Eredmények: Nemzetközi Kutatás Földönkívüli Élményesekkel

Eredmények: nemzetközi kutatás ufóélményesekkel

 

Amíg az ufológia azt vizsgálja, hogy léteznek-e földönkívüliek,
addig az exopolitika a földönkívüliekkel való élő kapcsolatot és a nagyobb képet vizsgálja.

 

Bevezető

 

Elkészült a világ első átfogó, tudományosan érvényes kutatása a földönkívüli élményesek tapasztalatairól.

Több, mint 4000 földönkívüli élményes megtapasztaló megkérdezésével, több mint 500 kérdéssel, 4 éven át folyt a kutatás. A 11 Ph.D. tudós és professzor (Princeton, Harvard) egy akadémiai szintű, úttörő erejű kutatást végzett. 

Tudományosan helytállóan igazolták: 
a legtöbb információ, amiket a földönkívüliekről és a velük kapcsolatos élményekről legtöbbször közvetít a média, hazugság.
De akkor mik a tények?

Az E.T.-élmények megtapasztalóiról szóló kutatási eredmények terjedelme több, mint 560 PDF-oldal, 524 grafikonnal, válaszadókkal több tucat országból; a kutatás eredményeit és következtetéseit egy több, mint 800 oldalas könyvben részletezik.

Dr. Steven Greer: Vezetői Összefoglaló a Földönkívüliekről

Vezetői Összefoglaló a Földönkívüliekről

Három fázisból tevődött össze a kutatás, az első és a második fázis kvantitatív, a harmadik fázis a kvalitatív felmérés. Az első kettő fázisnál kiválasztós és eldöntendő kérdések százai voltak (több, mint 500 kérdés), a harmadik fázisnál voltak csak kifejtős kérdések (70db, amikre kb. 10.000 oldalnyi válasz érkezett). Lásd még a bejegyzés végén a Kifogáskezelés pontot.

Ezzel a cikkel ismét megerősítettük, hogy a magyar exopolitika a világ élvonalába tartozik, ugyanis megint egy úttörő és kulcsfontosságú, mégis nemcsak magyar, de nemzetközi szinten is a legtöbbek által elhallgatott, TABU témáról van szó, amiről magyar nyelven elsőként mi teszünk közzé információt! Képek nélkül, 12-es betűmérettel, térközök és extra sortáv nélkül, a lehető legtömörebben számolva a mi cikkünk 19 darab A4-es oldal.

 

A bejegyzés tartalma

Ha nem működne elsőre “A bejegyzés tartalma” néhány belső linkje, akkor nyisd meg a teljes bejegyzést itt és abban már mind fognak.

Mit tanítanak a földönkívüli űrhajókon és mik a hibridizálás céljai

Ajánlott: Mit tanítanak a földönkívüli űrhajókon és mik a hibridizálás céljai?

Bevezető 
Adataink forrása 
A kutatás lényege szerintünk
Kutatást vezetők: a lényeg 4 pontban
A Kutatás Vezetői
Kutatási Eredmények 
Táblázatok és grafikonok, PDF-ek
Százalékos Eredmények Röviden 
Százalékos Eredmények Még Érdekesebb Részei 
Alapkérdések
Lények típusai
Hogyan viselkednek a lények
Hogyan változtatta meg az életüket az UFO-élmény 
Kommunikáció a földönkívüliekkel
Elrablások/elvitelek
Tér és idő manipulációja, dimenziókon túli élmények
Spiritualitás és szellemvilág/spirituális szféra
NDE- és UFO-élmények közös vonásai
A kutatás háttere, a tagadás okai 
A valóság által igazolt hipotézis 
Kifogáskezelés

 

Adataink forrása

A nagy előkészítés és a sok tudós mellett tovább növeli a kutatás hitelességét számunkra a következő. Amikor Mary Rodwell-től megtudtuk sok évvel ezelőtt, hogy folyamatban van egy ilyen kutatás, írtunk az alapítvány vezetőjének, hogy segítenénk.

Spirituálisan Átalakító Élmények Utóhatásai

Spirituálisan Átalakító Élmények Utóhatásai

A legnagyobb segítségünk az volt, hogy a kutatás végén, mivel a SurveyMonkey szoftver ügyfélmegtartási stratégiája részeként nem engedte normális formátumokban kiexportálni az adatokat, a legjobb létező lehetőség a pdf volt, hiába voltak drága csomagban.

Így a mi feladatunk volt az alapítvány vezetője által megadott mesterjelszóval belépni a kutatást rögzítő szoftverbe, kiexportálni a pdf-eket és azokból kifotózni a chartokat, ill. hozzájuk tartozó táblázatokat.

Így elsőkézből kaptunk betekintést abba, hogyan működik a szoftver, mennyire lehet módosítani az adatokat (pont semennyire) és mik is az eredeti nyers eredmények.

Ezek a nyers pdf-ek és kifotózott grafikokon tölthetők le az alábbi képre kattintva, ill. ezek számadatai vannak a cikk további részében is.

A hitelességről a bejegyzés végén a Kifogáskezelés pontban további megerősítéseket adunk.

 

Nemzetközi kutatás földönkívüli élményesekkel

Nemzetközi akadémiai kutatás ufóélményesekkel. Eredmények itt.

 

A kutatás lényege szerintünk 

A földönkívüli megtapasztalók 84%-a jelentős pozitív pszichológiai-spirituális változásokat él meg az idegen kapcsolatfelvételek után az életében (pl. gyógyulások vagy gyógyítói képességek, étkezésük jobbra változik, életmódváltás, spirituálisabb érdeklődésű lesz, kevésbé uralja a materialista értékrend).

Az élmények többsége pozitív. A maradéknak a nagy része semleges.

Rengetegen tapasztalnak fizikai gyógyulást. 

A földönkívüli élményeknek csak 25%-a fizikai élmény, a többi 75% testen kívüli élmény (OBE).

Földönkívüli hibridek vallomásai

Mary Rodwell – Földönkívüli hibridek vallomásai, kétrészes nagyelőadás. Videó itt, bő kiegészítésekkel nagycikkünk itt.

A leggyakrabban látott lények energialények, emberszerű lények és szellemlények, ebben a sorrendben, NEM a szürkék.

A hüllőszerűek a legritkábban látottak között vannak és a velük megélt élmények többsége is pozitív vagy semleges, NEM negatív.

