Emberevő Hüllők, Húsevő Emberek

FRISSÍTÉS ALUL

Az exopolitika talán egyik legnagyobb ellenállást szülő mozzanata lesz a húsevés abbahagyása.

Túl azon, hogy számos földi hagyomány propagálja a húsevés elhagyását, van egy világűrbeli eredete is ennek.

Az Orion-Draco-Hidra csillagképből származó dimenzióváltásra és alakváltásra képes hüllők, illetve feletteseik, a sárkányok, negatív energiákból élnek. Ahogy mi akkor érezzük jól magukat, ha szeretnek minket, ha megcirógatnak, ha kapunk egy szeretetteljes csókot, egy meleg ölelést attól, aki kedves a szívünknek, ők attól érzik magukat jól, ha szenvedés van, gyűlölet, harag, kínzás, gyötrelem, háború, félelem, fájdalom.

Ezért ők esznek embert is, illetve főleg a kínszenvedés és haláltusai gyötrelem közben felszabaduló energiát veszik fel, ill. az eközben a homo sapiens fajban termelődő egyedi anyag számukra esszencia.

Azért, hogy ne érezzük ezeknek a szemmel nem látható, vagy ha úgy döntenek, emberként látható lényeket, illetve az ő vérvonalukhoz tartozó embernek látszó embereket (empátiára, összefogásra képtelen embertársaink, rosszindulatú, furkálódó, könyöklő emberek), ezért bevezették a Föld történelme során a húsevést, ugyanis ennek rezonanciája, a haldokló állat félelme és gyötrelme, csökkenti saját rezgésünket és ezáltal érzékenységünket. Ha kételkedünk az anyag és a tudat rezgéstermészetében, érdemes kvantumfizikusokkal konzultálni (lásd Mi a csudát tudunk a világról? c. film az EzVanKiadó-tól). Az érzelmek is rezgéstermészetűek, csakúgy, mint a gondolatok. Anyag, energia, érzelem, gondolat, tudat, így van a sorrend sűrűtől finom felé.

Hogyan várjuk el, hogy felhagyjanak ezen nemkívánatos szokásukkal a Földön kívüliek 1%-át kitevő negatív erők (ami rögtön el kezdene zavarni minket, ha szeretett családtagunk, gyerekünk járna így, pl. egy szabadkőműves-sátániszta szekta pincéjében, lásd David Icke A Végtelen Szeretet az Egyetlen Igazság, Minden Más Illúzió c. pdf könyvének végét)

Ezért aki elítéli, hogy embereket egyenek hüllők, az nem eszik húst. Aki tudja már ezt az információt ami itt olvasható és továbbra is eszik húst, az támogatja a hüllők emberevését, ill. embergyötrését, ahol ember alatt az egész emberiség szenvedését értjük.

Mivel a Multiverzumban a spirituális fejlődés a legfontosabb (lásd Alfred Webre Exopolitics c. pdf könyvének spiritualitásról szóló című fejezetét és Eckhart Tolle tanító vallásokon átívelő  szavait Új Föld c. hangoskönyvében), ezért szintén nem előnyös a lélek megnyilvánulását és a testi elme spirituális-energetikai érzékenységét tompító anyagokat fogyasztani.

Ellentétben ezekkel, például a tibetieknek van mantrájuk a húsevésre, a hegyekben jakon kívül nem sok minden terem. Mi nyugatiak azonban már génkezelt táplálékot fogyasztó, napot nem látott állatoktól, akik állatholokausztban pusztulnak el (lásd Earthlings c. dokumentumfilm, 18+), a mérgeket a mantra nem szedi ki. Antarktiszi fókák, évszázadokkal ezelőtti erdei állatok kíméletesebben és egészségesebben élik a húsevés előtti életüket. Ha megáldjuk a saját házi állatot előtte, szeretettel vesszük körbe levágás előtt, már sokat tettünk, de vajon mi mennyire örülnénk, ha egy hüllő megölelgetné, megszeretgetné, majd levágná a gyermekünket (most mondjuk ki magunkban a megszületett vagy leendő gyermekünk nevét a “levágná” szó után) és utána még meg is áldaná? Vérlázítónak tartanánk vagy szent egykedvűséggel mondanánk le egy lélek- és tudati társunk társaságáról és jövőjéről, miközben az a hüllő mást is ehetett volna, amitől ugyanúgy jól lakna, egészséges lenne és tele lenne energiával? Lehet, hogy megkérnék, hogy azt az utat válassza? Ha a kacsáknak és társaiknak lenne rá lehetősége, lehet, hogy megkérnének minket erre.

A húsevés hajlamosít az erőszakra, a negatív elmeállapotokra és viselkedésre. Ez nem azt jelenti, hogy ezekre nem vagyunk képesek vegetáriánusan (amit szintén nem szükségszerűen kell túlzásba vinni), de jelenti azt, hogy mit támogatunk és mivel értünk egyet.

