Sirius Bemutató

siriusMagyarországon először kerül bemutatásra ezen bejegyzésben a Sirius című film, mely Steven Greer és Arm Kaleka alkotása.

A Földön kívüli intelligencia körüli titkolózás nem a földönkívüliekről szól, hanem az emberekről. Azokról a vállalatokról, akiknek gigantikus befektetett érdeke fűződik ahhoz, hogy mi ne tudjuk az igazságot.

Ami pedig ez: nemcsak, hogy nem vagyunk egyedül, hanem csaknem száz éve megvannak azok az erőszakkal elnyomott technológiák és tudományok, amelyek felszabadíthatnának minket a napi robotolásba mesterségesen kényszerítő jelenlegi világgazdasági rendszerből. amelyekkel békét, bőséget teremthetünk az életünkbe. Ezek Nikola Tesla, Faraday, T. Townsend Brown, Einstein és társaik idejére nyúlnak vissza.

Amardeep Kaleka (becenevén Arma, nem elírás) indiai származású amerikai Emmy-díjas filmrendező felkarolta az ügyet, és csapatával, Steven Greer vezetésével filmet készítenek, mely 2013-ban fog debütálni szerte az interneten. Ilyen filmet a mozik nem fognak levetíteni, ezért rajtunk múlik az emberiség sorsa.

A film tömegfinanszírozása december 5-én lezárult, a film pedig már az utómunkálatoknál tart (ez a legnagyobb rész). Több előzetes interjú napvilágot látott már a http://vimeo.com/armkaleka videóoldalon, Arma oldalán.

A projekt jelenleg egy toll nagyságú külFöldi lényt vizsgál, mely be lesz mutatva a filmben, és számos igen magas beosztású volt amerikai hadseregbeli tiszt fog szerepelni a filmben.

Greer úr csapatának pedig több, mint 5000 ingyen energia, köztük tudati és kvantum-vákuum alapú energiaszabadalom és eljárás van a birtokában, melyekből a leglenyűgözőbbeket közzé fogják tenni.

Cél többek között, hogy a film, mely jelenleg a világ eddigi egyik legnagyobb tömegfinanszírozású (mass-finance, kickstarter) filmje elindítsa a globális főleg civil, tudományos és kormányzati összefogást az újenergia-technológiák kifejlesztésére, melyre a világháló legújabb eszközein keresztül már minden a rendelkezésre áll: tömeges kommunikációs, valamint megosztó és együttműködő oldalak, pl. scribd.com /slideshare.comyoutube.com / vimeo.commeetcheap.com / google+ Hangout -> élő Youtube közvetítés, Google docs – egyszerre dolgozás dokumentumokon, táblázatokon, okostelefonok és tabletek általi mobil hozzáférés és azonnali videómegosztás, Facebook-os közzététel.

A másik cél annak a propagandának az ellensúlyozása, mely része a CIA és más három-négy betűs szervezetek ’60-as, ’70-es évek óta tartó, mindent átszövő stratégiájának, hogy a földönkívüliek, UFO-k, ET-k, rosszak, csak rosszak tudnak lenni, csak bántani tudnak, csak pusztítani, gyarmatosítani, elvenni képesek, jó tulajdonságoktól mentes démoni, ördögi lények lennének. A filmipar minden szinten erről szól, jó ufó még nemigen született. Az oszd meg és uralkodj ókori katonai elve (mely nem a Földről származik) kiválóan alkalmas a megosztottság és a félelem meghatározott célok irányában való felhasználására. Tudatmanipulálásról és a szabad akarattól való megfosztásról beszélünk egy szűk, változatos eredetű elit érdekében. A multiverzum civilizációi 90-95%-a jófiú és főleg a Tejútrendszerben, a fajok többsége humanoid faj. úgy néznek ki, mint mi, a „Meki”-ben nemigen tudnánk sokukat megkülönböztetni.

Dr. Steven M. Greer (Disclosure Project / CSET...