A megélők többségében további változás, hogy már nem félnek vagy nem annyira félnek a haláltól, kevésbé materialisták, kevésbé egoisztikusak, viszont szeretetteljesebbek és gondoskodóbbak embertársaikról, a természet iránt tudatosabbak, nem érdekli őket a hírnév, tudatába kerülnek, hogy van egy küldetésük, missziójuk az életben.

A világ minden táján, minden elképzelhető közegben és csoportban, széles körben előforduló ufótapasztalások egy nagyobb terv részei, melynek célja az emberi faj tudatának fejlesztése.

 

Kutatást vezetők: a lényeg 4 pontban

Négy fő tanulság a kutatás alapján:
1.Túlnyomóan pozitív élmény a földönkívüli kapcsolatfelvétel
2.A többség az egyszeri élmény mellett tartós pozitív átalakulást is kapott
3.Elsősorban paranormális (megváltozott tudatállapotú, ill. pszichikus) és nem fizikai a kapcsolatfelvétel
4.Tér és idő manipulációja ment végbe, dimenziókon túli élmények

A felmérést kitöltők közül sokan tapasztaltak magukon fizikai és pszichikus változásokat, mint:

Mary Rodwell - Kapcsolatfelvételi teszt

Mary Rodwell – Kapcsolatfelvételi teszt 

-megerősödött érzékeken túli észlelés (ESP), 
-energiamezők vizuális észlelése (auralátás), 
-elektromos eszközök interferálása (pl. kikapcsol felette az utcalámpa), 
-gyógyítói képességek (pl. kézrátétellel), 
-kapcsolatok a szellemvilággal (pl. képesség elhunyt szerettükkel, földönkívüli eredetű hozzátartozójukkal vagy más szellemi entitásokkal való kommunikációra) 
és még sok más hasonló.

A fizikai, pszichikus, pszichológiai és spirituális utóhatásokról részletesen írtunk 34 oldal terjedelmű, “A Spirituálisan Átalakító Élmények Utóhatásai c. írásunkban, mely e-könyv formátumokban is letölthető.

“Ha egy megtapasztalás következményei valódiak, akkor az a megtapasztalás is valódi volt.” – Mary Rodwell

 

A kutatás vezetői

A világ eddigi legnagyobb földönkívüli élményesekről szóló kutatását, ami az első komoly, akadémiai színvonalú kutatás a témában, előkészítették és kivitelezték:

dr. Rudy Schild, a Harvardon több, mint 40 évig volt professzor, az asztrofizika emeritus professzora, mélyen foglalkozik a tudatosság és a földönkívüli kapcsolat témáival; a Földönkívüli Kapcsolat – Itt Vannak c. filmben is szerepel.
dr. Leo Sprinkle, nyugalmazott pszichológia professzor a Wyoming Egyetemen, aki az egyik első olyan akadémikus, aki cikket publikált az UFO-kapcsolatokat megtapasztalókról, és akadémikusan kutatta az elrablás jelenségét és a reinkarnációt.
dr. Dean Radin, pszichológia doktora a Princeton Egyetemen, parapszichológia szakterülettel, a dr. Edgar Mitchell asztronauta által alapított tudatkutató intézet, az IONS vezető kutatója.
dr. Jon Klimo, a pszichológia professzora, több mint 40 éve ő volt a modern akadémiai paranormális kutatás egyik úttörője; kutatási módszertan tanára.
dr. Kenneth Ring, a Connecticuti Egyetem pszichológia professzora, halálközeli élmények híres kutatója.
-dr. Bob Davis, az idegtudományok nyugalmazott professzora, 35 évig tanított a New York Állami Egyetemen.
Barbara Lamb, pszichológus, földönkívüli élményesekre specializálódott regressziós hipnoterapeuta 40 év tapasztalattal, több ezret meghaladó esettel, az exopolitika egyik nagy alakja. Több könyvet írt, a gabonakörökről is született egy átfogó könyve. Magyarországon mi írtunk róla először.
Mary Rodwell, szintén földönkívüli élményesekre specializálódott regressziós hipnoterapeuta, ezret meghaladó esettel, két könyvet is írt. Az ufológia egyik legnagyobb alakja, nevét mi hoztuk be Magyarországra, első magyar előadását is mi fordítottuk.
-dr. Edgar Mitchell, 6. asztronauta a holdon, az MIT-n doktorált, ő volt az IONS (Tudati Tudományok Intézete) alapítója, Steven Greer filmjeiben is szerepelt, a kutatás kezdeményezője.

 

Kutatási Eredmények

Az akadémiai kutatást végző “The Dr. Edgar Mitchell Foundation for Research into Extraterrestrial and Extraordinary Experiences”, röviden “The F.R.E.E. Foundation” nevű alapítvány a kutatás eredményeit a Beyond UFOs című igen vaskos, 821 oldalas könyvben publikálta; az alapítvány azóta megszűnt weboldala itt lapozgatható (ha nem tölt be, akkor itt van még több archívuma, 2018-ast kell keresni)

Exopolitika Magyarország Tartalomjegyzéke

Exopolitika Magyarország Blog teljes tartalomjegyzéke itt

A könyv első fejezete letölthető hivatalosan is ingyenesen, 157 oldal. Letölthető a másodweboldaluk archívumából itt vagy tőlünk itt (archiválva itt)

A nemzetközi tudományos kutatást vezető tudósok olyan egyetemekről jöttek, mint a Harvard, Princeton, Cornell, Connecticut, Berkeley University. Volt köztük professzor, és több egyetemi szintű pszichológiai és statisztika szakértő is.

Az alapítvány jogász vezetőjével és Mary Rodwell-lel is szoros kapcsolatban voltunk és vagyunk, a kutatás végeredményeit összegző grafikonokat ebben a mappában megtalálhatjátok egyenként JPG formátumban és összesítve PDF formátumokban is, utóbbiak az alábbi linkeken is elérhetők táblázatokkal együtt a további kutatásokhoz.

 

Táblázatok és grafikonok, PDF-ek:

Az alábbiakban az első fázis és a terjedelme miatt két részre osztott második fázis eredményeinek PDF-ei, illetve azok JPG változatai tölthetők le. 