Nagyon ajánljuk az Earthlings (Földlakók) c. magyar feliratos filmet minden húsevő társunknak, érdemes minden húsevésnél eszünkbe jutnia a delfines, bikás jelenetnek.

Ma már minden lehetőség megvan a hús pótlására. Búzasikérből tökéletes húsutánzatok készíthetők házilag, minden bolti búzahúsban szereplő segédanyagtól mentesen. Minimálisan több idő, ám egy új társadalmat támogatunk vele.

A vegetarianizmus azért lett elnyomva a történelemben, mert ki menne háborúzni, ha még állatot sem ölnek? Márpedig minden birodalom a növekedésre épül.

A húsevés elősegíti a félelmek, a harag kialakulását és eluralkodását és a megbocsátás hiányának kialakulását az elmében, lévén ilyen energiából született az a hús.

Hogy lehetne olyan embereken uralkodni, akik nem félnek?

Mit támogatunk?

Frissítés, kiegészítés:

Érdemes rákeresni “vegan bodybuilder” keresőszóval vegán (állati eredetű táplálékot nem fogyasztó, a hal és a tojás, tejtermékek ide tartoznak) testépítőkre.

A növényeknek van érzelmi, de nincsen mentális aurájuk. Így bár kimutathatóan szenvednek (EEG-hez hasonló műszerrel lehet mérni még azt is, hogy figyelmeztetik egymást a növényben kárt okozóra), de nem tudja, hogy ő szenved. Nincs tudatában annak, hogy szenved. Ennél fogva nem szenved. Ebbe bele lehet kötni, ami a legtermészetesebb reakció egy húsevő részéről (sosem a vegák kötekednek a húsevőkkel, mindig fordítva, vajon miért), de ettől ez még így van, és nem azért, mert mi mondjuk.

FRISSÍTÉS

Az Élet érdekes leckéje – A vegetarianizmus cáfolata

Az Élet néha érdekesen tanít. Vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

Néha egy dolog, amit az agyi elme szeretne és megggyőződésszerűen hisz, és egy másik dolog, amit a test jelez. Vegaság vs. húsevés kérdésében a test az erősebb.

Ezt a bejegyzést azért írom, hogy ne legyen képmutatás a húsevést illetően a részemről, és hogy megmutassam az érem másik oldalát.

Az Exopolitika Magyarország blog egyik legnézettebb, és a legkommenteltebb állandó oldala a “Emberevő hüllők, húsevő emberek”.

A cikk (a blog) írója azonban azok közé a vegák közé tartozik, akik anyagcsere okokból már nem tehetik meg a húsevés elhagyását. Egyébként is egészségességi megfontolásból lettem vega, nem megrögzültségből.

Az oly egészséges teljes kiőrlésű kenyér (ami többnyire rozskenyér), de számos más ok is, anyagi és lelki, kialakíthatja a gluténérzékenységet, hétköznapi nevén lisztérzékenységet. A glutén egy fehérje a gabonákban. Hatására az immunrendszer autoimmun betegségben lebontja a bélbolyhokat, így az étel felszívódása drasztikusan csökken. Inzulinrezisztenciát is okoz, amikor a sejtfalak inzulinreceptorai nem kötik meg az inzulint, és ezzel a glükózt, a vércukrot. Mintha nem lenne elég, hogy eleve kevés szívódik fel. Egyúttal ennek hatására többlet marad a vérben, ami elraktározódik háj formájában. Ez nem a teljes kép, de legyen elég.

És vegaként hacsak nem az ember nem tudja megtenni gyomorméretileg és teltségérzetileg, hogy nyersevő, akkor bizony a vegaságnak vége: valahonnan be kell vinni az energiát: vagy szénhidrát, vagy fehérje, vagy zsír.

Órák százait lehet tölteni ezen való vitatkozással, hogy mit hogy, merre, meddig, hanyadikán van elseje.

A lelki lecke Rüdiger Dahlke – A Betegség mint Szimbólum c. könyvéből kiolvasható (MESSZE sokkal jobb, mint az NGM, a német újorvoslás, vagy jól hangzó meghonosított nevén, az Új Germán Medicina), vagy a Lelki eredetű betegségek lexikona.

Vannak gluténmentes tészták és kenyerek, plusz több sajtot, és húst, rizst, zöldséget kell enni. Sok szakemberrel kell konzultálni, mert az internet nem mindenható.
Plusz nem árt, ha az ember valami hagyományos nyugati orvoslás szempontjából természetfeletti “gyógymódot” is használ, plusz méregtelenít, plusz sokat mozog, hogy a többletet levigye. És meg lehet azt a szegény dögöt áldani is, és megköszönni a nemes áldozatát.

