Magyarország legnagyobb alternatívmédia-hírgyűjtője és élő Ébresztő Videótára

Alternatív Média Hírolvasó

Alternatív Média Hírolvasó

Az OP Magyar – korábbi nevén OPPT Magyarország – jóvoltából,  az Exopolitika Magyarország hozzájárulásával, létrejött a legnagyobb folyamatosan frissülő magyar alternatívmédia-hírolvasó és az alternatív, tényfeltáró filmek egyik legjobb magyar gyűjteménye.

OP_videotar_

Ébresztő videótár

Az Alternatív Média Hírolvasó különböző nemzetközi és magyar oldalak percről percre frissülő, kategorizált gyűjteménye: szabadenergia, kiegészítő pénznemek (értékcsere), kozmikus, jövőkép, OP (OPPT) és további témákban. FRISSÍTÉS: sajnos az OP Magyar hírolvasó oldala megszűnt, így az általunk készített gyűjtemény maradt.

A hírgyűjtemény oldalán is hivatkozott, folyamatosan monitoringolt élő filmlinkekkel felépített Ébresztő Videótár a tényfeltáró és a változásokról szóló filmek kategorizált gyűjteménye, melyhez szintén igen jelentős listát gyűjtöttünk össze – elsősorban az OP Magyar-é az érdem mindkét esetben.

Ha semmi mást nem, mindenképpen ajánljuk a Források oldalt áttekinteni és az Ébresztő Videótárat.

uniform-commercial-code

Az OPPT által hivatkozott UCC könyvek olvashatók az Amazon-on keresztül Kindle-ön (PC-n, Mac-en és mobileszközökön is), illetve a Cornel Egyetem UCC joggal foglalkozó oldalán ingyen, teljes terjedelemben.

És egyébként kicsit offtopic módon ehhez a hírhez képest, mindenkinek ajánljuk PirosPirula Megvan a háromharmad! című ismételten kiváló összeállítását!

FRISSÍTÉS

 Kiegészíténk ezt a bejegyzést egy frissebb bejegyzésünkkel ( http://wp.me/p2X0wC-yO ) , az Alternatív Hír- és Videoforrások dokumentummal ( tinyurl.com/exoAHF vagy – ugyanaz – www.scribd.com/doc/230392220/Alternativ-Hirforrasok-es-Videoforrasok-Exopolitika-Magyarorszag ) , mely több elemet tartalmaz (a Spirituális kategória linkjei és a youtube csatornák linkjei kizárólag ebben találhatók meg), viszont az automata RSS hírgyűjtő továbbra is a fenti oldalakon működik:

a dokumentumban szereplő RSS-alapú hírlinkek nagy része megtalálható az http://alternativ-media.biz oldalon és a videók megtalálhatók a http://op.iuste.biz/videotar oldalon (társunk ötletére javasoltuk neki, hogy a következő oldal webcíme gentyu.biz legyen, közösen jókat hahotáztunk mindannyian). A weboldalak RSS linkjei, a youtube linkek és a youtube rss linkek, valamint a spiritualitás fejezetek az előbbi oldalak helyett csak itt találhatók meg így kiválogatva.

1 hozzászólás a következőhöz: “Magyarország legnagyobb alternatívmédia-hírgyűjtője és élő Ébresztő Videótára

  1. Visszajelzés: Az Exopolitika Magyarország 150 legutóbbi bejegyzése, tartalomjegyzék | Exopolitika Magyarország - Exopolitics Hungary

Hozzászólások lezárva.