PDF 1: COMPLETE Phase 1, Complete (Anonymous) – FREE Survey Results chart pics, 115 pages
https://exopolitikamo.files.wordpress.com/2021/06/complete-phase-1-complete-anonymous-free-survey-results-chart-pics.pdf

JPG 1: Phase1 grafikonjai .zip mappában .jpg-kben:
https://app.box.com/s/eo11mzkcuj2crbwsulbzpt3wn2e2r3ck/file/152890633886

PDF 2/a: COMPLETE Phase 2, Questions 1-257 (Anonymous) – FREE Survey Results chart pics, 274 pages
https://exopolitikamo.files.wordpress.com/2021/06/complete-phase-2-questions-1-257-anonymous-free-survey-results-chart-pics.pdf

JPG 2/a: Phase2 (questions 1-257) grafikonjai .zip mappában .jpg-kben:
https://app.box.com/s/eo11mzkcuj2crbwsulbzpt3wn2e2r3ck/file/152890928605

PDF 2/b: COMPLETE Phase 2, Questions 258-434 (Anonymous) FREE Survey Results chart pics, 177 pages
https://exopolitikamo.files.wordpress.com/2021/06/complete-phase-2-questions-258-434-anonymous-free-survey-results-chart-pics.pdf

JPG 2/b: A teljes phase2 (questions 258-434) grafikonjai .zip mappában .jpg-kben:
https://app.box.com/s/eo11mzkcuj2crbwsulbzpt3wn2e2r3ck/file/152891310584

Ha nem működnének a PDF linkek, akkor az Exopolitika Box-ban az “E.T. Research Results” mappában is megtalálhatóak.

Exopolitika Magyarország Box Dokumentumtár

Válogatott exopolitikai dokumentumok gyűjteménye itt, mobiloptimalizált

 

Százalékos Eredmények Röviden

Nézzük a kutatásból a legfőbb eredményeket, amiket Mary Rodwell saját könyvében is kiemelt.

A földönkívüli kapcsolatfelvételek hatással vannak a tudatra, esetleges halálközeli élményekre és más, spirituálisan átalakító élményekre:

a) A tapasztalók több mint 75%-a pozitívnak tartotta az élményt.
b) 85%-uk jelentős pozitív változáson esett át: spirituálisabb, együttérzőbb, kedvesebb lett, pszichikus tulajdonságai lettek, jobban megérti önmagát és az élet értelmét, kevésbé önző, jobban törődik a környezettel, kevesebbre értékeli az anyagi jellegű dolgokat.
c) 450 személynek „tudatos” emlékei vannak arról, hogy egy űrhajó fedélzetén volt. (kb. 2E-ből)
d) 80%-uk élt át testelhagyásos élményt.
e) 50%-ukat gyógyította nem-emberi intelligencia.
f) 55%-uk tapasztalt időkiesést.
g) 66%-uk kapott telepatikus üzeneteket.
h) A tapasztalók többsége már több, mint 10x találkozott nem-emberi intelligenciákkal.
i) 395 személy állította, hogy részt vett hibridizálásban (idegen tenyészprogramban) (kb. 2E-ből)
j) 35%-uknak volt halálközeli élménye.
k) 83%-uk hisz abban, hogy a nem-emberi intelligenciák valamilyen kapcsolatban állnak a szellemvilággal
l) 95%-uknak volt egyéb „paranormális” (megváltozott tudatállapotú) tapasztalása.

 

Hasonlóságok ufóélményesek és halálközeli élményesek között

A Tudatosság Beindítói

A Tudatosság Beindítói. Magyar előadás itt.

Amikor a kutatás még csak 2300 ufós megtapasztalónál járt (végül 4200 fő körül zárták le, kérdésenként változó, hányra válaszoltak pontosan), már akkor is hasonló magatartásbeli és tudati változásokat mutatott ki, mint a változások azoknál, akiknek csak egyszerű halálközeli élményük volt (erről szól a spirituálisan átalakító élmények utóhatásairól szóló cikkünk).

A kutatók a felmérésben sokszor használták a “mátrix-szerű valóság” kifejezést, amivel legjobb megértésünk szerint arra utalnak, amikor valaki úgy lép interakcióba földönkívüliekkel, hogy a testén kívül van, de amikor magára néz, akkor nem energialénynek vagy energiagömbnek (orbnak) vagy egyszerűen csak megnyilvánulatlan tudatnak “látja” magát, mint az egyszerű halálközeli élményeknél, hanem rendesen látja magán a ruhát, a végtagjait, miközben látja a testét is ott feküdni vagy ülni megdermedten vagy felébreszthetetlen mélyalvásban, ugyanabban a ruhában, és ezzel a másfajta, “mátrixszerű” testtel teljesértékűen lép interakcióba a földönkívüliekkel (pl. az űrhajón ugyanúgy van hőérzete vagy kap fizikai gyógyítást). 

 

A kutatásban résztvevőkre jellemző:

a) 67%-uknak az idegenekkel való találkozás idején elvált a tudata a testétől
b) 54% úgy érezte, hogy elvált a testétől
(például: „Nem érzékeltem a testem”; „Éreztem, hogy kilépek a testemből, és anélkül tevékenykedek tovább”)
c) 36%-uk észlelte idegen lény jelenlétét, 40%-uk látott idegen lényt
d) 41%-uk kétoldalú telepátiában volt az idegen jelenléttel
 37%-uk egyirányú gondolatátvitelt, nem-fizikai gondolat- vagy hangletöltést kapott a nem jelenlevő idegentől
e) Ebben a mátrix-szerű valóságban járt-e egy másik, nem-földi világban?
 Valami ismeretlen, idegen helyen: 29%
 Egy misztikus vagy nem-földi valóságban: 40%
f) 54%-uk egységben vagy egynek érezte magát a világgal, amíg ebben a mátrix-szerű valóságban tartózkodott.
g) Amíg ebben a mátrix-szerű valóságban tartózkodott, érezte-e úgy, hogy mindent megértett?
 Mindent az univerzummal kapcsolatban: 37%
 Mindent magammal és másokkal kapcsolatban: 20%
h) 82%-uk valódinak érezte a multidimenzionális tapasztalást, amíg ebben a mátrix-szerű valóságban tartózkodott (olyasfélének, mintha csak egy családtagjával beszélt volna).
i) 70%-uk úgy érezte, hogy a földönkívüliek jelenlétében a tudata kitágult (megvilágosodott mesterek közelében is hasonló szokott történni)
j) 35%-uknak már volt halálközeli élménye
k) 84%-uk akkor sem szüntetné meg a kapcsolatot az idegenekkel, ha megtehetné
l) 74% szerint a földönkívülieknek szerepe van azokban az evolúciós hatásokban, amelyek folyamatosan dolgoznak az emberiség fejlődésén, hogy egy sokkal öntudatosabb, spirituálisan érzékenyebb fajjá váljunk.
m) 71% hisz abban, hogy az ufótapasztalásai azért történtek meg, hogy ráeszméljen a nagyobb kozmikus erők jelenlétére, amik hatással vannak az emberek életére, és hogy ebben a földönkívüliek szerepet játszanak. 