És egyébként is, nullás vércsoportúak nem tudnak nem enni húst. Akinek szüksége van nagy izomerőre, annak (bár léteznek vegán testépítők akik versenyeket nyernek) pedig bizony a hús a forrás. A feldolgozott fehérjék máj- és vesekíméletlenek és ami Magyarországon kapható szója, az elég nagy valószínűséggel GMO, akár feliratfüggetlenül is. Csomagolt húsokhoz egyébként hozzáadott anyagként adnak glutént, így abból is a külön gluténmentes vagy a darabban vásárolható a megbízhatóbb.

A vegák nem feltétlenül spirituálisan érettebbek, mentálisan rendben levőbbek, jófejebbek vagy egészségesebbek, mint a mindenevő dögevők (azért szebb húsevőnek hívni, de nyers hús tépésére alkalmas tarajos zápfogunk és ragadozókra jellemző rövid bélrendszerünk még mindig nincs).

Úgyhogy az egészség tudja tanítani az embert, hogy vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

Plusz még egy elmét szétrobbantó érdekesség: bizony mi emberek hüllőgenetikát is tartalmazunk. És azok a hüllők húsevők voltak…

 

9 hozzászólás a következőhöz: “Emberevő Hüllők, Húsevő Emberek

 1. Gondoltam… Van valami egyáltalán még, amit nem hazudtak el, vagy másítottak meg? Van valami, amit emberi értéknek ismertem régen? Mert én már semmit nem találok ebben a nagy mocsokban, amivé tették az egész földet!

 2. Én is néha sötéten látom, de a sötétség azért van megengedve, hogy kikényszerítse a Fényt/Tudatosságot. David Wilcock The Syncronicity Key c. könyve, a magyar Ré anyag (lásd a scribd.com/exopolitika oldalon) adhat reményt. Az Univerzum fényerői is le voltak tiltva, hogy ne lássanak mindent a Föld körül, de ennek már vége.
  Amúgy mielőtt lepke lesz a hernyóból, előtte feszül a bábban a hernyó életében a legjobban. Belső fejlődés visz ki ebből, a világnak megvan a reményteli oldala. Lásd a youtube és vimeo csatornáink videóit, meríts belőlük reményt! 🙂

 3. Talán annyit én is mondanék, hogy ez a modern világ,a tudatot is fertőzi lehet hogy akaratlanul de itt nincs semmi véletlen..mégpedig az akasha krónika manipulatív szennyezése..ez az emberi gondolkodásban az emberi agy holografikus kivetülései, a gondolatok formájában.pl: a tv és más 2 dimenziós rém filmek stb. mindaddig csak elektromos rezgések, amíg ember nem látja, és agyilag feldolgozva ki nem küldi ezt a holografikus energia löketet, ami már rombolóan hat a közösségre, az emberiségre.gondoljátok el , a szerbiai háború alatt tm -t csinált 50 ember Pécsen,és megköttetett rá pár napra a tűzszünet. most ,ha pár millió ember néz olyan filmet ami úgymond káros,akkor vajon mekkora rombolás történik az ember leki békéjében,?-azoknál is akik ezt nem nézik.

  • Igen-igen. Steven Greer is egyébként a Sirius film és a Disclosure Project mögött TM-es (Transzcendentális Meditáció), nekem az a más tanfolyamokhoz képest aránytalanul magas ára miatt volt lehúzósdi-gyanús anno. Igen, jó lenne ilyen ország-világ gyógyító meditációkat csinálni, a magvagy.hu szervezett ilyeneket, azóta abbahagyta, más nem folytatta. Igen, a tudat a végső erő, minden technikát felül tud írni végső szintjein.

 4. Ez mind oké, csakhogy az annunakik nem a sirius csillag melletti Inuáról jöttek hanem a Nibiruról mely párezer évente áthalad a naprendszeren és üstökösnek hissük. Az inuán olyanok laknak mint mi ott is voltak az annunakik de a bolygó rezgésileg megemelkedett ugymond a szeretet dimenziójába es oda mar nem tudtak menni az annunakik. És ez is hülyeség mert pont ezért nem tudnak dimenziót váltani habár az egyik legrégebbi faj. A lényeg hogy mi is ott vagyunk hogy rezgésileg felemeljük a bojgót az annunakik pedig mindent bevetnek hogy ez ne sikerülhessen.
  De sikerülni fog hisz a szeretet épít fel mindent még őket is. Én csak azt sajnálom hogy ők nem jöhetnek tovább a gyönyörű világba amit majd Mi létrehozunk.

