ExoCivilizációk

earthguard.info“Valamennyi itt olvasható információ az 1990 óta zajló kutatásaink terméke. Forrásanyagunk: a magyarországi alanyokon végzett hipnózisok és parakommunikációs kutatások. Az anyag összeállításánál abból a munkahipotézisbõl indulunk ki, hogy a hipnózisok és a mélytudati kommunikációk (parakommunikációk) információtartalma jelentõs részben tükrözi a valóságot.

Az alábbi táblázatban találhatod a rövid összefoglalását azoknak a Földön kívüli (illetve részben földi, de nem emberi) fajoknak, akiket az 1991 óta folyó parakommunikációs kutatások folyamán “azonosítottunk”.
Az azonos háttérszínnel jelölt fajcsoportok között a parakommunikációs információk alapján biológiai értelemben vett rokonsági szálakat feltételezünk. A táblázatban jelenleg szereplõ fajcsoportok így két õsfajból származtathatóak. A parakommunikációs információk alapján tudunk más fajokról is, akiket azonban egyenlõre nem tudunk besorolni hiányos információink miatt. Ez három-négy fajt érint. Feltételezzük egy harmadik “ősfaj” létezését is (ebbe tartozna az “almeni” és a “meriász” fajcsoport).
Az EBS-… rövidítések a saját módszertanunk biológiai kategorizálásának rövidítése (Extraterrestrial Biological Species), ezzel szerettünk volna rendet tenni a sok esetben önkéntes faj-elnevezések között. Jobb híjján egyenlőre ezeket a definíciókat használjuk.

A “fajcsoport” vagy a “faj elnevezése” oszlopban a megfelelõ EBS-kategóriára kattintva (aláhúzással jelölve) további információkat tudhatsz meg az adott fajról vagy fajcsoportról (amennyiben rendelkezünk ilyenekkel).

Elnézést kérünk a táblázat oldalra való túlnyúlásáért.

FAJCSOPORT
FAJ ELNEVEZÉSE
ÉLETTÉR
BÕRSZÍN

TEST-
MAGASSÁG

FAJCSOPORT EGYEDSZÁMA
FAJ EGYEDSZÁMA
ÁTLAG-
ÉLETKOR
EBS-A1RETICULI EBS-A1a 
“õsreticuliak”
Zeta Reticuli 1
?
?
kb. 12 milliárd 200-300 ezer
?
EBS-A1b 
“újreticuliak”
Zeta Reticuli 2
90-140 cm
(120)
10-12 millió
?
EBS-A2GANÜMEDA EXPLER EBS-A2a
Ganümeda Chiron
Chiron
90-150 cm
(140)
kb. 10 milliárd
?
?
EBS-A3GANÜMEDIÁSZ EBS-A3a
Ganümediász Centauri
Proxima Centauri
130-160 cm
(145)
kb. 10 milliárd 6-7 millió
?
EBS-A4
ALGERMON
EBS-A4a
Algermon-A
Algermon
150-160 cm
?
?
kb. 300 év
EBS-B1ALTEMON EBS-B1a
Altemon-A
Altemon
170-250 cm
(180)
kb. 6 milliárd 20 millió 150 év
EBS-B1b
Altemon-B
?
160-200 cm
(180)
?
90 év
EBS-B1c
Altemon-C
Föld
?
?
1-2 ezer 200-250 év
EBS-B1d 
Altemon-D
?
170-230 cm
?
?
EBS-B2ALMERIOSZ EBS-B2a
Almeriosz-A
?
?
?
kb. 5,5 milliárd
?
?
EBS-B3MERKURIOSZ EBS-B3a
Merkuriosz-A
Merkuriosz
?
180-250 cm
kb. 120 milliárd 2 millió 500-600 év

Körülbelül négy év kutatómunka után (1994-95-ben) találtunk arra vonatkozó információkat, hogy egyes Földön kívüli fajokat évmilliárdokra visszavezethetõ “rokoni” szálak kötik össze, vagyis régebbi idõkben olyan “ősfajok” léteztek, amelyek évmilliók során váltak külön és szóródtak szét az Univerzumban. Jelenleg két nagyobb ilyen fõágról tudunk. Az egyik a reticuli (EBS-A1), a ganümeda expler (EBS-A2) és a ganümediász (EBS-A3) fajcsoportok közötti rokonság, a másik az altemon (EBS-B1), az almeriosz (EBS-B2) és a merkuriosz(EBS-B3) fajcsoportok közös õsi kapcsolata. A fõágak szétválását követõ évmilliók alatt a néha csak egy-két ezer egyedbõl álló csoportok a galaxisunk különbözõ pontjain telepedtek le, a helyi viszonyokhoz történõ alkalmazkodás pedig néhány biológiai jellemzõjüket is megváltoztatta. Így nem csoda, hogy sokáig nem tûnhetett fel a külsõ megjelenésben, mentalitásban is eltéréseket mutató fajok rokonsága.

A reticuli, a ganümeda expler és a ganümediász fajcsoportok közös õsei az általuk Ganümedának nevezett naprendszer Chiros nevû bolygóján éltek. A Ganümeda rendszer parakommunikációs adataink szerint kb. 4500 fényévnyire van tõlünk. A Chiros évmilliárdokkal korábban csillagként kezdte kozmikus pályafutását, idõvel azonban felszíne kihûlt és teret adott az élet kialakulásának. Az élet kialakulásának folyamata fõbb fázisaiban hasonlóan zajlott a földi evolúcióhoz. Olyan szerves vegyületek jöttek létre, amelyek képesek voltak a reprodukcióra, és ezekbõl a molekulahalmazokból évmilliók alatt egyre fejlettebb biológiai szervezõdések alakultak ki. Majd az aminosavak, a fehérjék létrejöttével kialakultak a sejtszerkezetet biztosító formák.

English: Proxima Centauri, the closest star to...

Proxima Centauri, a legközelebbi csillag a Földhöz képest a Sol-on ( a mi Napunkon) túl. (Photo credit: Wikipedia)

A Chiros bolygón kialakult fejlett civilizáció idõvel oly mértékben károsította életterét, hogy az már nem volt alkalmas további felszíni életre. Így kb. hat milliárd évvel ezelõtt az “õsfaj” csoportjai kirajzottak a világûrbe. Csak az egyik csoport maradt meg a Ganümeda rendszerben, õk áttelepedtek az általuk Chironnak nevezett bolygóra. Az exodus természetesen nem egyik pillanatról a másikra zajlott le, hanem több évszázados folyamat volt. A Chiron bolygó az õshazája a ganümeda expler fajcsoportnak. Egy másik csoport végül a Zeta Reticuli rendszerben kötött ki, a harmadik pedig a Proxima Centauribolygórendszerében. Azonban mindhárom rendszer (Chiron, Zeta Reticuli illetve Proxima Centauri) csak õshazának tekinthetõk, mert idõvel a kései leszármazottak a túlnépesedés elkerülése érdekében onnan is továbbvándoroltak.

FONTOS! Valamennyi itt olvasható információra érvényes, hogy kizárólag saját kutatásainkra alapozva tesszük õket közzé. Sem elõzetesen, sem utólag nem vettük figyelembe azokat az információkat, amelyek a hazai és nemzetközi irodalomban (könyvekben, újságokban stb.) olvashatók errõl a témáról.” – EarthGuard.info

Forrás: http://www.earthguard.info/kutatasi-eredmenyek/elo-univerzum/idegen-civilizaciok-bevezeto

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s