Az egyik fő infó, ami a fentiek után a kutatás harmadik, kvalitatív fázisából kiderült:
a többség a családon kívül senkivel nem kommunikálta az élményeit.

 

Százalékos Eredmények Még Érdekesebb Részei

 

Alapkérdések

-84% nem állítaná meg a földönkívüliekkel való tapasztalatait, ha tehetné, és csak 16% állítaná meg. Ez azért van, mert a kapcsolatfelvételek többsége pozintív. Ezt a 84%-os értéket, több mint 25 kérdés (ellenőrző kérdések) alapján hozták ki, a legalacsonyabb értékű kérdésnél is 75% volt a nem állítaná meg.

-66% pozitívnak, 29% semlegesnek, 5% negatívnak ítéli meg a tapasztalását.

-91% szerint nem rosszak a földönkívüliek, csak 9% szerint rosszak / ártó szándékúak / ördögiek

0

Lények típusai 

Lények típusai - exopolitikai kutatás

Lények típusai és tapasztalások minősége velük (nagyításhoz katt a képre)

Kikkel találkoznak a földönkívüli élményesek: 

Az első százalékértékek átfedésben vannak, mert a megtapasztalók jellemzően többfajta lénnyel is találkoztak.

-55%-ban energialénnyel találkozott. Ebből 48% pozitív, 7% negatív, 45% semleges élmény.

-52% emberszerű és annak látszó lény. Ebből 61% pozitív, 5% negatív, 24% semleges.

-51% rövid szürkék (0.9-1.2m). Ebből 29% pozitív, 11% negatív, 59% semleges.

-47% szellemlények. Ebből 46% pozitív, 7% negatív, 47% semleges.

-33% magas szürkék (1.5m-2.7m). Ebből 32% pozitív, 12% negatív, 56% semleges.

-25% hüllőszerűek. Ebből 17% pozitív, 23% negatív, 60% semleges.

-21% sáskaszerűek/ízeltlábúak. Ebből 30% pozitív, 10% negatív, 60% semleges.

 

Hogyan viselkednek a lények

-az ufológiában elterjedt nézetekkel ellentétben a földönkívüli találkozások többsége NEM szürkékkel történik

-a legtöbb földönkívüli élmény energialényekkel, szellemlényekkel és emberszerűekkel történik

-az általános városi legendákkal ellentétben a hüllőszerűekkel való találkozások többsége NEM negatív

-a pozitív élmények többségét energialények, szellemlények és emberszerű lényekkel élték meg (nem minden emberszerűvel pozitív, mert pl. hüllőszerű is tud emberszerű hologramot magára vetíteni).

-az energialényekkel szemmel láthatóan egyensúlyban van a pozitív és negatív megélések aránya 

-az emberszerűeknél van a leginkább túlsúlyban a pozitív élmények aránya a negatívhoz és a semleges-hez képest

-a negatív élményekből van a legkevesebb MINDEGYIK lénytípusnál

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul: Alfred Webre, Steven Greer, Mary Rodwell, David Wilcock

-a többi lényhez képest a legtöbb negatív élményt adó (megélt) lényeknél is (hüllők, alacsony szürkék, magas szürkék, ízeltlábúak) meglepő és felszabadító módon a találkozások többsége SEMLEGES, nem negatív

-a magas szürkékről hipnoterapeuták (Barbara Lamb, Mary Rodwell) is jelezték, hogy többnyire nem olyan sok velük a pozitív tapasztalat, mint az alacsony szürkékkel

-meglepő módon a legtöbb pozitív megéléssel járó energialényeknél is van negatív, ezt megérteni jó példák vannak az NDE-élményesek legkisebb kisebbségénél, akik utóbb hálásak a negatív élményükért, mert észbe kaptak, hogy hogyan kellene élniük, hogy boldogabban, szerencsésebben vagy jobban éljenek

-a negatív élményeseknél számba kell venni azt, hogy ha valaki rosszindulatú, bosszúálló, haragtartó ember, akkor lehet, hogy nem pozitív élményeket fog behívni az életélményébe még a földönkívüliektől sem, ha mást nem azért, hogy sérült kognitív/affektív empátiájával megtudja, ő mit művel másokkal. Lehet ennek az orra koppintásnak a hatására indul be benne pozitív változás.

-még a negatív élményeseknél számbavehető az is, hogyha az ember tesz-vesz otthon és egyszer csak egy 2.1m-2.9m magas krokodiltestű, kigyúrt, 180-220kg-os (400-500 pound), függőleges pupillájú, adott esetben hosszú hátsófarkú, adott esetben büdös lény 1-2 karnyújtásnyira pop-up-pol az ember előtt, akkor bizony megrémülünk (eleve, anno úgy programoztak minket az emberiség létrehozása körül, hogy ezt a rémületi hatást is váltsák ki az idegen lények, pontosan a ledominálhatóságunkért; ezért jó tiszta tudatra, tudatos éber jelenlétre törekedni és képessé válni megfigyelni az elmét, megfigyelni a megfigyelőt, mert az ilyenkor is segít felülírni a test-elme reakcióit, irányíthatóságát). Az esetek többségében ennek ellenére nem bántalmazóak és semlegesnek ítélik az emberek a tapasztalataikat.

