Hadügyi-Ipari Komplexum

Eisenhower elnök hívta fel a figyelmet a hadügyi-ipari komplexumra ( “military-industrial complex” ), mely egy láthatatlan másodkormányként működik. Annyi pénz hiányzik az amerikai védelmi költségvetésből, amennyi csak maga mint hiány, nagyobb, mint a világ bármely más országa teljeskörű katonai kiadása.

Hogy hová megy a pénz, arra választ ad az, hogy az elnevezést Michael Salla, az exopolitika egyik atyja hadügyi-ipari-földönkívüli komplexummá egészített ki ( “military-industrial-extraterrestrial complex” ), mellyel utal a hüllők és a kisszürkék kapcsolatára ezzel az amerikai “másodkormánnyal”.

Ugyanis azóta, hogy járt ember a Holdon, és kis gépek a Marson, történt egy-két dolog, sőt, már előtte is.

Az információtechnológiában ismert az, hogy már több lépéssel előrébb tart a kutatás-fejlesztés, mint ahol a piacon kapható  termékek, de “muszáj” végigmenni a piacnak is a fejlesztési időszak alatt elért termékszinteken, különben egy csomó termékszint ki lenne hagyva, profithiányt teremtve. Az iphone prototípusa már a 90-es években létezett, de Nokia vitte el a pálmát, ezzel húsz évet késtek az okostelefonok. Már létezett érintőképernyő, mikor még katódsugárcsöves monitorok voltak, de előbb még kellett csinálni egy LCD képernyő időszakot. TV-ből kellett csinálni egy plazma-TV időszakot és csak utána jöhetett a sokkal jobb minőségű LCD-korszak. Így megy ez súlyosabb területeken is.

Már az 1950-es, 1960-as években megvolt a technológia a Holdon való támaszpontok kiépítéséra, a Marsra való idő és térutazásra.

Azonban ilyen technológiákkal véget érne a petrodollár alapú gazdasági rendszer és a kőolaj-földgáz alapú globális energiaipar.

Svájci kutatás kimutatta, hogy a világ nagy vállalatai egymást tulajdonolják (David Wilcock blogja), élükön energiaipari, hadügyi és pénzügyi vállalatokkal.

Ezért nekünk, az embereknek kell támogatnunk az új világ megszületését. Kiegészítő pénznemek, ingyen energia kutatások, csoportos meditációk (CE-5 meditációk, globális béke meditációk, alkalmi és rendszeres országos meditációk). Varga Csaba stratégiakutató Új nemzetfelfogás és új nemzestratégia 5. című videójának végén szintén a tudatosabb társadalomhoz, az országokon átívelő meditációkra jut.

1 hozzászólás a következőhöz: “Hadügyi-Ipari Komplexum

  1. Visszajelzés: Hadügyi-Ipari Komplexum | | Tudatos Társadalom

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!