Negatív UFO-élményekre megoldások

Negatív UFO-élményekre megoldások

 

FRISSÍTÉS: 
Új megoldási lehetőség: a Lelki Vezető ( ilyen mindenkinek van, az életek közötti, azaz spirituális szférában létezik, de bármikor lehet hozzá kapcsolódni ) segítségét lehet álomban is kérni; ha pl. az ember mozgásbénításban van álmában földönkívüliek okán (akik nézhetnek ki embernek is), akkor ő képes az elméjével feloldani a bénítást (amit a bénítók ugyanúgy pl. az elméjükkel tesznek a földiekre).
>Megjegyezzük, hogy nem feltétlen csak negatív entitások, ill. nem feltétlen csak negatív szándékkal alkalmazhatják az ideiglenes bénítást. De azért jó anélkül létezni.
>A Théta Healing Haladó tanfolyamon (vagy ilyet végzett emberrel vagy Théta Healing terapeutával) lehet tudatosan kapcsolódni a Lelki Vezetőhöz (ilyenkor a segítő channelingeli őt, képességei és gyakorlottsága szerint), ami jó lehet legalább egy egyszeri, első tudatos kapcsolatfelvételhez a Lelki Vezetővel.
>Nincs rá szükség, hogy bárki kapcsolódjon a sajátjával, de egy szorosabb összekötettés érzést,  egy személyesebb, valósabb kapcsolat érzését/tudatát, egy “ismerős nekem ez a kapcsolat/kapcsolódás” tudatot, hogy tényleg létezik, hogy tényleg lehet hozzá kapcsolódni, segítséget kérni, meg tud erősíteni.
>A valós életben a csalódások elkerülése végett nem érdemes mágikus hiedelmeket kitalálni és plántálni, hogy mi mindenben tudjon segíteni, de ilyen asztrális élményekben tud, tudhat, ill. pl. tisztánlátásban, helyzetek, múltunk, önmagunk, mások megértésében tud. Michael Newton – Lelkünk Útja c. könyveiben van bőven info a Lelki Vezetőkről.
>Az, hogy mennyire, miben tud segíteni, nem a mi vágyteljes akaratunktól függ (nemcsak attól), hanem, hogy mit lát jónak (és messze bölcsebbek, mint mi) és mit kell önállóan megtanulnunk, megtapasztalnunk. Illetve, hogy mennyire tudunk lenyugodni és az elkóborló, tékozló majomelmét mennyire tudjuk lecsendesíteni, és csendes, egyhegyű,
tiszta tudattal fogni az adást tőle a kérdésünkre, kérésünkre.

 

Ha volt, van negatív interdimenzionális, földönkívüli élményed, akár teljesen valós, vagy álomban történő, vagy a kettő között, láttad vagy csak érezted, ajánljuk az alábbi megoldásokat, amiken saját élményként mind átmentünk, tehát megalapozottan írjuk az alábbiakat.

Továbbá ajánljuk ezen íráshoz az ihlető cikket a GoodETHungary blog oldaláról (címe Emlékek a mélyűrből – Barbara Bartholic öröksége / 2. rész), ahol a magyar Szemrád Nándor, szintén ilyen érintettségű emberek számára segítséget nyújtó foglalkozása is ki van emelve (lehet regressziós hipnózisra is jelentkezni hozzá, a cikkben ott az email címe).

Kapcsolódó írás: Negatív ufók vs. NDE + LBL + előző életek + kozmikus családi rendszer

Öt esetleges megoldási lehetőséget is megosztanánk érintetteknek, kezdésnek, ha semmi másra nincs pénzed, időd, energiád, akkor az 1/C és 1/D megoldásokat nagyon-nagyon erősen és ugyanilyen jó szívvel javasoljuk.

/////// 1

Az egyik, hogy létezik egy Petrezselyem családnevű ember neve által fémjelzett kézrátételes gyógymód, így rákeresve megtalálni, és annak van reinkarnációs utaztatással foglalkozó része. Az adott esetben segítség lehet, ha valakinek ufós, interdimenzionális élményei vannak, de nagyon függ a foglalkozást vezető ember személyiségétől, hozzáállásától, gyakorlatától (tehát ha rossz élményed van egy vezetésoktatóval, akkor nem az autóvezetés mint olyan a hibás).

///////// 1/B

Ennek a módszernek van egy kézrátételes, nem előző életes utaztatós, gyógyító ága is, az a fő ága, annak a hármas fokozata, illetve inkább a magasabb fokozatai, 7-es, 8-asok, szintén védelmet adhatnak a magasabb dimenziókbeli, szférákbeli befolyásokkal, nem preferált kapcsolódásokkal szemben. Ha ezzel a “sima” kezeléssel kezelteti magát az ember, ott szintén nagyon meg kell találni, hogy ki az, aki méltó módon áll ezekhez az interdimenziós, ufós problémáihoz, egyáltalán azokat elfogadja létezőnek, mert a világnézetek, hozzáállások, mentális/lelki/érzelmi fejlettségi szintek itt is széles spektrumon mozognak, mint mindenhol.