0

Hogyan változtatta meg az életüket az UFO-élmény

Földönkívüli élmények hatásai:

-73% pozitív, 10% negatív, 17% semleges volt az élmény, azaz:

-51% magasan pozitív, 22% enyhén pozitív, 17% semleges, 6% enyhén negatív, 4% nagyon negatív

-73% erősen csökkent a halálfélelem

-34%-ban erősen, 25%-ban valamelyest csökkent a competitive tendencies

-szervezett vallás iránti érdeklődés 52%-ban erősen csökkent, 12%-ban valamelyest

-érdeklődés az anyagi dolgok iránt 35%-ban erősen, 32%-ban valamelyest csökkent

-51%-nak erősen nőtt, 24%-nak valamelyest nőtt a vágya mások segítésére

-55%-nak erősen nőtt, 25%-nak valamelyest nőtt a könyörületessége mások felé

-52%-nak erősen nőtt, 22%-nak valamelyest nőtt az, hogy becsüli az élet hétköznapi/apró dolgait

-60%-nak erősen, 23%-nak valamelyest nőtt az, hogy foglalkoztatják a spirituális dolgok (concern with spiritual matters)

-68%-nak erősen nőtt, 19%-nak valamelyest nőtt a vágya, hogy elérjen egy magasabb tudatossági szintet

-80%-nak volt testen kívüli élménye (20%-nak nem)

-37%-nak volt halálközeli élménye (63%-nak nem)

-66%-nak volt előző életes emléke (34%-nak nem)

-78%-nak volt telepatikus információ fogadása ET-től (gondolat átvitele, közvetlen tudása) (22%-nak nem)

-50% mátrix-szerű valóságban találkozott az ET-vel (50%-nak nem)

-76% már látott szellemet vagy lelket (24% nem)

-45%-nak van memóriája arról, hogy meglátogatta vagy bepillantást kapott a mennyországról vagy spirituális világról (55% nem)

-47% kommunikált elhunyt személy szellemével (53% nem)

-29% channelingelt (médiumi módon közvetített) földönkívüli intelligenciát (71% nem)

-40% fizikailag látott orbot (60% nem) és ebből a 40%-nyiból egyrészt a kétharmada, 66%-a az otthonában látta azt, másrészt 46%-a (van átfedés) látta az orbokat fizikai tárgyakon keresztülhaladni (pl. falon), harmadrészt a 82%-a gondolja azt, hogy az orbok tudatos lények.

(az orbok valójában lelkek, az esetek szinte mindegyikében erről van szó; ha nagyok, akkor járművek is lehetnek vagy ha veszélyes előérzet van, ami nagyon-nagyon ritka, akkor fegyverek, ez a legeslegritkább)

-25%-nak volt apport-élménye, amikor a semmiből rejtélyesen megjelent egy tárgy előtte vagy családtagja előtt (75% nem)

-60%-nak volt olyan élménye, hogy tárgyak bármiféle ésszerű magyarázat nélkül leestek vagy hirtelen mozgásba kerültek körülötte vagy családtagja körül (40% nem)

-47% látott “árnyékembert” átsuhanni az othtonában (53% nem); (olyan lény, ami felhőszerű vagy árnyékszerű és emberszerű alakja van)

-75% képes látni vagy érezni energiát vagy aurát az emberek körül (25% nem)

 

Kommunikáció a földönkívüliekkel

-80% kapott bármilyen típusú kommunikációt földönkívülitől (20% nem)

-75%-nak az anyanyelvén volt a kommunikáció (25%-nak nem)

-61%-nak ez megerősítő üzenet volt (pl. ne aggódj, nem bántalak; 39% nem)

-54% kapott spirituális üzenetet (46% nem)

-54% kapott üzenetet a szeretetről vagy az egységről (46% nem)

-45% esetében a földönkívüli érintette azt, hogy aggódnak az emberiség viselkedése iránt (concern about humanity’s behaviour) (55% nem)

-42% úgy véli, birtokába került olyan információnak fejlett technológiái, fizikai vagy más tudományos információnak, amiről soha nem olvasott vagy tanult normál környezetében (58% nem)

-41%-nak adtak olyan információt, amiről azt akarták, hogy ossza meg másokkal (59% nem)

-25%-nak megmutatták, hogyan kell energia munkát végezni (kézrátételes vagy tudattal tértől függetlenül végezhető energiagyógyászat)

-39%-nak adtak a Földet érintő, környezetvédelemmel kapcsolatos üzenetet (61% nem)

-32%-nak beszéltek egy jövőbeli természeti katasztrófáról vagy az emberiség depopulációjáról (68% nem)

-31%-nak adtak bármilyen üzenetet Istenről vagy a Teremtőről (69% nem)

-31%-nak kommunikáltak a párhuzamos univerzumokról (vagy sok univerzumról) (69% nem)

-29%-nak adtak át információt a halál folyamatáról, a halál utáni létről, vagy a szellemvilágról (spirit world) (71% nem)

-30%-nak beszéltek az “Idő” fogalmáról (70% nem)

-29%-nak beszéltek a földi küldetéséről

-több, mint 20%-nak adtak át információt bármilyen tudományterületről, ami nem fizikával kapcsolatos

-28%-nak mondták el, hogy honnan jöttek

-27%-nak mondták el, hogy miért őt választották ki kapcsolatfelvételre (73% nem)

-26%-nak mondták azt, hogy fejlesztik a DNS-ünket (they are upgrading our human DNA) (74% nem)

-26%-nak mondták azt, hogy valamilyen típusú szerződése van velük (74% nem)

-26%-nak adtak át bármilyen információt a reinkarnációról (74% nem) 

-24%-nak beszéltek az előző életéről

-25%-nak elmondták, hogy korábbak ők maguk is voltak földönkívüliek

 

Aki kapcsolatba került földönkívüliekkel, azoknak:

–a 40%-a több, mint 20 alkalommal; 

–10%-a 5-7 alkalommal; 

–22%-a 2-4 alkalommal; 

–14%-a csak egyszer került kapcsolatba a földönkívüliekkel.

