia témáiban dolgozott, mielőtt exopolitikával kezdett foglalkozni. Sokak által az aranymértéknek tartott tudós az exopolitika területén népszerű megközelítése és szigorúan tudományos hozzáállása miatt. Az egyik legjobb exopolitikai történeti könyv, a “UFOs and the National Security State” (UFO-k és a nemzetbiztonsági állam” szerzője, valamint az A.D. After Disclosure könyv társszerzője, mely a Disclosure kérdését járja körbe.
Forrás: Keyhole Publishing
Richard Dolan

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s