Dr. Steven M. Greer (Disclosure Project / CSETI / SEAS Power) @ the Conscious Life Expo (Photo credit: Wikipedia)

A harmadik cél, talán a legfontosabb, a békés kapcsolatfelvétel magjának elültetése. Ugyanis a kormányaink, bár köztudott a tagjai között, a földönkívüliek létezése, nem tesznek semmit, mert akkor be kellene ismerni, hogy létezik más alternatíva, mint amiben most nyugaton vagy a világon élünk, hogy létezhet tudatos társadalom, tudati és szakrális demokrácia, hogy létezhet a fénynél gyorsabb közlekedés, hogy a teleportáció már az 1970-es évek óta titkos valóság a Mars és a Hold felé (Project Pegazus), hogy megadott pontos koordinátákkal minimum a Tejútrendszer távoli szegleteibe is lehetséges az utazás (Montauk Project), hogy létezhet háború mentesség és szegénység mentesség, hogy nem kell férfinak és nőnek, családapának és családanyának egyaránt napi 8 órát (ami 8 szinte mindig 10, mint tudjuk) és jóval többet robotolniuk, miközben mi, mint az emberiség milliárdnyi tagja, szinte mind nem azt csináljuk, amire a lelkünk vagy a személyiségünk magasabb aspektusai képesek lennének, amivel hozzájárulnánk egymás és magunk boldogulásához, kölcsönös sikeréhez.

Tehát nagykövetek képzéséről is szó van a filmben, ami elsősorban tiszta lelket, meditációt, jó szándékot, nyitottságot kíván. Képviselhetjük fajtársainkat (a bolygón egyetlen faj létezik, a homo sapiens, nincsenek színek és rasszok valójában), és külFöldi társainkat egymás irányában.

És itt fonódik össze az Energiaipari-Pénzügyi-Politikai Leleplezés, a Technológiai Leleplezés és a Tiszta Tudatosság, a Spiritualitás.

Ugyanis a technika és a spiritualitás egymás kiegészítői, előbbi megköveteli az utóbbit.  És nem egymás kizárói, annak ellenére, hogy akinek a spiritualitásra áll az agya, többnyire nem fizikus, és akik matematikusok, többnyire nem foglalkoznak meditációval, filozófiával.

És ezért tart az emberiség, de a mi kicsiny országunk is ott, ahol tart.

És a magasabb civilizációk ezeket ötvözi, így teremtenek fenntarthatóságot és valódi bőséget, jólétet, álbőség és áljólét, elitista bőség és elitista jólét helyett.

Nem elvont ezotériával szükséges foglalkozni, a nagy része könyvírásra képes emberek és kiadók hazug pénzipara, hanem valódi kapcsolati intelligenciára (RQ) és érzelmi intelligenciára (EQ).

Tehát integráljunk belül és akkor megtörténik a kívül történő integráció. Miközben mutatóujjal másokra, „A Másik”-ra mutatunk, addig három ujjunk visszafelé mutat.

Ne ítéljük el a másikat a személyiségjegyei, az ártatlan szokásai, az öltözködése, a színe miatt, de álljunk ki önmagunk jogaiért. Az ártó szokásokat és destruktív magatartást pedig szintén ne hagyjuk, de erőszak helyett együttérzéssel. Mindenki, aki árt és fájdalmat okoz, fájdalomból teszi azt, és ilyen érzelmi gyilkos, érzelmi öngyilkos módon sikolt segítségért. Nagyon nehéz így segíteni. Legtöbben így működünk. Kiváló terep az érzelmi (spirituális) érésre.

És ha nem ítélünk, hanem csak megfigyelünk és az alapján józanul cselekszünk – megélt érzelmekkel, de nem érzelmek által elárasztottan – , akkor képesek leszünk békében együtt élni Földi és külFöldi társainkkal.

A béke belőlünk kezdődik.

A film hivatalos weboldala a http://sirius.neverendinglight.com , ahol a finanszírozás felhasználása mellett a legfrissebb videó is megtekinthető az összessel együtt.

Magyar feliartos, 4’23”-es, beágyazható videó: http://www.youtube.com/watch?v=-xgicJNQCSk , (felirat a feliratozó gombra kattintva)

2012 | SIRIUS – the New Documentary presented by Dr. Steven Greer (18 language subtitles) címmel.

Meditációs csoportos együttműködő oldal: http://etletstalk.org/sirius-film-news/

szerző: az egyikünk

szabadon továbbadható, másolható, a tartalom és üzenet megőrzése mellett

Szeretettel várjuk építő hozzászólásodat!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s