 

Kapcsolatfelvétel gyakorisága és megélés minősége:

-Akiknek csak 1db kapcsolatfelvétele volt, azoknak 50%-a élte meg pozitívnak élte meg (50% negatív), 

-akiknek több, mint 20 kapcsolatfelvétele volt, 

azoknak 74%-a pozitívnak élte meg (26% semleges vagy negatív, szinte senkinek nem volt negatív ennél a gyakoriságnál)

 

Elrablások/elvitelek

-A földönkívüli kapcsolatfelvételt megélők 68%-ának volt elrablás nélküli földönkívüli élménye (tehát pl. simán csak az otthonában, nem vitték el sehova) és 32%-nak volt elrablása/elvitele 

-Az elrablást/elvitelt megélők 70%-a jelenleg nem elraboltnak, hanem elvittnek tekinti magát (not an abductee but a contactee; ez a szám az alábbi lista két darab 35%-os értékéből adódik)

-Az elraboltak/elvittek 8%-a éli meg jelenleg nagyon negatívnak az élményét

Tehát hazug az a félelempornós narratíva, kattintásvadász hírnévpumpálás és CIA-általi propaganda a filmekben, hogy minden ufó és elrablás csak negatív lehet és csak kolonizálni jöhet. Az ufók/elrablások még csak tizedére sem igaz.

 

Ez a fentebbi három pont részletesen kibontva:

-Akik elrablásként élték meg életük első néhány földönkívüli élményét, azok közül:

Földönkívüli Találkozás - Itt Vannak film

Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak c. film

–19.6%-uk az első néhány elrablásukat tudatos, egyetértésen alapuló, egyenlő félként kezelt elvitelnek élték meg, az idő múlásával, életük legutóbbi néhány elvitel élményére 35%-uk emlékezett így

–35%-uk nem elraboltnak, hanem kapcsolatfelvettnek (not an abductee but a contactee) tekintette magát élete első néhány és legutóbbi néhány elrablása esetén is

–18.5% az első néhány elrablást enyhén negatívként élte meg, tehát volt benne pozitív törődés is felé. Az idő múlásával, életük legutóbbi néhány elrablását már csak 13% tekintette negatívnak

–18.3% az első néhány elrablást életük legnegatívabb élményeként élte meg, de az idő múlásával, életük legutóbbi néhány elrablás élményét már csak 8% élte meg így (pl. rájöttek, hogy ennek hatására lettek spirituálisabbak, élet- és/vagy emberszeretőbbek)

-Tehát az idő múlásával rájöttek az elrablást/elvitelt megélők, hogy amit negatívnak ítéltek meg, annak vagy volt pozitív hatása, vagy pl. csak a társadalmi programozás miatt vélték negatívnak (a kisgyerek is negatívnak ítéli meg a fogorvost). 

-Többnyire igaz, hogy minél kevesebb elrablás/elvitel élménye volt az illetőnek, annál inkább negatívnak ítéli meg. A legnegatívabbnak megélőknek általában csak 1-2 elrablása/elvitele volt.

Az elvitelek, elrablások témáját egy általunk nagyrabecsült, és 12 díjat nyert film, a Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak részletesen taglalja.

0

Tér és idő manipulációja, dimenziókon túli élmények

Sokan egy mátrix-szerű, azaz időn és téren kívüli, multi-dimenzionális térben szereztek tapasztalatot, ami egy testen kívüli élményhez (OBE) vagy halálközeli-élményhez (NDE) hasonlítható: bár a fizikai testük ott maradt, ahol volt és lehet, hogy csak néhány másodperc vagy perc telt el, ők a tudatosságukkal máshol voltak és jóval több “idő” telt ott el. 

 

A földönkívüli élményt átélők között:

-83.4%-nak valóságosnak tűnt a multi-dimenzionális élmény

-53% tudatossága különvált a testétől

-56.5% felgyorsult a gondolkodása (a lélekelme gyorsabban gondolkodik, mint az agyi elme)

-75.6% élénkebben voltak az észlelései, mint általában

-73.3% békés és kellemes érzése volt (28.2% egyszerű nyugalom, 45.1% elképesztően nagy béke)

-52% látott vagy érzett fényt maga körül (13.5%-nak szokatlanul világos volt, 38.5%-nak misztikusnak tűnt)

-79% misztikus jelenléttel (37.3%) vagy lénnyel (41.7%) találkozott 

-36.7% látta elhunyt személy vagy vallási lény szellemét

-30.7%-nak bukkantak fel jelenetek a múltból (19.9% személyes múltból, pl. élettáttekintés, 10.8% az emberiség múltjából)

-41%-nak a jövőből bukkantak fel jelenetek (9.8% személyes jövőből, pl. h. lesz egy hibrid gyerek, 31.2% a világ jövőjéből, pl. h. tönkremegy a bioszféra, ha nem változtat az emberiség)

-70% találkozott egy másik, nem-földi világgal

-75.9%-nak megváltozott az idő észlelése (11.4%-nak gyorsabb vagy lassabb lett az idő sebessége, 65.6%-nak megszűnt az idő)

-68.5% érzett harmóniát vagy egységet az univerzummal (31.5% nem)

-58.5% hirtelen azt észlelte, hogy mindent ért (önmagáról és az univerzumról; pl. ilyen volt Dr. Edgar Mitchell asztronauta szamádhi-élménye hazafelé a Holdról)

 

Spiritualitás és szellemvilág/spirituális szféra

A kutatásban résztvevő földönkívüli élményesek közül:

-97% gondolja úgy, hogy a földönkívüliek képesek más dimenziókba utazni

-91% gondolja úgy, hogy egy nagy terv van kibontakozóban, aminek az ufóélményesek a részét képezik

-89% gondolja úgy, hogy kapcsolat van az földönkívüliek és a paranormális (megváltozott tudatállapotos) jelenségek között 

-82.5% gondolja úgy, hogy kapcsolat van az földönkívüliek és a szellemvilág (spirituális szféra) között

-75.4% gondolja úgy, hogy kapcsolat van a földönkívüliek és a reinkarnáció között

-82% gondolja úgy, hogy a földönkívüliek képesek a múltba és a jövőbe utazni

-45% megegyezésre jutott a földönkívüliekkel (egyetértésre jutott azzal, hogy elvitték, vagy megjelentek neki)

-38% gondolja úgy, hogy földönkívüliek a “modern angyalok”

 

NDE- és UFO-élmények közös vonásai

Közös metszetek a halálközeli élmények (NDE) és a földönkívüli élmények között:

-telepatikus kommunikáció az egyén anyanyelvén

-testen kívüli élmény

-energialények, elhunyt szerettek, szellemi lények

-gyógyulások

-reinkarnációs emlékek

-jövőről kapott információ

-múltról kapott információ 

-teljes személyiség-átalakulás (tanulmány spirituálisan transzformatív élményekről itt)

