Kutatók

Exopolitika kutatók

Ezen az oldalon megpróbáltuk összegezni az általunk ismert nem magyar személyeket, akik exopolitikai témákkal foglalkoznak, vagy érintik ezt a területet, vagy valamilyen kapcsolatuk volt ezzel területtel.
A lista nem teljes, csak egy rövid ízelítő, a kevésbé ismert kutatókat hivatott ismertebbé tenni, ezért a nagyon ismert neveket nem soroltuk fel. A linkek itt angol honlapokhoz vezetnek. Sok esetben kereséssel több anyag található az interneten akár magyar nyelven is. A neveket abc sorrendben soroljuk fel.

Dr Peter David Beter

Dr Beter jogász és mint tanácsadó és képviselő dolgozott amerikai gazdasági és politikai intézményekben, valamint könyveket írt a belső történésekről. A legérdekesebb aktuális információit hangüzenetekben tette közzé 1975 és 1982 között. Ezek egy része még most is aktuális, valamint a történelemkutatók fontos forrása lehet majd.
A témák, amikről tudósított, általában politikai összeesküvések, például az amerikai arany eladása, a Kennedy gyilkosság, de olyanok is, mint híres személyek helyettesítése robotoidokkal, és “kozmogömbök”, amik a szovjetek repülő csészealj-szerű technológiája, valamint három titkos társaság, mely a világon való uralomért harcol. Számos előrejelzést készített politikai eseményekről, amik később igaznak bizonyultak, például Nixon elnök lemondása.
Dr Peter Beter üzenetei

Cosmic Awareness Communications

1977 óta tartó közvetítés sorozat. Az első közvetítés egy TV műsorban történt, és azóta folyamatosan van egy kapcsolattartó személy. A témák rendkívül sokrétűek: az univerzum működése, az életek közti szintek, mindennapi kérdések, az emberiség mostani helyzete. Exopolitikai szempontból a szürkékről, reptoidokról, de a pozitívabb népekről szóló információ is említendő.
CAC összesítő honlap
Eredeti CAC honlap

James Gilliland

Gilliland az ECETI létrehozója, aminek célja a földön kívüli tudással való megvilágosult kapcsolatfelvétel. Gilliland az UFOlógiában híres, spirituális kutató. Tanyáján számos repülő objektum megfigyelője, és üzeneteik közvetítője.
ECETI honlap

Clif High

Clif High az ALTA módszer kitalálója. Ez a módszer a nyelv hirtelen változásának elemzését jelenti, vagyis az interneten fórumokban, blogokban és hasonló dinamikus tartalmakban előforduló nyelvezet változásából von le következteéseket és próbál meg előrejelzést készíteni. Ez sikeresnek bizonyult sok esetben, például az arab tavasz tendenciákban kimutatható volt. A módszer nehézsége az általános energetikai-nyelvi változásoknak konkrét értelmezést adni.
Half Past Human honlap

Richard C. Hoagland

Hoagland elsősorban a naprendszerünkben előforduló életet kutatja. A Hold és Marsról készített hivatalos NASA képek és adatok alapján véli bizonyítja, hogy lakottak vagy lakottak voltak. Több könyv és tanulmány szerzője, melyek a Naprendszer globális klímaváltozásáról, üstökösökről, kisbolygókról, holdakról és hiperdimenzionális fizikáról szólnak.
Enterprise Mission honlap

David Icke

David Icke az egyik legismertebb kutatója a mainstream világ mögött álló hatalmaknak, entitásoknak és energiáknak. Arra hívja fel a figyelmet, mennyire rabszolga társadalom jött létre vagy hoztak létre a mostani fogyasztói társadalomban. Többek között az Annunakik világ fölötti hatalmával és a vérvonalak történelméről is kutat. Magyar fordításban is jelentek meg könyvei.
David Icke honlapja

Jordan Maxwell

Maxwell az illuminátusok és elsősorban a Vatikán és vallási egyházak mögötti hatalmi struktúrák kutatója. Rendkívül nagy tudása van a vallási szimbólumok, a vallástörténelem és a világot uraló családok-vérvonalak területén. Ezeken túl a földönkívüli entitásokról is vannak ismeretei és tapasztalatai.
Jordan Maxwell honlapja
Project Camelot Jordan Maxwell interjú

Drunvalo Melchizedek

Drunvalo Melchizedek az ősi népek és a nyugati világ között közvetítő szerepet tölt be. Az élet virága szimbólumnak népszerűsítője és a MerKaBa tudományos kutatója, a szent geometria egyik értelmezője.
Drunvalo Melchizedek Honlapja

L/L Research

Ez a kutatói csoport 3 emberből áll: Don Elkins, Carla R. Rueckert és James McCarty. Ők együtt számtalan közvetítést végeztek földön kívüli entitásoktól, amik közül messze kiemelkedik a Ra anyag, amit Law Of One-nak (az Egy Törvénye) neveznek. A csoport évizedeken át tökéletesítette a módszerét és így nagyon magas minőségű szöveget hoztak létre. A Law Of One fő területe a lélek és az univerzum felépítése, működése, a Földön levő lelkek fejlődésének leírása, és a dualitás megjelenése és szerepe a fejlődés során és a földönkívüli entitások ténykedései. Ez az anyag magas színvonalú, sokszor metafizikai szintű és eddig méltatlanul kevéssé ismert a közönség előtt.
Összefoglaló oldalunk
L/L Research honlap
A Law Of One szöveg
Law Of One study guide (elemzés a Law Of One szövegről, írta David Wilcock)

Kerry Cassidy és Bill Ryan

Kerry Cassidy és Bill Ryan a Project Camelot alapítói, számtalan interjút végeztek kutatókkal és még több olyannal vannak kapcsolatban, akik nem vállalják magukat nyilvánosan. A honlapjukról rengeteg interjú érhető el, néhány magyar nyelven is.
Összefoglaló oldalunk
Project Camelot honlap

Michael Tellinger

Tellinger “Ádám naptárának” a felfedezője (most már “Enki naptára”). Ez egy Dél-Afrikában található ősi kultuszhely, mint Stonehenge, jelentősége még annál is nagyobb lehet. Számos út, bánya, terasz és település romjait fedezte fel Afrikában. Ezek bizonyítékai annak, hogy nem a sumer volt az első fejlett civilizáció. Tellinger ezekhez kapcsolódóan a genetikai manipuláció és hasonló rejtélyeket kutatja.
Michael Tellinger honlapja

David Wilcock

David Wilcock spirituális és tudományos kutatások elemzője és a mainstream tudomány által figyelmen kívül hagyott területeket ismerteti. Cikkeiben és könyveiben a spirituális felemelkedés megvalósulását követi nyomon, amely a tudományban és az idejétmúlt gazdasági és politikai rendszer összeomlásában fejeződik ki. Emellett énekes, a kozmikus vándor motívumáról jelent meg zenei albuma. A Law Of One szövegek népszerűsítője, melyek földön kívüli eredetűek.
Összefoglaló oldalunk
Divine Cosmos honlap

James – Wingmakers

A Wingmakers és Lyricus mitológiai anyagok, szövegek, képek, zene, amiket az emberi tudattalanból James közvetít a saját módszerével. Az összes anyag hivatalosan fantázia és mitológia, a valóságot azonban jól képezik le. A szövegek többek között kilenc komplex rendszert részleteznek, melyek a valóság és érzékelés manipulációjához vezetnek és különböző módon torzítják el a teljesség tapasztalását.
Wingmakers honlap
Interjú James-szel (melyben többek között felsorolja a 9 torzító valóságrendszert)

Reklámok

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s