///////// 1/C

Ennek a módszernek van téráldó, térszentségesítő, teret védetté tevő energetikája is, méghozzá elég sok. Minél magasabb szinten van a módszerben, aki segít neked, annál erősebb védelmet tud tenni a szobádba, ingatlanodba, járművedre. Ha végzett ún. avatómesteri tanfolyamot (ettől még a honlapon nem feltétlen van rajta, legtöbb esetben nincs az avatómesteri listán), és megfelelően magas végzettségű amúgy, akkor azzal is egy külön típusú védelmet tud a szobádba rakni.

//////// 1/D

Ennek a módszernek van személyre küldhető védelme, ez szintén fokozatonként egyre erősebb védelem, minél magasabb aki küldi, lehetőleg 8-as vagy ún. láma, annál jobb.

////// 2.

Egy másik lehetőség, hogy a Vianna Stibal-féle Thétha Healing, amit a járvány óta/miatt sajnos csak interneten lehet tanfolyamként végezni (ha egyáltalán érdemes úgy), annak a második, Haladónak nevezett tanfolyamában van Lelki Vezetővel és Felső Énnel való kapcsolódás, channeling képességének megtanítása (nagyon könnyű, a könyveiben tudtunkkal nincs taglalva, talán még említve sem). Aki végzett ilyen tanfolyamot, vagy gyakorlóként egyenesen szolgáltat théta healing foglalkozást, annál akár meg lehet próbálni kapcsolatot létesíteni ezen felsőbb, spirituális szférabeli vezetőnkkel, ill. énrészünkkel, hogy miért történhet az életünkben az az ufós élmény, ami. Itt is szintén függ a dolog a szolgáltatást végző személyiségétől, hozzáállásától, gyakorlottságától. Az alábbi honlapon találni kisebb vagy nagyobb fokozatú theta healing tanfolyamot magyar végzetteket, a menüben a Search Certified Thetahealers gombra kattintva (thetahealing.com)

////// 3.

Egy harmadik módszer, de ezt már csak nagyon óvatosan írjuk, az Access Bars talán lehet, de ezt csak mint rezgés emelő módszert javasoljuk, gyakorlatilag egy fejakupresszúra, de az akupresszúrával szemben nem testrészekre hat, hanem életterületekre. Ufós dologgal nem foglalkoznak, de ettől még a rezgésemelés hathat.

/////// 4.

Egy negyedik módszerként az Art of Living-től a Sudarshan Kriya rendszere, amit tudunk még ajánlani, ez az első, alap tanfolyamon még csak légzés technika (pranayama), de magasabb tanfolyamokon van nekik előző életes utaztató módszerük is, erről azonban alap tanfolyamon alapértelmezésből nem kötelességük említést tenni, illetve ott is meg kell találni azt az embert, aki nyitott lenne ilyen témákkal foglalkozni. Ennél ezt a szintet mi már nem végeztük, de az alapot igen.

>>>>>Az összes előbb említett módszereket végeztük, így megalapozott tudásból írtuk a megoldási javaslatokat.<<<<<

///// 5.

Ötödik megoldásként, aki tud jól angolul, ajánljuk az amerikai Deéte zoom-on keresztüli felsőén, ill. akár érintett entitás channelingjét, reincarnatedmystic.com , őt is próbáltuk, nagyon jó volt, bátran ajánljuk. Ővele készített ufókkal kapcsolatos gyógyítás témájában videót az Avatar film főszereplőjének kaszkadőre, Reuben Langdon, aki több más ufós élményű, területű gyógyítóval is készített interjúkat az Interview with E.D. sorozat keretében, tehát ő, Deéte (ejtsd diéte) határozottan nyitott és elfogadó az ufós, interdimenzionális élmények feldolgozására.

Dolores Cannon módszerét alkalmazók szintén garantáltan nyitottak, és a módszer okán nagyon jók lehetnek.

Az óriási tapasztalatú, brit származású, ausztráliai Mary Rodwell is végez, ő skype-on ufós, interdimenzionális érintettségűekkel regressziós hipnózist (illetve Barbara Lamb is).

Amit még hozzátennénk, hogy a rezgés emelése, a gyilkos, bosszúálló, gyűlöletes gondolatok (pl. apa, anya, testvér, más rokon, politikus felé) lazítása, ritkítása, enyhítése, csökkentése, abbahagyása nagy eséllyel akár sokat segíthet, hogy ne legyen fogadó rezgés a szenvedő félben.

///// 6.

Ezt már csak mint kommentet írjuk, hogy bár, bár lenne olyan Hellinger-féle családállító terapeuta, aki felfogja a földönkívüli dolgokat, illetve azok spirituális dolgokkal való kapcsolatát, és képes és hajlandó lenne úgy végezni családállítást, hogy földönkívüli kapcsolatokra, akkor is, ha azzal a földönkívülivel nem volt szexuális aktus (mert több terapeuta úgy tanulja, hogy onnantól tud egy másik személlyel kapcsolatban állítani). Mi tettünk egy nemzetközi, magyarul angol nyelvű kísérletet ennek a gondolatiságnak az elindítására, általunk az oldalra érkezett foganat észlelése nélkül. Ezen az oldalon írtunk erről: Exopolitics Hellinger – Family Constellations Therapy for Hybrids https://exopoliticshellinger.wordpress.com Ezt a gondolatiságot a világon, a nemzetközi exopolitikai, ufós körökben egyedülállóként, elsőként mi raktuk össze. Áldásos lenne, ha valaki terapeuta megértené, felismerné benne a lehetőségét.