 5. Visszajelzés: Ökofalvak és új életközösségek | Leleplező Magazin Kiegészítő

 6. Visszajelzés: Ökofalvak Európában és a Permafaktúra | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

 7. A Biblia szerint először az Édenben nem volt halál, Ádám és Éva gyümölcsöket ettek. A bűnbeesés után jött be a halál, így az állatok is akkor váltak élelemmé és ruházattá… ergo, a teremtéskor még valóban nem húsevőket alkotott Isten. Én is jól megvagyok hús nélkül már évtizedek óta és még náthás sem szoktam lenni. Szerintem szaporodás sem volt, hiszen ha nincs halál, akkor előbb utóbb nem fértek volna el az emberek, szerintem a szaporodás is a bűnbeesés után jött, de ezeket csak így arc és név nélkül merem leírni, mert ilyesmiért lincselnek is egyesek.

 8. FRISSÍTÉS A HÚSEVŐ EMBEREK – EMBEREVŐ HÜLLŐK OLDALHOZ

  Az Élet érdekes leckéje – A vegetarianizmus cáfolata

  Az Élet néha érdekesen tanít. Vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

  Néha egy dolog, amit az agyi elme szeretne és megggyőződésszerűen hisz, és egy másik dolog, amit a test jelez. Vegaság vs. húsevés kérdésében a test az erősebb.

  Ezt a bejegyzést azért írom, hogy ne legyen képmutatás a húsevést illetően a részemről, és hogy megmutassam az érem másik oldalát.

  Az Exopolitika Magyarország blog egyik legnézettebb, és a legkommenteltebb állandó oldala a “Emberevő hüllők, húsevő emberek”.

  A cikk (a blog) írója azonban azok közé a vegák közé tartozik, akik anyagcsere okokból már nem tehetik meg a húsevés elhagyását. Egyébként is egészségességi megfontolásból lettem vega, nem megrögzültségből.

  Az oly egészséges teljes kiőrlésű kenyér (ami többnyire rozskenyér), de számos más ok is, anyagi és lelki, kialakíthatja a gluténérzékenységet, hétköznapi nevén lisztérzékenységet. A glutén egy fehérje a gabonákban. Hatására az immunrendszer autoimmun betegségben lebontja a bélbolyhokat, így az étel felszívódása drasztikusan csökken. Inzulinrezisztenciát is okoz, amikor a sejtfalak inzulinreceptorai nem kötik meg az inzulint, és ezzel a glükózt, a vércukrot. Mintha nem lenne elég, hogy eleve kevés szívódik fel. Egyúttal ennek hatására többlet marad a vérben, ami elraktározódik háj formájában. Ez nem a teljes kép, de legyen elég.

  És vegaként hacsak nem az ember nem tudja megtenni gyomorméretileg és teltségérzetileg, hogy nyersevő, akkor bizony a vegaságnak vége: valahonnan be kell vinni az energiát: vagy szénhidrát, vagy fehérje, vagy zsír.

  Órák százait lehet tölteni ezen való vitatkozással, hogy mit hogy, merre, meddig, hanyadikán van elseje.

  A lelki lecke Rüdiger Dahlke – A Betegség mint Szimbólum c. könyvéből kiolvasható (MESSZE sokkal jobb, mint az NGM, a német újorvoslás, vagy jól hangzó meghonosított nevén, az Új Germán Medicina), vagy a Lelki eredetű betegségek lexikona.

  Vannak gluténmentes tészták és kenyerek, plusz több sajtot, és húst, rizst, zöldséget kell enni. Sok szakemberrel kell konzultálni, mert az internet nem mindenható.
  Plusz nem árt, ha az ember valami hagyományos nyugati orvoslás szempontjából természetfeletti “gyógymódot” is használ, plusz méregtelenít, plusz sokat mozog, hogy a többletet levigye. És meg lehet azt a szegény dögöt áldani is, és megköszönni a nemes áldozatát.

  És egyébként is, nullás vércsoportúak nem tudnak nem enni húst. Akinek szüksége van nagy izomerőre, annak (bár léteznek vegán testépítők akik versenyeket nyernek) pedig bizony a hús a forrás. A feldolgozott fehérjék máj- és vesekíméletlenek és ami Magyarországon kapható szója, az elég nagy valószínűséggel GMO, akár feliratfüggetlenül is. Csomagolt húsokhoz egyébként hozzáadott anyagként adnak glutént, így abból is a külön gluténmentes vagy a darabban vásárolható a megbízhatóbb.

  A vegák nem feltétlenül spirituálisan érettebbek, mentálisan rendben levőbbek, jófejebbek vagy egészségesebbek, mint a mindenevő dögevők (azért szebb húsevőnek hívni, de nyers hús tépésére alkalmas tarajos zápfogunk és ragadozókra jellemző rövid bélrendszerünk még mindig nincs).

  Úgyhogy az egészség tudja tanítani az embert, hogy vannak dolgok, amiket el kell engedni, függetlenül attól, mit gondolunk róluk.

  Plusz még egy elmét szétrobbantó érdekesség: bizony mi emberek hüllőgenetikát is tartalmazunk. És azok a hüllők húsevők voltak…

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s