9/11 a bizonyítékok

9/11 a bizonyítékok

911 bibi - exopolitika magyarország2001 szept. 11: Mindenki látta a repülőket és aztán az arab terroristák képeit, hallotta, ahogy bin Laden felvállalja a merényletet és mindennek két háború az eredménye… mint a karikacsapás, úgy ment az egész, kicsit túl gyorsan is. Összefoglalva a tényeket, amik ez ellen szólnak:

* A WTC tornyait úgy tervezték és építették, hogy egy ilyen repülő becsapódásától se dőljenek össze. Maga a főmérnök mondta így. Emellett ha józanul belegondolunk: 47 acél tartó tartotta az épületet; és aztán kártyavárként omlott össze, teljesen porrá vált, az egész. Nem ledőlt valahogy a teteje, vagy kidőlt, hanem porrá alakult.
* A tartóknak legalább meg kellett volna maradniuk. Ehelyett azt látjuk, hogy 45 fokos szögben vannak “letarolva” legalul, ahol még áll 1-2. Pont úgy, ahogy azt csinálják ilyen épületek bontásakor. Az összeomlás jellege is olyan.
* A tornyok szabadesés sebességével dőltek össze, ami a kártyvárként omló épület elméletébe egyáltalán nem illik (lenne késleltetés egyik emelettől a másikig).
* A szemtanúk robbanásokat hallottak – nem csak az összedőléskor, hanem még a repülő becsapódása előtt is, ráadásul a pincében is.
* Volt egy harmadik is, WTC7, vagy 40 emeletes, melybe repülő sem csapódott. Egyszerűen elkezdett égni, aztán magától összedőlt este (a többi torony reggel), pontosan ugyanolyan módon, mint a másik kettő. Előtte sohasem dőlt össze felhőkarcoló tűztől.
* A megmaradt törmelékben folyékony fém volt még hónapokig. Emellett épületek robbantásos bontásakor (is) használatos vegyületeket találtak.
* A Pentagonban egyik közeli biztonsági felvételen sem szerepel repülő a robbanáskor. Már amit egyáltalán nyilvánosságra hoztak. Repülő maradványa egyáltalán nem maradt ott, még a hajtómű sem, mely rendkívül hőálló fémötvözetből készül.
* A “terroristák” egyike sem szerepelt a repülők utaslistáján. Hogyan kerülhettek akkor fel a repülőkre? Aztán néhányról kiderült, hogy életben vannak, és semmi közük hozzá – el is engedték őket meg másokat.
* Az egyik “terrorista” útlevelét állítólag a WTC romjai közt (ahol a folyékony fém folydogált?) találták meg. Néhány embert a Pentagonban, a törmelékben azonosítottak DNS által (ahol a hajtómű megolvadt és porrá vált?).
* A negyedik repülőből, mely állítólag lezuhant, semmilyen maradvány nem maradt, csak letarolt fák és egy lyuk. Se holttest, poggyász, semmi.
* A repülőket egyes pilóták szerint nem lehetett volna úgy irányítani, hogy becsapódjanak egy házba. A Pentagonba csapódó hajtűkanyart hajtott végre leszállás közben. Meglehetősen képzetlen pilóták ezt nem tehették volna meg, de még vadászgép pilótáinak szimulátorokban végzett kísérletekkel sem.
* Bin Laden beismerő videójában kicsit máshogy néz ki mint a többiben. Ezt a videót “valahol a barlangokban” találták meg.

Az indíték is megvan. A tettesek is megvannak. Persze nem egyszerű kideríteni, mi is történt valójában, de hogy valami sántít, azt ismerjük el mindenképp. Nem lehet csak úgy elfogadni azt, amit a sajtóban elénk raknak – amit azok az emberek által ellenőrzött sajtó rak elénk, akik mindezt elrendelték vagy jóváhagyták vagy hagyták, hogy megtörténjen.

Kapcsolódó cikkek:

Zeitgeist első rész

Bin Laden már rég halott

Forrás: exopolitika.hu, 2009. márc. 4. 14:50 – írta Zoltán