-mátrix-szerű, téren és időn túli multi-dimenzionális valóság az itteni tér és idő manipulációjával (a mátrixszerű valóságból úgy tér vissza, hogy itt jóval kevesebb idő telt el)

-prekogníció erősödése (pszichikus előre érzékelése a jövőnek, ált. közeli jövőnek)

-paranormális tapasztalatok (pl. elektromos tárgyak változása)

-az élmény után látott elhunyt emberi szellemet vagy szellemi lényt (tisztánlátás, pszichikus látás/érzékelés fejlődött)

-spirituális üzenetek fogadása

-ráismerés, hogy a tudatosság non-lokális, térhez (és időhöz) nem kötött

 

A kutatás háttere, a tagadás okai

Edgar Mitchell, a 6. ember a Holdon, a F.R.E.E. Foundation társalapítója

Edgar Mitchell, a hatodik ember a Holdon, a F.R.E.E. Foundation társalapítója

A kutatást végző nonprofit alapítványt a NASA hatodik holdraszálló űrhajósa, Dr. Edgar Mitchell társalapította, Mary Rodwell-lel, Rey Hernandez-zel (alapítvány elnöke) és a Harvard Egyetem emeritus professzorával, Rudy Schild asztrofizikussal. Edgar az egyik első kivételes asztronauta, aki felvállalta, hogy léteznek földönkívüliek, annak ellenére, hogy nekik ilyet állítani hivatalos erővel tiltva van.

Edgar Mitchell, amikor a Holdról visszatért, egy szamádhi élményt, spirituális megvilágosodás élményt élt át. Ez indította arra, hogy megalapítsa a világ akkor első és egyetlen, és máig egyik vezető tudatkutató intézetét, az IONS-t, majd elindítsa azt az alapítványt, ami ezt a monumentális kutatást végezte. Egy nagyon jó cikk olvasható élete munkásságáról itt (archiválva itt: https://archive.md/lmy1V).
Az IONS és további tudatkutató szervezetek legfrissebb eredményeit az Emberfeletti: Láthatóvá Tett Láthatatlan című 2020-as film is taglalja.

Erről a kutatásról a nemzetközi ufológiában nagyon nagy a hallgatás mind a mai napig, és a magyar ufológia sem foglalkozott vele.

A hallgatás legfőképp azért nagy, mert az akadémiai kutatás eredményei ellentmondanak az ufológiában általánosan elterjesztett fókuszpontoknak, hitrendszereknek és propaganda-anyagoknak, valamint a nemzetközi mainstream hírcsatornák és mozifilmek nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, ill. negatív ufóképet sugárzó propagandájának. 

Ezek egy sok-sok évtizedes, CIA-vezette pszichológiai hadviselés részei, hogy legitimálják egy leendő, hamis zászlós “földönkívüli” támadáson keresztül az emberiség egyközpontú, katonai és politikai egyesítését. Ahogy a NATO-t mesterségesen életben tartják (mivel már illegitim a létezése) egy tudatos ellenségkép-gyártással Oroszország irányába (a Nyugat az elmúlt sok évszázadban, minimum Napóleon óta, mindig is szívesen birtokolta volna azokat a hatalmas és gazdag területeket), ugyanúgy a globális katonai hegemóniához is kapóra jönne egy közös kozmikus ellenség, ami (legalább) egy globális adót is legitimmé tenne (amit Biden USA-elnök már pedzegetett 2021 nyarán, a G7 üdvözölte is).

A hallgatás másik nagy oka a tudatosság. A Szilveszter és Csőrike kalandjaiból ismert “Mintha egy macskát láttam volna” színvonalon megrekedt (tudatosan megrekesztett), a materialista, szabadkőműves ufológia a tudatosság és a túlnyomóan pozitív földönkívüli interakciók tagadásával hűen szolgálja a leendő katonai világegyesítési célokat és az emberek tudatosságbeli emelkedésének akadályozását.

Ezekkel szembemenve a kutatás tudományos szinten fellebbentette a fátylat az exopolitika nagy üzenetére, a tudatosság átható fontosságára és a földönkívüli lényekkel való tényleges, túlnyomórészt pozitív kapcsolatokra, a földönkívüliektől kapott gyógyulásokra és pszichikus képességekre.

Általános tanulság a regressziós hipnoterapeuták részéről, hogy az ufóélményeiket negatívan megélők egy része tévesen ítélte negatívnak a megtapasztalást (ahogyan egy kisgyerek is gonosz emberként gondol a fogorvosra). Ennek oka, hogy így van megépítve az elménk, hogy az idegen lényektől féljünk (ez egykori negatív földönkívüliek általi beavatkozás szándékos és tartós eredménye), másrészt a kultúra és a civilizációnk benyomásainak, programozásának hatása.

 

A valóság által igazolt hipotézis

A különböző kapcsolatfelvételi módok valójában egyetlen közös jelenséget alkotnak és egy közös Forrás, a Végtelen Tudatosság felé terelnek, ami az elsődleges valóság és nem az anyagi világ az elsődleges valóság.

Erre a megerősítést nyert hipotézisre úgy jutottak, hogy a kutatást vezető professzorok és Ph.D. tudósok közül többen már évtizedek óta kutatják a pszichikus jelenségeket, halálközeli élményeket, testen kívüli élményeket és ezekből leszűrt tanulságokat nem cáfolta, hanem megerősítette ez a földönkívüli élményesekről szóló kutatás, tehát egyértelművé vált a közös szál.

További hipotézisük, hogy ez a valóság egy virtuális valóság (a spirituális szférához és a magasabb dimenziókban élő földönkívüliek világához képest), ami egy poszt-materialista világfelfogás.

Az ősi indiai, védikus tudományokban, amik az akkor az ottani emberiséggel kapcsolatba került földönkívüli civilizációk tudásának desztillációja, ezt pl. maya-nak hívták. A halálközeli élményesek pl. rendre arról számolnak be, hogy az “ottani” valóság sokkal valóságosabb, mint ez itt lent.

A kutatást végző Ph.D. tudósok és professzorok nem materialista világszemléletűek, szemben a földönkívüli témát vizsgáló és arról előadó nagy nemzetközi nevek többségével, akik a tudatosság szót ki sem ejtik a szájukon.

 

Kifogáskezelés

Ahol a kutatási eredmények százalékos értékeit közöljük, ott néhány helyen a szemfülesek  észrevehetnek minimális eltéréseket ugyanarra a kérdésre vonatkozóan.

Egyrészt ez azért van, mert több olyan kulcskérdés is volt, amelyeknél sok tucat, 10-20 ellenőrző kérdést is feltettek ugyanarra a kérdésre, hogy biztosra menjenek a válaszokban (pl. hogy alapvetően pozitívnak ítéli-e meg az élményét, erre 25 kérdés volt különböző trükkös módokon feltéve).

Emellett a kutatás első fázisában és második fázisában is rákérdeztek néhány azonos kérdésre, szintén az ellenőrzés végett. Ennél a nagyon kevés kulcskérdésnél a konkrét kérdéstől függően van egy 5%-os határ, amin belül mozognak a válaszok az azonos témájú, de különböző módon feltett kérdésre.

Másrészt azért van, mert a “Százalékos Eredmények Röviden” részben Mary Rodwell –  Az Új Ember könyvéből vettük az infókat, ami könyvet korábban adtak ki (angol eredetit 2017-ben) mint a kutatás végső lezárása (2018). De számottevő különbségek nincsenek, az arányok és a mértékek azonosak.

A legfrissebb adatok a “Százalékos Eredmények Hosszabban” részben vannak.

Azért, hogy a jpg és a pdf gyűjtések egyazon adatokról szóljanak a bejegyzés elején, a 2017-es adatokat használtuk, mert akkor készítettük a jpg-ket (egyenként). 

A PDF-ekből több dátum szerinti is rendelkezésre áll (egészen 2019-ben készült, tehát jóval a lezárás után készült export is), amik az “E.T. Research Results” mappában Exopolitika Box fiókban itt is megtalálhatók.

 

További támadási pontok:

Az ilyen kutatásokat két ponton szokták leginkább támadni:

-Irányított kérdések: 
Erre az a válasz, hogy a kutatás első és második fázisában több, mint 500 kérdés csak kiválasztós és eldöntendő kérdés volt, egyszerű, mint a faék (a 3. fázis volt csak a kifejtendő kérdések, 70 darab)

-Nem elég sok résztvevő: 
Erre az egyik válasz, hogy ahogy a legjobb webshopoknál is a konverziós ráta (hány látogatóból lesz vásárló) 1-2%, ha 3-5% az már hiperjó, ugyanígy egy ilyen ufós kutatásról is megtudta rengeteg ufós érdeklődésű, hogy létezik, de a matematika és az emberi lény működése miatt azok töredéke vette csak rá a fáradtságot, hogy végig ki is töltse a tesztet, kérdőívet.

Erre a másik válasz, hogy pontosan azért volt több, mint 500 kérdés, hogy aki csak szórakozni meg a végeredményt eltéríteni akarja, az halálra unja magát és hagyja a manóba az egészet és csak az őszintén segíteni akaró, valódi megéléssel rendelkező és ezért involvált és elszánt emberek foglalkozzanak a több, mint 500 kérdés megválaszolásával. Az első két fázis kitöltése 6-8 óráig tartott a többségnek, a harmadik fázis napokig.

Sok kérdést pontosan azért tettek fel több formában, fordított és más megfogalmazásban, 10-20-30 kérdés formájában ugyanazt másképp, hogy így növeljék a felmérés megbízhatóságát (ez bevett tudományos módszertan felméréseknél, teszteknél).

A első fázisban 4145 ember vett részt. Ebben a lényeges kérdések már ott voltak, ezért a videókban többnyire 4000 fősként hivatkoznak a kutatásra.

A második fázisban 2292 fő vett részt, és ez a két fázis volt a kvantitatív, az eldöntendő-kiválasztandó kérdéses rész (tehát a válaszadás szerkezeténél fogva egyszerűek voltak a kérdések, mint a faék, nem voltak vezetett/irányított kérdések).

A harmadik fázisban 1456 személy vett részt, ez volt a kvalitatív, amiből kb. tízezer oldal gyűlt össze válaszként.

Mindezek nagyjából 125 országból jelentkező résztvevőkkel történtek, elsősorban angol nyelvű területekről (erről is van tortadiagram a pdf-ek elején).

 

További beszámolók

Földönkívüli élményesek további beszámolói a kutatást vezető alapítvány társalapítója, Mary Rodwell első magyar előadásában itt.

 

Forrás:

-Mary Rodwell – Az Új Ember c. könyve
-Rey Hernandez
kétórás prezentációja és félórás interjúja
-Eredeti kutatószoftver mesterjelszóval
és innen a Grafikonok, PDF-ek forrása:
The F.R.E.E. Foundation

További dokumentumok a kutatásról:
tinyurl.com/exopolitikabox -> E.T. Research Results mappa

A cikk rövidlinkje: tinyurl.com/etkutatas

 

Kapcsolódó:

– Interjúnk Paul Hellyer-rel, Kanada volt védelmi miniszterével
https://exopolitikamo.wordpress.com/2015/01/01/paul-hellyer-interju-exopolitika-magyarorszag

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul

Top Exopolitikai Könyvek Magyarul: Alfred Webre, Steven Greer, Mary Rodwell, David Wilcock

– Interjúnk Alfred Webre-rel, az exopolitika szellemi atyjával
https://exopolitikamo.wordpress.com/2013/11/04/interju-az-exopolitika-atyjaval-alfred-webre-rel-magyarorszagon-eloszor

– Interjúnk Kosta Makreas-szal a rendszeres, civil, Globális Kapcsolatfelvételi Meditációkról, azaz a CE-5-ról. A CE-5 kapcsolatfelvételi módszer az emberek nyilvánosságra hozatali mozgalma.
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/07/04/kosta-makreas-globalis-kapcsolatfelveteli-meditaciok-magyarul

– Interjúnk Mary Rodwell-lel, az új tudatossággal és új képességekkel születő csillaggyermekekről
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/09/18/mary-rodwell-exotudatos-csillaggyermekeink-es-az-uj-emberiseg

Dolores Cannon és Barbara Lamb regressziós hipnoterapeuták üzenete az Új Földről
https://exopolitikamo.wordpress.com/2014/10/26/dolores-cannon-uzenete-a-karma-letevesenek-modszere